17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Nuuu a zis in pădure sa o vadă sălbatică, alea de la zoo sunt domesticite, numai prostii are in cap.Criss Criss a scris:
Mai bine il duci la Zoo, asa vede mai multe animale
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
iulianagl a scris:
Nuuu a zis in pădure sa o vadă sălbatică, alea de la zoo sunt domesticite, numai prostii are in cap.
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Criss Criss a scris:Stiu ca nu sunteti fane RK, dar poate o sa va amuze creatia asta.. Este de pe IF.
"biwi" sa-i dau autograful si sunt liber....am avut dreptate
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Mama ce tratament eau aplicat lui RK o sa pomeneasca si tata care a supt-o de la masa...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noi suntem fanele tuturor ce ne da de gândit si ne amuza.Nu-mi place si chiar nu sunt de acord cu ce i se intampla lui Rk acum la momentul de fata.Intr-adevăr mi-am dorit sa sufere dar nu o astfel de suferinta asta numai este drama este o alandala creată de creativii si sincer cred ca nici ei nu stiu încotro sa o apuce cu un astfel de track.Vroiam ca Rk sa sufere din dragoste nu din cauza pacatelor lui tac-su.Iar pe Sultan l-au facut mai ceva ca un drac impielitat.Cine danseaza cu dracul nu el se schimba ci persoana cre danseaza acum la naiba Sultan ma contrazice.Criss Criss a scris:Stiu ca nu sunteti fane RK, dar poate o sa va amuze creatia asta.. Este de pe IF.
iulianagl- moderator
Da o s-o pomeneasca daca mai apuca dar nu cred.Ar fi fain sa-l fi lovit pe undeva la cap si sa fie amnezic după ce se trezeste si asa ar ieși si creativii basma curată. Iar am început-o Dadi nu ma mai provoca, ca cine știe ce-mi mai trece prin cap.Iar Rk nu ar mai cunoaște-o pe Madhu si Madhu ar rămâne cu Sultan.lica54 a scris:Mama ce tratament eau aplicat lui RK o sa pomeneasca si tata care a supt-o de la masa...
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Noi suntem fanele tuturor ce ne da de gândit si ne amuza.Nu-mi place si chiar nu sunt de acord cu ce i se intampla lui Rk acum la momentul de fata.Intr-adevăr mi-am dorit sa sufere dar nu o astfel de suferinta asta numai este drama este o alandala creată de creativii si sincer cred ca nici ei nu stiu încotro sa o apuce cu un astfel de track.Vroiam ca Rk sa sufere din dragoste nu din cauza pacatelor lui tac-su.Iar pe Sultan l-au facut mai ceva ca un drac impielitat.Cine danseaza cu dracul nu el se schimba ci persoana cre danseaza acum la naiba Sultan ma contrazice.
Asta voiam si eu...sa sufere din dragoste RK. Mi-ar fi placut intr-un fel Madhu sa-l lase balta cu pregarile de nunta...Cum i-a facut el, ei... Si sa inteleaga si el cum e sa fii tradat in dragoste..
Track-ul cu Sultan cred ca o sa tina pana divorteaza Madhu de RK...
Criss Criss- vip
iulianagl a scris:
Da o s-o pomeneasca daca mai apuca dar nu cred.Ar fi fain sa-l fi lovit pe undeva la cap si sa fie amnezic după ce se trezeste si asa ar ieși si creativii basma curată. Iar am început-o Dadi nu ma mai provoca, ca cine știe ce-mi mai trece prin cap.Iar Rk nu ar mai cunoaște-o pe Madhu si Madhu ar rămâne cu Sultan.
Dupa tratamentul aplicat lui RK sa vezi ce o sa sara in sus fani lui...
lica54- vip
Doamne! ce tratament i-au aplicat...sunt criminali indienii astia...ori sunt la inchisoare..ori sunt rapiti..ori sunt la spital...n-au si ei o poveste fara ” accesoriile ” astea...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Exact, si cred ca creativii nu merg într-o directie buna, nu prea au vânt la pupa ce spun si eu ba au vânt la pupa dar cârma este proasta sau nu știe sa o folosească cand trebuie.Criss Criss a scris:
Asta voiam si eu...sa sufere din dragoste RK. Mi-ar fi placut intr-un fel Madhu sa-l lase balta cu pregarile de nunta...Cum i-a facut el, ei... Si sa inteleaga si el cum e sa fii tradat in dragoste..
Track-ul cu Sultan cred ca o sa tina pana divorteaza Madhu de RK...
iulianagl- moderator
Cu siguranță.lica54 a scris:
Dupa tratamentul aplicat lui RK sa vezi ce o sa sara in sus fani lui...
iulianagl- moderator
Ce stres pe capul nostru ca vedem asa ceva.Sadismul in persoana.petronela a scris:Doamne! ce tratament i-au aplicat...sunt criminali indienii astia...ori sunt la inchisoare..ori sunt rapiti..ori sunt la spital...n-au si ei o poveste fara ” accesoriile ” astea...
iulianagl- moderator
Fatelor un klip referitor la rasul lu Drashti..
http://colors.in.com/in/jhalak-dikhhla-jaa/videos/drashtis-laughter-jhalak-dikhhla-jaa-season-6-41009-4.html
http://colors.in.com/in/jhalak-dikhhla-jaa/videos/drashtis-laughter-jhalak-dikhhla-jaa-season-6-41009-4.html
lica54- vip
lica54 a scris:Fatelor un klip referitor la rasul lu Drashti..
amuzant rau
Criss Criss- vip
Rasul asistentei lui Virciu de la Roata Norocului il stiti ? Cat de mult se radea si pe seama rasul ei
Criss Criss- vip
Criss Criss a scris:Rasul asistentei lui Virciu de la Roata Norocului il stiti ? Cat de mult se radea si pe seama rasul ei
Al Anei ? Da..imi placea de ea...
Andreea_Miha- vip
Nu-mi vine sa cred...rad singura ..cum i-a tuflit Arjun tortul in fata lui Arohi...
petronela- vip
petronela a scris:Nu-mi vine sa cred...rad singura ..cum i-a tuflit Arjun tortul in fata lui Arohi...
cautand inelul ?..porumbelul nr 2...
sau te referi la sez 1...?
Andreea_Miha- vip
Am inceput sa ma uit la sezonul 1....pana in prezent imi place..si ai avut dreptate ca sunt secvente care imi amintesc de Iss si de Geet...Andreea_Miha a scris:
cautand inelul ?..porumbelul nr 2...
sau te referi la sez 1...?
petronela- vip
petronela a scris:
Am inceput sa ma uit la sezonul 1....pana in prezent imi place..si ai avut dreptate ca sunt secvente care imi amintesc de Iss si de Geet...
Aha...da pai multi au acuzat ca Geet a fost dupa Kmh 1 si Iss dupa Geet dar de fapt au avut pe Lm si scritori producatori etc cam aceiasi deasta se si aseamana mult intre ele...dar fiecare are farmecul lor.
La kmh 1 e povestea mai serioasa fata de Kmh 2..
Andreea_Miha- vip
Asta a fost facut inaintea lor ? e de cativa ani deci...chiar imi plac amandoi...daca e drama nu e o problema, dar daca incep cu intrigi, rautati ..incep sa dau pe repede...pana in prezent parca le-am vazut inca o data si pe Geet si pe Khushi sub alta infatisare....Andreea_Miha a scris:
Aha...da pai multi au acuzat ca Geet a fost dupa Kmh 1 si Iss dupa Geet dar de fapt au avut pe Lm si scritori producatori etc cam aceiasi deasta se si aseamana mult intre ele...dar fiecare are farmecul lor.
La kmh 1 e povestea mai serioasa fata de Kmh 2..
petronela- vip
petronela a scris:
Asta a fost facut inaintea lor ? e de cativa ani deci...chiar imi plac amandoi...daca e drama nu e o problema, dar daca incep cu intrigi, rautati ..incep sa dau pe repede...pana in prezent parca le-am vazut inca o data si pe Geet si pe Khushi sub alta infatisare....
Da e inainte Kmh 1...
Kmh 1 -ianuarie 2009-sept 2009
Geet -aprilie 2010 - decemb 2011
Kmh 2 - noiembire 2010 - mai 2011
Iss - iunie 2011 - noiembrie 2012
aici sau cunoscut ei....prima lor intlnire ea i-a cazut lui in brate....
Andreea_Miha- vip
Erau impreuna si la sezonul 1 ? sunt tare frumosi...Andreea_Miha a scris:
Da e inainte Kmh 1...
Kmh 1 -ianuarie 2009-sept 2009
Geet -aprilie 2010 - decemb 2011
Kmh 2 - noiembire 2010 - mai 2011
Iss - iunie 2011 - noiembrie 2012
aici sau cunoscut ei....prima lor intlnire ea i-a cazut lui in brate....
petronela- vip
petronela a scris:
Erau impreuna si la sezonul 1 ? sunt tare frumosi...
atunci s-au cunsocut ei si pe parcurs au devenit cuplu...stiu ca pov Karan intr-un interviu ca prima intalnire ea a cazut in bratele lui...de fapt el a fost ales pt Arjun si trebuia sa dea proba sa vada care fata ramane ca Arohi ..erau 4 parca pt rol..4 fete ...iar proba era sa ii cada in brate si privirea dupa si acea a fost prima intalnire...zicea ca nu stie ce a vazut Ekta la ei dar numai decat a ales...uite si aici spune asta ....aici e oarecum povestit...atunci eu citisem un interviu...
Andreea_Miha- vip
[quote="Andreea_Miha"]
Sunt superbi amandoi...chiar imi pare rau ca nu mai sunt un cuplu...
Sunt superbi amandoi...chiar imi pare rau ca nu mai sunt un cuplu...
petronela- vip
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum