7.Qubool Hai - Accept!
+9
narcisa
lica54
Alexa20
mita baston
costearamona
mayya54
Admin_dea05
iulianagl
petronela
13 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 7.Qubool Hai - Accept!
Stii ce m-am gandit eu sa ne intalnim toate intr-o zi, nu conteaza cand si unde si sa stam sa povestim de toate, cred ca ne-ar trebui 2-3 ani sa ne mai ia sotii nostrii de acolo, indiferent unde ne-am intalninarcisa a scris:
Iar pe la sfârșit ne servești tu cu tortuleț.
mayya54- vip
Data de inscriere : 28/12/2012
Varsta : 49
Localizare : Pitesti
Eu nu mă mai recunosc.mita baston a scris:
nu recunosc in veci !chiar daca sunt vizibile din orice naveta spatiala ,de la Gagarin incoace!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
mita baston a scris:
Sanaya cu cine danseaza?
Nu stiu cu cine, dar e frumusel foc
mayya54- vip
o sa va serbam in avans !narcisa a scris:
Mulți înainte, cu sănătate, nu mai este mult până la ziua ta. Cade în post, la fel și a mea, niciodată nu mănânc tort de ziua mea.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
narcisa a scris:
Eu nu mă mai recunosc.
Sanatoase sa fim, in rest nu conteaza nimic la concluzia asta am ajuns
mayya54- vip
si ce crezi,ca le-ar pare rau?mayya54 a scris:
Stii ce m-am gandit eu sa ne intalnim toate intr-o zi, nu conteaza cand si unde si sa stam sa povestim de toate, cred ca ne-ar trebui 2-3 ani sa ne mai ia sotii nostrii de acolo, indiferent unde ne-am intalni
mita baston- vip
Iar eu o să fiu la muncă, deci voi fi mai odihnită și cu pielea pregătită.mita baston a scris:
si eu o sa fiu in concediu,peste vreo luna,atunci sa vedeti ce va pateste pielea !
narcisa- vip
mita baston a scris:
o sa va serbam in avans !
Pai ce spuneam, sa ne intalnim toate ne luam un praz in mana sa ne recunoastem ca avem intalnire si mancam tort, bem sampanie si povestim de Asad, Zoya, Saras, Madhu, Arnav, Khushi ...
mayya54- vip
Mâncăm pe forum că aici e de post.mayya54 a scris:
Da, asa e ... Mancam si noi si spunem ca nu se pune, ne iarta Dumnezeu ...
narcisa- vip
nu vezi ce ne educa Madam,sa nu judecam o carte dupa coperta? ce daca eu am coperta mai ,hai sa zic pufoasa , continutul e cel care streseaza pe toata lumeanarcisa a scris:
Eu nu mă mai recunosc.
mita baston- vip
mita baston a scris:
cu cea mai mare placere!
narcisa- vip
mita baston a scris:
Sanaya cu cine danseaza?
Nu sunt siigura dar cred ca e partenerul ei din serial...Cred ca Alexa ne va lamuri mai bine...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
atunci chiar ca nu ne-ar mai recupera sotii! s-ar face ca nu ne cunosc !mayya54 a scris:
Pai ce spuneam, sa ne intalnim toate ne luam un praz in mana sa ne recunoastem ca avem intalnire si mancam tort, bem sampanie si povestim de Asad, Zoya, Saras, Madhu, Arnav, Khushi ...
mita baston- vip
Așa pățesc când mă întâlnesc cu cumnata mea, nu ne mai tace gura cu orele până nu-i terminăm pe toți de comentat. Ar fi frumoasă o astfel de întâlnire, cine știe, poate vom avea ocazia asta. Dacă lui Asad îi crește barba precum Făt-Frumos și motana se teleportează mai repede decât îi crește lui barba noi de ce nu ne-am putea întâlni?mayya54 a scris:
Stii ce m-am gandit eu sa ne intalnim toate intr-o zi, nu conteaza cand si unde si sa stam sa povestim de toate, cred ca ne-ar trebui 2-3 ani sa ne mai ia sotii nostrii de acolo, indiferent unde ne-am intalni
narcisa- vip
Eu am grijă să mă serbez de multe ori în timpul anului, să nu duc lipsa prăjiturilor de ziua mea.mita baston a scris:
o sa va serbam in avans !
narcisa- vip
Să dea Domnul la toată lumea.mayya54 a scris:
Sanatoase sa fim, in rest nu conteaza nimic la concluzia asta am ajuns
narcisa- vip
cel cu cateii? al doilea partener,parea mai mult decat apropiat de ea,sau asa i-o fi cerut rolul?lica54 a scris:
Nu sunt siigura dar cred ca e partenerul ei din serial...Cred ca Alexa ne va lamuri mai bine...
mita baston- vip
Mi-am și imaginat scena, noi toate cu prazul în mână, numai să nu ne ia cineva la balamuc.mayya54 a scris:
narcisa- vip
mi-ar face chiar placere! dar eu sunt cam greu sociabila,sa zic asa.imi trebuie ceva timp pana ma simt in largul meu la o discutie fata in fata,cu o persoana noua.de cele mai multe ori o dau in bara din prima,si apoi greu mai repar ce am stricat.nu v-am zis ca vorbesc mult si prost !narcisa a scris:
Așa pățesc când mă întâlnesc cu cumnata mea, nu ne mai tace gura cu orele până nu-i terminăm pe toți de comentat. Ar fi frumoasă o astfel de întâlnire, cine știe, poate vom avea ocazia asta. Dacă lui Asad îi crește barba precum Făt-Frumos și motana se teleportează mai repede decât îi crește lui barba noi de ce nu ne-am putea întâlni?
mita baston- vip
Să dea Domnul să strângi cât mai multe pagini în cartea ta, ador să mă stresez.mita baston a scris:
nu vezi ce ne educa Madam,sa nu judecam o carte dupa coperta? ce daca eu am coperta mai ,hai sa zic pufoasa , continutul e cel care streseaza pe toata lumea
narcisa- vip
daca am avea si cate o geanta diplomat,ar crede oamenii ca se face un remake dupa Nea Marinnarcisa a scris:
Mi-am și imaginat scena, noi toate cu prazul în mână, numai să nu ne ia cineva la balamuc.
mita baston- vip
pagini ar trebuiiiiiiiiiii,din belsug si de calitate! coperta e cea care ar trebui mult micsorata !narcisa a scris:
Să dea Domnul să strângi cât mai multe pagini în cartea ta, ador să mă stresez.
mita baston- vip
narcisa a scris:
Așa pățesc când mă întâlnesc cu cumnata mea, nu ne mai tace gura cu orele până nu-i terminăm pe toți de comentat. Ar fi frumoasă o astfel de întâlnire, cine știe, poate vom avea ocazia asta. Dacă lui Asad îi crește barba precum Făt-Frumos și motana se teleportează mai repede decât îi crește lui barba noi de ce nu ne-am putea întâlni?
Asa zic si eu, ne-am intalni in capitala, sau in Brasov ca e centrul tarii si ne-am lua o zi la hotel si a doua zi ne-am intoarce acasa. Sincer chiar mi-ar place sa facem o escapada din asta ...
mayya54- vip
Parcă ai făcut descrierea mea, nici eu n-aș fi spus-o mai bine. Eu zic că încropim o discuție până terminăm prazul de mâncat. Eu îmi iau cel mai mare praz care există pe piață. De fapt îmi umplu diplomatul cu praz să fiu mai sigură.mita baston a scris:
mi-ar face chiar placere! dar eu sunt cam greu sociabila,sa zic asa.imi trebuie ceva timp pana ma simt in largul meu la o discutie fata in fata,cu o persoana noua.de cele mai multe ori o dau in bara din prima,si apoi greu mai repar ce am stricat.nu v-am zis ca vorbesc mult si prost !
narcisa- vip
mita baston a scris:
mi-ar face chiar placere! dar eu sunt cam greu sociabila,sa zic asa.imi trebuie ceva timp pana ma simt in largul meu la o discutie fata in fata,cu o persoana noua.de cele mai multe ori o dau in bara din prima,si apoi greu mai repar ce am stricat.nu v-am zis ca vorbesc mult si prost !
Lasa ca noi deja ne cunoastem ne trimitem cate o poza, si vorbesti cu poza noastra si te obisnuiesti cu noi pana ne intalnim
mayya54- vip
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 1.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!
» 3.Qubool Hai - Accept!
» 4.Qubool Hai - Accept!
» 5.Qubool Hai - Accept!
» 2.Qubool Hai - Accept!