Serialesitelenovelet
1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

+11
dubaisport
narcisa
Jellybon
tiberici
michiper68
victoria
Admin_dea05
Camelia_Monica
victorelalove
axxa246
DENISA
15 participanți

Pagina 23 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul

In jos

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Empty Re: 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 8:58 pm

victorelalove a scris:

da . plus ca jucat candy crush ,,, sau cum se numeste . si-au facut de cap . ce sa mai ,,,  Smile  acum imi amintii .
si logodnica se apucase de fumat . de 3 ani . el abia acum descoperise .

daaa. si tot brusc se apucase de mestecat ciunga si lipit ciunga cu diamant sub masuta. fanii pe forumuri zic ca s-ar putea ca elif si sibel sa fie surori. ca si sibel si tatal lui elif aveau acelasi gen de cutie. si ca pe mama lui sibel au intrebat-o daca-l cunoaste pe tatal lui elif si s-a schimbat la fata
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Empty Re: 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:00 pm

michiper68 a scris:

daaa. si tot brusc se apucase de mestecat ciunga si lipit ciunga cu diamant sub masuta. fanii pe forumuri zic ca s-ar putea ca elif si sibel sa fie surori. ca si sibel si tatal lui elif aveau acelasi gen de cutie. si ca pe mama lui sibel au intrebat-o daca-l cunoaste pe tatal lui elif si s-a schimbat la fata

tot ce este posibil .
si apoi comisarul omer demir va spune ca este imoral sa fie cu sora logodnicei lui moarte .  stupid 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:02 pm

victorelalove a scris:

tot ce este posibil .
si apoi comisarul omer demir va spune ca este imoral sa fie cu sora logodnicei lui moarte .  stupid 

nu cred. ca era virgina moarta. si fumatoare. eu n-am inteles de ce i-a lasat sa duca mashina in garaj. nu era piesa principala ca proba la dosar?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:05 pm

michiper68 a scris:

nu cred. ca era virgina moarta. si fumatoare. eu n-am inteles de ce i-a lasat sa duca mashina in garaj. nu era piesa principala ca proba la dosar?

la asta ma gandeam si eu .
dar tre sa le iasa lor vreo scena . si tre sa se mai certe si doi .

eu ma tot uit la semnatura ta .  Smile 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:07 pm

victorelalove a scris:

la asta ma gandeam si eu .
dar tre sa le iasa lor vreo scena . si tre sa se mai certe si doi .

eu ma tot uit la semnatura ta .  Smile 

adica atata de fara imaginatie au fost scenaristele ca nu au gasit alt mod de a-i face pe omer si elif sa se intalneasca decat cu chestia aia neverosimila cu masina? dar se puteau intalni la morga.

la semnatura mea unde anume te tot uiti? mai sus, mai jos...si eu am partea mea preferata la ea
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:09 pm

si mashina plina de sange statea cuminte in parcarea holdingului lui taticu. si cu diamantul ala acolo, de parca l-a scos din fund careva, ca era pe bancheta
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:10 pm

michiper68 a scris:

adica atata de fara imaginatie au fost scenaristele ca nu au gasit alt mod de a-i face pe omer si elif sa se intalneasca decat cu chestia aia neverosimila cu masina? dar se puteau intalni la morga.

la semnatura mea unde anume te tot uiti? mai sus, mai jos...si eu am partea mea preferata la ea

da . se puteau intalni la morga . apoi oricum s-au intalnit la politie . apoi se puteau intalni la firma . in lift ...si se bloca liftul . dar tre sa mai gaseasca un diamant .  Smile 

eeeeeeee , ne poate place aceiasi parte din semnatura ?  Smile 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:11 pm

michiper68 a scris:si mashina plina de sange statea cuminte in parcarea holdingului lui taticu. si cu diamantul ala acolo, de parca l-a scos din fund careva, ca era pe bancheta

Smile Smile Smile 

a vazut el cu ochii mintii . alora le scapase .
era parcarea aia cat mallul afi .  Smile 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:12 pm

victorelalove a scris:

da . se puteau intalni la morga . apoi oricum s-au intalnit la politie . apoi se puteau intalni la firma . in lift ...si se bloca liftul . dar tre sa mai gaseasca un diamant .  Smile 

eeeeeeee , ne poate place aceiasi parte din semnatura ?  Smile 

da diamantele alea erau urate. ma asteptam sa se bate si ei pe niste diamante impresionante. ale lor sunt mici si toate la fel. nici nu-l tinea bine intre degete engin.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:13 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile 

a vazut el cu ochii mintii . alora le scapase .  
era parcarea aia cat mallul afi .   Smile 
pe retina. are vedere 3d baiatul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:14 pm

michiper68 a scris:

da diamantele alea erau urate. ma asteptam sa se bate si ei pe niste diamante impresionante. ale lor sunt mici si toate la fel. nici nu-l tinea bine intre degete engin.

era d-ala de pus pe dinte .  Smile  mai ca-i intra pe sub unghie . il pierdea . sa-l uneasca in guma de mestecat cu celalalt . la finnalul serialului o avea si el cateva zeci . se lasa de comisariatura .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:14 pm

michiper68 a scris:
pe retina. are vedere 3d baiatul.

eu abia astept sa inceapa sa o scaneze pe tuba .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:17 pm

victorelalove a scris:

era d-ala de pus pe dinte .  Smile  mai ca-i intra pe sub unghie . il pierdea . sa-l uneasca in guma de mestecat cu celalalt . la finnalul serialului o avea si el cateva zeci . se lasa de comisariatura .

se muta in italia cu ea. trece de la puloverele bicolore cu guler detasabil-cand fular cand shosete la pantaloni roz , mulati pe genunchi
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:17 pm

victorelalove a scris:

eu abia astept sa inceapa sa o scaneze pe tuba .
de aia purta ea pantalonii aia oribili. sunt din tabla. nu vede nimic prin ei
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:18 pm

michiper68 a scris:

se muta in italia cu ea. trece de la puloverele bicolore cu guler detasabil-cand fular cand shosete la pantaloni roz , mulati pe genunchi

Smile  da . multifunctionale gulerele alea . i le croseta mama batrana cu braul de lana de pe prispa casei ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:20 pm

michiper68 a scris:
de aia purta ea pantalonii aia oribili. sunt din tabla. nu vede nimic prin ei

Smile Smile Smile 
el a crezut ca i s-a stricat scanarea din retina . de asta s-a dus la masina ... a verificat daca merge darul lui . s-a linistit . mergea .

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 14 Mar 2014, 9:22 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:20 pm

victorelalove a scris:

Smile  da . multifunctionale gulerele alea . i le croseta mama batrana cu braul de lana de pe prispa casei ?

daaa. de pe prispa proprie. a casei. karaparaii nu au facut petrecere cu vizionare comuna? la kivanc au facut. nici bani de o limonada nu mai au?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:23 pm

michiper68 a scris:

daaa. de pe prispa proprie. a casei. karaparaii nu au facut petrecere cu vizionare comuna? la kivanc au facut. nici bani de o limonada nu mai au?

ce le mai ramasese ...exact in lana pentru gulerele alea i-au bagat . si gata . diamantele sunt luate cu chirie .
nu au timp de vizionari . ca sunt in urma cu filmarile . filmeaza non-stop . engin este ca comisarul . 24 din 24 .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:26 pm

victorelalove a scris:

ce le mai ramasese ...exact in lana pentru gulerele alea i-au bagat . si gata . diamantele sunt luate cu chirie .
nu au timp de vizionari . ca sunt in urma cu filmarile . filmeaza non-stop . engin este ca comisarul . 24 din 24 .

pacat. e cu efecte si montaje pe calculator. sa-i citim gandurile. eu i-as fi citit si ouale din frigider dar expertii de la hollywood nu stiu sa faca asta la filmari. holiuzii nu stiu.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:28 pm

michiper68 a scris:

pacat. e cu efecte si montaje pe calculator. sa-i citim gandurile. eu i-as fi citit si ouale din frigider dar expertii de la hollywood nu stiu sa faca asta la filmari. holiuzii nu stiu.

adica nu ai fost impresionata de momentul in care si-a dat seama cum a fost impuscata ? pai el nu stia ca ea fumeaza ...dar la locul de munca era super robocop . nu o mirosea si el ?
cat despre oua ... pai sunt in frigider . nu ai aia acces .  Smile 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:31 pm

promo 2 ep 2
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:33 pm

nu se mai pupa . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:37 pm

victorelalove a scris:

adica nu ai fost impresionata de momentul in care si-a dat seama cum a fost impuscata ? pai el nu stia ca ea fumeaza ...dar la locul de munca era super robocop . nu o mirosea si el ?
cat despre oua ... pai sunt in frigider . nu ai aia acces .  Smile 

trebuia sa fiu?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 14 Mar 2014, 9:38 pm

victorelalove a scris:nu se  mai pupa . Crying or Very sad

conform algoritmului turcesc un episod un pseudopupat 3 episoade jale mare. cimitire, morga, coliva, halva, rahat. 3 episoade.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 14 Mar 2014, 9:39 pm

michiper68 a scris:

trebuia sa fiu?

da .  Smile 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum