18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Toata lumea se intreaba asta, sa speram ca va incepe un nou proiect.Admin_dea05 a scris:Vai nu pot sa cred chiar il scot din serial....Pacat de Avinesh.Noi cum ne mai bucutam de frumusetea lui?!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Din cauza fanilor au schimbat track-ul si e in cadere libera.Admin_dea05 a scris:Oare Madhubala asta cat are de gand astia sa mai tina serialul ca deja m-am plictisit.
iulianagl- moderator
De inceput poate sa inceapa dar daca partenerea lui nu-i pe masura asteptarilor mele atunci degeaba.iulianagl a scris:Toata lumea se intreaba asta, sa speram ca va incepe un nou proiect.Admin_dea05 a scris:Vai nu pot sa cred chiar il scot din serial....Pacat de Avinesh.Noi cum ne mai bucutam de frumusetea lui?!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ce mai conteaza important e ca-l vad pe el.Admin_dea05 a scris:De inceput poate sa inceapa dar daca partenerea lui nu-i pe masura asteptarilor mele atunci degeaba.
iulianagl- moderator
Pentru ca ii place rolul de miorlaita...Chiar nu ma asteptam la asa un rol pentru ea...iulianagl a scris:Pai nu inteleg de ce ar mai continua Madhubala.
Intodeauna am considerat-o o luptatoare o razboinica nici decum o miorlaita...
Nu,nu i se potriveste...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lasa sa fie poate asa se va incheia si serialul.iulianagl a scris:
Din cauza fanilor au schimbat track-ul si e in cadere libera.
Admin_dea05- Admin
Sunt foarte curioasa sa vedem ce reting va atinge Madhubala dupa plecarea lui Sultan si introducerea unor noi personaje...iulianagl a scris:Din cauza fanilor au schimbat track-ul si e in cadere libera.
lica54- vip
Poate ca nici ea nu se astepta la asa ceva ca doar la inceput a fost o luptatoare.lica54 a scris:
Pentru ca ii place rolul de miorlaita...Chiar nu ma asteptam la asa un rol pentru ea...
Nu,nu i se potriveste...
Admin_dea05- Admin
Apar alte personaje?lica54 a scris:
Sunt foarte curioasa sa vedem ce reting va atinge Madhubala dupa plecarea lui Sultan si introducerea unor noi personaje...
Admin_dea05- Admin
Da deaja a aparut un producator care din cauza lui RK si Bituji a perdut...Admin_dea05 a scris:Apar alte personaje?
Si el acum s-a intors sa se razbune...
lica54- vip
Absolut deloc.lica54 a scris:Pentru ca ii place rolul de miorlaita...Chiar nu ma asteptam la asa un rol pentru ea...
Nu,nu i se potriveste...
iulianagl- moderator
Oricum nu cred ca va avea un rating bun deja e pe duca nu stiu ce ar mai putea salva ratingul pt ca scenele dintre ea si RK sunt anoste nu au nimic atragator.lica54 a scris:Sunt foarte curioasa sa vedem ce reting va atinge Madhubala dupa plecarea lui Sultan si introducerea unor noi personaje...
iulianagl- moderator
Da.Acum cine stie ce-i face ala lui RK iar Madhu plange pe langa RK, m-am saturat.lica54 a scris:Da deaja a aparut un producator care din cauza lui RK si Bituji a perdut...Admin_dea05 a scris:Apar alte personaje?
Si el acum s-a intors sa se razbune...
Admin_dea05- Admin
Acum vorbind de rating eu nu inteleg cum Destine implinite are ratingul asa de mare ca pe mine nu m-a atras deloc serialul.iulianagl a scris:
Oricum nu cred ca va avea un rating bun deja e pe duca nu stiu ce ar mai putea salva ratingul pt ca scenele dintre ea si RK sunt anoste nu au nimic atragator.
Admin_dea05- Admin
Serialul este foarte bun dar nu l-ai urmarit tu.Sa vezi cum o sustine Sooraj pe sotia lui este cu totul altceva.Admin_dea05 a scris:Acum vorbind de rating eu nu inteleg cum Destine implinite are ratingul asa de mare ca pe mine nu m-a atras deloc serialul.
iulianagl- moderator
Fetelor eu m-am uitat la Jhalak Dikkhla Jaa, Drashti are din ce in ce note mai mici si vad ca mai sunt 5 concurenti, pe ce loc este?
Admin_dea05- Admin
Pe mine ma enerva mama sa ,toata ziua taca taca de nu-i mai tacea gura...iulianagl a scris:Serialul este foarte bun dar nu l-ai urmarit tu.Sa vezi cum o sustine Sooraj pe sotia lui este cu totul altceva.Admin_dea05 a scris:Acum vorbind de rating eu nu inteleg cum Destine implinite are ratingul asa de mare ca pe mine nu m-a atras deloc serialul.
Admin_dea05- Admin
Destine implinite are o lectie de viata...provocarea dintre nora si soacra...iar el o sustine contrar vointei mamei lui si o iubeste...Admin_dea05 a scris:Acum vorbind de rating eu nu inteleg cum Destine implinite are ratingul asa de mare ca pe mine nu m-a atras deloc serialul.
Iar ea este o luptatoare tot ce isi pune de gand reuseste prin propriile ei forte...
mie una imi place serialul imi place tema lui...
lica54- vip
Aseara ce am mai ras de Vikram si nevasta-sa. Mi-ar placea sa o desconspire pe Chavi, scroafa.lica54 a scris:Destine implinite are o lectie de viata...provocarea dintre nora si soacra...iar el o sustine contrar vointei mamei lui si o iubeste...
Iar ea este o luptatoare tot ce isi pune de gand reuseste prin propriile ei forte...
iulianagl- moderator
Deocamdata este pe locul 3 totul depinde de votul publicului...Admin_dea05 a scris:Fetelor eu m-am uitat la Jhalak Dikkhla Jaa, Drashti are din ce in ce note mai mici si vad ca mai sunt 5 concurenti, pe ce loc este?
lica54- vip
Da Sandhya o descopera ca a mintit si o spune familiei..iulianagl a scris:Aseara ce am mai ras de Vikram si nevasta-sa. Mi-ar placea sa o desconspire pe Chavi, scroafa.
Totul ce ma bucura este ca Sooraj indiferent de imprejurare el o sustine..
lica54- vip
Destine implinite are o lectie de viata...provocarea dintre nora si soacra...iar el o sustine contrar vointei mamei lui si o iubeste...Admin_dea05 a scris:Acum vorbind de rating eu nu inteleg cum Destine implinite are ratingul asa de mare ca pe mine nu m-a atras deloc serialul.
lica54- vip
Si atunci Babho ce o sa mai spuna?lica54 a scris:Da Sandhya o descopera ca a mintit si o spune familiei..
Totul ce ma bucura este ca Sooraj indiferent de imprejurare el o sustine..
iulianagl- moderator
La cat efort depun notele mi se par prea mici .lica54 a scris:Deocamdata este pe locul 3 totul depinde de votul publicului...Admin_dea05 a scris:Fetelor eu m-am uitat la Jhalak Dikkhla Jaa, Drashti are din ce in ce note mai mici si vad ca mai sunt 5 concurenti, pe ce loc este?
Admin_dea05- Admin
Buna dragalaselor!Astazi am facut pizza la cererea copiilor..
Asa ca va aduc si voua o portie....pe alese...
Asa ca va aduc si voua o portie....pe alese...
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum