18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
RK COMFORTS MADHU #MADHUBALA 11TH OCT 2013
RK comforts madhu by reading out the letter that his mother had given him. He tells her not to worry about anyone on the sets, not to be nervous. He apologizes for having been impatient with her. When Madhu reaches the sets, she recalls RK's words and is able to deliver a perfect shot. Every one gives her standing ovation. RK is impressed with her.
RK comforts madhu by reading out the letter that his mother had given him. He tells her not to worry about anyone on the sets, not to be nervous. He apologizes for having been impatient with her. When Madhu reaches the sets, she recalls RK's words and is able to deliver a perfect shot. Every one gives her standing ovation. RK is impressed with her.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
costearamona- vip
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Vai de capul meu Pabho a trmis-o in jungla pe Madhu, deci a dat-o la tigri, poate acolo il va gasi pe Sultan.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ma astept ca Shlok sa o arunce pe Astha in groapa cu lei dar cand colo o mananca sobolanii pe Madhu!
iulianagl- moderator
Andreea_Miha- vip
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Mier 16 Oct 2013, 8:16 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Referitor la oferta de film pt DD..
ZA:
"People who are asking about Drashti Dhami's film offer. The news about Drashti Dhami offered Singham 2 is true, but the actress yet hasn't accepted the offer."
ZA:
"People who are asking about Drashti Dhami's film offer. The news about Drashti Dhami offered Singham 2 is true, but the actress yet hasn't accepted the offer."
Andreea_Miha- vip
costearamona- vip
Credit: DrashtiDhamiWeb
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
costearamona- vip
Buna! Buna la toata lumea!
Ceva din cutia cu amintiri......
Ce muzica, ce versuri, ce interpretare si ce bine-s toate procesate......!!!
Sper ca in noile ei proiecte sa interpreteze la fel de impresionant ca in Geet....(la DD fac referire)
Ceva din cutia cu amintiri......
Ce muzica, ce versuri, ce interpretare si ce bine-s toate procesate......!!!
Sper ca in noile ei proiecte sa interpreteze la fel de impresionant ca in Geet....(la DD fac referire)
PS: Pentru fetele care au creat minunatia!
Ultima editare efectuata de catre tiberici in Sam 19 Oct 2013, 7:33 pm, editata de 1 ori
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Fetelorrrrrrrrrrrr......!!!
Madu s-a oprit din smiorcaiala ?! Acum iar il palmuieste pe RK....??? (de la min 0.28....)
Actiunea filmului sa ne reuneasca pe aceasta carare ca la inceput.....???
Stie cineva ceva desprea actiunea ultimilor ep. (in doua randuri va rog)...
Merita sa reiau ep. la vizionat de unde am ramas???
Madu s-a oprit din smiorcaiala ?! Acum iar il palmuieste pe RK....??? (de la min 0.28....)
Actiunea filmului sa ne reuneasca pe aceasta carare ca la inceput.....???
Stie cineva ceva desprea actiunea ultimilor ep. (in doua randuri va rog)...
Merita sa reiau ep. la vizionat de unde am ramas???
tiberici- vip
Cred ca e de la filmarea filmului daca Madhu e eroina lui RK acum.
iulianagl- moderator
Hopa RK incepe sa fie invidios pe succesul lui Madhu saue tot din film dar ia spus totusi opreste-te Madhu.
iulianagl- moderator
Deci palma o primeste in filmul lor....?iulianagl a scris:Hopa RK incepe sa fie invidios pe succesul lui Madhu saue tot din film dar ia spus totusi opreste-te Madhu.
Nu e pe bune in casa/viata lor?
Ma gandeam ca din pricina tinutei, o insulta si de aici primeste palma RK....
tiberici- vip
Asa pare ca e din film ca dupa aia toti o felicita adica Roma, Bitu, Mehul si se pare ca lui RK nu prea ii convine asta, nu stiu ce sa spun mare lucru in Madhu nu se intampla decat ca Pabho si Deepali comploteaza sa-i desparta pe Rk si Madhu si tot o tine cu filmarile de la filmul lor, uite ca in seara asta n-am citit rezumatul, uneori chia nu-mi vine sa-l citesc ca nu e nimic important.tiberici a scris:Deci palma o primeste in filmul lor....?
Nu e pe bune in casa/viata lor?
Ma gandeam ca din pricina tinutei, o insulta si de aici primeste palma RK....
iulianagl- moderator
A da si KUku vrea sa-l falimenteze pe RK.
iulianagl- moderator
Stirea gasita, cu plama data mi-a starnit interesul.....iulianagl a scris:Asa pare ca e din film ca dupa aia toti o felicita adica Roma, Bitu, Mehul si se pare ca lui RK nu prea ii convine asta, nu stiu ce sa spun mare lucru in Madhu nu se intampla decat ca Pabho si Deepali comploteaza sa-i desparta pe Rk si Madhu si tot o tine cu filmarile de la filmul lor, uite ca in seara asta n-am citit rezumatul, uneori chia nu-mi vine sa-l citesc ca nu e nimic important.
Cu toata simpatia mea pt DD am abandonat serialul....
Iar daca RK iar face pe boul gelos nici macar palma primita nu ma intereseaza...
Pacat de banii investiti in serial si munca lor...... Degeaba .....interpreteaza ei..... Oare cat o lungesc cu prostia asta de serial, ce vor sa trasmita, care este mesajul serialului....???????
tiberici- vip
Plictisitor, e o invalmaseala de nu se mai stie care si cum.Madhu nu poate sa joace scenele intime din dans si gata iar Symmi si cu maica-sa ce naiba cauta pe platou?Fara sens.
iulianagl- moderator
Da este din film ca Madhu ii cere scuze ca ia tras palma la filamri si il intreaba ce vrea sa se recompenseze iar RK ii spune sa se gandeasca iar ea ii spune sa ceara.Pabho a hotarat sa bage intriga intre Radha si Madhu ca acolo simte ea ca legatura este puternica si ca daca reuseste sa bage zanzanie intre ele atunci Madhu va fi afara din casa si viata lui RK, sincer pe mine chestiile astea ma enerveaza si vad ca tot o tine intr-una cu acest track.Intr-adevar imi pare rau de Drashti ca stiu ca poate mult mai mult decat atat si nici eu nu ma uit dar urmaresc rezumatele.tiberici a scris:Stirea gasita, cu plama data mi-a starnit interesul.....
Cu toata simpatia mea pt DD am abandonat serialul....
Iar daca RK iar face pe boul gelos nici macar palma primita nu ma intereseaza...
Pacat de banii investiti in serial si munca lor...... Degeaba .....interpreteaza ei..... Oare cat o lungesc cu prostia asta de serial, ce vor sa trasmita, care este mesajul serialului....???????
iulianagl- moderator
Dar ....O singura intrebare Iuli...iulianagl a scris:Da este din film ca Madhu ii cere scuze ca ia tras palma la filamri si il intreaba ce vrea sa se recompenseze iar RK ii spune sa se gandeasca iar ea ii spune sa ceara.Pabho a hotarat sa bage intriga intre Radha si Madhu ca acolo simte ea ca legatura este puternica si ca daca reuseste sa bage zanzanie intre ele atunci Madhu va fi afara din casa si viata lui RK, sincer pe mine chestiile astea ma enerveaza si vad ca tot o tine intr-una cu acest track.Intr-adevar imi pare rau de Drashti ca stiu ca poate mult mai mult decat atat si nici eu nu ma uit dar urmaresc rezumatele.
Cine e si ce vrea Pabho asta....? Ve hram poarta ??
tiberici- vip
Pabho este matusa lui RK adica sora Radhei si ia pus gand rau lui Madhu ca ea crede ca nu e demna de RK sau cam asa ceva.tiberici a scris:Dar ....O singura intrebare Iuli...
Cine e si ce vrea Pabho asta....? Ve hram poarta ??
iulianagl- moderator
Buna seara dragalaselor!Ce mai faceti vati adus aminte de Madhu si RK...
va
va
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum