18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
ZA Productions :
Tonight Drashti Dhami is throwing a party for winning Jhalak 6. Congrats once again Drashti
ZA Productions 2h
#madhubala team and #jhalak team coming to Drashti Dhami's Jhalak party tonight. Congrats once again Drashti......
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Sa sarbatoreaqsca cu prietenii si sa se relaxeze dupa cat efort a depus!!!
Merita din plin!
Si vacanta.....!!!
Unii isi i-au in mod normal....vacanta ....sunt epuizati ei sau consoartele....
Merita din plin!
Si vacanta.....!!!
Unii isi i-au in mod normal....vacanta ....sunt epuizati ei sau consoartele....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
October 09, 2013:
In tonight's episode we will see that after Madhu decides to act in RK's film, she goes on the set. It��s the first day of her shoot, and Pabbo asks her to make prasad for the pandits.
Andreea_Miha- vip
Da si o saboteaza ca s-a aliat cu Tipsi. Iar brahmanii o blesteama pe Madhu.Andreea_Miha a scris:
October 09, 2013:
In tonight's episode we will see that after Madhu decides to act in RK's film, she goes on the set. It��s the first day of her shoot, and Pabbo asks her to make prasad for the pandits.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna...te mai uiti ? eu am ramas doar la iss....si la celelante mai citesc cate ceva..iulianagl a scris:Da si o saboteaza ca s-a aliat cu Tipsi. Iar brahmanii o blesteama pe Madhu.
Andreea_Miha- vip
Nu ma uit dar citesc rezumatele, de aceea stiu cam ce se intampla, oricum Pabho o vrea pe Madhu afara din viata lui RK si de aceea s-a aliat cu Deepali.Andreea_Miha a scris: Buna...te mai uiti ? eu am ramas doar la iss....si la celelante mai citesc cate ceva..
iulianagl- moderator
am inteles ..credeam ca te-ai reapucat de el...dar pe aici pe la Madhu nu prea mai vad discuti ..mai mult pe la iss si Qh.iulianagl a scris:Nu ma uit dar citesc rezumatele, de aceea stiu cam ce se intampla, oricum Pabho o vrea pe Madhu afara din viata lui RK si de aceea s-a aliat cu Deepali.
Andreea_Miha- vip
Pai da ca la Madhu chiar nu ai ce discuta nimic nou sub soare.Cred ca au facut cea mai mare prostie ca l-au scos pe Sultan din serial.Andreea_Miha a scris:am inteles ..credeam ca te-ai reapucat de el...dar pe aici pe la Madhu nu prea mai vad discuti ..mai mult pe la iss si Qh.
iulianagl- moderator
am vazut pe multi zicand asta,sincer surprinzator si la ei am citit ca le pare rau ca a iesit Sultan.Stiu ca se zvonise ca va fi in iss 2 dar vad ca nimic..Pacat de pov Madhu ca au stricat-o si cat efort au depus actori etc..si DD mai ales serial concurs cat a muncit sa fie bine ..pacat ca se pierd.iulianagl a scris:Pai da ca la Madhu chiar nu ai ce discuta nimic nou sub soare.Cred ca au facut cea mai mare prostie ca l-au scos pe Sultan din serial.
Andreea_Miha- vip
Da ai dreptate si sunt curioasa cat o s-o mai duca asa.Andreea_Miha a scris:am vazut pe multi zicand asta,sincer surprinzator si la ei am citit ca le pare rau ca a iesit Sultan.Stiu ca se zvonise ca va fi in iss 2 dar vad ca nimic..Pacat de pov Madhu ca au stricat-o si cat efort au depus actori etc..si DD mai ales serial concurs cat a muncit sa fie bine ..pacat ca se pierd.
iulianagl- moderator
daca scad in continuare la rating proababil il termina sau reinventeaza ceva in pov sa atraga publicul.Poate il readuc pe Sultan ...iulianagl a scris:Da ai dreptate si sunt curioasa cat o s-o mai duca asa.
Andreea_Miha- vip
Poate fratele lui.Andreea_Miha a scris:daca scad in continuare la rating proababil il termina sau reinventeaza ceva in pov sa atraga publicul.Poate il readuc pe Sultan ...
iulianagl- moderator
Geaman ?iulianagl a scris:Poate fratele lui.
Andreea_Miha- vip
Da, da, da.Andreea_Miha a scris:Geaman ?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Da, da, da.
Andreea_Miha- vip
costearamona- vip
Numai 400 are ?
Credeam ca are mai multe...
Andreea_Miha- vip
SBB
rk teaching madhu how to act
RK WILL SHOW MADHU AALL GOOD THINGS IN ACTING
tabby999
rk teaching madhu how to act
RK WILL SHOW MADHU AALL GOOD THINGS IN ACTING
tabby999
Andreea_Miha- vip
TRPs of Madhubala dip further to 2.2 - Dont you think its time for CVs to use their creativity n bring something spicy other than Pabho..
Pai da ca l-au scos pe Sultan.
iulianagl- moderator
Si marea agitatie a fanilor lui Rk s-a topit? ...acu de ce nu-l voteaza ?? cred ca s-au saturat si ei...iulianagl a scris:TRPs of Madhubala dip further to 2.2 - Dont you think its time for CVs to use their creativity n bring something spicy other than Pabho..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Rau de tot.petronela a scris:Si marea agitatie a fanilor lui Rk s-a topit? ...acu de ce nu-l voteaza ?? cred ca s-au saturat si ei...
iulianagl- moderator
costearamona- vip
desi vb de Geet ...dar mi-a placut com celor de la TT...ei tot la Geet se gandesc..
TellyTadka
After watching GC promo of Nach Baliye, right away this scene comes in our mind. For all MaanEet fan, enjoy this scene with our Geet
Nb
TellyTadka
After watching GC promo of Nach Baliye, right away this scene comes in our mind. For all MaanEet fan, enjoy this scene with our Geet
Nb
Andreea_Miha- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum