17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+9
Criss Criss
iulianagl
petronela
victoria
narcisa
tiberici
lica54
costearamona
Admin_dea05
13 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Asta va fi motivul principal la care ma voi uita la serial.Criss Criss a scris:
Deja comentariile despre Sultan ca va juca in Iss 2 sunt din ce in ce mai multe... Multi fani zic ca i-au vazut poza in reportajul de la E24 si ca va juca in Iss2
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Nici eu nu inteleg de ce tot o taraganeaza?Serialul chiar numai are nimic de oferit deci vreau sa spun ca mai degaraba ma incarca cu energie negativa deja sunt un pachet de nervi de-mi vine sa urlu.Si culmea acum si Drashti mi se pare urata. Doamne ajutor!!narcisa a scris:Cât timp se mai învârt în jurul cozii cu divorțul, tot scenariul mi se pare o bătaie de joc la adresa fanilor, de atâta timp tărăgănează lucrurile că și cel mai răbdător om din lume s-ar lăsa păgubaș. Eu una nu mai rezist să mă uit la așa ceva și chiar îmi doresc să iasă Avinesh și să apară și-ntr-un show de gătit numai să nu mai facă parte din filmul ăsta ratat. Iar de Drashti îmi pare rău, oare să fie chiar atât de disperată încât să accepte mizeria asta de rol?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Se vede că toți joacă fără tragere de inimă, bine spun chiar și fanii lor indieni, să-l termine până când nu ne vom aminti cu mare neplăcere de filmul ăsta. Și eu am trecut de la dezamăgire la nervi, iar eu chiar mă enervez foarte greu, mai ales pentru un serial.iulianagl a scris:Nici eu nu inteleg de ce tot o taraganeaza?Serialul chiar numai are nimic de oferit deci vreau sa spun ca mai degaraba ma incarca cu energie negativa deja sunt un pachet de nervi de-mi vine sa urlu.Si culmea acum si Drashti mi se pare urata. Doamne ajutor!!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bonjur dragalaselor!Mai serialu asta merge din rau in mai rau....da nu gasiti un serial mai buna sa ne binedispuna? o comedie ceva romantic ca de mizeria asta din Madhu care ne toaca nervi mam saturat...Nu mai au creativi idei iar lau intors pe RK la butelcuta si la a jigni pe ce-i din jur...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
N-are decât să bea până nu mai știe de el. Deja nici nu mă mai enervez când îl văd că de fapt nici nu mă mai uit la scenele cu el. Și cred că n-am să mă mai uit nici la scenele cu Madhu iar dacă Sultan mai apare cu glugă pe cap doar ca să amenințe că-l omoară pe RK nu mă mai uit nici la el. Te-ai uitat la Kitani Mohabat Hai, 1 și 2?lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!Mai serialu asta merge din rau in mai rau....da nu gasiti un serial mai buna sa ne binedispuna? o comedie ceva romantic ca de mizeria asta din Madhu care ne toaca nervi mam saturat...Nu mai au creativi idei iar lau intors pe RK la butelcuta si la a jigni pe ce-i din jur...
narcisa- vip
Am inceput sa ma uit nici nu mai stiu la ce sezon am vazut cateva ep si lam abandonat...narcisa a scris:
N-are decât să bea până nu mai știe de el. Deja nici nu mă mai enervez când îl văd că de fapt nici nu mă mai uit la scenele cu el. Și cred că n-am să mă mai uit nici la scenele cu Madhu iar dacă Sultan mai apare cu glugă pe cap doar ca să amenințe că-l omoară pe RK nu mă mai uit nici la el. Te-ai uitat la Kitani Mohabat Hai, 1 și 2?
Este bun?merita vazut...
lica54- vip
Sezonul 2 l-am văzut și mi-a plăcut foarte mult. Iar Petro zice că sezonul 1 e mult mai bun, dar momentan n-am timp că m-aș uita.lica54 a scris:Am inceput sa ma uit nici nu mai stiu la ce sezon am vazut cateva ep si lam abandonat...
Este bun?merita vazut...
narcisa- vip
de noapte buna...
lica54- vip
fetelor stiti noul site a lui mayya?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
noapte buna narcisa si lica
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
narcisa a scris:Sezonul 2 l-am văzut și mi-a plăcut foarte mult. Iar Petro zice că sezonul 1 e mult mai bun, dar momentan n-am timp că m-aș uita.
Depinde ce va place ...sez doi mai mult cu comedia dar e super fav meu...sez 1 e drama dar nu in execes si gasiti cateva scene din Geet si Iss...daca au lucrat aceiasi prod au dus la toate cele trei seriale
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
ZA Productions
We are getting so many messages asking regarding the show Madhubala on Colors asking If Madhubala leaving RK or not, calm down, Madhubala will not leave RK and we can assure you on that 100%....
We are getting so many messages asking regarding the show Madhubala on Colors asking If Madhubala leaving RK or not, calm down, Madhubala will not leave RK and we can assure you on that 100%....
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Și ei cred că asta e o veste bună?Criss Criss a scris:ZA Productions
narcisa- vip
narcisa a scris:Și ei cred că asta e o veste bună?
Pentru fanii Rishbala e:D Pentru mine e:D
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Nu stiu daca primul sezon e mai bun, depinde de fiecare ce doreste sa vada... imi place mie mai mult...narcisa a scris:Sezonul 2 l-am văzut și mi-a plăcut foarte mult. Iar Petro zice că sezonul 1 e mult mai bun, dar momentan n-am timp că m-aș uita.
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=665
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum