18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Gata am gasit buba am apasat ceva gresit la tableta si-mi dadea versiunea moderna trebuia sa aleg pe cea clasica adica asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Bună Dadi. Mă mai uit, o dată pe săptămână, de dragul vremurilor frumoase.lica54 a scris:Buna!Narcisa ori ai abandonat si tu Madhubala?nu te mai uiti deloc?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Mulțumesc Iulia pentru rezumat, nimic nou, atunci aștept să se mai adune episoade, poate din zece fac și eu cinci minute de urmărit.iulianagl a scris:In concluzie a fost un episod de umplutura putin Sultan si mult rahat cu apa rece din partea lui Rk si smiorcaita de Madhu incep sa o urasca si pe Drashti ca accepta un astfel de rol de nici doi bani.
narcisa- vip
Buna draga mea!Vremurile frumoase apun deacuma...ramane RK singur cu Madhu si nu prea vad ce au sa ne ofere sa ne tina lipite de ecranul calculatorului....narcisa a scris:Bună Dadi. Mă mai uit, o dată pe săptămână, de dragul vremurilor frumoase.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Sigur mai scormonesc ei ceva prin ideile lor, poate vom vedea mai multe scene cu Madhu decât cu RK, poate o vom vedea dansând mai des dacă intră în industria filmului. Asta dacă nu i s-a acrit de atâta dans.lica54 a scris:Buna draga mea!Vremurile frumoase apun deacuma...ramane RK singur cu Madhu si nu prea vad ce au sa ne ofere sa ne tina lipite de ecranul calculatorului....
narcisa- vip
Noapte bună fetele.
narcisa- vip
ce tare ar fi faza sa o rapeasca SULTAN pe MADHU chiar de sub ochii lui RK
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
MsAndreea_Miha a scris:
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Buna fetelor!Gata si concediu ....acum am f mult de recuperat.Ceva nou la orizont?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!Gata si concediu ....acum am f mult de recuperat.Ceva nou la orizont?
Bine ai revenit. Cum a fost concediul?
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Cel mai bun de pana acum.
iulianagl- moderator
Pacat!Jos palaria lui Avinesh a facut o treaba foarte buna chiar daca i-au stricat caracterul.
iulianagl- moderator
Foarte frumos!Dar sti ce e frumos trece din pacate repede.Criss Criss a scris:
Bine ai revenit. Cum a fost concediul?
Admin_dea05- Admin
Ma gandeam ca dupa doua saptamani sa gasesc un alt track al serialului dar din pacate vad ca astia stau pe loc.Deci pana la urma Madhu nu a divortat de RK iar Sultan a ramas un nebun psihopat?iulianagl a scris:Pacat!Jos palaria lui Avinesh a facut o treaba foarte buna chiar daca i-au stricat caracterul.
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata dragalaselor!Ooo ce bine e cand e racoare la noi asta noapte a fost o ploae torentiala...
Va invit la o cafea si va doresc o zi minunata
Va invit la o cafea si va doresc o zi minunata
lica54- vip
Buna!Poate avem norocul sa il vedem intr-un nou serial ca este imposibil sa nu aiba alt proect...iulianagl a scris:Pacat!Jos palaria lui Avinesh a facut o treaba foarte buna chiar daca i-au stricat caracterul.
lica54- vip
Nu a divortat si mai naspa Sultan o sa moara dupa ce o rapeste pe Madhu, o adevarata risipa de talente.Admin_dea05 a scris:Ma gandeam ca dupa doua saptamani sa gasesc un alt track al serialului dar din pacate vad ca astia stau pe loc.Deci pana la urma Madhu nu a divortat de RK iar Sultan a ramas un nebun psihopat?
iulianagl- moderator
Buan dimi Dadi si eu sper sa-l vad intr-un nou proiect si ar fi frumos sa fie si cu Drashti.lica54 a scris:Buna!Poate avem norocul sa il vedem intr-un nou serial ca este imposibil sa nu aiba alt proect...
iulianagl- moderator
Cu Drashti la momentul respectiv nu are cum pana nu termina ea Madhubala...iulianagl a scris:Buan dimi Dadi si eu sper sa-l vad intr-un nou proiect si ar fi frumos sa fie si cu Drashti.
lica54- vip
Superb.Frumos mai e Avinesh asta!iulianagl a scris:
https://www.youtube.com/v/gqX0T7k_hTw Cel mai bun de pana acum.
Admin_dea05- Admin
Pai nu inteleg de ce ar mai continua Madhubala.lica54 a scris:Cu Drashti la momentul respectiv nu are cum pana nu termina ea Madhubala...
iulianagl- moderator
Este foarte expresiv.Admin_dea05 a scris:Superb.Frumos mai e Avinesh asta!
iulianagl- moderator
Vai nu pot sa cred chiar il scot din serial....Pacat de Avinesh.Noi cum ne mai bucutam de frumusetea lui?!iulianagl a scris:Nu a divortat si mai naspa Sultan o sa moara dupa ce o rapeste pe Madhu, o adevarata risipa de talente.Admin_dea05 a scris:Ma gandeam ca dupa doua saptamani sa gasesc un alt track al serialului dar din pacate vad ca astia stau pe loc.Deci pana la urma Madhu nu a divortat de RK iar Sultan a ramas un nebun psihopat?
Admin_dea05- Admin
Oare Madhubala asta cat are de gand astia sa mai tina serialul ca deja m-am plictisit.lica54 a scris:
Cu Drashti la momentul respectiv nu are cum pana nu termina ea Madhubala...
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum