18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
+12
mita baston
iulianagl
Criss Criss
petronela
AdrianaMatza
tiberici
victoria
narcisa
costearamona
Andreea_Miha
anyta
axxa246
16 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Dar ce treabă are Bhujang cu Madhu ca să-i întoarcă viața pe dos?anyta a scris:
Bhujang l-a facut pe unul ca RK, ca sa se razbune pe RK si pe Madhu..vrea sa-l omoare pe RK si sa-l bage pe noul RK in viata lui Madhu ca sa-i intoarca viata cu susul in jos
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 18.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
probabil vrea sa se razbune pe ea pt ca l-a salvat pe Sultan cand vroia el sa-l omoare..sincer nu stiu nici eu ce au de gand, in ep de azi am vazut ca al doilea RK zicea ceva de mama lui ca i-a promis ceva si el isi va indeplini promisiuneanarcisa a scris:
Dar ce treabă are Bhujang cu Madhu ca să-i întoarcă viața pe dos?
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Dar Madhu "și-a spălat păcatul", a contribuit suficient la moartea lui Sultan, n-ar avea de ce să fie supărat pe ea Bhujang.anyta a scris:
probabil vrea sa se razbune pe ea pt ca l-a salvat pe Sultan cand vroia el sa-l omoare..sincer nu stiu nici eu ce au de gand, in ep de azi am vazut ca al doilea RK zicea ceva de mama lui ca i-a promis ceva si el isi va indeplini promisiunea
narcisa- vip
Pai din cate am inteles din rezumatul de ieri ca noul Rk vrea sa se razbune pe vechiul Rk si sa-si rascumpere pamantul care i la luat Rk sau cam asa ceva.narcisa a scris:
Dar Madhu "și-a spălat păcatul", a contribuit suficient la moartea lui Sultan, n-ar avea de ce să fie supărat pe ea Bhujang.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
eu am inteles ca vrea sa se faca bogat noul RK si ca i-a facut o promisiune lui maicasa,ca tacsu a parasit-o pe maicasaiulianagl a scris:
Pai din cate am inteles din rezumatul de ieri ca noul Rk vrea sa se razbune pe vechiul Rk si sa-si rascumpere pamantul care i la luat Rk sau cam asa ceva.
anyta- vip
Și Madhu cui îi va reveni, noului, vechiului sau niciunuia?iulianagl a scris:
Pai din cate am inteles din rezumatul de ieri ca noul Rk vrea sa se razbune pe vechiul Rk si sa-si rascumpere pamantul care i la luat Rk sau cam asa ceva.
narcisa- vip
intrebare buna ai pus narcisa, poate apare si un al 3 si ramane el cu Madhu
anyta- vip
Numai Sultan poate rezolva problema asta.anyta a scris:intrebare buna ai pus narcisa, poate apare si un al 3 si ramane el cu Madhu
Mai știi ceva de actor?
narcisa- vip
mai nimic,dupa ce a aparut ultima stire in care zicea ca e insurat nu a mai aparut nimic despre el..poate va face si el un alt filmnarcisa a scris:
Numai Sultan poate rezolva problema asta.
Mai știi ceva de actor?
anyta- vip
cât mai repede.anyta a scris:
mai nimic,dupa ce a aparut ultima stire in care zicea ca e insurat nu a mai aparut nimic despre el..poate va face si el un alt film
narcisa- vip
sa speramnarcisa a scris:
cât mai repede.
anyta- vip
Din nefericire Noul Rk o vrea si pe Madhu.Dar acum sa fim seriosi creativii cred ca noul Rk va avea mai mult succes decat Sultan, la Madhu.narcisa a scris:
Și Madhu cui îi va reveni, noului, vechiului sau niciunuia?
iulianagl- moderator
bine zici iuliana,cred ca noul RK va avea acelasi succes ca Sultaniulianagl a scris:
Din nefericire Noul Rk o vrea si pe Madhu.Dar acum sa fim seriosi creativii cred ca noul Rk va avea mai mult succes decat Sultan, la Madhu.
anyta- vip
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
Frumoase creațiile Ramona, frumos și Sultan, păcat că e scump la vedere.
narcisa- vip
fetele ati vazut premiile Golden Petal Awards
Drashti Dhami aka Madhubala and Vivian Dsena aka RK win Most Lokpriya Jodi at the #ColorsGPA ! COLORS TV
Bituji ji award showed by GPA
Drashti Dhami aka Madhubala and Vivian Dsena aka RK win Most Lokpriya Jodi at the #ColorsGPA ! COLORS TV
Bituji ji award showed by GPA
anyta- vip
costearamona- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna! Buna la toata lumea!
A mai trecut un an …
Să ne amintim cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate serialele/filmele frumoase vazute.......
O parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze si fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru voi şi familie.
La Mulţi Ani!
Va pup!
A mai trecut un an …
Să ne amintim cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate serialele/filmele frumoase vazute.......
O parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze si fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru voi şi familie.
La Mulţi Ani!
Va pup!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
LA MULTI ANI!
Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!
Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!
Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl- moderator
La Mulți Ani, la mulți bani și la mulți RK.
narcisa- vip
LA MULTI ANI ,un an nou fericit si multa sanatate
costearamona- vip
LA MULTI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAANI!! 2014
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
costearamona- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 16.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 3.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 17.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 19.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum