18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
LA MULTI ANI NARCISA!
Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!
Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti doresc sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile mele de sanatate, bucurie sufleteasca si numai impliniri LA MULTI ANI!.
Narcisa sa ne traesti intru multi ani fericiti.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
La multi ani, Narci!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!O duminica placuta alaturi de ce-i dragi
lica54- vip
Buna dimineata dragalaselor!O zi buna din toate punctele de vedere va
Oare ce vant o fi batut pe aici de s-a asternut asa o liniste profunda?!
Cine si-o fi tarat piciorul asa de bine??
Oare ce vant o fi batut pe aici de s-a asternut asa o liniste profunda?!
Cine si-o fi tarat piciorul asa de bine??
lica54- vip
lica54- vip
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
ZA Productions 3m
Tomorrow (Saturday) an hour maha episode of #Madhubala @ColorsTV at 08:00 PM
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”CRACIUN FERICIT!
lica54- vip
Fie că sărbătoarea Crăciunului să va umple sufletul de bucurie,să va aducă pace şi linişte în suflet,iar lumina lui minunată să va lumineze în continuare paşii în viaţa.CRĂCIUN FERICIT!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Multumim frumos Dea!!Mereu ne incanti cu creatiile tale minunate..CRACIUN FERICIT!alaturi de ce-i dragi
lica54- vip
„Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!”
„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.”
„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!”
„Crăciun plin de bucurii, si multa căldură sufleteasca”.
lica54- vip
A aparut un frate geaman a lui RK?
Admin_dea05- Admin
Nu-mi vine sa cred apare o copie a lui Rk care cica ar fi fratele lui geaman.Daca e asa poate apare si un frate geaman a lui Sultan, ar fi super.
iulianagl- moderator
Astia inventeaza ceva mereu. A scapat de fata aia si trebuia sa para cineva nou.iulianagl a scris:Nu-mi vine sa cred apare o copie a lui Rk care cica ar fi fratele lui geaman.Daca e asa poate apare si un frate geaman a lui Sultan, ar fi super.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Astia inventeaza ceva mereu. A scapat de fata aia si trebuia sa para cineva nou.
Astia de la Madhu au inceput sa bage toate uratele din India.
iulianagl- moderator
Vivian nu mai încape într-un rol, a început să se reverse, are prea mult de oferit sau a fost cererea prea mare din partea fanilor? Măcar e un RK normal sau e mai rău ca cel original?iulianagl a scris:Nu-mi vine sa cred apare o copie a lui Rk care cica ar fi fratele lui geaman.Daca e asa poate apare si un frate geaman a lui Sultan, ar fi super.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Crăciun binecuvântat dragele mele.
narcisa- vip
Buna, se pare ca e ca Bhujang.narcisa a scris:
Vivian nu mai încape într-un rol, a început să se reverse, are prea mult de oferit sau a fost cererea prea mare din partea fanilor? Măcar e un RK normal sau e mai rău ca cel original?
iulianagl- moderator
Adica?iulianagl a scris:Buna, se pare ca e ca Bhujang.narcisa a scris:
Vivian nu mai încape într-un rol, a început să se reverse, are prea mult de oferit sau a fost cererea prea mare din partea fanilor? Măcar e un RK normal sau e mai rău ca cel original?
Admin_dea05- Admin
Si tie draga mea.Ce mai faci?narcisa a scris: Crăciun binecuvântat dragele mele.
Admin_dea05- Admin
Eu mai mult trag cu ochiul ca la film nu ma uit cap coada.iulianagl a scris:
Astia de la Madhu au inceput sa bage toate uratele din India.
Admin_dea05- Admin
Bhujang l-a facut pe unul ca RK, ca sa se razbune pe RK si pe Madhu..vrea sa-l omoare pe RK si sa-l bage pe noul RK in viata lui Madhu ca sa-i intoarca viata cu susul in josAdmin_dea05 a scris:
Adica?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Momentan sunt destul de ocupată, aștept vremuri mai bune.Admin_dea05 a scris:
Si tie draga mea.Ce mai faci?
narcisa- vip
Nu-mi mai aduc aminte cine e Bhujang.iulianagl a scris:
Buna, se pare ca e ca Bhujang.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Vin 27 Dec 2013, 3:09 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 4.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum