18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!Cam de mult nu am mai servit o cafea impreuna...
O zi superba va doresc
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
De acum bem cafeluta impreuna .lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!Cam de mult nu am mai servit o cafea impreuna...
O zi superba va doresc
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimi fetele ...... care aveti un pat sa imi trimite-ti si mie la munk
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
ce ne facem noi cu Rk-ul asta.....k e tare plin de el
AdrianaMatza- vip
La Multi Aniiiii corinagalit
AdrianaMatza- vip
Doamne ce obositor a devenit chiar si rezumatul.Totul este boring, boring.
iulianagl- moderator
mai ai rabdare sa il urmaresti ,eu una am renuntat
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Buna dimineata dragalaselor!O zi frumoasa de toamna cu multe bucurii si impliniri...
Va invit sa savuram impreuna o cafea
Va invit sa savuram impreuna o cafea
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimi!Multumesc Lica.E foarte gustoasa cafeluta.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulianagl- moderator
Oh boy, deci Madhu este next star langa Rk, Mehul deja si-a facut alegerea.
iulianagl- moderator
costearamona- vip
costearamona- vip
Buna dimineata!A luat fiinta o noua zi frumoasa de toamna...Va invit la o cafea buna si sa aveti spor in tot ceia ce faceti astazi...
multi si toate cele bune...
multi si toate cele bune...
lica54- vip
lica54- vip
Iuliana daca mai intri te rog frumos sa traduci acest articol...iti multumesc anticipat...
http://www.metromasti.com/tv/gossip/Jhalak-winner-Drashti-Dhami-called-off-her-wedding-with-Neeraj/32566#.Ujq4VRzYveM.facebook
http://www.metromasti.com/tv/gossip/Jhalak-winner-Drashti-Dhami-called-off-her-wedding-with-Neeraj/32566#.Ujq4VRzYveM.facebook
lica54- vip
Drashti Dhami care a castigat sezonul 6 Jalak a anulat recent nunta cu logodnicul ei Neeraj Khemka.Drashti a fost logodita cu Neeraj si planuiau sa se casatoreasca in decursul lunii decembrie 2013.Drashti a dat de stire ca este singura acum si nu are de gand sa discute nimic in legatura cu viata ei personala.Se presupune ca ea a anulat nunta imediat dupa concurs.Se pare ca finalul ei de la concurs s-a terminat cu ceva probleme.Ea s-a perfectionat foarte mult atat cu dansul cat si cu actoria cu fiecare episod din Jalak si Madhubala dar se pare ca clipele catigatoare ia pus viata deoparte cu pretul ei.lica54 a scris:Iuliana daca mai intri te rog frumos sa traduci acest articol...iti multumesc anticipat...
iulianagl- moderator
Buna dragalaselor!Iuliana multam frumos...iulianagl a scris:
Drashti Dhami care a castigat sezonul 6 Jalak a anulat recent nunta cu logodnicul ei Neeraj Khemka.Drashti a fost logodita cu Neeraj si planuiau sa se casatoreasca in decursul lunii decembrie 2013.Drashti a dat de stire ca este singura acum si nu are de gand sa discute nimic in legatura cu viata ei personala.Se presupune ca ea a anulat nunta imediat dupa concurs.Se pare ca finalul ei de la concurs s-a terminat cu ceva probleme.Ea s-a perfectionat foarte mult atat cu dansul cat si cu actoria cu fiecare episod din Jalak si Madhubala dar se pare ca clipele catigatoare ia pus viata deoparte cu pretul ei.
Ei da presupuneri... au mai fost niste articole si mai demult ca s-a despartit de Neeraj...
Daca ar fi fost impreuna era imposibil ca el sa nu apara la concurs sa o sustina.....
lica54- vip
Buna Dadi, eu nu inteleg de ce am impresia ca Neeraj asta este un prieten imaginar!lica54 a scris:Buna dragalaselor!Iuliana multam frumos...
Ei da presupuneri... au mai fost niste articole si mai demult ca s-a despartit de Neeraj...
Daca ar fi fost impreuna era imposibil ca el sa nu apara la concurs sa o sustina.....
iulianagl- moderator
Doamne ce porcarie de episod!Fratilor Madhubala a devenit un nimic nu intelg unde vor sa ajunga cu scenariul.
iulianagl- moderator
Mai ceva o fi fost intre ei....dar am citit pe undeva mai demult ca ei ar fi prieteni din copilarie si de unde pana unde au si logodito cu el ...iulianagl a scris:Buna Dadi, eu nu inteleg de ce am impresia ca Neeraj asta este un prieten imaginar!
lica54- vip
Doar ei stiu asta.lica54 a scris:Mai ceva o fi fost intre ei....dar am citit pe undeva mai demult ca ei ar fi prieteni din copilarie si de unde pana unde au si logodito cu el ...
iulianagl- moderator
Ai citit rezumatul? eu nici la rezumat nu ma mai chinui sa-l citesc...iulianagl a scris:Doamne ce porcarie de episod!Fratilor Madhubala a devenit un nimic nu intelg unde vor sa ajunga cu scenariul.
Lam abandonat de tot numai cat deschid un ep si-l vad pe RK mi se face rau nul mai suport deloc...
lica54- vip
Și eu mă întreb cum de au reușit să facă un personaj atât de antipatic. Acum nici pe Madhu n-o mai suport când încearcă să-i găsească scuze lui RK, acceptând un astfel de caracter lângă ea, nici ea nu e mai presus de el.lica54 a scris:Ai citit rezumatul? eu nici la rezumat nu ma mai chinui sa-l citesc...
Lam abandonat de tot numai cat deschid un ep si-l vad pe RK mi se face rau nul mai suport deloc...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Dar tu nu stii...cine se aseamana se adunanarcisa a scris:Și eu mă întreb cum de au reușit să facă un personaj atât de antipatic. Acum nici pe Madhu n-o mai suport când încearcă să-i găsească scuze lui RK, acceptând un astfel de caracter lângă ea, nici ea nu e mai presus de el.
lica54- vip
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 6.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum