Serialesitelenovelet
1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

+11
dubaisport
narcisa
Jellybon
tiberici
michiper68
victoria
Admin_dea05
Camelia_Monica
victorelalove
axxa246
DENISA
15 participanți

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

In jos

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty Re: 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de narcisa Sam 01 Mar 2014, 4:39 pm

O primăvară plină de bucurii și un mărțișor care să ne aducă mai aproape primăvara.

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2lucuo0
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty Re: 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 01 Mar 2014, 9:14 pm

O primavara frumoasa!!!!

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Gfjd10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 01 Mar 2014, 11:10 pm

İKİ SAĞLIKLI DOĞUM BEKLENİYOR!
EXPECTING TWO HEALTHY BIRTHS!

What is going to happen on March 2014? ‘Today in history’ sites always have “births” and “deaths” sections. First of all, we are expecting healthy deliveries of two TV series:

Dirty Money and Love starts on Wednesday (March 5) this week. And Kurt Seyit and Sura was announced to start on Tuesday (March 4) on Star but now, they delayed it later and now they say “Soon.

This season was a very bad season for Turkish series. The only successful one was Karadayi and all others failed. However, these two will be successful. First of all, their production company is their guarantee. The last two letters of father Ekrem Çatay and son Kerem Çatay’s last names make the name of the production company “Ay Yapim” which produced high rating series from Ask-i Memnu to Karadayi.

There are many factors that make a TV series a success. If there was a very definite formula, we wouldn’t see failed people although they were in this business for a long time (For example, Beren Saat wouldn’t fail this much with her Intikam series at the time when she was assumed to be a guaranteed rating.) Still, success of the series has arithmetic behind it: although we define the series with its leading actors, if the scenario is not good, don’t expect a TV series to be successful.

These series will be successful when their scenario writers are considered. Dirty Money and Love is written by the scenarists of Karadayi; Eylem Canpolat and Sema Ergenekon. The scenario of Kurt Seyit and Sura adapted from Nermin Bezmen’s novel is written by Ece Yorenc. There is a funny brotherhood besides the competition between these productions. Ece Yorenc’s son Ali Yorenc (rich young man Can Katmanoglu who loved Banu and did all the work in the company in Kuzey Guney)is playing Ay Yapim’s other production Dirty Money and Love; not in the series whose scenario is written by his mother. Another brotherhood example is “bi kucuk Eylul meselesi” which came out last week. Dirty Money & Love’s Omer Engin Akyurek’s partner is Farah Zeynep Abdullah. Nice coupling before the start of their series.

TATLITUG OR AKYUREK?

Kurt Seyit and Sura is like a historical fable in a war. Everybody is excessively blond. Kara Para Ask is full of intriguing plots, murder, mystery and everybody is excessively dark. These colors are important in my opinion. They set the tone of the series. The only blond in Dirty Money and Love is Erkan Can and he is a deceitful businessman. As for Nebahat Cehre; they needed a rich and eye-catching mother and they immediately called her for this series!

Tuba Buyukustun is a very popular actress. But having many fans can be deceiving. Her last series 20 minutes failed.

Zeynep Farah Abdullah will prove herself now after “Oyle bir Gecer Zaman ki” TV series. She is in a position where every woman wants to be: she is the leading actress next to Kivanc Tatlitug.

Of course, everything feeds each other. If you leave one thing out, everything will crash. However, these series are actually shining because of its actors :

Kıvanç Tatlıtuğ is like a breathtaking statue in Kurt Seyit’s trailers. They applied such a nice make up to him that his eyes standing out from his head covered with calpac are sharp like a knife. He is not human! With Kuzey Guney and Kelebegin Ruyasi, he showed that he could be more than potato Behlul of Ask-i Memnu. He made us get used to his good acting.

But Engin Akyurek will be second to none. With his darkness and generosity of smile and tears, he has a compassionate, reliable, and one-of-us man style as much as Kenan Imirzalioglu. And he did a very good thing. He made us miss him. I see that women are hungry for him! I am sure that he will take himself beyond Kerim as Van Organized Crime Police captain Omer. I have only one thing to say for people asking how I know: Mustafa Bulut. Psychotic behaviors of Mustafa Bulut who was obsessively and madly in love with Narin were unforgettable. He was incredible as Mustafa Bulut. One Mustafa Bulut with his energy, craziness, expression was equal to one thousand Kerim Ilgaz.

http://www.sabah.com.tr/Cumartesi/Yazarlar/cintay/2014/03/01/magic-boxtan-engin-akyureke

michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 01 Mar 2014, 11:28 pm

Multumim , Michi . Deci engin dark este asteptat de toti . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 01 Mar 2014, 11:29 pm

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2ea2oj0c1fk_zpsb543135b
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 01 Mar 2014, 11:30 pm

victorelalove a scris:Multumim , Michi . Deci engin dark este asteptat de toti . kiss

toti. si eu cat l-am asteptat...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 01 Mar 2014, 11:32 pm

Esti infometata?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 01 Mar 2014, 11:33 pm

victorelalove a scris:Esti infometata?

iubesc ouale la micul dejun.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 01 Mar 2014, 11:39 pm

michiper68 a scris:

iubesc ouale la micul dejun.

Din Frigiderul tau ? Sau al lui engin ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 01 Mar 2014, 11:51 pm

victorelalove a scris:

Din Frigiderul tau ? Sau al lui engin ?

al lui engin.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 01 Mar 2014, 11:53 pm

Si are si lapte ecologic . Si masline cultura proprie. Bate el maslinul .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 01 Mar 2014, 11:56 pm

victorelalove a scris:Si are si lapte ecologic . Si masline cultura proprie. Bate el maslinul .

lapte ecologic din productia proprie? asta suna foarte interesant.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 01 Mar 2014, 11:59 pm

michiper68 a scris:

lapte ecologic din productia proprie? asta suna foarte interesant.

De lapte nu am spus nimic . Ce productie .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 02 Mar 2014, 12:00 am

victorelalove a scris:

De lapte nu am spus nimic . Ce productie .

proprie. face bine la ten?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 02 Mar 2014, 12:04 am

O face . Smile dar untul din nu a de cocos este nemaipomenit.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 02 Mar 2014, 12:05 am

victorelalove a scris:O face . mori de rasdar untul din nu a de cocos este nemaipomenit.

adica se ia cocoshu si se bate pana face unt?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 02 Mar 2014, 12:09 am

cocos . a se citi cum se scrie . fara sh . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 02 Mar 2014, 12:11 am

victorelalove a scris:cocos . a se citi cum se scrie . fara sh . Smile

cocosh pt unt mai gaseam. dar cocos nu am in frigider, am oua. dar am sa retin asta cu untu de cocos. merge si la ushi daca scartaie? merge la orice scartzaie?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 02 Mar 2014, 12:15 am

da . cica il folosesti si ca lubrifiant . este bun la orice . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 02 Mar 2014, 12:17 am

victorelalove a scris:da . cica il folosesti si ca lubrifiant . este bun la orice . Smile

pai lubrifiant gasesc si la magazinul din coltul strazii. e peste tot acum. apa plata nu gasesc tot timpul dar lubrifiant au.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 02 Mar 2014, 12:22 am

dar asta-i natural . presat la rece .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Dum 02 Mar 2014, 2:25 pm

Duminica frumoasa! kiss 

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Bandeja-de-pasteles-mini-surtidos-18%E2%82%AC-ud

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 13 10001573_648008328605657_921362319_n
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 04 Mar 2014, 7:19 am

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 05 Mar 2014, 7:29 pm

buna dragelor.am aprut si eu rar ,dar odata cu enginel.si????va fi ceva de dizi asta sau facem matanii sa vedem un pupic pe mana.am asteptat muuult sper sa fie bine.
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 05 Mar 2014, 8:23 pm

Buna seara !!

Multumim , Dea . kiss

Buna , Mirela . Vedem cum va fi diziul , Mirela . Dar are putine episoade (20 cica ) . Putem spera la o actiune compacta . si ne putem alege cu un serial bun . dar cu turcii ... nu stii niciodata la ce sa te astepti .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum