Serialesitelenovelet
Rezumate haioase   by  VIC  Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
Rezumate haioase   by  VIC  Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Rezumate haioase by VIC

5 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Rezumate haioase   by  VIC  Empty Rezumate haioase by VIC

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 13 Ian 2015, 12:08 pm

Rezumat ep 1-4
victorelalove a scris:

fratilor , fratilor , fratilor ...adica surorilor , s-a intamplat minunea , chiar s-a intamplat . S-A POGORAT ASUPRA MEA MUZA INSPIRATIEI , aia de ma parasise acum ceva timp ( adica acum ceva mult timp , de pe vremea fatmagul ,sfarsit de sezon 1 si inceput de vara calduroasa . sa tot fie 65 de milioane de ani ... nici nu cazuse meteoritul care sa duca la disparitia dinozaurilor ) in sfarsit ... ete ca s-a intamplat . simt iar nevoia ( impetuasa ) de a tot scrie despre serialul asta dependent . offfff , cum cazui eu iar in capcana turceasca !!!??? Smile dar parca imi era dor de un astfel de sentiment , oi fi tanjit dupa el ? nu cred . dar telecomanda nu a mai vrut sa schimbe programul de pe Pro Tv . pur si simplu . s-a oprit acolo . exact al momentul in care nenea aga isi cumpara apa de baut . ISI CUMPARA APA DE BAUT !! atata . nici macar nu era la scaldat sau sa calareasca . cai . nu va ganditi la prostii ...
ca tot spunea denisa ca-i este dor de un serial care sa o prinda .. ete ca serialele te mai prind , chiar de spui ca-n veci nu mai doresti .

pana la urma sa-l luam ca pe un serial ( si este unul al naiba de reusit ) . pe nenea aga l-au facut barbatul perfect , adica perfect si chiar mai mult decat perfect . unde au mai pomenit ei casatorii aranjate in care domnul ginerica sa arate asa ? poate in vise si nici acolo . ce noroc sa aiba miresica ? mai mic ca sa reusesti sa ghicesti cele 6 norocoase de la loto . si apoi sa mai faca si pe inabordabila . in loc sa spuna : wow , a dat norocul peste mine !! dar film , deh ... si sa ne tina pe noi in suspance , in mult suspance . si apoi ( ori sunt eu mai dusa cu pluta si cu capul in lupta demult pierduta cu turcii si mentalitatea lor ...dar imi place cum se cearta . ea este rautacioasa , el sta , sta si o priveste . si mai este si cu animalutele lui . cu broscuta care trece prin loc nepermis , cu porumbeii , cu pisicuta ...si cu ce alte necuvantatoare or sa mai apara prin serial .

bine ca-i cald . ca sta nenea mult dezbracat . am mai spus , era de pe vremea cand stiau turcii parca sa faca serialele mai deschise . mult mai deschise .

se intalnira ei la cesmea ? se intalnira . ii da si floricica . pai de acolo a inceput tot . ca ea parea interesata . omul de unde sa stie ca ea habar are de nunta aranjata ? de unde ? si parintii ei sunt sub orice critica . si frate-su . aia de vad niste bani uita de tot .
nu intelegeam de ce a trebuit musai ca sa se marite sila cu boran , din moment ce se casatorisera aia mici ( dupa ce se furaseara , dragostea mare ) ... bla , bla, bla ... si apoi am inteles ca trebuie sa ia si astia ai agai o fata din neamul alorlalti . sa se echilibreze situatia . ca la nebuni . chiar ca la nebuni . dar parca uiti putin cum sta de fapt treaba cand sila este bronzata si inocenta si aga este tanar , bogat , frumos , intelept ( vorba fetei din casa : aga este intelept , el le stie pe toate ) , gentil , amabil , intelegator ( s-a uitat si sotul meu cu mine aseara la serial - a spus ca-i prea perfect , ne impuie capul cu un barbat care nu exista Smile ) ..si lista continua . mai are sa faca mancare ( desi ma tot gandesc ca ciorba aia de apa cioara el a facut-o ) si sa calce ...desi nu stiu cine-i calca camasile alea superbe .

ce capcana i-au intins lu sila . dar normal ca iar nenea aga se dovedeste a fi visul oricarei femei , o intelege , o sprijina , minte pentru ea , incearca sa o linisteasca ...ii arata si porumbeii ( am invatat o tona de informatii despre porumbei ) . asteptam sa-i arate multe alte lucruri . Smile dar ii spune si de datini . asa este lasat de sute de ani , ce sa facem ? gata ...suntem casatoriti . si facem si-un copil daca-i nevoie . ce mare lucru ?  
dansul de vultur "imperechetor" ala nu dezamageste niciodata . au dansat frumos .
afla el ca ea nu stia de casatoria aranjata , naspa , naspa rau . dar stam casatoriti , ca daca nu stam oricum aduc alta fata , sau moare frate-tu cu sora-mea ( iar datini , datini frumoase oameni buni . Smile )
isi taie el si mama sa curga sangele , sa arate onoarea . intelept aga . dar sa nu spunem nimanui . si oricum nu vin la tine in pat pana nu doresti tu asta .
si acum doarme pe jos , intins cat toata camera , marele aga .. asa face . barbatul perfect , ce am spus noi ? Smile si se si schimba cu ea in camera ( crezand ca doarme ... desi ea tot trage cu ochiul , pai sa se hotarasca !!! ori il uraste , ori il admira . se poate si una si alta ? Smile )

sunt multe de spus . si momentan mi-e mintea plina de tot ce s-a intamplat in astea 4 episoade . si astept calma sa vad totul .
a aparut si logodnicul ei . are saracul ala vreo sansa in fata lu aga cel intelept ? rupse aga si matania de gelozie , ca se gandi ea sa imbratiseze omul . toata lumea disperata ca s-a maritat . hai ca rezolvam noi tot . nu o sa ramai casatorita cu el ...si-ti salvam si familia .

murira si parintii ei ( ai adoptivi ) ca atata concentratie de parinte pe metru patrat ca-n serialul asta nu am mai vazut Smile . altii nu au deloc ...si aici au si cate 4 de copil . Smile eee , tot din perioada turcii mai fericiti , mai deschisi , mai dezbracati .
asa , deci . mor parintii adoptivi ( aia bogati tare ) si se duce el sa-i spuna silei . ea , la baie ...normal . oare de ce o fi normal ? trebuia sa o lase sa termine , dar nuuuu . trebuia sa iasa ea in prosopel minuscul , sa moara aga de inima . ii spuen vestea , si lesina . prosopul ramane la locul lui . bun prosop .
intra fata in depresie si vrea sa moara . unchiul ei spune ca nu mai exista pentru ei , ca din cauza ei au murit parintii adoptivi . trebuie sa fie si din astia rai . sa fie totul mai interesant . normal . Smile

apoi ( ca mi-a venit sa-l si bat ) ii promite ca o duce la inmormantarea parintilor si apoi ca nu ( pai de ce naiba nu-i spune motivul ? ca sa-l urasca si mai mult . Crying or Very sad )

si o salveaza aga , si-i da sa pape ( cum am mai spus ) si apoi apare pisicuta ... care moare , una sanatoasa de ar fi gasit si ea . bine ca-si mai revine din depresie . si apoi vine si logodnicul ...care-i spune ca este bogata si ca poate sa plece ca nu are nimeni ce-i face ... ca este cea mai bogata . si aga vede tot ...si nu stiu daca mai are matanii de rupt .

Doamne , cat am scris . si stiu ca mai sunt multe de spus . revin cu alte povestiri .
pana atunci ma tot intreb , ce naiba este in capul meu ? de iar ma lasai prinsa in mreje ....
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Rezumate haioase   by  VIC  Empty Re: Rezumate haioase by VIC

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 13 Ian 2015, 12:11 pm

victorelalove a scris:episodul 5

okay ... hai sa incepem . desi ... stiti cand incepe oamenii sa scrie prin filme ...si nu au inspiratie si se muta ei pe plaja in honolullu sau undeva prin anzi cu vedere la padurea de foioase si conifere ? eee , asa mi-ar trebui si mie . Smile

totul a inceput aseara , cand era sa-mi rup de 3 ori picioarele , ca sa ajung cand trebuie acasa sa vad minune de serial . si prin asta vreau sa spun minune de aga ...

episodul trecut se terminase cand nenea aga statea la mega balconul casoaiei ( de fapt mega palatului ) sau ...si se uita cum sila vorbea cu logodnicul ( de fapt el habar are ca-i nenea fost actual logodnic -stai sa afle < eu atata spun !!! Smile ) asa ...si statea el acolo , falos din cale afara , si sila tot vorbea cu baiatul ala ( emre parca ) sunt varza la tinut minte numele altor persoanaje din vreun serial in afara de aia principali . vorba , vorba , vorba , vorba ( intre aia doi cum spusei... ) , aga tuna si fulgera ...dar rabda ( inca ) se stapanea omul cum trebuie . (inca )
sila ii tot spunea aluia : mai , baiete , gata , bitti ...s-a dus cok guzelu , oldu , oldurum ... m-am resemnat . nu avem cum sa ne luptam cu clanul asta . este prea puternic si oriunde am merge , ne vor gasi . asta este .... resemnare si la gara . ala ,,, a , ca nuuuu , esti cea mai bogata fomeie din turcia , parintii tai ti-au lasat toata averea , ai 7 fabrici de ibrice , 8000 de angajati ... ai bani , nu are aga ce sa-ti faca . nus e mai poate atinge nimeni de tine .

ea : nu , nu si nu , raman aici , m-am resemnat , unchiul oricum nu ma mai primeste ...si apoi resemnarea ... iar resemnare . ( parca prea usor se resemna fata > frate , zici ca-i denisa . adica ... hai ca il testez , ceva de genul , si peste 3 ore era deja lider in calasamentul denisei din harem , ce ca lider !! ??? zici ca l-a lansat undeva in stratosfera . ) si ca nu mai pot merge la stambul , ca raman aci ... si asa asta-i destinul meu ...
aga deja se uita la tot ce fac aia ...dar ii lasa in pace . calm . bine si el calm, calm ... dar si cand nu mai este , sa te tii ...

logodnicul ... aaaa , nu cumva ai inceput sa tii la el ? si ii pune mana pe fata . atata i-a trebuit lu" aga calmu" ...( desi prietemul lui tot incerca sa-l linisteasca ) ... ca un uragan s-a dus pe scari sa ceara socoteala alora .

se duce direct la logodnic sa-l bata . il tot impinge , ca ce vrei ? ce cauti in casa mea ? lasa-mi nevasta in pace . cadana . ca-i a mea ( prostii din astea de posesie ... parca nici nu stiu daca o place sau pur si simplu o vede ca pe un bun si atata ) o ia aga si pe sila de o aripa ...si o da in spatele lui . sila , saraca , sarea sa-l apere pe ala , sa nu care cumva sa dea aga in el . ala spusea ca are dreptate totusi ( ca-i casalui aga ) si ca daca nu vrea sa-l primeasca acolo ...are tot dreptul . pleaca logodnicul suparat . dar ii tot spunea lui boran daca stie cine este . banuiesc ca aga banuieste ceva ... dar nu vrea sa stie sigur . mie mi-au parut ca se plac ...si nu realizeaza asta decat in momentul in care afla fiecare de iubirile aluilalt ( alea din trecut ) Smile

deci pleaca logodnicul ( cum spusei ) si aga isi cheama oamenii ... urmariti-l !!
sila : de ce ? vrei sa-l omori , cremenalule ... daca pateste ceva ma omor , ma omor auzi ?!! nu mai ai viata cu mine , cremenalule . se tot bateau , se impingeau (parte in parte ...Smile ) el ridica mana la ea ...si ea ii spune aaa , asta mai lipsea , sa ma si lovesti ... oricum ai facut-o in momentul in care ai ridicat mana la mine . este ca si cum ai dat in mine .
aga era suparat ca il tot cearta si ameninta de fata cu omemenii lui . deh , mandrie mare . dar si ea este artagoasa .

pleaca sila in camera ei . aga tot era intrebat de oamenii lui daca sa-l impuste pe nefericit ( logodnic ) . si a spus doar sa-l urmareasca si sa vada ce face . ce intentii are ...si daca pleaca inapoi de unde a venit . nu este o injuratura , sa stiti ...

sila tuna si fulgera . cremenalul ...

sora lui boran se intoarce acasa . se duce mami a ei si o ia frumos acasa . ca nu a crescut asa floare de fata , ca sa fie sluga in casa alor sila . si daca vrea si barbatu-sau sa vina dupa ea , sa vina . il primesc . ala si ala mandru ...cum sa ma duc in casa la ei ? taica-su si mai tare : prostule , a dat norocul peste tine ... poti sta in casa sefului si faci nazuri . te duci si tu frumos acolo , ca este perfect .
sora silei este si ea mica si draguta si cu scoala . mergea pe drum cu un baiat . o vede taica-su ...si ce urmeaza ... ii rupe toate cartile , caietele ...ca el nu mai vrea sa vaza carti in casa , ca gata cu scoala ...ca ce atata ? daca nu a plans aia mica ...si cu ea odata si maica-sa . viata grea . fuge fata de la nebunii aia .
aga afla ca logodnicul nu are nicidecum de gand sa plece prea curand . ca si-a luat cazare la hotel pentru o saptamana . si atunci aga spune : hai ca-i fac eu o vizita maine . sa stam frumusel de vorba .

si se duce el frumos , frumusel . si stau de vorba . tu pleci de aici si gata . este clanul meu . tot ce vezi aci imi apartine . nu te pot apara de oamenii mei . asa ca pleaca . si pleaca logodnicul , ce sa faca ?

sila este imbracata intr-o rochie a la fatmagul . pe bune . verde cu floricele ...o minunatie . ma mir ca se uita aga la ea . Smile
toate ca toate ... ajunge sora lui boran in camera la ea si ce sa vezi ( ca eu apoi intelesei mutarea cu sora-n casa ) trebuie sa-i spuna cineva silei de marea iubire dintre el si prima sotie .
a mai fost casatorit ? sa moara sila si alta nu ...
a mai fost casatorit , vaiiii dar tot mandrului stie de iubirea lor . alta iubire mai frumoasa nici ca a existat ( stia si sora-sa lui aga sa le spuna , mama , mama ...buna povestitoare ) . fratele meu s-a dus frumos la o nunta ...si acolo s-au vazut , si a foat ceva de vis . el s-a indragostit de ea si ea de el , dar familiile le erau impotriva . clanuri rivale . dar el s-a dus sa o ia de acasa si ea si-a lasat familia si a plecat cu el . parintii au renegat-o ... bla, bla , bla ...sau blaiolgu . si au ajuns ei acasa si au facut o nunta ca-n povesti ( mai , la celelalte dialoguri infloresc eu ...dar la asta asa a spus sora Smile ) exact asa povestea . o dragoste mare de tot ...si sial mai sa-si rupa rochia de pe ea . ca fratele meu cand iubeste o face din toata inima .
ii piepatana in fiecare dimineata si seara parul ( barbatul perfect ) ..ea niciodata nu-si pieptana parul .
okay ... treceau anii si nu avea copii , si clanul vroia copil . maica-sa ; maica-sa lui : trebuie sa iti iei sotie de-a doua . el: nu-mi iau sotie de-a doua nici mort . ea este sotia mea ..si asa ramane . sotia tocmai ce auzea conversatia ...incepe sa planga . el se duce dupa ea : nu te dau pe niciun copil , nu-mi iau sotie de-a doua .
acum ... au lucrat mult la copilul ala cred ( si tot nu le-a iesit , din moment ce pe sila o lasa gravida din prima . Smile ) sila tot intreba : dar nu au fost la medici ? ba daaa , au fost , normal . si ce le-a spus acolo , nu stiu ... ca fratele nu ne-a spus niciodata .
toate ca toate , ea s-a sinucis pentru ca era presiunea prea mare , si nu putea sa-i dea copii . si el a fost distrus . a vrut si el sa se omoare ( dar stiti voi ca l-a salvat calul lui fidel ) .
si in fiecare an ii duce trandafiri la locul unde s-a aruncat in apa . si sila isi aminteste imediat ca i-a dat si ei un trandifor cand s-au intalnit prima data . si era super fericita . pai ce facusi , silo ? asa repede se induiosa ...
pleaca sora ...si ce sa gandeste draga de sila ... ia sa-mi pun eu verigheta pe deget . ca eu sunt nevasta lui acum . bine cu sora lui si cu faptul ca-i buna povestitoare . a facut-o pe sila sa ierte tot la aga . Smile

aga intre timp mai rezolva problemele clanului . cum ca vrea sa-i impace pe toti . ca erau doua familii care se tot dusmaneau ...si ca el va gasi o solutie . parintii sunt foarte mandri de el .
hai ca plec la culcare . spuse aga calmu' .
taica-sau cica : ce ne facem ? ca astia se incuie in fiecare seara in camera si se uita unul la altul . Smile de unde stiu , frate , atatea ?

se duce si el in camera sa-si ia treningul ( eu am crezut ca vrea sa alerge ) . sila deja il aranjase . vede baiatul ca are verigheta pe deget . de ce ai verigheta ? pai mama soacra mi-a spus sa o port . okay .
cica vrei sa dormi ? pai as cam vrea fomeie .
ea , nu , hai sa ne plimbam . am chef de plimbare . hai sa ne plimbam .
si pleaca ei miez de seara ...la plimbarica . singuri .
se tot plimba frumos . vorbesc civilizat . il intreaba de facultate . a spus ca a facut facultatea de matematica . aga ...si matematica . asta ca sa nu-l insele cineva la proprietatile si recoltele clanului .
ii da si haina de pe el . ca era frig . era haina ca o rochie pentru sila .
se intorc de la plimbare . sora silei era la usa . plangea mititica . cand o vad aga si soata , o iau in casa . si le povesteste ca taoca-sau nu mai vrea sa o dea la scoala . intre timp ratutitii de parinti o tot cauta ... hai la aga ( spune ea , mama silei ) esti nebuna la cap , fomeie ? cum sa sunam la sef la usa la ora asta ? ce vor spune ? pai si ce sa facem ?
ajung ai acolo intr-un final . si aga il ia pe socru si-i spune ca sa o lase pe fata la scoala , daca ea vrea sa invete ...sa o lase . si omul se resemneaza , ca doar a spus aga .

isi ia sila o camasa de noapte rosie , crapata ...si-o mai ridica si pe bulan . sa-l bage in boala pe aga . asta observa imediat . Smile intelept aga . frumos este ca ea ii facuse patul . pe jos normal , dar il facuse . ii multumeste .
sii , siiii ...incepe fata sa-i citeasca poezii . pe bune ... super versurile . si el stia .
de , aflase ( ca uitai sa va spun ) ca el si prima isi tot citeau poezii . ea sa fie mai prejos ? Smile

dimineata el , imbracat intr-o camasa superba , superba ... ii miroase parul . au ce au astia cu mirosit parul . bai , frate , si-i statea parul super , si era impecabil aranjata . asa aratati si voi dimineata ? adica eu am parul ca o matura ...si mi-a curs si saliva din gura cateodata . si sila ziceai ca a venit direct de la salon . deh . sotie de aga . te aranjeaza manichiurista inainte sa te trezesti .
asa ... cum mirosea el la parul impecabil , ea se trezeste . el ia floarea cazuta pe jos ...si i-o da . si ea : este pentru a doua oara cand imi dai trandafirul asta . eeee , ce repede a cedat sila . repedeeeee .

apoi se duce el sa pape , sau ce sa faca ...si o ia la rost pe mama . pai bine mama , nu ai spus ca nu o mai obligi sa faca ceva ce nu vrea ? de ce i-ai spus sa poarte verigheta daca ea nu vrea ? maica-sa se uita ca la un nebun . nici nu i-am spus de asa ceva . si pe el cred ca-l trec transpiratiile ... ca se duce sa-si schimbe camasa pe care si-o pusese acum 10 minute . si apoi , apoi ne trec pe noi transpiratiile .. Smile . bine arata aga . biiiineeee !!! Smile moment important . schimbat camasa si aratat fara absolut niciun motiv .

el da sa plece su masina . ea , boran ete ti-am facut o lista cu ce vreau din oras . el ii spune pai hai sa ne intalnim la 5 si mergem impreuna la cumparaturi .
- pai si cine ma aduce ?
-vii singura .
- pai nu stiu .
- o fata ca tine ? nu te descurci tu ? eu am incredere ca vei reusi .
-bine , ne vedem la 5 .

o lasa aga sa vina singura . dar avea niste dubii . isi pune oamenii sa o urmareasca .
pana la urma ajunge . respira aga usurat .
hai sa mergem sa luam ce-om lua . eu ince cred ca au luat tampoane . Smile
-mai vrei sa mergem undeva ?
- da , la librarie .
-hai sa mergem .

ajung ai acasa . si cum nimic nu dureaza etern . asa nici cu armonia lor .
a fost impuscata o fata care nu a vrut o casatorie fortata . sila : ce se intampla ? era verisoara fetei din casa . a murit cutarita . cum? a fost impuscata de clan . pai cum asa ? cine a luat decizia ? clanul . adica si boran ? aoleu ... atata a fost .
s-a dus sila glont la el . cremenalule !!!
el intre timp vorbea cu un om de-al lui . ca el a incercat de fapt sa o ajute pe fata . si a tot acuns-o . si acum ca familia vrea sa afle cine a ajutat-o sa fuga . si cine i-a dat si bani .
sila il cearta direct pe aga . dar si aga aiurit . putea sa-i spune si ei povestea . dar nici nu stau la vorba . el se urca pe cal si fuge in lumea larga . ea , se duce suparata la culcare .
se intoarce . cremenalu' . nici nu intra bine ... iar il ia sila la 3 pazeste . nu ti-e rusine de ce ai facut ? cum poti trai cu asta pe suflet . cate fete ai ? una , asta pe care o vezi , spune el .
pleaca omul din camera .se duce la aminalutele lui . cica ca ar vrea sa se uite la el si sa stie imediat sila ce fel de om este . pai daca si el nu spune nimic . o lasa sa creada ca este un criminal ....
cica ca ea este incapatanata ...ca si el este la fel . Smile

sta aga de vorba cu prietenul lui . ala ii tot spune ca merita o sansa la fericire . ca tine la fata aia , ca se vede ...si ca merita sa fie din nou fericit . invit-o in oras .
pai de ce as invita-o ? ca oricum nu va veni .
da , dar se va gandi la asta . chiar de nu vine . va vedea gestul tau ca o incercare de a te explica .

se duce fata din casa sa-i spuna sile ca o asteapta seful in oras . de ce m-as duce ? pentru ca este un gest frumos .
-ai si uitat ce s-a intamplat ? tocmai ce ti-a omorat verisoara ...
-cine ? aga ? nuuu , nu ai inteles . el a ajutat-o . a vrut sa o duca departe . il judeci gresit .
este multumita sila . nu mai poate de drag . hai ca ma duc si-mi pun si rochia cadou de la el .
o masa ... ca-n pevesti . lungaaaa . ma mir ca se auzeau . Smile
hai sa bem . sa bem , zic . tarie . a baut ea mai mult ca el . Smile

-de ce nu mi-ai spus ca ai mai fost casatorit ?
-nu a fost niciun moment sa vorbim despre asta si nici nu vreau sa vorbim despre asta . se resemneaza sila .
ii faca cadou boran niste cercei . foarte frumosi . si ea si-i pune .

apoi se duc acasa . ea se clatina . hai sa urce scarile . urca-le silo ... ca nu poti .
hai ca o ia el in brate , la usa . si direct la pat .
ea _ da-mi mana . zsbang : flash cu ailalta tot cu da-mi mana . ii da pana la urma mana silei .si apoi fata trece la pupat aga . si gata ... in seara asta vedem ce se intampla . sau vedem ce se intamplioglu .

maica , iar am scris o tona . Smile

dea , muta-le tu in alt topic te rog . mouseul meu faca nazuri . kiss si nu pot da copy -paste .)
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 14 Ian 2015, 10:47 am

victorelalove a scris:Nu ma lasa sa intru de pe tableta la rezumate . Il scriu aici si- l mutati voi , fetelor . kiss

episod 6 . prima parte

Maica , ce episod . Cum s- au gelozit ei . Cum si- au spus , cum s- au uitat unul la altul .cum au coborât scările alea de maraton .... WoW si iar wow ....

Pai bine mai , aga calm .... Cum se poate asa ceva ? Fata vrea pupat ... Si chiar mai mult si tu ? Sa- l bat îmi vine . Adică cand ea vrea si el nu ... asta este , nu se întâmpla , ca deh ... Nu este ce trebuie cum trebuie ( dezbracata sa fi umblat , daca el a spus ca nu , NU rămâne .) . Dar daca ea nu vrea si el da ... Tot ca el rămâne . Mereu ca el .

Deci .... Ramasesem la venirea lor acasă . Cam matolita ea , dar doritoare . Ii cere sa- i dea manasi apoi hai sa ne pupam . Si încep ei sa se pupe . Mana prin par , pupături putin pe gât . SI apoi i se scoala ( nu ceea ce trebuie , nu va ganditi la prostii ) lu nenea aga , cum ca ea nu știe ce face , ca vede dublu si ca sa se culce , ca- i obosita . Săraca fata nici nu mai Știa ce sa creadă . Pai, pai ... Ce faci ? Ma lași asa ? Asa te las , ca nu știi ce faci si mâine parca te vad ca regreti. ...si pleaca cu tristete in ochi . Se duce sa se răcorească putin . Putin mai mult .
Era pe terasa ( terasa aia cat o pista de aterizat avioane ) .
Sila , nici ea nu sta in camera , fuge repede după el . Pai ce faci , borane? Du- te la somn , femeie . Ca ești obosita . Aaaa , vrei sa spui ca sunt beata . Dar nu sunt . Știu bine ce vreau . Hai sa vorbim , nu sta asa . Si apoi da- i cu gelozeala . Este din cauza fostei , nu- i asa ? Încă o mai iubesti ( ce tine acum sila la cremenal ! Cremenal , cremenal ...dar este cremenalul ei , sa nu audă ca a iubit pe alta . )
Si apoi sa vezi ce încep sa zboare , fratilor , lenjerii prin casa . S la se duce glont la dulapuri , ii ia patul ( ala de- l făceau pe jos ) il pune in fata usii si se incuie in camera . Aga sa se ducă si el la nani .... Vede Lenjeriile pe acolo ... Si gata , știe . S- a supărat fata . Dar ce supărare mare .
- silo , deschide ușa . Saci mala ma . Sau cum Spun ei la nu te
prosti , fomeie . Ca ne aude toată casa , plus juma de clan . Tu nu auzi sa nu te mai saci mala ma . Hai , da- mi drumul in camera .
Sila ii spune ca nu are de gând sa- l mai lase sa doarmă acolo ... Si ca ce părere are cand vorbește cu peretii ? De acum sa doarmă unde vrea , ca la ea in camera nu- l mai primește .
Se enervează si aga si arunca si ala cu Lenjeriile peste balustrada . Supărare mare . Trezesc si toată casa .
Astia s- au certat . Sora agai ( Deșteaptă fata asta ) spune hai ca astia au început sa se placa .stai ca ma duc sa vorbesc cu ea . Ce ai , silo ? Pai aga încă o Iubește pe raposata . Cum poate iubi o persoana care a murit ? Vrei sa- ti fac o cafea sa te trezești ? Aaaa , toți credeți ca sunt beata . Asa si frate- tu ... Tot de aia m- a refuzat , dar sigur a fost din cauza raposatei . Offffff , greu , greu cu amorele asta .

Între timp aga pe unde- l găsim . La o tanti , pe unde mai ajunge el sa doarme din cand in cand . Iar sa- l iei la omor si alta nu . Deci nu- i nevoie de camera zilei , ca sa aibă băiatul unde sa doarmă . De vorba cu sila nu avuse chef sa stea ... Rezumate haioase   by  VIC  2743637754

Trece noaptea... Își revine sila din beției si începe sa- l caute pe animal . Adică pe boran . Borane , borane , unde ești ? Pai bine , fata .... Nu tu- l dadusi afara fara sa cosuorum sau cum se spune la a vorbi . Il caută peste tot . Unde a dormit ? Unde este ?
Apoi vrea ea sa vaza camera raposatei . Nu are cheile , vrea sa spargă ușa ... Dar mama soacra nu asta ușa trebuie sa o spargi ... Ci lacătul inimii lui . - eeeee , adu levierul mama soacra , ca nu se mai poate asa . După ce ca se căsători contra vointei ei ... Acum sa mai lupte si cu moarta .

- hai ca am fost beata . Deci de asta nu a vrut . Sta sila si cugeta . Super logica . Eeee , ar trebui sa- mi cer iertare . Buna fata ....
Vine mama ei in vizita . Le făcu poale- n Brau . Offfff , cum toate ii fac apropouri cu poale lu' aga cel calm . Ieri seara sila cu poalele in Brau de la camasa , Acu soacra cu prăji cu nume predestinat .... De aia a fugit omul de acasă .

Era si fratele silei . Micul cântăreț .
Mama si sila stau de vorba . Ii spune sila ca din cauza ei s- au certat acum ....

Ala micu ( fratele ) este prieten bun cu aga . Ba chiar unde nu mai pui ca știe si sa- i cânte un cântec de dor lu aga . Eeee , hai sa ti- l cant acum . Offff , pramatie mica ! Taci ... Nu- l cânta acum . Ca tocmai ce veni sila langa aga , spasita , calma . Nu cânta , bă cant , nu cânta , ba cant , ca am voce frumoasa .... Si cand colo cica : cântecul asta este pentru yezda . Smile sa facă aga atac .
Atâta i- a fost silei . Aaaa , deci despre ea era vorba . Aveam dreptate ... Ea nu te lăsa sa mergi mai departe .
-Nu mai dormi in camera mea .
- Nici nu vreau sa dorm in camera ta
- poftim ? Cum sa nu dormi aici ? Unde vrei sa dormi ? Ești nebun la cap?
- vad eu unde dorm
- ești nebun la cap ? Aici dormi ....
Exact asa au facut . Nu dormi aici ... Dar aici dormi . Si  i- a aruncat o solnita după el . Sa fie treaba treaba . Geloasa rau sila .

Au venit si unchii . Cum ca vor sa se împace . Ca le pare sau . Sila nici nu vrea sa audă .... Dar aga ii spune ca este frumos sa- i primească .
Va urma kiss

Trebuie sa plec . Continui mai târziu . Va pup .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 15 Ian 2015, 9:40 am

continuare episod 6

neata !
hai ca am ramas datoare cu o juma de episod plus ce s-a intamplat aseara .

deci ... ramasesem cand minunatata nostra poveste de amore decurgea ... asa cum poate decurge o poveste de dragoste cu nabadai .

rocmai ce vroia si sila sa-si ceara iertare de la sot ...si cand colo se trezeste cantaciosul de frate sa-i cante serenada fostei soate la ureche . cel mai nepotrivit moment sin istorie .... Smile ca tocmai ce se facuse si fata comoda sa auda frumusete de cantec .
- aaaa , deci pentru decedata mai ai tu sentimente , uraciosule ... si fuge .
mama ei o tot intreaba despre ce-i vorba . ea spune ca nu a avut nimic de-a face cu beutura ei refuzul lui ... ci cu faptul ca inca iubeste naluca . si mai ca scotea de suparare flacari pe nas .
spune aga : eee , acum hai ca-i randul meu sa-mi cer iertare .

suparare mare pe sila . si din supararea asta ajunge sa-l sune pe emre ( parca asa il cheama pe logodnic ) cum ca ea vrea sa vina la stambul , ca nu mai poate sta acolo . gelozie mare , fratilor .
lui emre i se dau sperante , da deh , suna fata ... ca vrea inapoi la stambul , ca nu mai vrea cu cremenalu , ca vrea acasa ... ( de fapt avea niste lacrimi pana la calcaie , plangea dupa aga rau de tot ) .
ala ii spune ca unchi-sau a venit sa-i ceara imputernicirea dar ca de fapt o da in judecata , ca vrea sa-i ia averea .
era si tata lu avocat . astia sunt nebuni la cap .Smile
_ cum este aga ( intreaba al' batran )
-este inalt . zice emre . Smile
- aha , dar cum arata ...cum crezi ca-l vede sila ?
-in afara de faptul ca-i un taran , pot spune ca este un barbat bine ( Smile exact asa au spus ) daca si pe emre l-a impresionat aga ... de bietele ( noi ) fiinte nevinovate ... ce sa mai spunem ?
- deci tot ce este posibil ca sila sa inceapa sa-l iubesca .
-nu , tata ... ca ea nu uita ea la tranul cremenal ...
- asta este valabil pentru femeile slabe , alea puternice vor altceva .
deci eu inteleg ca vor aga inalt , aratos , bogat , intelept si sexi ...

acu sa fuga aga dupa ea ...

revin si unchii ... cu ceva cadouri . deh , vor imputernicire . eu am inteles bine ca sila inca nu are 18 ani ? vine sila suparata tare . hai ca stiu ce urmariti . stiu ca ma dati in judecata , ca vreti averea , nu primiti nicio imputernicire . si eu care credeam ca vreti chiar sa va impacati cu mine . aga spune ca pentru el nu conteaza cati bani are sila . pe ei ii leaga altceva .
ii dau afara pe lingaii aia ... bla , bla, bla ... si acum sa trecem la lucruri mai importante . AGA FACE DUSH .
MAI , dar nu ca direct la dush ... incepe sa-si dea jos butonii , si apoi camasa ...si apoi pantalonii ...si le pune regulamentar pe pat ...si am ramas totusi cu o nedumerire : unde si-a pus chilotii aia misto cu patratele ? Smile
intra el la dush ... si-si varsa cu un castron de alama apa . asa se face baie la ei . nu folosesc sapunioglu , ca nu face bine la piele . probabil ca-si da supa aceia cu ulei de masline .
sila intra in camera . hotarata sa-i ia cheile de la camera raposatei . ia cheia ... si direct in camera . camera aranjata impecabil ... cu poze de-ale fostei pe toti peretii . - ESTE FRUMOASA , spuse sila cu naduf si resemnare .
ii ia peria de par .
tocami ce intra aga si el in camera .
ce faci silo aci ?
bai , eu am tot crezut ca el fuge dupa ea in prosopul ala pus in jurul jurului ( ca nici nu stiu cum sa ma mai exprim ) dar nuuuu , el s-a imbracat frumos , regulamentar , la costum .si-a pus si cureaua ...  Smile
- esti un neputincios , un neputincios indragostit de o persoana moarta
-si lasa peria aia ( a fostei )
-de ce ? ti-e ca o murdaresc daca o ating ?
si incep ei sa se bata-n maini . sa dea drumul la perie ...
-ce stii tu de iubire , silo ? nu stii nimic macar eu stiu sa iubesc . stiu ce-nseamna asta  ( mama , dar ce le zic ei ) niste replici taioase ... sunt oameni care habar au ce inseamna iubirea . tu esti una dintre ele .
-cum nu stiu ? tu m-ai refuzat aseara ...
-stii prea bine motivul . erai beata .
-nesimtitule ... adica ce vrei sa spui . ca m-as fi culcat cu oricine pentru ca eram beata ? ( ce batatie i-as fi dat agai , cu toata sefia lui ) ca bine i-a spus .
-nuuuu , stii prea bine ca nu asta vreau sa spun .

vrea boran sa o pune . o pupa putin ...dar el tot cu ochii la fosta . sila statea cam linistita atunci . ochi de vulturoaie insa , vede ea cum aga privea ce nu trebuie ( tablou de fosta ) .
fuge iar sila . Doamne , cat au fugit de cand s-au intalnit ....
se duce boran sa-si ia pijamaua din camera . sila :
- sa nu care cumva sa te prind ca dormi in aceiasi camera cu mine .
-nici nu am de gand .
-cuuuummm? cum sa nu dormi aci ?
-nu dorm ...
oofff , sa se hotarasca . nu dormi aci . ba aci dormi ... Smile
cutarito pregateste-mi camera , ca dorm in alta parte .
parintii lui statea si analizau cum ca nu mai este rusine .
boran le spune ca ce treaba au ei ... este suparat cu soata , si doarme unde vrea . tot ce este posibil sa ajunga sa doarma si-n gradina . dar la titamai casoaia ... gaseste el . tot ce ma temeam sa nu se duca in camera raposatei .

sila tot incearca sa se intalneasca cu emre . face in asa fel incat sa ajunga la parintii ei ...si de acolo direct la crasma din mijlocul clanului . deci , batut in cap sa fii ca nu te va spune nimeni sefului . isi luaseara si masa sin mijloc . sa fie si mai vizibili .
bine ca ea era cu fratele mic . ala micu avea asa de grija de ea . nici nu putea emre macar sa se uite la sila . Smile  spune ca in emre este singurul in care are incredere si ca-i da lui imputernicire ( tare-mi este ca asta se va intoarce impotriva ei mai tarziu ) .
afla aga ca-i este soata in oras cu ala ... turbeaza . dar chiar turbeaza . fuga la crasma cu pricina . nu ii gasesc . ma gandesc ca bine ca nu i-a gasit ... ca iesea cu prapad .
si da-i apoi la aga cu beutura . rosu vedea in  fata ochilor .
vine sila si cu fate-su mare . ala habar avea .
sila ii spune sa-l lase in pace . ca el nu stie nimic .
hai sa vorbim noi .
-unde ai fost ? te-ai intalnit cu ala ? te-a vazut tot satul ... nu ai voie sa iesi cu nimeni . esti a mea , nu te atinge nimeni .  ( ETE LA EL , mama ce bataie i-ar trebui ) EL , acu , beat ... are voie sa faca ce vrea . nu mai pleaca ca episodul trecut ...acum vrea posesie asupra bunului ...
-stiu ca si tu vrei si eu vreau ...
si asa ne-au lasat ....
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 15 Ian 2015, 10:29 am

episodul 7

hai ca am crezut ca nu-l vad la TV ...si pana la urma am reusit . ca se vede super acolo . si mari , frumosi , bronzati si cu traducere si fara reclame . de nu ai timp nici la un pipilica mic .

deci ... ne lasasera cand el isi cerea nu stiu ce drepturi ( eee , stim noi ce dreptuir . dar cu ce drept ? ) mama , ce l-as bate . rauuu . deh , aga el are dreptul divin de a-si lua ce vrea , cand vrea unde vrea ... sila nu are . daca a cerut si ea niste explicatii ( cu privire la orice ) el nu-i spune nimic . lasa asa , silo , ca stiu eu mai bine . si de nu vreau sa vorbesc ... este pentru ca nu vreau sa vorbesc . ai ceva impotriva ? Rezumate haioase   by  VIC  2743637754

COMPLETARE DE LA DEA , CERINTA SPECIALA : I-A PUS BORAN O MANA PE CRAC !!! CU DEGETELE ALEA LUNGI ALE LUI ...  Smile  mama , mama ...

- hai ca stiu ca vrei si tu ... pai bine , mai ... asta stie tot despre sila . stie cand ea vrea , cand nu vrea , stie ca nu trebuie sa-si faca griji cu privire la fosta , stie ca nu stie sa iubeasca ... si ea , saraca , ... offf , ca numai pe dos a citit-o Smile

okay , deci stie el ca ea vrea . deh , beutura ...
si se intampla intamplarea . sila plange la fereastra . el intins cat tot patul si chiar mai mult . se trezeste . realizeaza ce i-a facut cadanei ... si incep remuscarile . se duce la ea , ca-i pare rau , ca-i un om de nimic , un nenorocit ( da , exact ) ...ca-i pare rau . ca vrea sa-l ierte . sila ii spune ca nu vrea sa o atinga .
boran pleaca . se imbraca el intr-un alb impecabil ( cum naiba reuseste sa aiba camasile alea asa de curate , mereu ... in clima aia desertica ... este mai presus de mine - la noi ai iesit 3 metrii din casa ...si esti negru Smile )
deci el pleaca ...si sila incepe sa darame tot prin camera . plange . vrea la mami .
boran are mustrari de constinta mari de tot . isi lasa creierii pe pom , si vorba fetelor isi lasa si amprentele . frumoasa scena . isi tot spune ca se uraste , ca este un om de nimic , ca este un ticalos , cum a putut face asa ceva ....

sila pleaca la parinti . nu le spune nimic . doar ca vrea sa stea la mami in brate . se linisteste . chiar si tatal ei este ingrijorat . spune sa o duca la spital . dar sila le spune ca este bine . ca s-a linistit . isi revine destul de repede dupa viol . ma asteptam sa fie mai lunga suferinta . nus tiu chiar ce simte cu adevarat .

se duce boran sa o ia acasa . sila ii spune ca merge . nu-i spune nimic altceva .
opreste el masina . se da jos . si-i spune sa zbiere , sa urle , sa faca ceva sila ...doar sa nu stea asa . sila ii spune ca nu vrea ... cred ca asta-i cea mai mare pedeapsa pentru el . cea mai mare ...

ajung ei acasa ...si este un nefericit in dreptul usii . cum ca vrea sa-l ajute aga ...ceva legat de fratele lui de sange . aga ii spune ca nu-l poate ajuta cu asta . si pleaca . sila , curioasa din fire , il invita sa stea ea de vorba cu el ... sa afle cum il poate ajuta .

pai ete , ago ... sunt enamorato de una seniorina de ceva ani ( 3 parca ) si fratele ei nu este de acord , cum ca suntem de alta religie . ea este sora fratelui de sange a lui aga . am tot fost sa-i cer mana , dar ma lasa cu ochi-n soare ...si de asta vreau ajutor agagesc ... ca ma gandesc ca pe aga il va asculta .
-stai linistit neneo ... ca te ajut eu . stau eu de vorba cu aga , si diseara suntem al usa fetei sa o cerem de soata pentru tine . nici nu se pune priblema sa nu se rezolve .
sila ar trebui sa-si faca agentie matrimoniala ...

se duce glont la boran cum ca ea vrea sa-l ajute pe nefericit . si ca ce inseamna sa fie despartiti de religie ???
-silo , nu te baga ... nu este asa . altele sunt cauzele .
-care sunt , barbate ?
-altele , nu are legatura cu religia . deloc .-
-ba mergem sa cerem fata , si asa ramane .
mai scapa de nebuna ? Smile nu , deloc . sunt pe drumul de a se duce la fata . face sila si pe petitoarea .
ii da soacra o costumatie traditionala . o imbraca sila . este interesanta pentru ca are niste maneci luuuuumgi de tot . ma tot asteptam sa-l spanzure pe aga cu ele .

eee ,si dragi mosului , ete ca ajung ei la fata acasa . aia cand il vede pe aga , spuneai ca a rasarit soarele in plina noapte ...dar stati sa o vaza si pe sila ... s-a facut neagra  la fata ( ziceai ca veni eclipsa ) .
bine , acu hai sa vorbim despre ce veniram sa vorbim . este baitul asta ( un nefericit indragostit ) care vrea sa se casatoreasca cu sora ta ... de ce nu-i lasi ?  ce treaba are religia ? nu ar trebui sa fie o piedica . si prietenul tau cel mai bun este de alta religie .
-sila , nu are legatura cu religia . deloc .
-de unde stii ? ai vorbit cu sora ta ?
-am vorbit . nu mi-a spus ca ar vrea sa se casatoreasca cu el , sau ca-i raspunde la sentimente .
-eeee , barbatii . ce stiti voi ?! ( spuse sila-n mintea ei ) lasati-ma pe mine sa vorbesc cu ea . ca de la fomeie la fomeie . mie imi va spune .
avea aga o fata . parca ar fi vrut si sa rada si sa planga . nesimtitu' ...el stia care este de fapt motivul ...si a lasat-o pe sila sa faca asta ... Smile

afla de la fata ca nu vrea sa se casatoreasca cu nefericit pentru ca este indragostita de altcineva . si atata a fost ... cand isi dadu sila seama de cine este de fapt indragostita faptura ... i-a cazut fata .
-stiai , nu-i asa , borane ? fir-ai tu sa fii .... si ma pusesi sa ma fac de ras .
si aga asta , total necominicativ . nu putea sa-i spuna : fomeie , aia este indragostita de mine . ce nunta crezi ca vrea ea cu altul ? nu mai mergem , ca ne facam de ras . dar nuuuu . hai sa mergem . sa crapi de ciuda ca ma iubesc 4 sate si 5 clanuri .  adica el are dreptul sa fie iubit de toata gasculitele lesinate pe prin imprejurimi ... si el facu o scena la faza cu emre ... de sa nu o atinga cineva nici in vis .

se intoarce varul nesuferit tare . are planuri mari . cred ca va aduce numai parapad pe unde trece .
aga tot incearca sa impace familiile de pe acolo . niste treburi incalcite . cu o apa . care este a unora , si altii nu vor sa o imparta . se intalnesc toti la aga acasa . aga intre ei . -mai , idiotilor , hai sa facem in asa masura incat sa fie apa pentru toti . cum sa apartina apa doar unora ?
pai are cu cine vorbi ? ca si-au scos aia cate 4 arme de caciula . hai sa ne omoram .
cand aude sila ca este sotul in pericol ...sa vezi ce fuge la balcon .  imi omoara cremenalu .
intra aga intre ei ( curajos tipul ) aci nimeni nu se omoara . in casa mea ... nimeni nu se omoara . incerca el sa rezolve treaba ... si hai ca folositi toti apa . pentru moment asa ramane . apa pentru toti .

apoi hai sa merga si el la culcare . nu stiu unde doarme . ca nu l-am vazut . l-am vazut in porumbar , dimineata , sper ca nu acolo .
sila se incuie in camera . el are o tentativa de a se duce al ea in camera . dar nu are puterea nici macar de a ciocani la usa . asta este ...
dimineata , sa-i trimita si ei o floare , ca semn de iertare . cu un porumbel . ajunge porumbelul la sila ... aia a iesit pe geam , ca asa ies ei din camere .
ia trandafirul si-l arunca pe jos cu dispret . cam asta fuse tentativa . ca el a vazut ca nu a acceptat floarea .
si cem mai buna intrebare : unde s-a schimbat el ? Smile seara avea costul gri si dimineata avea unul negru .

tatal agai ii spune ca trebuie sa revina asupra deciziei cu apa ...si sa dea apa familiei de care apartine . aga se conformeaza , nu trece peste cuvantul tatalui .

fratele silei se cearta cu soacra . pleaca de la ei . narina intra in depresie . si se imbolnaveste rau . aga , la petrecere cu varul . petrecere mare .
sila , saraca , nu mai stia ce sa faca cu narin , care era bolnava rau . -da-mi numaruld e telefon al lui boran , sa-l sun sa mergem la spital , ca esti bolnava rau . nu-l stiu . fuge sila sa-l caute ... unde este aga ? la petrecere . hai ca ma duc dupa el .
aga se duce imediat la ea cand o vede . varu imediat rade de el cum ca ete , este sub papucul fomeii ( imediat ce-l chema se duse ) pai asta este de bun simt ... ce putea sa-i faca ? sa o lase sa astepte vreo ora pana vorbea cu ea .

narin este bolnava . hai cu ea la spital . se duc ei la spital . si apoi cica : sora d-stra este insarcinata in 4 saptamani . boran nu mai putea de drag ... dar cica , este insarcinata dar a pierdut sarcina . ca la nebuni . trebuia sa-i spuna de la inceput sa a pierdut sarcina . nu dupa ce toata lumea ere fericita .
fratele silei se imbata si doarme pe camp . afla si el dimineata ca soata ii este la spital . la fel . _ stiai ca narin este gravida in 4 saptamani ? -nuuu
eee , a fost ... dar a pierdut copilul . tot ca la nebuni .

si asa cred ca se hotaraste fratele silei sa o ajute sa plece si odata cu ea si ei .

ajung aga si sila acasa . unde afla ca deja au inceput iar aia sa se bata pe apa . sila iar suparata . ca ce aga esti tu ? cums e poate intampla asta ? cum sa fie omorati oamenii asa de usor ? -pai asa sunt traditiile , nu pot fi schimbate , si nu pot trece peste ele ...-
-pai si atunci ce fel de sef esti tu ?  de ce mai vrei sa fii sef ?
-crezi ca daca vine altul este mai bun ca mine ?
asa am fost crecut . sa fiu sef . m-am nascut sef . tata s-a nascut sa fie sef ...si asa se va naste si fiul meu . ( sefu-i sef si-n sant )
-asta nu ma priveste pe mine , ii spuse sila . i-a dat cu firma-n cap . rau .

vedem ce vor face diseara .
cred ca incepe sila sa se gandeasca serios la plecare .
oare nu-l iubeste ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 16 Ian 2015, 10:34 am

episodul 8

Se baga fetita asta ( sila ) peste absolut tot ce exista pe la aia prin clan . Smile ca vine una ca nu se casatoreste cu cine trebuie , ma duc la aga sa rezolve treaba . ca vine unul ca moare de inima albastra , ma duc la aga ca el este expert in tratare inimi indragostite . este una luata cu foarta ...mergem la aga , le rezolva el pe toate ... eu nu stiu cum reuseste omul ala sa fie atata de calm . cu toti nebunii aia pe cap ...si si-a mai mult si belea de nevasta . Smile

dar si aia sin clan ... wow , durere .
-aga , nu-mi merge plita de paianta ... ce sa fac ?
-aga , nu mi-a iesit ciorba de potroace acra ...
-aga , mi-a venit factura la curent de lesinai ...
-aga , nu stiu de ce este nevasta-mea suparata de vreo cateva zile ...
-aga , hai sa mergem sa o cerem pe una in casatorie ... ca pe tine te vor primi si aculta ...
-aga , nu stiu de ce de la o vreme sunt depresat rau , si imi si vine sa umplu noaptea pe strazi aiurit  ...
- aga , de ce ma doare inima cand ma intorc pe partea dreapta .
-aga , de ce sfoaraie soacra-mea toata noaptea .
aga , dar de ce este pamantul rotund si ala de pe cer este soarele ori luna ...  
- aga , ce culoare se poarta anul asta la pantaloniii cu turul lasat ...

o nebunie , am mai spus ...eu nu stiu cum rezista omul ala . si apoi mai vine si sila la el sa-l bata la cap ca nu face totul cum trebuie , ca este un idiot ...si ca la ce naiba mai sta sa fie seful sefilor ? pai exact de asta ... ca altul in locul lui s-ar fi dus demult pe campul minat sa scape de toti aiuritii aia . barem gasea izbavirea suprema .

hai ca era s-o gaseasca intr-un final ... cand , ce sa vezi ? ...se gandira aia ratutiti ( ca are si el casa plin de din astia ) sa se duca ei la campul minat , ca nu stiu ce promesa de corason a facut narin catre bunica ( ceva cu iti aduc copilul cand il nasc ...dar acum daca nu mai este copil ...s-a dus sa boceasca putin acolo ) . deci se duseara sila , frate-sau si narina la campul minat . ce misto este la astia ... te plimbi prin campul minat . o adevarata placere . stupid  
azad ( ca parca asa il cheama pe neispravitul de frate ) si narina ss-au dus la plangerea bunicii ...si sila vede si ea un miel ( topa-top , topa-top ) pe camp asa ...ratacit .  se gandi si ea sa-l salveze . zbanga pe campul minat .
aga intre timp afla unde plecara aia . astia sunt nabuni la cap . cum naiba sa plece cu o bolnava dupa ei ( bine ... si narina ... nu mai putea astepta cateva zile ...era urgento , urgento ) .
pleaca si aga dupa ei . terminase cu ala de venise cu problemele de tranzit intestinal si nu stia ce sa mai ia ( ca aga se ocupa si de leacuri , siiigur ) el este intelept .
ajunge la sila . aia pe camp . cand vade aga , sa moara . azad si narina la fel . sila , nu te misca . nu te misca ca esti pe campul minat . hai ca facura treaba .
ce sa faca aga ? imi risc viata . asta este . soata mea , beleaua mea . chiar de-o fi sa mor tot nu chem un specialist in pirotehnica . ma duc dupa ea , poate sare ceva in aer si mai tarziu am ocazia sa stau la bustul gol prin casa ... daca voi fi ranit la piept ( ca exact asa s-a intamplat ) . si incepe aga cel curajos si cu o putere de calmitate ( la cu cine are de-a face prin clanul ala ) sa merge frumos printre mine ( minele bombele ... nu mine -eu sau tu sau fetele de pe forum ) .
bai  , fratilor , sila era usoara . la ea nu a explodat nimic , ca eu cred ca nu dezactiva nimic , ca este ca o pana de porumbel - ca sa pastram animalutele din poveste ) dar cand a inceput aga sa mearga pe acolo ... sareaua alea ...de ziceai ca-i anul nou . de doua ori era sa moara . a cazut s-a ridicat , plin de sange .
narina si azad sa moara de inima , sila sa moara si ea de inima . borane , borane , mai traiesti ? boraneeeee . intr-un final : traiesc , fomeie , traiesc . ajunge pana la urma la ea .
- offff , ai venit sa ma salvezi . ce dragut .
- am venit , ce sa fac . daca tot salvez toti aiuritii din clan de ce nu te-as salva si pe tine . cine ma mai bate apoi asa de mult la cap ? mi-ar fi dor .
-ce dragut ...
-da . hai sa ne intoarcem pe unde am venit eu . ca si asa am dezactivat toate nimele .
-iei si mielul ?
-il iau . nu-l las aici pentru nimic in lume .

ajung ei acasa . aga la bustul gol ( exact cum credeam ) ranit in piept . bandajat de doftor . acasa l-a tratat . la un spital de s-ar fi dus si el . dar , de ... trebuie sa vine coana floarea imediat sa-i ceara parerea in ceva legat de vreun gherghef , siiigur .
sila nu mai poate de drag ca a salvat-o . ea , dupa ce el face un gest eroic ( gen , te salvez de la moarte ... gen , esti beata ... dar te las in pace , gen , am mai fost casatorit ...si sa dea naiba daca nu am iubit-o ca pe ochiii din cap ) brus devine cea mai iubitoare soata . uita ca asta este aga , cu traditii pe cap , cu cutume ... cu naivi care asteapta la usa sa cine stie ce aberatie sa-i ceara ... uita , uita tot . zbang la el in brate . m-ai salvat !!! multumesc .
statea aga in tot patul lungit . ea :
-hai ca ma duc sa fac dush
-am sa plec . sa te las singura .
-nu-i nevoie ...
eeee , si ieri atunca cu scrumiere dupa el , ca nici nu mai stia ce sa faca . dormi aci , ba nu mai dormi ... ba te bat daca nu stai la usa . si eu intre timp ma gandesc cam ce-mi doresc ...
isi revine repede aga . varu este sub orice critica . nici nu te poti uita la el .

hai ca sila reuseste sa-l convinga pe aga sa vorbeasca cu fratele lu cutarita din casa ( nici acum nu am reusit sa invat numele fetei aleia de este peste tot ) ca cel mai bun sot pentru cutarita este tradatorul ( bine , aga nu stia ca-i tradator ) .
are si aga asta un mod de a fi ... bestial . ii spune fratelul cum ca el mereu pe cutarita a vazut-o cu ala ( nu pot invata numele si pace Smile ) si ca ar fi un bun sot pentru ea . bla , bla , bla ...

dar intre timp treaba se schimba . cum sa mai marite cutarita cu tradatorul ? si se razgandeste aga si fratele fetei .
stai sa afle sila . maica , pai ce-i facu ... ca nu esti hombre . ca nu te recunosc , ca nu eti ala de ma salva din minele iadului , cu tto cu miel in brate ... ca esti un cremenal , ca te urasc ...

aga este un domn , un domn . bravo lui . la faza asta a fost peste toti 5 clase . intr-un fel ar fi fost bine sa-i spuna silei .... dar eu mai stiu cum ar fi reactionat . nu prea vrea sa ii spuna el cam ce se intampla prin clan ...si tocmai pentru ca daca ar sti sila s-ar supara si mai tare . el pare ca vrea sa o protejeze . dar sila este bagacioasa numarul 1 . frate , cum ar fi fost ca la orice mare inventator , sau om de politica ... eu mai stiu ... se se bage nevasta in asemenea hal . _ ce faci acolo einstane ? pai ete lucrez la teoria relativitatii . -esti un prost .

fratele si sila chiar sunt hotarati sa plece . gata , nus e mai poate sta in clan . si sila suna avocatul . cum ca gata ... vor veni la stambul .
abia astept sa o vaz eu pe sila ce simte dupa ce chiar este plecata de la aga . cat de bine se va simti ea fara cremenal . de asta si are nevoie , de plecare ... ca sa-si dea seama ca mai bine ca langa el nu-i nicaieri .

plus ca ete ce poveste de amore . intre un sef de clam si o femeie puternica de afaceri . va fi minunat , superb , cok guzel de cok guzel . stati pe aproape ...

acu ... otra problema . ca vine la maica-sa silei una ( vecina de pe dreapta ) cum ca fata ii va fi omorata , ca este gravida ... si ori se marita cu nefericitul , ori va fi matada , ca , deh ... traditiile . iar se face sila alba la fata . vorbim cu aga ? iar aga ? aoleu ... il cam cauta des pentru tot felul de probleme . nu are el destule pe cap ... mai trebuie si sa aiba grija de toate virginele care nu mai vor sa ramana neprihanite , de toate nevestele facatoare de poale-n brau . sa mai stea de vorba si cu toti detinatorii de izvoare termale ... si multe altele . unde mai pui ca sora fratelui de sange a decis sa se marite ... parca vad ca nasi le sunt agii ... o minunatie .

deci ... vorbesc eu cu aga . ca-i sotul meu ( saracul - habar avea el la ce se inhama cand m-a luat ) si ne rezolva . cum sa fie fata omorata ? ce legi sunt astea ?
rezolvam .
apare si fata gravida , la ei acasa ... astia au cred ca sute de camere ( si exact acum ma gandii de ce le au - tocamai pentru ca aga gazduieste acolo toate feciorelnicele clanului ) . se mai duce saracul si prin porumbar , ca nu-si gaseste linistea . ce ai , mai , barbate ? ce cauti aici ? zise sila .
-imi place aici , este liniste ... in niciun loc din casa nu-mi mai gasesc pacea . aici ma linistesc ...
pai cam atata cu linistea  . 5 minute . ca apoi trebuie sa rezolve si treaba cu fata , gravidia si nefericitul viitor sot .
eu zic asa , ca de nu sta aga si sa-i consilieze pe probleme maritale si de cuplu ... mare minune .
afla sila  ( iar o bagacioasa ) de toata enervarea ... cum ca fata nu-l vrea pe tatal copilului . ca a fost violata . si ca ea nu vrea casatoria asta . ca nu-l iubeste . iubirea asta . mare pacoste .
cand afla sila ce credeti ? HAI LA AGA !!!! Smile
-ce mai este silo ? ce mai ai ? cu ce ma mai bati la cap ?
stai ca se schimba treaba ? ce ? iar ? ce nu-ti convine .
pai fata a fost violata . nu vrea sa se marite cu nefericit .
nu ?
omorati-ma . va rog !!!! ( eu asa imi imaginez ca decurge treaba in creierii agai )
fratele fetei intra in depresie . ca nu a avut grija de sora ...
se duce la aga cu pistolul sa-l ameninte . am venit sa o iau . hai ca vii maine . acum esti beat nu judeci bine . si se baga si sila ,ca o musca < ca el este vinovat ca nu a avut grija de fata . asa este ... si se impusca omul . asta mai lipsea . poate ii mai vine si silei mintea la cap . aga nu poate schimba traditiile , exact cum a spus . cum sa le schimbi , daca aia asa traiesc de secole . asa stiu ei . nu le convine , te asteapta o moarte .
si lesina si sila .

vedem diseara ce vor face .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 17 Ian 2015, 11:35 am

episodul 9

" viata alaturi de cel mai frumos peisaj din lume ( doua puncte ) AGA "

Exact asa . Sa vedeti voi ce dor ii va fi silei de peisaje . Smile

deci cum fuse ... fratele fecioarei insarcinate se sinucise . cum ca nu avuse grija de sora , cum ca este un ticalos , cum ca gata cu viata ...si cum ca daca tot murim , pana si asta trebuie sa fie vazut de aga .
sila a lesinat instant .
-pai bine , silo ... nu mai vrei schimbare ? nu-ti place nici cand se casatoresc , nu-ti place nici cand se sinucid ? ( mama , mama ... dar morbida scrie pe mine de cand cu turcii astia . Smile )
in sfarsit . se omora saracul om , ca la astia alta cale de scapare nu exista . nu le convine ceva , sigur se ajunge la moarte ...
sila se simte vinovata rau . mama soacra tot pe ea da vina . macar sa lase mortul in pace . sa se odihneasca .
_ sunt o cremenala . omorai omul . saracul  om . eee , hai ca acu sunt cremenala si cremenalul , nu doar aga si agoaie .

hai sa mergem la culcare , ca si asa suntem rupti de somn .
-sa fiti cu bagare de seama ... mare bagare de seama . spuse aga alora de pazeau poarta . -suntem , sefule . nu trece nici tantarul .
exact asa s-a intamplat . nu a trecut decat 2 hoti si 3 violatori . in rest nimeni , nimeni . mai lasara si ca fraierii usa deschisa . buni paznici are aga .

toata lumea dormea . sfor , sfor ...
aga insa are somnul usor . normal . ca de aia este aga . si nici sila nu putea sa doarma . cred ca tot la peisaj se gandea . Smile
vede aga cremenalu hot pe geam . au aia la lumina-n casa ... mai ceva ca ziua . cum sa nu-l vaza pe intrus ?
si , frate , aga si cand se duce sa impuste pe cineva isi pune luis vuitonu pe el ... exact asa s-a dus imbracat , elegant , miscari elegante ... si -STAI CA TRAG  . si trase . cand colo cine era neispravitul ?  hussein . venise si el la ayse . si acum hai cu el la spital .
se trezesc toti ai casei . mama , un tarabou pe acolo ....
-ce faci husseine in casa , noaptea , de te furisezi ca un las ?- veni la tine ayse ? hai sa vezi ce bataie iti dau ...

se certau aia ca la usa cortului .
pana le spuse aga ; ieter , ca ma doare capul . hai , toti in camerele vostre . ca daca nu va impusc si pe voi .
se duc toti binisor si spasiti la cuiburile lor .
-borane , asa rezolvi tu treaba ? scoti pistolul la oricine ?
-gata , fomeie , ca ma doare capul . asa fac , da ... problem?
-esti un cremnal , nu te dezminti . esti atat de rau .
-asa sunt . si in curand cred ca si o iau razna cu toti voi prin casa asta .

si ete , na , belea ... ca vin aia si o ia si pe fata gravida si o marita .
borane , borane ( striga sila ) ... si zbang la el in camera . offff , prea tarziu . ala deja isi punea sacoul de la costum . si sila asta ... deloc nu s-a grabit sa ajunga la el ...

borane ... nu mai este fecioara .
cum ?  
nu mai este , nu mai este .
se duce la taica-su . tata tu ai facut in asa fel incat sa o ia pe fata aia ? - da , eu , ben . asta sunt traditiile . tu esti dupa fusta nevestei . ma bucur ca esti fericit , dar trebuie sa respecti traditiile . si ea mai mult te incurca .acum da in mine .
-cum sa dau babagi in tine ? tu eti motivul pentru care eu exist . tu m-ai creat .
sila aude si ea tot .
baran se duce in lumea larga . eee , nu chiar in lumea larga ... doar pana la calul lui frumos . sa o vedeti pe sila ce alerge spasita dupa el . topi-topi-topi-top .
-ati omorat-o pe fata aia ...exact cum m-ati omorat pe mine ...
-tu crezi ca eu am vrut sa ma casatorec cu tine ? nuuuuu ... am facut asta pentru fratele tau .
-aici este iadul .
-asta este . raiul gaseste-l singura . nu ti-l poate arata nimeni . si te credeam mai puternica . dar se pare ca nu esti .
atata ii trebui silei . se duse sa-si faca bagajul ...si-a dat jos si verigheta ...

il suna pe emre . emre hai ca nu mai suport sa stau aci . NU MAI SUPORTA , IN SENSUL CA VA SARI PE AGA ? Smile sau in sensul ... hai ca nu mai stau langa cremenal pentru o secunda .

ayse vrea sa-l vaza pe husseinu . ca este ranit . si vrea sa stie daca a scapat amaratul . sila : hai ca te ajut eu . aflam noi ce si cum .
sila nu mai vrea la masa ... se duce aga dupa ea . -hai , silo , hai la masa ...hai sa papam .
-nu , nu vin .
-saci mala ma , nu te prosti , nu-i politicos fata de ai mei .
-nu vin , si nu ma saci mala ma deloc ...
da sa o ia de mana ...si cand colo verighetolioglu deloc .
negru se faca aga ...si fuge de acasa . iar la fratele de sange . iar nu doarme acasa . de cand s-a casatorit cu mirifica faptura ...cred ca are un procent de 50-50 de dormit acasa , dormit prin vecini .
azad ii spune tatalui ca va fugi in stambul . deci este sigura treaba .

hai ca vin si reporterii dupa sila . fata este maritata impotriva vointei ei ... si tinuta intr-un palat de clan . ete belea .

-nu a dormit boran acasa , sila ...ca sa stii . s-a dus la atay ( parca asa il cheama )
-normal ca s-a dus acolo ... spune-mi ayse , asa facea si cand se certa cu fosta .
-silo , adica ago ... sa stii ca nu i-am auzit niciodata certandu-se ...
sa moara sila de inima . hai ca o sa mergem dupa hussein . sa vedem ce-ti face fostul actual iubit ... multumesc ago , multumesc .

se duc ele si-l gasesc pe hussein , bandajat . la brat . traieste . este bine . hai ca se linistira fomeile .
pe drumul spre intoarcere ...ete cum vine vorba de peisaje . -eeeee ( incepe sila ) , sa stii ayse ca am fost in toate locurile din lumea asta , in toate . din 2 in doua luni mergeam in alta parte de glob . dar locuri mai frumoase ca aci , peisaje nu am mai vazut nicaierea . ai ? ceee ? DESERTUL ALA ? Smile
de fapt eu cred ca-i asa :  mai bine zis  peisajul agai , despre asta vorbeste sila . : ARE COLINE FRUMOASE SI ZONE MUNTOASE DEFINTE CUM TREBUIE  cupidon peisajul ala ii place silei cel mai mult .
hai ca ete reporterii la usa .
sila , sila , unde-i sila . de ce te-ai maritat cu ea domnu aga ?  din iubire . este sotia mea si o iubesc .
-ete la domn aga . nu seamna deloc cu un padurar . Smile nici nu ar avea cum ... ca nici nu au pomi pe acolo . Smile este chiar aratos ... spuse doamna reporterita .
incep aia sa prezinte pe la stiri cum ca fata esti tinuta acolo cum nu trebuie , prizoniera . aia din clan  sa lesine .
-borane , ti-ai luat o napasta asupra-ti . (de parca nu clanu i-a ales soarta ... )
nevasta , mergem la vila de vara , de vacanta . asta este .
o suna si emre . cum ca uita-te la tv . se uita ea . vine boram .
-cu cine vorbesti , fomeie ?... ca m-ai zapacit . vor veni niste facturi la telefon ...
-cu emre .despre afaceri . ca doar il imputernicii .
-sa nu te mai prind .
-hai imbraca-te ca mergem unde spun eu .
-adica unde ?
-undeva .
-daca nu-mi spui nu merg ...
ba mergi ...
-nu merg nicaieri , borane . nici sa ma bati . stau aci cumintica ... si nu ma vede nimeni .
-de parca nu te stiu ...
-nu merg , nu merg .
hai ca cica sa fuga maine de la nunta alora ... cand nu sunt oamenii agai atenti , prezenti ...sau cum or fi .
iar apar pe la stiri . mare poveste in turcia asta cu imperatora economiei si aga cel puternic . dar de ce nu au talk-show ca la noi ? de cate 4  ore ... Smile

_hai ca se suci sila . borane , hai sa mergem la casa aia din pustietate . asta este , mergem acolo . dar maine ma duci la nunta ?
-te duc , sigur ca te duc .
se suie ei in masina ...si reporterii dupa ei . hai sa-i urmarim . nu s-au tinut dupa ei , ca cica aga are masina puternica . reporterii si-au inchiriat din pacate un lastun ...si-i pierdura . -hai ca-i asteptam la vilau . acolo stam

si pe drum . offfff . s-ai mai bage astuia  cutit in inima .
-stii , borane ... daca ne-am fi intalnit in alte imprejurari , totul ar fi fost asa de simplu . sa moara omul de inima . pai , da , de ... ar fi fost mult mai simplu . acum se razbuna sila pe el pentru tot .

ajung ei la vila din pustiu . 2 camere au . de fapt o camera ...si o camaruta cu o canapea , de nu-si putea pune aga nici un cracut pe ea .
-tu dormi aci , stai cuminte ( de parca ar putea si sila ... Smile ) iti dau drumul si la soba . ca sa fie caldut ... si eu dorm ca un caine dincolo .
-da , sunt de acord .
si se despart ei ... dar ce sa doarma ?
ca ea incepe sa asculte la perete . ce naiba incerca sa auza ? Smile
cred ca-si mai dorea un viol ... dar de data asta sa fie aga treaz . Smile
si au stat asa toata noaptea . adica la un moment dat s-au gandit sa se duca unul la altul . sila cred ca chiar ar fi vrut sa se intample ceva , isi lua si ea o amintire . dar mai bine ca nu ... eu ma gandesc ca mai mult se intarata fata .

dimineata el gatise . gatiseeeeee . aga este perfect .
-nu mananci si tu aga ?
-nu , nu mai mananc de 3 zile . ba ca vin aia sa ma bata la cap , ba ca nu ai tu verigheta pe mana ...trec pe langa mese , fara sa ma ating macar de un codru de paine ...

hai sa mergem la nunta . merg ei la nunta . putina lume . nunta linistita . reporterii dupa ei ... - ca cum v-ati casatorit ? ca esti tinuta impotriva vointei tale ? ...

si incep ei sa danseze la nunta . frumos au dansat . se uitau unul la altul . astia sigur se iubesc ... dar mai este pana sa recunoasca .
si hai sa iesim la reporteri .
-doamna sila , doamna sila , ca tine cremenalul cu forta in palat ?
-nu , sunt casatorita cu cremenalul pe care-l iubesc .

ta-ra-ra-raaaaaa . ramane aga masca .
va urma . luni . la ora 19 . pe acasa tv :)

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 20 Ian 2015, 4:10 pm

victorelalove a scris:episodul ...

ce naiba episod a fost , mai ? Smile am uitat . unutum beni  . ce sa mai tin minte cam ce episod fuse ... ca am uitat tot . ramasei putin blocata de aseara . dar lasa ... ca ne revenim noi !!! Smile

episod frumos . aia este . da-l incolo de numar .
episodul 10 . sau : ce ca puterea destinului ?? PUTEREA AGAI . Smile sau ; CINE VREA NEPOTRIVIRE CU AGA ?  Smile

nu stiu daca rezumatul asta poate iesi haios . ca nu poate ...adica simtamintele mele ( alea de le-a dat omul peste cap ) oricum nu ma ajuta acum . dar deloc . zici ca sunt pe la 14 ani ... asa de toanta ma facu turcul asta . Smile Ptiu , ghinion de nesansa ... cum naiba se face ca tot la turci ajungi ? Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 adica , i-am evitat , chiar i-am evitat ....stiti prea bine . nici nu am mai vrut sa stiu de ei : blah , blah , blah ... rau turc , rau , blah , pleaca de aci ... si cand colo ...tot cu blah-ul ramai , ca stie el cum sa spuna seviorumu ca nimeni altul .  rusine sa-i fie !!! dar rusine ... si cu privirea aia , de zic ca turcii astia se duc la facultatea de actorie , si au sectie speciala ...cum sa privesti . da-l incolo de turc . Smile
bai , si nu vorbeste mai deloc despre alte lucruri , cu exceptia alora de tin de clan si rezolvarea problemelor elementare . gen : nu le-a iesit gemul de coacaze cum trebuie ... si sila innebuneste can vede ca nu au nimic in comun . aproape nimic . ( asta sa fie dupa ce au vazut ca le place sa pape vinete ? ) de ce o mai duse la vila de vara sa-i dea cadou ? are ea deja cadou de la el . Smile il va primi peste vreo 8 luni . Smile
asa , deci ... cum s-a dus el si s-a gandit si s-a razgandit si a tot analizat situatia ... si a zis pana aci , gata , o iubesc ... cu toata nepotrivirea noatra ( nu stiu de unde si-au dat seama ... inca ma tot gandesc ... ) pentru asta ar fi trebuit sa stea si ei ca neste oameni de cateva ori de vorba si apoi sa vaza daca se nepotrivesc .
de aia plangea sila dupa el ... de la nepotriveala . de-ar fi toate nepotrivelile asa de tari , ce lume minunata am avea in fata ochilor . asa este lumea si-n fata ochilor lor , nepotrivita ... dar ce s-ar mai nepotrivi ei . mama , mama .  la greu !!! Smile

ete ca nepotriveala va fi un cuvant cheie in rezumatul de astazi . ca tot de la nepotriveala au si ratat sa plece ( adica sa fuga ) de la clan . cand a auzit narina sa moara de inima . sa-l lasati voi pe fratele meu ? cum asa ... nu-mi las neamul nici moarta . okay ...atunci sa-l vezi ve azad cat de suparat va fi ...
nu a plecat sila . ca nu a vrut narin ? o fi si aia ... dar si de pleca acum tot ar fi regretat . acum insa va regreta si mai tare dupa faza cu seviorumu . cum sa nu regreti asa ceva ? cummmm ? ca suntem oameni ... cu celule care iubesc dragoastea . impulsuri ce transmit tot felul de chestii ciudate prin corp cand vezi asa frumusata . impulsuri proaste !! ce au ele in capul lor ? daca ar avea cap , deh . impulsurile sunt ciudate rau , ciudate ... te fac sa ramai cu aga desi ala omoara , taie si spanzura , se enerveaza ... si impulsurile tot prostovane raman . fraiere . rau de tot .  pai , bine , mai ... ai sansa sa pleci departe , departe ...sa fii regina economiei turcesti , sa pleci de langa cremenal ...si nu pleci . ai si motiv . ca i-ar omora pe ailalti . okay , o fi si asta ... dar sigur mai este si altceva , ca de nu era asa , nu imbraca ea camasa aia decoltata pana la buric si sa sara in ochii saracului aga . de mai sa ramana omul fara grai ; dar de ce nu a intrebat-o :
-ce vrei de fapt , silo ? ce vrei ?
chiar as fi fost curioasa sa aflu de la ea  . dar in mintea mea , asta tampita de aga , este in felul urmator . okay , borane , nu avem nimic in comun ... nu ne potrivim la nimic ... dar tot nu m-as da in laturi de la o nepotriveala .
dar bine , mai ... de ce nu mai avea el haine la el in camera ? cine im le aruncase ? cine i le pitise ? cred ca tot ea ... ca sa aiba sansa sa-si etaleze tinuta decoltata . intra omul ...si imediat ramane fara grai si respiratie . hai ca am toalele aci , ma lasi sa le iau ? te las , la naiba ...bine ca venisi !!  cupidon  cupidon  cupidon  stai sa ma bag putin cu sanii in fata ta . iti place ?
-tu cam ce crezi ? si nepotriveala ?
-da-oncolo denepotriveala . mai conteaza ?
zbang in fata lui , cum spusei ...
-siiilooo ,,,
-da , borane ... eu deja credeam ca o pune pe podea .
-na ca ti-a cazut agrafa din par ...
-eee . ghinon de nesansa . si la tine , agrafa era importanta ...
-eraaa ... igi ghelar
-igi ghelar...
-igi ghelar ...
-igi ghelar ...  ( si-au spus de atatea ori ...incat cred ca si la ora asta tot igi ghelar isi spun  )

si pleaca aga cel frumos .si da-i plans pe sila . mai , frate ...dar plans . il iubeste , mai . pe el , pe el omul cavernelor , cremenalul cremenalilor , raul railor ... il iubeste . tot de la impulsurile aiurite si bete de iubire i se trage . nu stie sila ce face .( corect , eu aseara nu mai tineam minte ce scrisesem de lungimile agai ... luam bataie de la jumatatea vietii mele si nu stiam de ce ... lungime imbietoare , ai ? lumgime imbietoare ? sa ma fi batut si nu mai stiam ce am scris . dar eu tot cred ca am gandit asta ...atata tot . de scris ... din impuls . impuls imbietor la vedera lungimii ) .

igi ghelar ... inca ma obsedeaza . Smile m-a omorat aga . refuzul ala ... offf si uffff . lung si imbietor ... ea de al refuzul ala a inceput sa se gandeasca la nepotriveala . ca nu s-au potrivit .si ce si-ar mai fi dorit ea potrivirea in seara aia .
si aga cu dusurile lui . cand iese de acolo se aburesc geamurile . si cu patratelele lui . offf , ca muncit este . unde naiba face el atata sport ? ca am vazut ca joaca table . Smile nu stiam ca poti arata asa jucand table .
de ... trebuie sa arate bine ( cum am mai spus face parte de atributiile lui de aga ) traditia i-o cere . buna traditie . buuuunaaaa !!!  cupidon  te iubesc traditie . cu tot ce oferi tu . prosoape de un alb imaculat . patratele de aga cremenal . ligheane de aur poleit si care sa-si puna aga apa pe corpu-i  ( offf , sa vedeti ca iar nu voi tine minte ca am scris eu astea . eu va spun , sa nu ziceti ca nu am spus . ) camasi superbe .

si sila tocmai de ziua ei sa fuga . auzi si tu . sa lase ea frumusete de aniversare . frumusete de sot . norocoasa . pai nu vede si ea , saraca , fetele alea din sat cu cine se potrivesc ? unul mai urat ca altul . ayse era cea mai inalta intre toti barbatii aia care se luaseara la bataie . saracele , cum sa nu regrete si ele cand se uita la aga ? adica ele de ce nu ar avea un aga ? de ce ? sa se dea cate un aga la toata lumea , nu pitici urati . nedreptatea la tot coltul prin clanul lor .

si hai ca te duc la o surpriza . cok surpriza , sila . mergi cu mine ? cum naiba sa nu mearga ? adica ... okay , nu vrea sa mearga ea ... sa le ia pe fetele alea logodite cu uratii ... barem le inveseleste si pe ele . Smile o noaptea . ele nu s-ar mai plange de nepotriviri . dar deloc .
se imbraca aga superb ( dupa spusele mamei lui ... offf , mamele , isi vad mereu copiii cei mai frumosi din lume ) . mie mi s-a parut ca-n todeauna . adica el mereu arata superb , dar daca mama spuse ca acum arata si mai cok superb ...atunci asa este . ii luase si silei o rochie ( pacat ca nu a stiut masura ...si era mare ) . daca nu a masurat-o cu o seara inainte ... Smile acum ar fi avut fata rochia care trebuie .
mergi cu mine ?
-hai ca merg . pufff ... cum naiba sa nu mearga ? sa o vedeti pe sila ce ascultatoare se facu ...
stiam ca o sa ma aduci aci ( aci ...adica la casa de vara , unde au fost ei saptamana trecuta sa se ascunda de paparate )
-si nu ai spus tu nimic . tu cu gura ta mare ?
-nu am vrut sa stric surprizu . mama , dar cata supunere de la sila . sa ne omoare cu cat de linistita este .
intra in casa . si acolo totul aranjat . de la hotel ... ca ma si gandeam cand avusese aga timp sa pregateasca tot ...
-hai , papa . ca eu nu pap ( nu a mancat omul ala de 4-5 zile , pe putin ) se vede ca-i indragostit . asa faci cand te ia . ce impulsuri proaste . iar impulsurile . cica sunt mai rau ca drogurile starile astea de indragosteale . sa fi interzisa prin lege . Smile
-avem si vinete , preferatele mele .
-si alea mele .
-eee , ete ca avem ceva in comun .
-mistoioglu ...
si au de toate . de toate acolo . mai putin potriveala .
-nu ne potrivim , borane ... ce rau imi pare . dar nu ne potrivim . nu avem nimic in comun . pai cum si-au dat ei seama ? iar spun asta . ca au stat doar intr-o cearta ...si ea a fost mereu cu gandul la plecare . normal ca gura ar spune mereu ca nu ne potrivim , doar sa se creada sila pe ea insasi . nu ne potrivim .
-nu ne-om potrivi , silo . dar acu suntem sot si sotie .
si au si muzica . una frumoasa . melodia aia chiar mi-a placut .
-vai , aga , dar ce frumos dansezi .
-pai stiam sa dansez . vezi ... nici nu stiai ca stiu ... de unde sa stii ca nu avem lucruri in comun ? dar mai taci ... ca vreau sa ascult muzica ...
ii da si un super colier . si o pupa pe gat ... si sila se lasa dusa de val . cam dusa . pai si nepotriveala ? da-oncolo  de nepotriveala . merge si asa ? merge . vai , dar ce merge !!!  cupidon

si apoi faza cu seviorumu  .  Rezumate haioase   by  VIC  283516
o iubeste . chiar o iubeste .
si ea tot cu nepotriveala . dar cu mare suparare ca l-ar parasi . adica il viseaza noaptea . este suparata ca-l lasa si pleaca . cam suparata ca l-ar lasa pe nepotrivit .
cam asta fuse . v-am spus sunt inca sub influenta seviorumului . tare de tot . fluturasi in stomac de la atata nepotrivit cu aga ... ca bine se mai nepotriveste omul asta ...si noi stam ca fraierele si ne uitam si ne facem scenarii .si apoi nu mai stim ce vorbim si scriem , si poate da nepotriveala peste noi si-n viata reala ...si atunci sa te tii . Smile

dea , denisa ...poate puneti rezumatul si pe rezumate ... ca iar imi face figuri mouseul . kiss
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 21 Ian 2015, 10:29 am

episodul 11 .

" as pleca ...dar as mai sta . sau : cand bunicul canta la mandolina pentru bunica ."

cred ca totusi va iesi un rezumat amuzant . plangem din seara asta mai mult . Smile

offffffff , adica bine mai ...se apuca el si gateste maslinele alea delicioase si branza o aseaza pe tava , cu manutele alea ale lui superbe si cu degetele lungi de sa mori de inima si alta nu , de sa stai sa te feresti de tigai prin casa ...cum ca tu nu renunti nici moarta la aga si la faptul ca tv-ul va fi de acum incolo o perioada lunga ocupata de fata lui superba ...si nu de meciuri de te miri unde ...si sila nostra tot vrea sa plece . cum ca libertatea , cum ca am fabricile de ibrice si bluze lasate de izbeliste ...si ca angajatii sunt pierduti fara mine . ca si la ibricele astea trebuie facute cu programari ... nu-i asa de usor . offff si iar offff .

a intins-o el prin toata vila si sa o pupe si i-a facut si salata de vinete ( cu ajutorul alora de la hotel , deh ... ) de a dat-o pe spate . dar s-a temut fata , ca deh , s-a intamplat ce s-a intamplat mai acum ceva timp . si este de inteles . si el a spus ca nu o mai atinge pana nu vrea ea asta ...si asa va face . nu cum ca spuse denisa ca ea ar fi sarit pe aga de-i sareau fulgii 5 metrii .... si se superglueta de el ... de nu-i mai trebuia alta locatie in veci ( dar , deh ... denisa nu are fabrici de condus , nici de ibrice si nici de blaizere Smile )
era rosu bordo aga cand s-a sculat de pe jos . greu s-a ridicat saracul , i-a fost greu tare . si sila plangea ...si el a linistit-o . nu se va intampla nimic ...oricum ma duc afara si stau toata noaptea pe terasa . asa a facut ... si-a luat pozitia cracita ( tipica pentru el ) si acolo a stat . apoi a dus-o pe sila in patul bunicii . si a invelit-o . ce om !!! che hombre , mujeres . che hombre !!

apoi a gatit iar masline . vinete nu stiu daca au mai avut . si in sfarsit a papat si el ceva . ca nu mai mancase de cateva zile . a ascultat-o pe soata .
si apoi da-i cu o plimbare prin gradina . apropo , superba gradina .

-stii sila ca ti-am spus ca aceasta casa a fost construita de bunicul meu pentru bunica .
-ce frumos . cok guzel .
-da , el a construit-o .
-incepusei sa-mi spui povestea . dar te-ai oprit .
-da . ei bine ...se facea ca bunicul vroia si el sa stea singur cu bunica .
-eee , nu pot sa cred , borane .
-ba sa crezi , silo . exact asa era .
-cok guzel .
-cok . si deci asa ...bunicul era foarte indragostit de bunica . si vroia sa aiba un loc unde sa stea doar el cu ea . ( era un vizionar bunicul asta . mortal . aga cu bunicul seamana . ) stii ca-n conac intrau multi peste ei . ca deh ... ca la nebuni . nimeni nu cioc cioc .
si el ii canta si la mandolina( mortal . m-am si intrebat cum i-ar canta la madolina >

sofico , sofico ... am vrut sa fugim de lumile toate
si ete acum ca avem propria proprietate ...
tar la la la la laaaaa ...soficuta mea .

sau stati ca-mi veni alta versiune in cap :
sofico sofico am fugit de lumea toata ...
si ete acum , avem proprietate privata .

tra la la la laaaa , soficuta mea . )
-ce frumos . au vrut ei sa plece de lume .
-da .

destept bunicu-sau .
il tot intreba de ce nu vrea sa plece de acolo ? pai aici este frumos . nu-i alt loc pe planeta unde sa ma simt mai bine . si oricum aici vom imbatrani .

offff , si acum ma doare sufletul . Crying or Very sad cat de fericit a fost el tot episodul . cat de mult a simtit totul ca pe un nou inceput ( hai ca acum dadui in lacrimonagela -dar chiar am suferit vazandu-l asa de fericit ) si cum a luat el lucrurile fostei , ca acum o iubesc pe sila . de cand a aparut ea lucrurile s-au schimbat yezda . acum te eliberez . si sila nostra ... ete la ea ce face .
emre daca nu a batut-o la cap pe sila cu mostenirea(stati ca iar fac paranteza , deci ...emre nu stiu cu cel dau aia pe fata ...zici ca este caramida rosie ... parca il machiaza rajgaindu-l de peretii conacului ) , cum ca trebuie sa fie la stanbul in miezul problemei . offf . si ea a plans tot episodul . ba ca ar pleca , dar parca ar mai sta . parca nu-i asa de grav langa el . si el vesel tare ( lasa ... ca-si iar revansa urmatoarea decada )
i-a luat si manz . sa aiba grija de el . Crying or Very sad manz , un manz ... saracul . deja este orfan de mama . Crying or Very sad . ca aga cica avem grija amandoi de el , silo , amandoi . amandoi, silo ...auzisi ? aude sila nostra de nu mai poate .
amandoi , silo ...
a luat si bilete pentru stambul , aga . el si ea . el si ea Crying or Very sad auzi , silo ? offf , macar de iar fi spus ca a facut asta . cred ca s-ar fi sucit sila . dar bine ca pleaca totusi . asa isi da seama ca inseamna sa nu fie cu el . ca apoi ar fi spus ...cum ar fi fost daca ... ?????

Doamne , si cat de fericit si zambaret a fost el . mortal . tot la viata noua cu ea se gandea . asa de sigur sa fi fost oe sila ? adica ... sa nu fi banuit o clipa ca ea tot mai vrea sa plece ? off , aga , of ... ce fraieri suntem indragostiti . si el fericit . Crying or Very sad
ar fi trebuit sa se insoare cu alta , doar asa ... sa vaza sila cum este .
dar a plans fata asta . eu nu credeam ca va regreta ca pleaca . la cat si-a dorit ea libertatea ... si cand colo a stat doar cu lacrimi in ochi .
i-a luat si poza . de ce naiba ? ca sa ce ? ori se indeparteaza definitiv ...ori ce face ? pai poza aia nu o va ajuta deloc . si ce poza super i-a luat . de cand a fost el mister boboc .
si a luat si telefon pentru ayse . smechera sila . cica ca sa te sun . sa vad ce mai faci ( cu alte cuvinte , eu plec ... dar o sa te sun sa te intreb de aga , ca sigur imi va face bine asta . cum ??? ) .
tare faza cu telefonul . cat costa la astia telefoanele ? ca cica ii spune lu frate-su : ai bani la tine azad ? am ceva bani ... avea la el bani de un telefon ? Smile pai daca el are atatia bani , cu cati bani umbla aga la el ? Smile
offf . si iar aga fericit ...si sila cu suparare ca pleaca . de ce maiba o mai pleca ? aaaa , ibricele , angajatii , libertatea ... .

bine ca a plecat ... bine ca a facut asta . chiar de-i baiatul suparat , dar barem nu o mai vedem pe ea suparata ca sta langa el , gandindu-se ca ce super va fi viata la stanbul , ca mare patroana , regina a economiei .
si are ea puterea sa-l lase pe aga . puternica fomeie . ca scaiul ma tineam de el ... putea el sa spuna : du-te fomeie la afacere . nu , nu si nu . Smile
ce de noroc pe capul silei ... si ea habar are . pleaca la emre cel dat cu pamant rosu pe fata ...si lasa mandrete de aga , bronzat . cine sa o inteleaga ?
i-a facut omul toate placerile , toate ... bine ca a plecat . ca nemultumitului i se ia darul . de n-ar mai ierta-o ... ca stea ea singura si sa se multumeasca cu asta .

si pleca sila , cam nu prea mai vruse la final . dar pleca . este in drum spre libertate ...si aga este fericit pe stanca . ca s-a eliberat . ca , deh .... de cand cu sila lucrurile s-au schimbat . IUBESTE DIN NOU AGA NOSTRU .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 22 Ian 2015, 11:31 am

episodul 12

sau : tehnici esentiale de acordat primul ajutor . sau : din inchisoare in alta inchisoare .

si pleca sila . pleca fata . a plans cat pentru vreo 5 ani ... si tot mai are de plans . s-a urcat ea in avion si dusa a fost ...dar lasa fluviu de lacrimi in urma . de ce naiba a mai plecat ? ce a fost in mintea ei ? credea ca minunea minunata o asteapta . eee , nu-i chiar minune minunata .si nici chiar minunte si nici chiar fericire . este doar tristete . la ea .
aga inca-i fericit tare . mititelul . credea el ca cine stie ce se va intampla cu noua soata si noul destin ...si cand colo sila era deja in casa de C.A.P ( exact asa arata casa aia lin aripa de sud-vest  in partea ailalta este mai guzela .)

dar sila nu a gresit cu emre ? adica nu i-a spus pana acum bai baiete ... sa nu care cumvalioglu sa-ti faci vreo speranta ... ca eu cu tine hamas impreuna ...poti tu sa faci orice . il lasa pe caramizat sa creada ca totul va fi ca inainte .
ajunseara ei la stambul , cum spusei , si vad fugarii casoaia . toata lumea trista , doar emre zambaret si ciudat pe acolo . puse si poza cu sila si el in camera . o asunca sila in sertar una doua ... ma gandii chiar ca a arunca la wc ...si trage apa .

intre timp afla nefericitii din mardin ( familia silei ) ca copiii le-au fugit . bai , fratilor , si lesina tac-su ... de am crezut ca moare . cosh puradel , fugi si adu sarurile , ceapa ...sa-si revina tac-tu , ca ete ce pati ... si apoi da-i cu otet pe la nas . baga-i beticul pe esofag , fa-i masaj ... il salveaza intr-un final . fugira !!! aoleu , ce ne facem fomeie ? ceee ? bitti , gata ... s-a dus cu viata noatra .

aga fericit ( pentru acum ) tot facea curat prin camera raposatei ... sa atuncam tot ayse . facem curat si camera va ramane deschisa . vai ce fericita va fi sila . cok fericita . Crying or Very sad
vine si ma-sa ( ma-sa lui ) ce se intampla ? ce inseamna asta ? pai aga a spus sa facem curat . offff , ca inamorato este omul asta . stai sa-si revina el din visare si cum am mai spus ... sa vezi ce le pune pe fomeile alea sa se scufunde clabucit in fluviu sa-i recupereze amintirile de la fosta . Smile

tristete mare la sila acasa . taica-su ii spune ca o omoara cu mana lui . oldurum , sa nu care cumva sa nu zici ca-ti zisei , spusei ... exact asa va fi . nebuni ati fost ca plecarati .
si sila da-i cu planset . si hai sa sun omul . sotul . pe numar ascuns . aga de la dus . uuuuu , da-si si la noi cu saruri ( sa fim in tema ) si el ud pe toate partile . si sila ce sa-i spun nefericitului ? ca-l parasii ? Smile nu-i mai spune niciun cuvintel .

iar tristete mare . toata lumea plange de zor . urmeaza timpuri grele . va fi vai si amar . cred ca 10 episoade tot intr-un plans si o vendeta o vor tine . asta este ...

hai ca se imbraca sila normal de oras , sa se simta bine . isi pune , mai , colierul de la aga . ce frumos . ce o fi in capul ei ? vine emre :

-vad ca nu ti-a placut cum aranjai pe aci ...
-ba imi place emre . cok guzel .
-pai daca-i cok guzel de ce nu ai poza cu mine pe noptiera ?
-imi provoca cosmaruri ...
-hai sa mergem la masa ... ca ne asteapta .
-bine , dar sa stii ca am demarat actiunea de divort ( sa moara sila de inima )
-sunt cam obosita . nu ma pot gandi acum la asta . ( cu alte cuvinte ... esti prost , emre ? )
sunt toti la masa . ca veni si viitorul socru , cica ( tatal lui emre ) cand aude narin de asta ... i se face rau , se duce afara , la aer . cica de la aerul de stanbul , vede dublu .

emre vrea sa ramana sa doarma acolo ( si la asta ... Smile ) si mai ca nu l-a dat sila cu matura afara :
-emre , pleaca si tu .
-pai nu pot pleca ...
-ba pleaca , ca ne descurcam .
-ba nu plec ...
-ba pleaca ...
abia il convinse . si cum ca se vor casado in viitor .
-emre , eu sunt deja casatorita , stii doar ...
-pai , pai ... esti doar ratutita de la ce s-a intamplat in ultam vreme . iti revii tu .
-emre !!! Rezumate haioase   by  VIC  2743637754  ce s-a ratoit sila la el , mai avea putin si il lua la omor . vezi-ti de treaba baiatule , eu sunt casatorita . isi aminti fata dupa ce o mangaia emre pe fata ... compara cu mangaierea agai . cred . Smile

maine la firma la 10 . la 10 sunt acolo .

si pune ea poza modelului , adica agai pe perna ... frumos o aseaza , ia sa vedem ... ii tine hartia aia de cald ? Smile
aga tot spera ca ratutitii intarzie asa , ca sunt ei aiuriti . cum ... ca eu am incredere in sila ...eeee , eet ce facu sila cu increderea ... vai si amar . si vin si aia din clan si afla aga ca a fost tradat . si turbeaza si sparge tot . si iti vine sa plangi de cat sufera ... ca-l parasi soata ( aia pentru care el renuntase la a mai fi legat de trecut si de o amintire , ca s-a deschis el in fata actualei , si ca-i este bine acum , ca in sfarsit poate iubi din nou , asa cum trebuie )  si urla si spune ca ete ce facu sila mea ... si vai si amar si da drumul manzului .pai daca-i dai drumul nu se mai intoarce . da , asa face si sila mea .
si ii luase si flori ... erau puse frumos pe pat ...si a distrus tot , tot ...
si se duce la aeroport si afla ca-i adevarat . sila lui l-a tradat . si apoi se duce la fratele de sange si se plange . si intre timp ploua cu galeata ...si el este suparat . si ... tuturor li se frange inimile . off , sila , offf ...
si clanul decide ca toti trabuie omorati . tatal sa-si omoare copiii si aga sa-si omoare soata  ...si toti sa se omoare cu toti , cum ca omoarea ...cum ca sunt dusi cu pluta ...cum ca ce naiba au in cap ?  

-ia spune aga ? o omori cu mana ta pe sila ca sa-ti recapeti onoarea ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Ian 2015, 6:17 pm

hai ca mi-l pusei tot eu . Smile

episodul 13 . ala cu ghinion .

sau aga a spus 3 cuvinte . evet , hayr si ceva gen aha ...

am stat asa si m-am tot gandit ce-i cu introvertirea asta la aga . dar asa este el . este exact cum era la inceput , inainte si imediat dupa perioada casatoriei cu sila . se mai deschisese el apoi putin , saracul , dar acum iar este inchissss , de nici nu stii ce gandeste . mie una mi-a dat senzatia ca este cu inima in doua parti ...sau cu inima . adica iubirea pentru sila ...si datoria lui de copil / aga . asa a fost crescut .

nu stim ce a spus aga alora din clan , dar se pare ca le-a promis ca-si va duce la cap planul de a omora pe toata lumea , cum ca onoarea , cum ca traditia , cum ca sa vezi ce le facem noi neispravitilor .
asa ca-si face frumos bagajelul ( ce si-o fi pun in el ? haba am ... zici ca i-a luat denisei garderoba batistoasa sa i-o arunce in fluviu ...asa de mica era valiza aia ) si-a pus pe el paltonul ( care si acum imi da fiori ... si care a facut-o pe monica sa piarza timp pretios printre pozele lui pentru a gasi poza cu palton ) si pleaca sexi si ingandurat ... si imbietor ? ( aci pe axxa trebuie sa o intrebam ... Smile ) deci asa pleaca , sexi , brunet si mers de model .
sila tot cu regretul ei . pe mine asta mereu ma surprinde . adica nu credeam ca va suferi in halul asta dupa el . narin si ea suparata tare . chiar nu stiu de ce au mai plecat ? ce credeau ei ca-i asteapta acolo ?
aaa ...si aga il ia pe atay cu el . asta iar am inteles-o ca pe un fel de acoperire . ceva de genul atay sa fie vocea constiintei . constiinta aia care sa-l ajute pe aga sa nici nu se gandeasca sa omoare soata si sora . ceva de genul ....

celil ( eee , hai ca incep sa-i invat Smile ) ajunge acasa . ii spune lui bedar ca trebuie sa respecte traditia . trebuie sa-si omoare copiii . ca la nebuni . ce traditii tampite . cum ca nu si-au ascultat parintii , cum ca onoarea , cum ca nebunie mare ...

sila ajunge la birou . emre saritor ca de fiecare data . bagacios om . este o sila ( aia de la inceput de serial ) masculin . Smile cum ca stie el ce sa spuna ... cum ca stie el ce trebuie sa prezinte consiliului . ca este este obosita , si ca el este acolo pentru ea ...si ca este singura fomeie cu care vrea sa se insoare . mai ca-i cade fata silei . ce casatorie visezi emre ? iar ca eu sunt deja maritata . asta-i adevarul . nu poti nega realitatea , ca exista ... bla , bla , bla ... si sa vezi ce ti-l ia la 3 pazeste cand se baga si emre pe la sedinta in seama . emre , stai in banca ta !!!

ajunge si aga la stanbul . mama , dar ce birouri are aga !!! ce planuti avem borane ? nu am niciun plan acum . si cam asta spuse tot episodul . Smile omul faptelor nu al vorbelor . Smile exact 3 cuvinte a spus tot episodul . as fi vrut sa tipe , sa spuna ca-l doare ceva , ca moare de nervi . nuuuuu , de unde ? el calm , cok calm .

sila se gandeste si ea sa o sune pa ayse . sa vaza ce mai fac lumile .
-cum ai putut sa pleci , noro ?
-imi pare rau ayse . ozulderim .
-noi te-am iubit si tu ete ce ne-ai facut ...
-a trebuie sa plec ayse . am atatea responsabilitati aici .
-ne-ai frant corasonul . noua si mai ales sefului .
-imi pare rau .
-da , si el exact in ziua in care ai plecat golise camera raposatei pentru tine . Crying or Very sad
-pe bune ? chiar facuse asta?
-da . stii prea bine ca nu poti scapa de traditii . aga vine dupa tine .
-vine sa ma omoare ? ...

aoleu ...si da-i frica la sila . asta chiar ma omoara . ca-l stiu bine . traditiile , alea , alea .. cheama aia paza . hai sa o ducem pe sila acasa .
emre se tot dadea mare in masina . ca ce ??? ca aga este tare la el in clan si satele pe care le conduce ... este nimic in stanbul . i-o taie sila ... cum ca nu-l stie emre pe aga . nu-l stie deloc . si ca ea ar vrea sa vorbeasca fata in fata cu boran . ca s-ar intelege . cupidon ca nu vrea sa-l dea in judecata . olelei ... ce incredere are in aga .

asa ... ca se vazura doar in vise . amintiri si alte cele . sila doarme cu poza lui in brate . ce frumos . cu el nu dormea asa ... Smile
regreta sila ca a plecat . si mai ales regreta cu nu este langa aga . narin il are pe neispravitul ala de azad ( care imediat ce vazu prietena de sila ... incepure ochii sa-i sclipoceasca ) ... sila nu are langa persoana pe care o iubeste .
se duce aga la mare sa arunce verigheta ... nu putea sa o puna frumos intr-un sertar ? un amanet nu au si ei ? ... gata , pare ca-si va duce pana la capat razbunarea .

si apoi ce-l mai viseaza sila . frumos vis ...
se facea ca el ajunsese la ea in camera .
-venisi , borane ?
-venii ?
-cum m-ai gasit ?
-ti-am spus ca te voi gasi oriunde te-ai duce ...
-imi pare rau . cok ozulderim . nu trebuia sa plec . dar am responsabilitati ... dar la tine nu voi renunta .
-imi pare rau ca ti-m spus ca te iubesc . Crying or Very sad
-o sa ma omori ?
-nu am cum sa te omor ... nu as putea sa traiesc fara tine . Crying or Very sad
si apoi da-i trezire la sila . si dezamagire ca era doar un vis .

la naiba cu traditiile lor . bedar tine la copii mai mult ca la traditii ... mama lui boran insa i-ar omoara pe toti fara sa regrete nici macar un pic . cum ca asta este ... copiii care-si reneaga parintii ... nu mai au dreptul de a fi numiti copii . ca bla , bla , bla ... prostii . ca unde-i traditie ... este traditie ...si gata . pleaca si celil la stanbul sa-si duca la capat razbunarea ( ca deh , si de-i omoara el si de-i omoara clanul ... tot vor muri . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 )

se intoarce boran de la aruncarea verighetei ... si atay ii spune ca el nu este un criminal . ce frumos . sper sa tina cont de asta aga nostru . Rezumate haioase   by  VIC  244732

si hai sila din nou la firma . zbang si aga acolo . mana pe pistol ... si va urma . sa vedem ce fac astazi . iar se intalnesc prin vise ???
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 24 Ian 2015, 2:52 pm

hai sa fac rezumat si pentru episodul de ieri . desi acum ca-mi spuseara fetele ca au taiat din el ... parca imi vine sa Crying or Very sad . si cica au taiat si frumusete de parte . macar de taiau altceva . de exemplu de varu plimbandu-se pe langa tiruri . de , mentalitate de romani . taie ... sa fie taiat .

episodul 14 .

sau hai sa fac test de sarcina , si mare minune de nu facuram viitorul aga la betie .

aga turbat de gelozie la usa birourilor silei . credeam ca sta mai mult ... dar a plecat repede . era Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 . aproape Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 ... ca el si Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 este de un calm ...
bine ca apuca sa-l vaza pe emre cum sare sa o pupe pe sila pe obraz ...si emre asta ca un scai este . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754
mai vrea sa o pupe si pe sila . ii da fata o scatoalca ... pacat ca  scena asta nu fuse vazuta de aga . ca  , deh ...ghinion de nesansa ( si film normal ) unde ajung exact ca sa vada ceea ce nu trebuie ...si oricum ceea ce-i vor face gelosi nevoie mare .

-deci de asta pleca sila mea . nu ca ar fi vrut ea sa se ocupe de holdingul cu ibrice ... ci sa se duca la fostul . si da-i cu masina la 180 . mai sa calce un cutu . dar opri la timp . are suflet bun aga asta .
emre suparat nevoie mare . nici pe la sedinte nu participa . ce sa mai ... nu-l mai vrea sila .
celil si el la stanbul . mai , mi-e o mila de oamenii astia . ziceai ca a aterizat pe pluto . se duce si el la hotel ...si cand colo are impresia ca-l cumpara , scump rau , frate . si da-i cu plansul . ratacit de tot pe lumea aia .  si bedar :

-hai ca plec si eu la stanbul ... alta ratutita . o sa-i pape de tot stanbulul . il ia si pe ala micu . ca hai sa mergem la sila sa o salvam . imi dau viata pentru copiii mei .

chiar mila mi-a fost de aiuritii aia .  sad  si atata de reali in sentimentele lor .
saraci , vaide ei . picati ca din cer ...

brusc toata lumea in casa aia devine mama omida  . narina ii spune silei ca daca ar mai fi fost cu frate-su ar fi putut jura ca-i insarcinata . de parca trebuia sa mai fie cu el ca sa astepte kikiputpuruku ( viitorul aga ) . stai sa vine si bedara ( alta mama omida )
foarte vorbaret aga episodul asta . el si Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 nu arata ca este . adica era calm , calm rau . nimeni nu l-a putut supara . nimeni . gelos era ... dar isi vedea de alde lui . cum ca vreau sa ma intalnesc singur cu sila . sa nu fie nimeni , nimeni ...doar eu si ea . cine stie ce vrea el sa faca . ( bine , fete , voi poate stiti ... ca v-ati mai uitat inainte ... dar hai sa incercam sa ne imaginam cam ce ar face aga - ca si cum avem episod abia peste o saptamana , si deja turbam ca nu stim ce va urma . Smile )
narin este in depresie . rau de tot . fata asta nu stiu cum va ajunge .
bedar ii da telefon silei ca ajunseara la stanbul si ca sa vina sa-i ia ( saraca femeia aia - este frumoasa totusi - are ... pe sub fustele alea neste pantaloni , de trening pareau .  mi-e o mila de ei , cum am mai spus ... )
sila se duce sa-i ia . cu toata armata de bodyguarzi dupa ea . cum ca-i gara , sunt toti oltenii veniti sa vaza vreun meci ... si este periculos .
este totul in regula . acum ...stau si ma gandesc ca au taiat si aci ... ca apoi sila il suna pe emre ca sa-i spuna ca nu stia de tradiatia de a-l omora si pe cel ce i-a ajutat sa fuga ... si asta cred ca i-a spus mama ei .
-imi pare rau , emre . dar si tu esti pe lista nearga .  
tatal este batut de aia de pazesc biroul silei ... pusi de emre . cum ca iti dam noi tie tataie bataie sa nu o poti duce . vrea sa o impuste pe sila ... dar nu are putere .
aga doarme dezbracat ( aleluia !!!! ) ... el asa doarme , turcii nostrii nu stiu de ce nu respecta tiparul . Crying or Very sad ... adica nici nu mai dorm , ce sa mai ...  si iar au spus fetele harnice ca au taiat frumusete de scena aci ... sa ma uit si sa vaz si eu , revin cu adaugiri . Smile

ajunge sila si pe la mormanul parintilor adoptivi . cu narin dupa ea . si este si boran printre morminte ... iar nu stiu de ce nu a actionat ( a tot spus ca vrea ca sila sa fie singura ) vrea el sa fie singura , dar cred ca nu-i a buna .
narin deja s-a resemnat , stie ca va muri . la fel pare si azad .

cum spusei , mama omida ... bedar ii spune si ea silei ca pare insarcinata . n-as fi ghicit niciodata ca de la un carnat pa care nu-l suporta si de la o oboseala nefireasca sa stie fomeile alea imediat cum este cu sarcina . si ete ca i se aprinde un beculete silei ... o trimite pe fata din casa sa-i ia un test de sarcina . dar sila nu vedea si ea ca nu mai are ciclu ? adica totusi ...inteleg ca o aiurise de tot aga dupa faza cu seviorumu ... dar , parca , totusi ... bine , in desertul ala , si dupa doar o noapte de sex , ce sa mai stie si fata ? bine ca se gandi sa-si ia test .
aga primeste telefon cum ca ete sila ta este singura acasa , te poti duce .

-ma duc , imi iau si pistol .
si sila cu testul in mana ...

hai ca incerc sa vad si scenele taiate ...si adaug apoi pareri si de la scenele alea . ca cica este frumos . mangaie aga perna . prima data m-am si speriat cand am cetit . dar am vazut apoi ca scrie perna . si ea ii inveleste poza . asa le trebuie . ca daca nu se invelesc pe bune ... macar poze . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 27 Ian 2015, 10:59 am

episodul 15

episodul urmaririlor . sau cum devine aga mascatul in frac , omul noptii ...

mie mi-a placut episodul . au fost niste faza la care chiar m-am amuzat . dar au fost si niste faza la care am ramas fara lacrimi . atat de trista ultima scena . adica chiar iti dadeai seama ce simte de fapt aga . cam ce a tinut ascuns in sufletul lui atata timp ...si nu a spus nimanui . a lasat sa se inteleaga ca el vrea doar ca aplice traditia , traditiile , nebuniile ... cand el de fapt se simtea tradat ( dar tradarea asta a venit si ea ca urmare a faptului ca nu i-a inteles pe ceilalti , adica sila i-a tot spus ca-i prizoniera , ca vrea alta viata ... dar pentru aga asta nu a contat . a crezut ca avand sila tot ce trebuie ( TOT CE TREBUIE : CARNE , BRANZA , LAPTE , OUA ... SI AUR SI HAINE  ... cam asta credea aga ca are nevoie sila  )  , nu vrea altceva ) .

deci sila afla ca este embarasada . cu aga ... ca pe net intreba cineva ; " cu cine?" Smile si se uita la poza lui de model . eeee , daca nu are si ea o poza mai urata .
si ii spuse pozei ca va fi tatic ?

sarmanul celil ( ca altfel nu-l vad ) vrea sa ispraveasca cu viata . sa se termine totul . batut rau de aia pusi de emre ... sare omul in apa involburata . dar este salvat de niste neni si dus la  spital .
aga sta in umbra ... asa a stat tot episodul . zorro , mascatul in frac ... vrea sa intre in casa silei ... iar o tine una si buna ca vrea sa o confrunte dar sa fie singuri singurei . ete ca pana sa ajunga el din umbra in patul silei Smile asta visam eu , noi ... altii , toti aia de se uitau cred , sprimes telefon cum ca celil se arunca in apa ( el , prostutul a vrut sa arunce verigheta , dar  asta se arunca cu tot  - a uitat sa o scoata de pe deget Smile )
si da-i cu agitatia . se trezeste tot neamul ...plus tot neamul bodyguarzilor ...

-mama , tata a vrut sa se omoare ...
-sariti lume ... cum asa ?
- cred ca din cauza cum ca a innebunit .
-vina mea este , dragi copii ... nu l-am sustinut .
-nu , mami ...nu este vina ta .
-hai la spital .
-mergem la spital , cum sa nu ? dar eu zic asa ... zic , sa luam si purcel si catel si mamaie si tataie ...si zic sa luam si vreo 40 de bodyguarzi ... ce spuneti ?
-eee , suntem prea putini . hai sa trezim si micul terorist ... ca sa-l luam si pe el . ce spuneti ?
-o idee stralucita . luati-l si pe puradel ... ca sa tipe prin spital .
-deci cati suntem ? pai ne apropiem de 48 .
-merge .
-hai ... urcati-va in autocar ...

astia sunt nebuni la cap . omul ala pe moarte , si ei se duc buluc la spital .
cand vede aga . aoleu ... unde naiba pleaca astia ?  pai cica a vrut socru-tau sa se sinucida . s-a aruncat in marea cea mare ...
la naiba , ghinion de nesansa . hai sa ma duc si eu dupa ei ... omul noptii . gata , sunt 49 la omul ala la capatai .

ajung ei la spital ... sariti , lume !!! ce face neispravitul de barbatu-meu?
este cam rau ... vedem ce se intampla .
lesina behara . jumate de spital s-a cutremurat . Smile bine , si eu sunt foarte rautacioasa .

vine si irinel columbeanu sa le dea vesti despre celil . vedem ce va fi . poate nu-si mai revine , poate isi revine ... asta este . Crying or Very sad toti . pana si bodyguarzii . ce de ce naiba se mai dusera la spital ? umplura toata sala de asteptare . nimeni nu le-a spus nimic . ma gandeam ca le zice , oameni buni ... venirati tot satul ? dar nu ...
toti Crying or Very sad . ala micu' , terorica ... mama , ce le facu . ca va omor cu mana mea ... voi sunteti vinovati . oldurum cu voi . daca moare tata .
eee , cine-i puse sa-l ia cu ei ? si-au facut-o cu mana lor .

vede sila ca-si misca tata un degetel ... trezeste toata armata , lume , lume ... si-a miscat tata manuta . ieeeeeeeeeeeeeeee ???!!! am vazut eu cu ochii mei ... isi revine .
nenea irinel , nenea irinel ... am vazut eu ca si-a miscat tata mana ...
-stati , nu va faceti sperante desarte ... poate fi doar un spasm .
-oooooooo ...

aga tot in umbra . cerceteaza locul . este cat spitalul de inalt . dupa toti peretii s-a ascuns . dupa toate tufisurile si toti pomii . nu stiu cum reuseste sa se faca nevazut . ca la cat de micut este ...
narina plange , ala micu plange .

hai ca am o veste proasta spune irinel . pacientul si-a revenit ... insa are niste traume de la o bataie sora cu moartea .
-eee ?
-si el a tot incercat sa ne spuna . dar noi l-am luat de fraier .
- a spus ca sila a pus sa fie batut ...

si aci nu mai stiu ... stia sila ca emre a fost implicat ? aflam
hai ca este bine celil . doar ca se preface ca nu mai stie de el ... iese si aga din perete .. si ii transmite sanatate multa .
mama bedar vorbeste cu aga . cum ca-i ca fiul ei , cum ca ar trebui iertare ... sum ca il stie de mic , dar nu se mai poate face nimic . este impacata bedar . nu stiu de ce ...

si hai si cu aga acasa la el . asta raceste , siiiguuurrrr ...
-ce faci borane ? unde ai fost ?
-am fost la spital . tata socru a incercat sa se omoare .
-offf , pai vezi ma borane .. ? ce ma bucur ca nu mai vrei sa o omori pe sila .
-pai cine spuse asta ? siiigur ca o voi oldurumi ... ca doar trebuie sa-mi salvez onoarea . sa-mi descarc furia ...
-pai si atunci de ce m-ai mai luat cu tine ?
-sa sa am cu cine vorbi despre crima ....
-esti nebun la cap , borane .
-asa o fi .

sila se cearta cu emre . ala , caramizat rau -iar l-au oparit inainte de filmare . nu stiu cum naiba reuseste sa fie atata de rosu ...  cum ca ;

-silo , pana aci ... si daca vii sa mai imi ceri iertare , eu nu te mai iert . ete la el . tot el face pe ofensatul .
in sfarsit ...

hai ca celil cica ii va apara pe toti . saracul , pe el il zboara vantul si viseaza cai versi pe pereti . mai repede il pazeste nevasta  pe el .

narin vrea izbavirea . il suna pe frate-su :

-borane , hai sa ne intalnim .

celil nu doarme ( il durea burta ) ... vedeti ca aga pleca . daca se intalneste cu o femeie bruneta , impuscati-o !!
olelei , daca se intalnea boran cu fomeia de serviciu de la holding , aia bruneta ?

-gata , frate ... sunt aici ...
-cum ai putut sa ma tradezi ? -cum ?
-ete exact asa ...
-nu pot sa cred Crying or Very sad
-nu am venit pentru ca am vrut ... ci mi-am urmat dragostea ...
-tradarea ta ma doare cel mai tare . tu ai fost ca sufletul meu , confidenta mea ...
-asta este .

-eu v-am iubit . mult . si ete voi ce ati facut ...
-stiu , frate ... asa ca termina odata .

afla toata casa ca narina a fugit . sa puna socotelile la punct .

suna sila pe boran .
-cremenalule ( ce dor imi era Smile ) esti un las , un neisparavit ...
-m-ai tradat , silo ...
-nu te-am tradat . atata a fost , ca nu a mai ascultat aga .

si sila tot spunea si aga se indeparta , si sila tot spunea si aga se tot indeparta .

-m-ati tradat , m-ati tradat ...

-sila , boran nu mai este la telefon . vorbesti ca o moara stricata . a plecat .

M-ATI TRADAT , M-ATI TRADAT
POC-POC !!
narin ? narin ?
-borannnnnnnn ?????

diseara . la 19:00

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 28 Ian 2015, 11:02 am

episodul 16

episodul : vezi tu acasa , draga aga  !!!!  Rezumate haioase   by  VIC  2743637754

deci : boraneeee !!! murisi ?
plange sila , plange narina , Crying or Very sad aia prin casa ... aga cu tradare , tradare ... cum ati putut sa ma tradati ?

hai ca nu muri nimenea acilisa . doar ca aparu cihan ... cum ca eta vere , ca ma mai gandii , si ca sangele apa nu se face , cum ca hai ca o iertam pe sora , ca am crescut impreuna ...bla , bla ,bla ...

okay , hai sa mergem sa o luam pe narin . ca este in parc ( ea nu gasea , saracuta , baia in casa ... dar gasi parcul in care sa se intalneasca cu fratele . Smile ) ...si deci : hai sa mergem sa luam fata , ca este teafara , dar pierduta-n padure . mergem iar toti ? eu as zice sa mergem iar toti .
-mai bine nu . de data asta nu ... consumam benzina degeaba .
voi stati aci ... ca ma duc eu sa o iau spuse sila .
hai ca stam cuminti si asteptam .

vine sila cu juma de coloana oficiala . si se vede cu boran . bai , fratilor ... sta timpul in loc ... se aud inimioare ( mai ca le-am si vazut  ...inimioare , inimioare .... )  si da-i plecare la aga .

narina i-a spus : bai , fraiere , sa stii ca sila te iubeste ... o conta ? eu sper ca da ... si chiar conteaza . ca iar au astia doi insomnii .

si pune baiatu melodia lui preferata sa o asculte in masina ( bine ca ne-a adus-o marieta ... ca el o inchise repede ) atata a rezistat omul . atata . il durea inima . al naiba ... cu directoarea nu l-a mai durut nimic . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 paunul mardinian .
sa vezi suparare la azad . ii da o scatoalca lu soata ... de-i sare aleia baticul din cap .
pai bine , mai ... ce faceai ? te duceai la moarte siiiiigura ?
pe sila nu a batut-o aga niciodata . conteaza si asta . si narin primi o palma ... asa , dupa ce ca se intorsese fata ...putea sa o imbratiseze . zic si eu , spun ...
hai ca incepe fata sa aiba greturi . o supara si bebe mic cum o supara si bebe mare . Smile ce sa faca cu bebe ? pai sa-l tina sa nu-l tina ?
afla si bedara ca va avea un nepotel . afla si narin ca va avea un nepotel ... cica hai sa tinem secretul ... nu spunem la nimeni , nuuuu ... si la astia asa este . am observat ca ei cand au ceva de facut se duc cate 100 spre 159 ... si asa este si cu tinutul secretului .
suferea sila cum ca boran este cu tradarea : m-ai tradat silo , m-ai tradat .
ala pe de alta parte este cu : nu te-am tradat barbate , nu te-am tradat . ( si el dezbracat , dezbracat ... )
sufrimiento mucho ...asa este cu amorele .
si iar melodia aia superba ...intru aducere aminte a momentelor frumoase . vai si da-i cu suferinta . ea plange , el sufera ...si da-i  inante cu razboiul .

hai ca vine si boran acasa . unde fusesi , borane ?
nu am omorat pe nimeni ...stai linitit .
cihan omida paroasa ce este ... . bine , acum ala este in mari tandreturi cu matusa silei ... s-a aprins aia ca un bat parfumat . sa vedeti nebunie .

abay ... bine mai , borane ... fata te iubeste , tu o iubesti ... ce este asa de grav ? du-te , vorbeste cu ea ...dati-va o sansa .
-nu mai dau nimic ... ba chiar ma duc la firma si ma intalnesc cu o directoare draguta ...si mai uit si eu de suparari . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 sunt siigur ca pot zambi la alta fomeie , si o pot admira pentru ca este puternica , si spune ce are de spus ... doar cu sila nu ma tin de cuvant . si daca vrea fata sa plece ca este prizoniera , devin asa de inchis in mine ... si ma enervez . si enervez si fetele de pe forum . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754
asa facu , fete dragi , ca doar am vazut impreuna ... cum se radea el la fata aia ... de o convinse sa se intoarca in sanul firmei ... si vai , domn aga ,,, dar ce m-ati convins , vroiam sa renunt chiar la cariera asta ...si acuma , brusc nu-mi mai doresc decat sa lucrez o viata cu d-stra . chiar va admir si va respect . suuunt siiiigura ... ce l-as bate .
sila sa nu se uite nici macar la altul ... iar el sa faca pe don juanul cu toate . nu se pune . ca el poate .

hai sa punem neste detectivi si pe urmele lu aga ... se gandeste sila . punem , punem ... mai ales ca acu vom face neste poze cu noua domnisoarica ... de va sta lumea-n cap . stai sa vada sila ...
hai ca iar cu domnita derectoare ... deci m-a enervat treaba ... de o inteleg la perfectie pe sila . sila nu a ras niciodata asa la emre . niciodata ...si ete la aga nostru . zici ca face reclama la colgate . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754
aaa , cum ca vai , sa nu creada fomeia ca sunt un ticaloc ca varu ... ba sa creada ...si tu , aga , ticalos mic , nici nu mai ai verigheta la mana ... ca sa se vaza ca ai cadana pe undeva .

hai ca se gandi sila sa avorteze ( de soarca-mea a spus ca daca face asta ... nici nu se mai uita la film . Smile tine cu aga si soacra . Smile ) cum ca asa trebuie . si iar traieste lumea din amintiri .
premeste si CD-ul cum ca sila te-ar cam iubi ... si el tot cu sunt mort , doar o fantoma am ramas , una sexi tare , dar fantoma ... si ea cum ca si eu te iubesc , borane ....

apoi si visul ( ala de ma shperiase monica ca l-au taiat ...dar l-au dat ... se facea ca avau fetita ...si ce erau fericiti , si apoi se gandeste sila sa-i spuna ca se gandise la avort . si el cica pai te omoram si eu . si se schimba sila in decizie . hai ca voi tine copilul . ca ma bate cremenalul . Smile

aaa , si cand credeam cum ca asta fuse tot cu doamna directoare ... cica hai sa mergem domn aga sa vedem fabrica ... ce spuneti ? pai sa mergem ... chiar am pofta de o plimbare prin fabrica . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 cum sa nu-ti vina sa-l bati ?

si topa -topa ... vesela sila noatra ca ete , tin copilul ... hai ca nu mai fac avort . secretara , anuleaza-mi programarea la ginecolog ...
dar stai sa vaza pozele . aga zambaret nevoie mare ...
secretara , fa-mi iar programarea !!!! Rezumate haioase   by  VIC  2743637754

aaaa , si ce facura la taiere ... au scos iar faze cu aga naked . clar un barbat se ocupa de asta . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 29 Ian 2015, 10:49 am

episodul ...17 ?
cred ca 17 . vad apoi daca am scris cum trebuie .

episodul sa pastrez copilul sa nu pastrez copilul ? sau : fir-ar el sa fie de aga . partea 2 ( nu stiu daca continuam cu partea 3 )

gata , se supara iar sila cu aga al ei cu tot . cum ca el iese cu directoarea . dar si aia se tine ca scaiul . mai ales cand auzi ca nu mai are nevasta ( acolo mi-a venit sa-l strang de gat Smile ) ca fomeia aia ... cica hai sa ne fuzionam cu sotia ta ... si el , lasa fuzionarea , ca m-am fuzionat eu cu ea si nu mers Smile si ce calm spuse el ca yok nevasta . gata , bitti ... pai bine mai , borane , asa de usor se biteste ceva ? Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 .

( si ce-si mai spusera : ( nu ma lasa deloc mouseul asta sa dau copy paste . este naravas ca aga . )

-vai , domn aga ... dar sunteti atipic pentru regiunea din care veniti . ( mai ca nu-l facu directoarea cioban )
-pai ce credeati ?
-scuze daca v-am jignit .
-asaa sunt oamenii acolo . aveti o falsa impresie . eeee , domn aga ,ce te-as bate !!! Smile)

ca bitti , bitti ... dar o urmareste aga 24 din 24 . dar si sila sa se lase mai prejos ? eee , iti gasisi ... Smile stie si aia mica tot ce face bittiul de sot . cu cine iese ? cine-i fufa domn' detectiv ? pai este una mujera care si-a pierdut familia , o directoare buna , cea mai buna din turcia ( a gasit-o si boran pe cea mai cea ... ca sa o lase inima pe sila ) deci asa , borane .
-pai cum poti mai sa privesti pa alta asa cum ma priveai pe mine ? Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 ete ce repede iti revenisi . mai sa-l omor eu la cat m-a enervat omul . Smile
si iar directoarea aia scaiul de pe lume . hai la restorant . hai , zic .
-cum ca probleme de serviciu ...
-pai crezui ca iesiram pentru placere ...
-nu , hai sa vorbim naiba si despre fabrici ...
-bine , domn aga ... dar stiti fuziunea cu sotia ne-ar aduce mult bine .
-pai nu mai este sotia mea ( asa cum spusei ) cat de usor spuse el asta .
la directora mai sa rupa paharul de vin de entuziasm ... si el zambaret nevoie mare ( iar din nou Smile ) sa le iasa alora pozele bine , ca sa aiba sila ce rupe cu naduf . urmariti-l , vreau sa stiu tot ce face . imi raportati direct mie .
astia stiu mai multe decat daca ar sta in aceeasi casa . Smile stiu ce au mancat la mic dejun , stiu cu cine isi petrec ziua , stiu pe unde sunt ....

aga era intins tot restorantul . Smile veni si abay , hai sa mancanioglu ceva ... ca mor de foame . mancara . apoi hai ca merg cu tine abay ... eeee , atunci eu ma duc acasa ( zise directoarea ) ca sunt obosita . pai nu vreti sa mergeti cu noi ? spuse aga cel saritor . ba daaaaa ...hai ca merg , ca mai distutam cate ceva . olelei ... daca nu au vorbit despre afacearea aia ... sa-l omor si alta nu .

cihan vrea sa o omoare pe sila . si bine ca vine tac-su la ei ...cum ca hai ca frate-meu este suparat rau ... tata ? plec acasa . atay nu vrei sa mergi maine pe acasa ? ba da ....
-dar stii ce ma gandeam ?
-ziiiii ...
-pai zic asa ... hai sa o iau si pe doamna directoare .
-zic ca esti un prost .
-eee , zicem ca-i o prietena . o prezentam familiei si poate intre timp detectivul silei ne mai face vreo 4-5 duzini de poze ... sa aiba fata ce rupe in absenta mea aci .
-o idee excelenta .
-nu-i asa ...
-ba da . si mai si vorbiti de afaceri .
-da . dar sila va crede cum ca este ceva intre noi ... sa vezi minune .

au rupt pozele . adica sila i-a rupt poza de model ...si apoi a facut-o puzzle . si el i-a mototolit poza de modela ... dar cred ca exersa pentru origami . si apoi au regretat ... dar apoi i-ar le-au aruncat . si apoi au plans si apoi s-au enervat si apoi si-au amintit de clipele frumoase . si apoi cum ca sunt in razboi . fraieri mai sunt . Smile
si ea ... offf , hai ca fac avort . ca si asa tatal copilului vrea sa ma omoare , si ce viata este asta ... si mama bedar , ca nu se poate , ca o sa creasca singura copilul . dar sila este hotarata . avort , avort . trista rau treaba .

ii mai spune si lui emre ca este insarcinata , de-i sare aluia tencuiala de pe fata .
alt motiv sa faca detectivul poze , de pareau ca sunt un cuplu . iar sa aiba aga ce rupe . Smile

hai ca-si face aga si bagajul . vrea sa plece cu directoare mot , deh ... prietena pentru familie . dar mai intai hai sa ne plimbam putin directoareo . scai fomeia aia . si daca se ducea aga la baie cred ca spunea ca vrea si ea sa mearga .
si cand a spus ca hai ca ma duc acasa , ca am pilaful de facut si sunt obosita ... a uitat de asta ...si a stat toata ziua cu el . tooattaaaaa . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754
asa vrem toate sa plecam acasa . plimbandu-ne cu aga prin bazar . Smile

azad , mare domn deveni . frate , intr-o juma de episod deveni expert IT . nu stia el sa trimita un mail ... dar invata repede . ii ia sila si laptop ... de mai ca avea azad sa puna mileu pe el .
narin se gelozeste rau . si pe buna dreptate . sta in puloverul ala de 10 episoade . il tina in bucatarie , la plimbare , la cimitir ... si are niste sosete roz , moartea pasiunii .

hai ca o duce sila la stilist , la manechiurist ... arata narin super acum .
cand aude si tata de sarcina este mega incantat ...cum ca sarcina aia ii va salva . ca aga va fi mega entuziasmat ... cum ca el vrea sa aiba un copil de atata timp . la fel va fi si cu al batran . viitorul aga ii va salva pe toti . dar stai ca sila nu vrea sa pastreze copilul .

si ajunge si fata noastra la ginecolog . si da-i cu tristete .
aga se tot plimba cu directoarea . si cum naiba dintre toate stradutele din stanbul ... exact pe aia cu cabinetul ajunse ? eeee . destinul ...

iese sila ( si astia ne lasa sa credem ca a facut avort ) o ajuta o asistenta ... si aga langa directoare ...li se impreuneaza ochii . si da-i cu electizare in priviri !!

vedem astazi ce mai fac .
dar in pormo era aga de ziceai ca distruge tot .

hai ca reusii sa-l mut aci .

si da , episodul 17 . cum sa-l batem pe aga ? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Ian 2015, 10:54 am

episodul 18

episodul : salvarea silei . sau : AGA . IN HAINE . CASUAL .  Rezumate haioase   by  VIC  248946  Rezumate haioase   by  VIC  248946  Rezumate haioase   by  VIC  248946

asta-i noua stare de spirit a momentulul . AGA . IN HAINE . CASUAL .
pentru asa ceva  ... trebuia sa primim avertisment de la fete . vedeti ca-i casual . si arata bestial . adica nici nu am mai clipit aseara . sa nu pierd vreo clipa de casual . se imbracase el de seara casual ... si a tinut-o asa tot episodul . de aia a si plans sila dupa el . cand il vazu asa ... mama , mama

okay , dar sa revenim la oile noastre .
deci se ved pe strada . strada cu pricina ... priviri ugigatoare , priviri triste , resemnate , neputincioase ...  ala suparat , aia suparata ...si si directoarea pe acolo , prin scena ...
sila se urca in masina ....
aga fuge si el la masina ( masina lui ... ) si cu directoarea fugind dupa el ... ca mai sa o lase acolo . boran bey , boran bey ... ce naiba faci ? turbasi ?
boran bey a luat-o razna ...
urca in masina si tanti dupa el si da-i viteza de raliu .
sila prin masina plange , aga este distrus ... ce fraieri sunt . nu mai  merge nimeni acasa ...suparare mare . de ce sa mergem noi frumos sa vorbim unul cu altul ? cand de fapt putem sa facem in asa fel incat sa suferim o viata ?

-doamna  directoare ...stiti ce ma gandeam ?
-eeee ?
-sa ma arunc in apele involburate .
-eeee ? domn boran ... dar nu aveti de ce sa faceti asta .
-pai apoi m-am gandit ca va voi soca . va voi soca cu gestul meu .
-aaa , deloc ... dar se poarta cand suferi din dragoste sa te arunci in mare . mai alea la voi in mandarian .
-va suparati daca va las aci ( cu alte cuvinte : fomeie , vreau sa fiu singur , nu te simti si tu ? coboara naiba din masina ca sa pot tipa in voie )
-nu-i problema domn boran . dar as vrea sa stau langa d-stra in aceste momente teribile ( cu alte cuvinte : scai m-ai cunoscut , scai raman )
-coboara acu din masina ....

si o lasa pe tanti directoare pe camp . ca greu imi este sa cred ca ala era oras . era asa ... ca un fel de mlastina de la mogosoaia .
si o lasa pe fomeia aia acolo ... cum ca el sufrimiento mucho ... si ca sila ce-mi facusi? cu ce ti-am gresit ca sa-mi faci asa ceva ? si de ce imi tot apari in cale . da chiar ... el cum ar fi vrut sa o omoare ? sniper ? Smile daca nu vroia sa o aiba-n fata ....
offff...si este frustrant ca nu gasesc pozele cu el casual . Crying or Very sad Crying or Very sad

deniso ? poate ne salvezi .... Smile dar doar atata .

deci aia pe acasa sa moara de inima , unde-i sila nostra ? unde-i sila noastra ?
stie deja tot neamul cum ca vom avea un ciugiuc . sa vezi ce ne salveaza . unde-i sila noastra ? unde-i sila noastra ?
pana la 12:00 noaptea sta pe ponton . de gandeste la nemurirea sufletului .
aga : cum ai putut silo sa-mi faci asta ? pleaca , pleaca , blah , blah ... nu te mai  vreau in gand ... ce-mi facusi , silo ?

hai ca ajungem si acasa . aia turbati pe la sila . facusi avort , facusi avort ( bine asta se intampla dupa ce se certaseara si-si dadusera palme ca nebunii ) ... facusi , fomeie ?
-pai de unde stiti de sarcina ?
-am aflat ... facusi ?
-nu pot vorbi acum despre asta .
-eee ? pai si ne lasi asa ? spune odata facusi ?
-nu facui ... dar nu va entiziasmati . nu facui pentru moment ...
-boran are alta fomeie ...

-eee , cremenalul . cum naiba ?
-te si uita ?
-toti hombres sunt la fel .
-asa este , mama .
-taci barbate , nu vorbi ca-mi vin dracii si pe tine .
-ma duc sa ma culc ... noapte buna .
-hai , noapte buna ... bine ca nu facusi ...

derectoarea il suna pe fratele de sange .
-vezi ca-ti innebuni pretenul . ca se vazu cu sila .
-pe bune ? si ce facu ?
-pai vruse sa se arunce in apa ... dar nu a facu .
-astia ma omoara cu zile .

toti cu telefoanele inchise .

hai si acu aga si sila la dus . sa se racoreasca . bine ... asta dupa ce boran rupse juma de tona de poze . off , silo ,of ... grea dragostea asta .
si da-i cu amintirile ma chinuiesc , amintirile ma rascolesc .
neste amintiri ... amandoi si-l aminteau pe alalat dezbracat ...in rest ei sunt dusmani de moarte .

vine si directoarea pe la aga pe acasa ... ce naiba o tot cauta fomeia aia pe urmele lui ?
hai aga ca avem musafirioglu . pe directoare . ee , hai ca ma imbrac ( casual - asa cum vor fetele sa gaseasca cu mine de 24 de ore ... ) si apoi vin si eu sa pap ceva .
pai papa ? ca-l lua durerea de cavesa cand se gandi iar la sila lui .
nu mai pap nimic ... ma duc la somn .

sila si ea suparata . vine narin la ea ... esti bine silo ? sunt ... ce crezi ca voi varsa vreo lacrima pentru neispravitul de frate-tu ?
-pai ma gandeam ca suferi ..
-nu sufar deloc ..
-stii , eu nu cred ca fratele are pe alta ...el cand iubeste  , iubeste .
-o iubi ...dar ete ca se iubeste cu alta .
-tot nu cred .
-asta este
-hai ca plec ca poate vrei sa plangi . este de inteles .
-o lacrima nu vars pentru cremenal ...
-cum spui tu ...

asa facu . nu varsa o lacrima . varsa un fluviu ...
si da-i cu plansul .
hai ca aia sunt cu sa o omoare pe sila . mamutul preistoric si fiul ... cum ca o omoara si apoi ala micu da vina pe aga cum ca el l-a pus .

aga . in haina . CASUAL  ( blocare la cota maxime ...asa o tinem pana diseara )
bai cihan ...eu plec la mandarin ... se intampla ceva ? ce pui la cale ? nimic frate ...nimic .
atay se intalneste cu sila ... cum ca ete cum fuse ... ca si boran ca si tine s-a casatorit cu cine i-a fost spus ... nicidecum cu cine a vrut . si ca si el este o vicima ...si ca ei nu au avut timp de ei . cum ca au fost mereu cu altii in jur ...si nu si-au dat macar o sansa .
eee , asta este ... acum prea tarziu .
afla aga cum ca atay s-a intalnit cu soata .
-BINE , MAI , TRADATORULE ...asa faci ?
pai , pai ... asta este .

narin afla de la mama cum ca ete veni mahmutu cu copilul sa o omoare pe sila .
aga stie ca este ceva necurat la mijloc . hai , hai ... spuneti-mi ce se intampla . unde-i mamutu ? pai unde o fi ... cred ca sa o omoare pe sila .

ii spune si narina cum ca vezi ca sila ta este embrasada ... fericire mare la aga .
si da-i sa fuga sa o salveze . nu inainte sa o sune sa-i spuna sa aiba grija de ea .
-eee , borane , acum ma mai si ameninti ?
-capoasa mica ...
-lasa-ma-n pace , aga ...
si-i inchide telefonul .

se suie omul in masina ... si pleaca turbat . IN.HAINE.CASUAL .  Rezumate haioase   by  VIC  248946  Rezumate haioase   by  VIC  248946  Rezumate haioase   by  VIC  248946
ala micu  nu stiu cum se facu nevazut printre badyguarzii aia ... sila pleca de nauca noaptea in nimiezul mare , unde naiba se ducea la ora aia la birou ? probabil ca era ea si fomeia de serviciu ... si aga hai sa salvez mica terorista ...
sare in calea glontului . ranit in mana .
-boraneeee !!
-gata , silo , hai ca luai un glont pentru tine .
-borane , borane ... esti ranit . si lacrimile pan la cot .
-nu am nimic ...astia doar sa dea drumul copilului . este un copil . nu are nicio vina .
-lasati-l .
-unde pleci borane asa ranit ?
-in lumea larga ....

si intre timp am tot cautat poze cu el , casual . le-au ascuns bine lumile . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Ian 2015, 11:34 am

episodul 19

episodul : de ce am chema o ambulanta ? eee , si ce daca moare aga? cel putin nu afla politia ...

deci cum fuse ...

aga sari in calea glontului , sa-si salveze soata si copilul ... dar cum aflam mai tarziu , de fapt doar copilul Rezumate haioase   by  VIC  2743637754  ( rautacios tare la faza asta ...sper sa primeasca multe palme  , cum s-a gandit el sa spuna asa ceva ? vorbe de ranesc ) si da-i cu plecarea .
-aga , sangerezi ... te simti bine ?
-ma simt , ma simt ... dar la un spital tot nu merg ...
mai bine stau acilisa frumos ... si sangerez de moarte .
mahmute ... ce facusi ?
-pai saracia bate-o vina ... ca daca nu ar fi , nu s-ar fi intamplat asta .
-nici nu stiu pe cine sa fiu mai suparat ... pe tine ca ai fi in stare sa-ti bagi copilul la inchisoare ... sau pe saracia de care profita altii ...
-hai ca iau eu copilul ... am eu grija de el . offff , ca suflet bun are aga asta . si-npuscat si el tot la altii se gandeste .
si da-i plecare cu masina .

intre timp mama bedara se pusese la usa sa nu care cumva sa iasa vreunul . pai si cine o putea da la o parte ? cand s-a pus ea .... picior de bodyguard nu ar mai fi putut trece ... dara mite amaratii aia din casa . Smile

emre ... bai , anuntam politia . silo , silo ... vruse sa te omoare . sariti lume , politia . sa vedeti ce urat se uitau aia ai casei la emre , inamicul publica numarul 1 . cel mai sus pe treapta urii asta este .
mai ca nu i-au spus aia ...

ce treaba ai tu emre ? ia vezi-ti de alde tale . stii tu cum ne gospodarim noi ? eee , si ca daca initial au vrut sa se omoare sila si boran ? asa-i la mandarieni dragostea .

si sila fericita , fericita . :-ete , bebe mic , ca tati ne iubeste . a sarit pentru noi in calea glontului . si emre tot auzi ...si hai ca plec spasit .

intre timp aga tot conducea ... un sofer de ar fi chemat si el , daca tot nu vroia ambulanta . aga , aga ... esti bine ?
aga ...era deja cu un picior in groapa . unul din ala lung , lung ...
suna pe atay . aga este pe moarte ... aoleu ...pe unde sunteti . ete acolo .
si cu directoarea dupa el ... aia la fusta mini , mini ...sa-l tina mai bine pe aga pe picere . Crying or Very sad

intre timp afla si sila . aoleu ... moare boranu' meu ...
hai sa mergem dupa el . mergem , mergem ...
plecara cu o duba . o masina mai mica nu avura si ei ?
eee , si exact cu spusei ... ajunsera cand directoarea il tinea pe aga pe picioarele-i goale ... de mai sa moara sila de nervi . tinu cam putin la ea fericirea . asa cum tine mereu . Smile
hai cu aga acasa . ala cracit juma de sufragerie . nu avea loc pe canapeluta aia si pace , bine ca-l mai stranse atay pe canapea .
vine si doctorul chirurg cu fata de camionagiu .
-hai la sptal ...
-fara spitale !!! Rezumate haioase   by  VIC  2743637754
-olelei , dar ce spusei ? pai acolo era mai siigur .
-fa ce poti aci .
de unde naiba luara sange ... media aseptic , sterilizarea instrumentarului . cu ce-l cusu ? Smile
in sfarsit ... hai ca daca trece de noatea asta ... scapa . ii pun si pilota rosie sa nu-i fie de deochi .
trece peste noapte . hai ca traieste . dar tot cracanat . nu sta piciorul ala si pace .multumesc directoare , multumesc . pentru putin .
-eee , si sa va spun vestea . voi fi tata .
ieeee , ce fericire . minunat . voi fi unchi , zise atay ... si si directoarea chiar este fericita . atat de fericita incat cica hai aga sa va schimb ... si intre timp detectivul yavuz sa ne faca niste fotografii superbe sa le vada sila .

aia inscriu copiii  la aceeasi scoala . olelei , din toate scolile din stanbul ... acolo se nimerira toti .
cihan hai ca nu ne-a mers cu moartea silei ...eu zic asa , bagam niste strambe cum ca copilul este al lui emre ...si apoi chiar il omoram pe emre . bun planul . le gandeste bine tampitul si ordinarul ala .
incearca si unchiul agai sa-i bage asta-n cap . de fapt o parea mai mult a sfat . dar aga , intelept cum este , cica este o singura persoana care s-ar gandi la aceva asa de josnic ...si stim bine cine este . zic . spun ...

eee , si hai sa merg si prin bazar ...sa mai iau niste verighete , si apoi sa am ce sa arunc in gunoi . bai , dar astia arunca kile de aur pe an la gunoi . cum se supara ... cum zbang ,,, verigheta la gunoi , in mare ...pe casa ...

vede sila pozele cu aga si directoarea . borane , borane ... de ce m-ai mai salvat atunci de la moarte daca tu te askezi cu alta ? nenorocitule !!!

si vine si randul lui sa vaza pozele :
silo , silo ... zici de mine ca am multe fete ... dar tu cate ai , aiiii ? si gata cu verighetele . eee , si ? cumpara altele maine . Smile

mie tare frica mi-a fost ca dupa ce vede iar sila pozele ...iar suna sa faca avort . Smile

eee , si vine si ziua cu hai sa ducem copiii la scoala . si aga si sila . asa se nimerira . si gata , se vad ei ...ochi in ochi ( normal ) si aga da-i cu fuga ...
-hei , borane , unde pleci ... cioc , cioc in geamul securizat .
-ma duc la munca .
-stii ...nu am apucat sa-ti multumesc .
-pentru ce ?
-pentru ca m-ai salvat ...si ai incasat glontul pentru mine .
-nu-ti fa iluzii ... am facut asta pentru copilul meu . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 ( pai bine mai , aga , ticalos mic ... asa ramesti tu fata ? si sila ce fericita era ca vorbeste cu el . uitase de tot )

si acu ... sa asteptam noi pana luni . sa vedem cate scatoalce ia . si dupa cum s-a purtat aseara la final ... sper sa-si ia multe , multe . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 03 Feb 2015, 1:58 pm

episodul 20

episodul : ala cu impacarea ... sau cum s-a intamplat sa raman fara apa in casa ???

a fost odata ca niciodata un aga . bai , dar ce aga !! adica toata lumea cred ca a visat la asa ceva ... si nici macar ala din vise nu-l egaleaza . este tacut ( de-ti vine sa-l omori ) fratilor , dar nimic nu spune . nimiiiiccc ...si se asteapta ca sila sa citeasca in stele . dar este asa de scumpic !!! Rezumate haioase   by  VIC  283516
adica fuse de ajuns doar sa fie singur cu sila ...si uitara de tot dupa 3 minute . pe ceas . 3 minute si cateva scatoalce zdravene . si cine stie cate alte duble ... ca  era saracul mehmetu rosu cand incepu scena . dar chiar le-a incasat .

deci  se face ca sila tzopa -tzopa spre cremenalu ei :

-borane , ete ca ma salvasi ...
-nu-ti fa iluzii femeie ...
-pai nu te riscasi pentru mine ? ca eu asa crezui ...
-nuuuu , m-am riscat pentru copil . si zbang ... pleaca cu masina .
-eeee , fir-ar tu sa fii de cremenal ... nu ma lasi asa si pleci ... sa nu care cumva ...si pleaca sila cu tancul dupa el ( eee , nu era un tanc ... dar nici departe de tanc nu era ) si da-i cu urmarirea pe strada .
-borane , nu poti sa pleci si sa ma lasi asa ...
-ce ai fomeie ? lasa-ma-n pace ... nino-nino , brum, brum ....
si s-au tot urmarit ... pana facu sila noastra accident .
boran isi vazu mai departe de drum . ca nici nu vazu ce facu soata . daca era sa se intalneasca soata cu emre prin rondul cu flori  ... vedea cu raze x ...asa ... nu vazu ... si  se duse la holding .  ca aveau sedinte multe .
sila la spital . ingrijorata pentru copil .
hopa ca vine emre .
-unde-i sila ?
-pe culoar ... salonul 4 .
asa i-a spus . si el a inceput sa urce pe scari . cam greu de cap emre . Smile
ajunge el la sila .
bine ca ma sunasi .
emre daca pateste kikiputpuruku ceva ... nu stiu ce fac .
hai sa-l vedem la ecografie . ete ca-i aci . era bine .
afla si aga . vedeti ca soata facu accident .
olelei ... cand ?
pai cand alegati ca dipretatii  pe autostrada . aoleu ... la ce spital ? la ala de stat ( normal )  
gata , plec ... ajunge si el la spital . afla unde-i sila .
si tot nu inteleg cum de facu asa de mult pana la salonul ei . ca iesira ( ea si emre ) din salon ... si abia atunci aparu si aga . dupa coltul peretelui . exact cat sa auda ca vaiiii , silo ... bine ca pe mine ma sunasi , pe mine , pe mine . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754

eeee , hai ca sila-i bine .
ajunge si sila la holdingul ei . ajunge si boran la holdingul lui .
dar le era mintea la holdinge ? eeee , de unde atata ?
atay : borane , hai de fapt spune-mi ce se intampla .
-pai eu si sila ne intalniram la scoala . ea sa vorbeasca cu mine ... ca sa-mi multumeasca cum ca o salvai ...si eu dragut cum sunt ...ii spusei cum ca de fapt pe copil il salvai .
-adica fata iti  multumi si tu cum ca nici nu te intereseaza ...
-cam asa ...

sila nu mai rabda . il suna pe boran ;
-borane . ne vedem intr-o ora pe faleza .
-ce ai femeie ?
si-i inchide telefonul .
hhhhiiiiiii ... suna boran :
-sa nu care cumva sa-mi mai inchis telefonul .
-eee , da ... si-i inchide .
capoasa femeie .
-gata , directoareo ... amana toate sedintele . dar domn boran ... ce aveti ? ce se intampla ?
amana astia sedintele ... daca s-ar intampla asa in realitate s-ar duce naiba totata treaba .

hai sa ne intalnim pe plaja . si se vezi ce omor iti dau .
si da-i cu intalnirea . se vazura , ei asa > mai de la 1km distanta ... se apropiara sfiosi , se uitara unul la altul , tacuti , tacuti ... se murata mai spre stanci .
-ee , borane ... ia colea palme .
una cum ca ma inseli
una cum ca te-am iubit candva
una pentru faza cu copilul
zbang , zbang , zbang ...si el nimic . isi da jos aparatoarea aia de la mana ... si da-i cu imbratisatul . real nenea rau de tot in imbratisarile lui . a sufocat-o .
hai sa ne plimbam ( bine ... ei nu spuneau nimic ... dar ma gandesc ca asa gandeau . Smile ) se mai tinura de manute , se mai tinura de mijlocele ...se mai atinseara . se mai oprira de stanci ...se mai crucira cum ca aparu unul cu baloane de plaja . si :

-borane , au as vrea sa vorbesc .
-taci ... hai sa ne ascultam inimile .
si da-i cu imbratisare si priviri . Rezumate haioase   by  VIC  283516

-ai vrut sa ma omori ?
-da ...
a fost sincer cu ea .
si i-a mai spus ca viata ei este si viata lui . Crying or Very sad stai sa afle clanul . Smile

eee , hai ca as cam merge acasa ...zise sila .
-stai cu mine , nu pleca  ...zise el . Crying or Very sad  auzi si tu ... stai cu mine . ce frumos . sau cred ca de fapt modul cum a spus-o .
-ne este foame mie si lu bebe .
-hai sa mancam . siigur gasim noi ceva .
si gasesc .
as vrea o salata verde . dar sa fie spalata bine . sa nu aiba nisip . auzi si la sila ... pai nisipul este cel mai bun . nu stie ea .
si sa luam si platica . bai , nu cred ca au tradus bine ... ca paltica aia era somon toata ziua si toata noapatea ( noaptea aia ce abia incepea ) si isi dau si sa pape unul altuia . si : hai ramai cu mine in noaptea asta !!! Rezumate haioase   by  VIC  283516

gasim noi o cabana , ceva . offf ...vezi mai ca au si turcii cabane ...si le gasesc cand este nevoie . Smile

aia pa acasa ... dar sila noastra unde-i . eee , cred ca are o sedinta . ce ssedinta ? eu o suna ca de nu ... nu stau linistita .
suna bedara : alo , pe unde esti draga ?
-ete sunt la o pretena . era cam suparat boran ca mintea .
-ce pretene , mama ?
-stai ca-ti spun adevarul ... dar nu mai spui la nimeni . sunt cu boran .
-valeleu , yupyyyyyy ... sedinta placuta !! o veselie .
narin se prinse imediat . azad cu tac-su ( barbatii ) vezi ... ti-am spus eu ca-i cu sedinta . Smile  
hai la nani .

la nani si cu aga si sila . stau asa de frumos pe pat ... si atingerile , si mangaierile , si tot ...
si ea ii spune ca il iubeste ...
aaa , dar si el i-a spus . nu ca o iubeste pe ea . ci ca este indragostit ( asta dupa ce il gelozise ea cu directoarea ) ...hai silo , intelegi ce vreau sa-ti spun ?

si iar imbratisari ...si tot felul de atingeri si priviri . si ei singuri . si el cu telefonul inchis ... si aia ai lui sa moara de inima ca nu-l gasesc .
si ei iar se imbratiseaza ... si tot asa . si secene de sa le vezi o eternitate . si el frumos . si cu licariri in ochi ... si ea sa-i spuna ca-l iubeste . si hai sa ne mai imbratisam putin . si ca hai sa stai mereu langa mine .
si ca simt ca ma iunesti atata de mult incat pentru prima data am simtit ca m-ai omora cu adevarat . cu iubire , presupum .  Smile
superb!!!  Rezumate haioase   by  VIC  283516  Rezumate haioase   by  VIC  283516  Rezumate haioase   by  VIC  283516

dar ce mai conteaza . sila il iubeste . aga o iubeste pe sila ...si vedem astazi ce se mai intampla ..
cok guzel episod !!! ufffff iaaaaaa !!!

aaa , si v-am spus de imbratisari si de priviri ? Rezumate haioase   by  VIC  283516
adica o privire din aia de zici ca vezi pentru prima data o planeta indepartata ...

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 04 Feb 2015, 10:50 am

agaaa !!  Rezumate haioase   by  VIC  283516

adica ...episodul 21 sau ai fost vreodata atat de indragostit incat sa profiti de intemperiile naturii  ?

frumos episod . daca nu punem la socoteala faptul ca a murit saraca fata . Crying or Very sad cum ca tore , tore ... nebunii si zapacenii ...

dar ei , offf ei ... cat de scumpici sunt indragostiti . nici pe acasa nu au mai dat de 3 zile . nici hainele nu si le-au mai schimbat . greu cu dragostea asta . auzi si tu ... mergem la serviciu ...si apoi ne intalnim iar . CA SA TE INCALZESC . Smile trece greu ziua . bine , la noi trecu repede . ca intalnirea lor era tot ce ne interesa . sa zica el ca-i frig ...si ea sa zica : dar ce dreptate ai borane . iubeste-ma !!
incalzeste-ma !!  cupidon  cupidon

o duce la firma :
-hai , silo , ca mai avem si treaba .
emre , caramidos , la geam . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 sufar , silo ... sufar molto , molto ...
eee , asta este ... imi pare rau . dar ce sa fac ... cauta-ti si tu pe altcineva ? sa te incalzeasca . eu mai stiu ...

dar unde si-a lasat sila masinoaia ? mai conteaza ... da-o-n colo de masina . a dus-o aga la firma .
hai acu sa ma duc la tata . si da-i cu reprosuri .
aga , nevasta este o tradatoare , tore , tore , tore ... trebuie sa ne spalam onoarea . si tu ce faci ? te plimbi cu ea pe plaja .
tata , eu zic sa ne despartim asa . sa nu ne certam si mai tare .
intre timp suna sila :
-borane , la ce ora vii sa ma iei ? ca sa stiu ce program sa-mi fac , ca sa stiu ce sedinte mai aman .
-am treaba , fomeie ...
sa-l bati si alta nu . dar cum ca vezi Doamne ... sa nu afle sila ca-i tata socru la stanbul .

eee , hai ca eu plec la sila .
dar ce sa mai ... stai ca are si atay probleme cu derectoarea . eee , si eu vreau ca aga sa ajunga cat mai repede la sila .
mai , si ajunge ... stai ca te duc undeva . unde ? stai sa vezi .
o duce pe un deal .  in veci nu m-as fi gandit .
dar cum ca-i frig si bate vantul ... si ea va dori sa fie incalzita . mai incolo .
eee , mai incolo !!! acu borane !!! da-i cu incalzitul ... mai , si chiar este bun aga . adica ne-a incalzit si pe noi ...si la noi nici nu batea vantul .
adica da-i cu neste atingeri si neste mangaieri  , de , de , de, de ,,, iti venea sa te duci in frig , pe deal . vaj-vaj ... vant , vant ... frig , frig ....
si de ce ai gatul dezgolit ?
eeee , ca sa te transformi tu intr-un nosferatu , intr-un vapirash , hap , hap , pap , pap ...
scumpicei foc .

esti incalzita ?
hai sa te duc acasa .
hai nu intri sa-i vezi pe ai nostrii ?
hai ... si buna seara , aga . ce faceti aga ? nu-i asa ca tore nu se mai aplica ?

ba se aplica . doar ca eu voi face totul ca sa va apar . asta este . va fi greu .
si da-i cu telefonu . cum ca o fata ... fuge de acasa ...cum ca fratele , cum ca hai sa aplicam traditia ...si sa te arunc de pe pod . ca trebuie onoarea salvata . ce tampenie . Doamne fereste !! asa ceva ...asa ceva ....

sila : -hai ca merg si eu cu tine , barbate .
-eu zic sa stai aci , ca-i periculos .
-ba nu , merg cu tine . impreuna la bine si la greu .
-offf , capoasa mica . hai cu mine .
-si pleaca ei sa salveze pribeaga virgina fugita de acasa .

si vine fata . vai si amar de ea . sefule , aga intelept , aga atotstiutor ... multumesc pentru tot . acum ca sunt langa tine ma simt protejata . offff , toate se simt asa langa aga . Smile

bine ca are sila o pritena . desteapta . offff , unde naiba o gasira ? 5 minute nu se putu concentra pe ce avea de facut .  5 minute .
vezi ca eu plec fato . tu uita-te la tv .
si ce sa mai ... ca vine frate-su aleai ... si hai cu mine , ca traditiile , ca tot .

silo , am piedut fata ...spuse la telefon prietena noapte . ca sa nu spun ca era altfel .
ceee ? aoleu . borane , am pierdut fata .
si da-i plans pe sila . ce-am facut , ce-am facut ? zbucuimari din astea de viata mandariana .
intre timp este fata aia omorata . gata , hai ca isi facura dreptate . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 . decat asa dreptate si salvare de onoare ... mai bine rasul lumii . Crying or Very sad

doamna sila , veniti la morga sa recunosteti fata . boran hai ca ne intalnim la morga . asta este . nu este vina nostra este vina traditiei .

offf , si iar da-i cu imbratisare .

ala dupa emre , sa-l impuste , sa-l omoare ... la apus de soare . si emre topaia prin padure . si se intalni cu aga . ce cauti aci , aga ...la sila ? eee , sa mai spunem noi o prostie ...
crezi ca nu stiu ce vrei sa faci . data viitoare vei veni la inmormantarea ei . esti dus cu pluta emre ... daca-i faci ceva te voi omora , aga ... ai inteles ? ete la emre al nostru .
si apoi iar topa -topa pe carare ... si ete ca este impuscat de omul lui varu .

aia din casa ; sariti lume , sariti ...
emre , emre ...cine te impusca ?

si pe pariu ca va spune ca aga ? Crying or Very sad

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 05 Feb 2015, 10:21 am

episodul 22

episodul : de ce mai tin aia toti bodyguarzii aia inutili ? Smile un cremenal nu au oprit pana acu ...

frumos episod . adica ... aga sexy , dezbracat , suparat , enervat , calm , fara lenjerie curata la el ... cracanat la maxim pe bancuta aia din celula .

deci ... trece cremenalul lui emre de toti bodyguarzi aia ...cum spusei ... si hai ca ti-l impusca pe emre de 3 ori sa fie siiiigur .

sarira lumile din casa . aoleu , aoleu ... ce se intampla ? emre , emre ... mai traiesti ? emre . chemati lume salvarea .
voi ce facurati nenei neispraviti ? ce pazirati ?
pai nu era nimeni prin curte . nimeni in afara de domn boran .

-pai ce facurati , mai ? voi nu va uitati dupa cremenal ?
-nuuu , ne uitam dupa aga .

Smile va dati seama ca si nenii body aia sunt exact ca noi . in loc sa se uite dupa infractorii din curte , se uita dupa aga impunatoru . Smile
l-ati vazut ce super arata ? cat de elegant merge ? cat de calm este ? cine sa mai vaza infractorul cu asa fotomodel in peisaj .
sunteti niste tampiti .
deci ajung ei la concluzia ca aga este cremenealu . la naiba , pai daca tot se uitara dupa el ... nu-l vazura si cum urca in masina ...si-si puse el muzica de relaxare sufleteasca ?
vine si ambluanta . hai la spital . la ala de stat ? la ala de stat , normal ... hai sa mergem .

aia ai casei se apuca sa faca un ceai . le ardea de ceaiuri . cred ca erau de relaxare . ca altfel inseamna ca nu dau aia 4 cepe degerate pe emre si impuscatul lui . Smile
sila tot plange ca moare emre , moare emre . hai sa-l sunam si pe nenea kenan cum ca i-au impuscat odorul . nenea kenan sa stiti ca noi pe aga il banuim . pai cum pe el ? pai sa stiti ca de cateva zile sila se tot vede cu el . adica sunt iar impreuna ? cam da , nenea kenan . turbeaza omul . pai bine , silo ? adica fi-mi-o caramidosu' isi risca viata pentru tine ...si tu ete ce faci . te dai iar cu cremenalu . rusine sa-ti fie obrazului ; de asta ma duc sa-l denunt la politie ... ca de nu il omor cu mana mea . hahahahaha kenan , sa omoare el aga cu mana lui . Smile as fi vrut sa-l vad cum incearca .

sila : pleca la aga .
ca-l tot sun si nu raspunde . si la el inchide telefonul , asa , tam nisam ... numai ca sa nu-l pot suna . si sa ma duc la el acasa , ca sa-l vaz cum doarme la bustul gol . give me five !!! yessss !!

si pleaca sila la aga .
aia pe la spital , cica rugati-va sa ne iasa operatia . okay , dar un medicament , ceva nu aveti ? Smile

-, atay ... vezi ca sunt in fata casei , usii ...am venit la aga .
-silo , silo ...esti nebuna la cavesa ?
-da ...vreau sa-l vaz . are si telefonul inchis . tu nu raspundeai .

-okay ...hai ca te duc la el .
-eee , si la tine ...sa ma duci tu mai repede . mot ...
-okay ... hai du-te singura .
-asta am si vrut initial .
-prima usa pe dreapta . dar vezi ...sa fiti cuminti sa nu faceti vreo galagie . ca-i plina casa de clan .
-da ...stai linistit .

bai , si ti-l gaseste pe aga dezbracat . asa doarme el . are elergie la matasuri si alte cele . bine ca dormi asa aga . sa traiesti 1000 de ani !!
si da-i cu sila :
-borane , borane ... trezeste-te .
-ce-i cu tine silo aci ?
-pai ...spune-mi ca nu ai fost tu ...
-cu ce ? ce s-a intamplat ?
-spune-mi ca nu ai fost tu . nu te cred in stare . tu nu esti in cremenal .
-dar ce s-a intamplat , fomeie ... fii si tu mai clara ( ce clara sa fie ... ca nu a putut sila sa-l priveasca in ochi mai mult de 3 secunde ... mereu i se scurgeau ochii pe alte parti componente alea agai )
-pai emre a fort impuscat . si am venit ca sa fiu siiiigura ca nu ai fost tu cel care a tras in el . acum sunt sigura . vai , aga , ce te iubesc . acum stiu siiigur ca esti nevinovat . si bine ca esti si dezbracat . si da-i cu o imbratisare . norocoasa sila noastra . s-a lipit ea de pielicica lui .

si apoi ce sa se mai imbrace boran . asa deznudat s-a dus la cihan . eee , crezi ca nu stiu ce vrei sa faci ? ce ai facut ... esti un nemernic ...sau ce i-o mai fi spus . ca eu analizam frumusete de aga Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 si la bustul gol . Smile minunat exemplar . minunat .

hai ca ajunge si la inchisoare . normal .
sa o vedeti pe sila noatra ce tare este . cum ca sotul meu este nevinovat . cum ca-i un minunat si ca eu il stiu . il stiu .
aga sta cuminte . se duce si sila pe la el . sunt alaturi de tine iubire . stai linistit . va fi totul bine . lenjerie curata nu ti-am adus ... dar stai ca vine varu-tau ...

aia ai casei clanului afla de fiul brav ...cum ca si-a dus datoria la cap . fiul nostru brav . stiam ca nu ma va dezamagi . este la inchisoare ...dar ce conteaza ? onoarea , fomeie , onoarea ... yupyyyyy . nebuni la cap .

se duce varu ... hai borane cum ca ti-am adus un avocat bun ... si ca te salvez eu . pleaca de aci caine ce esti . nimic nu vreau de la tine .

vine si alt avocat . domn boran spuneti-mi doamne adevarul .
adevarul este ca sunteti un prost domn avocat . daca eu va spun ca nu l-am omorat ... nu l-am omorat . ce naiba . pai dovezile ... eeee , dovezile .
body aia se uitau dupa mine in loc sa se uite dupa cine trebuie .

sila hai ca ma intalnesc cu varu . sa vezi ce-i fac .
si se intalneste ea cu varu . curajoasa . si varu un idiot . un mincinos si o canalie . o sa si-o ia el grav ...sunt siigura .

eee , si acu asteptam sa vedem ce fac astazi .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Feb 2015, 10:28 am

episodul 23

episodul : asa borane , cumpara-ti casa-n pustiu . sa te vedem dezbracat cat mai des . Smile sau este buna casa rezistanta la cutremure .

hai ca topa-topa se intalni sila cu varu . reuniune de familie .
da-i acolo cu minciuna ...cum spusei ... mai pe ieri , cum ca boran  nu te servioreste , ca a venit la tine doar pentru a se razbuna ...si tu toanta il crezi ca este enamorato de tine . dar el este cu torele , cu onoarea ... stai sa vezi . el in ataca pe cramidosul emre .
sila , bai , parea ca nu-l crede . adica chiar fuse siiigura pe ea . si da ala mic si negricios sa plece acasa ( varu ) si sila ... nu putea si ea sa taca . cica aaaaa , ca de la yezda ti se trage . de aia il urasti pe boran . l-a preferat pe el si nu pe tine . bine , la naiba , este de inteles . adica ... de 1000 de ori sa fii intrebata pe cine preferi ...cred ca odata nu ai spune ca pe varu . Smile
in sfarsit :  se bat ei acolo putin . si ca ea cum ca de ce nu ma omoarasi ? pai esti o prada prea usoara . lasa ca te omor altadata .

aga tot la inchisoare . sa moara de inima . vrea si el sa dea in telefon ... nu poate , ca cica doar avocatului , in rest nimanui . bine ca-i sila bine . dar lui i-au mai dus lenjerii de schimb ? offff , m-am tot intrebat asta . ca pe alea de la varu siiigur nu le-a luat . Smile

sila ajunge ea acasa . hai la mama . mama , mama ... daca boran ... daca incercari , daca framantari ... se indoieste putin . dar ii trece .
hai ca maine ma duc la sotul meu la tribunal . silo , silo .... stai acasa , ca-i periculos . nu mama ... de acum voi fii mereu langa el ( exact cum vorbeam aseara ...se tine de cuvant 12-13 ore Crying or Very sad )

atay , atay ... hai ca venii . sunt alaturi de boran . ce levierul nu ma vor lua astia de aci . foarte bine . pana se intalneste cu tata kenan . silo , nerusinat-o ...in loc sa fii la spital ... prostii din astea ... cum ca tu l-ai adus pe aga in viata nostra . tu , tu ...
eee , sa fie emre bine , si nici nu vreau scuzele lor .

aga , fratilor ... urmarit de 30 de reporteri .
-aga , aga , aga , aga ... astia sunt mai rau ca aia din sat .
-sunteti vinovat , sunteti un cremenal ?
- ce ne spuneti ? ce ? ce ?

aga calm ... foarte important aga pentru turcia . toti vor sa stie ce facu  aga . ora de maxima audienta .
fericire mare ca-si vazu soata .
-langa tine sunt borane ...
-asta-i tot  ce conteaza .
-nu te voi lasa niciodata ...
-eee , nu ... stai sa mergem la spital la emre ...

hai ca totul va fi bine . intra el la judecator . bai , aga ... asta este . pistolu-i la tine in debara . il gasiram . deci esti vinovat . nimic nu a spus aga . tot calm .
silo , plec la inchisoare .
si da-i bocet pe sila . ce ne facem ?
atay : hai , lasa ...ca gasim noi o solutie .

intre timp nenea ucigas , are mustrari de constinta . oofff , ca cum ca stapanul meu . sufar pentru el . se duce si se prefa la politie . eu sunt cremenalul , eu ...
si astfel scapa aga .
atay  , hai ca vin la voi ... scapai .
sila suparata . offff ...
atay : hai ca nu se stie de unde se vor rezolva lucrurile .
si vine aga asa de scumpic . zbang ... gata sila , sunt liber . ce frumos s-au imbratisat ei . ea era superglue pe el ... si el era cu nasul in parul ei . are un mod foarte interesant de a imbratisa . ii miroase mereu parul silei .
bai , borane , nu mai suport sa stau departe de tine . olelei ... pai si cum ramane cu cremenalul ? Smile

boran este hotarat sa nu-l mai lase pe varu la nicio conducere . si asa ca-i da atributiile lui ...derectoarei . abia astepata aia sa-i spuna . varule este concediat . ta-ra-ra-raaa ...abia asteptam sa-ti spun . turbeaza ala de supararari .
lasa , borane , lasa ... ca vezi tu . te voi  face sa suferi rau de tot . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754

-silo , cadano , nevasta ... mai esti hotarata sa te muti cu  mine ?
-normal , borane ...
-bine , hai ca maine ne cautam casa ..

frumoasa casa . dar cica aga ... eee , silo ... noi tot in mandarin ne crestem copiii . sila se inverzi . Smile
yupiiiii , abia astept  ...dar mai pe dupa-amiaza , ca dimi trebuie sa trec pe la caramida .
-bine , pana atunci ...hai ca rezolv eu unele lucruri .
si-i spune ca le iubeste . vaiiii , crede ca au fetita . ce frumos . abia astept sa vedem cum reactioneaza cand vad ca au baiat .  de aia ii face aga apoi 2 fete ... ca se-si ia revansa . Smile

emre , ce sa mai ... ca este paralizat pe viata . si da-i cu bocete .
silo , este numai vina ta ...
dar nu boran l-a impuscat ...
asa este ... dar clanul , clanul ... si tu ca te impacasi iar cu barbatul ala .
o sa vezi tu silo cand o sa ai copii ...
offff , sarira pe sila cu reprosuri , de se simte saraca fata datoare cu cateva eternitati de stat langa emre . Crying or Very sad

aga : silo , hai ca vin sa te iau . unde naiba esti ?
-langa emre , la spital ... si ma tot incearca a convinge sa stau langa el .
-hai ca vin acu ...

emre nerans de 4 zile . avea o barba ... adica barba asa are aga , cum am mai spus , la amiaza ...ras de la 10 dimineata in aceesi zi . Smile

si se duce aga cu un mega extra buchet de flori .
emre sa-l fi vazut ce tot baga strambe .
-dar , silo ...tu nu pe mine ma iubesti .... tu iubesti pe altul .
-oi iubi eu superbitate de aga ... dar voi sta mereu langa tine , la naiba , ca m-ati facut toti sa ma simt cel mai vinovat om din lume .
-asa si trebuie ... ca ete ... cum sunt . nu-mi mai simt nimic . si tu ... iubesti pe altul
-mai spusesi , emre ...
-pai asa este ...

si intra aga in salon . insanatosire grabnica , emre ...
-ce cauti aci cremenalule ?
-am venit sa-mi iau soata ...
-eee , da ... crezi tu asta , visezi ... ca eu intre timp m-am plans aci ca o bocitoare sefa ... si stai sa vezi ce o schimbai  pe sila .
-silo , hai sa mergem ... adica nici nu-i spuse asta ... doar ii facu un semn discret . de aga .
-sila , sila ... planse emre ...spune-i sa plece lu' nenea rau ... Smile
-sila !!! ( aci ganditi-va cum spune el asta )
-mai stau aga draga ...

eeeee ? atunci acolo sa stai silo . Smile

abia astept astazi .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Feb 2015, 11:07 am

episodul 24

episodul cu incalecat . nu ca eu spun ... dar am vazut cu totii . nu are loc , domne' , pe canapea si pace . trebuia sa se mai si tine de sila. ... sa nu cada . Smile

deci ...
-borane , pleaca . ghit ... ca eu stau cu emre .
-esti siiiigura sila mea ?
-da ... stii doar ca el m-a ajutat ... bla , bla , bla ...
-bine ....
si fuge omul din salon . bine , nu fuge , dar merge lin si calm ...si resemnat .

hai ca bine ca vine mama emra la copilul ei ...si are timp sila sa fuga dupa sot .
-boran , boran ... stai putin
-stau ... ce naiba sa fac ...
-stii ... nu stii de fapt cum sta situatia .
-stiu cat trebuie sa stiu ...si-mi este de ajuns .
-emre a fost mereu langa mine ...acum este randul meu .
-treaba ta ...

si pleaca .
hai emre , ca stau pe veci langa tine .
se mai duce sa-i si duca cheia de la casa baiatului nostru . Crying or Very sad .
-deci nu vii diseara acasa ?
-pai iti adusei cheia ...tu cam ce crezi ?...
-pai nu se poate si una si alta ...
-adica ce vrei sa spui ?
-spun cum ca daca alegi sa stai langa emre ... trebuie sa renunti la mine .
-eee , da !!???
-ba da ... nu se poate si una si alta .
-pai eu zic asa ... sa stau langa el ... sa am grija de el . dar tu sa fii mereu disponibil pentru mine . cam odata pe luna .
-eee , da ... nu se poate asa . ori una ori alta .

si da-i sa rupa cheile cu mana . iar o ia emre de langa el . mare dreptate a avut omul cand i-a spus asta silei .
suparat aga nostru . suparare mandariana . tine in el . eee , si ... daca sila asa vrea . ce-i pot face eu ? avuse de ales si alese caramida ...iar eu voi suferi in veci .

si de supararea asta mare ...voi dormi si pe o canapea minuscula ... doar doar maine dimineata ma voi trezi anchilozat de toate oscioarele .

bine cu atay ca se gandeste ca asa nu se mai poate .
-mai , silo , vin'o acusi la plaja sa stam de vorba .
-nu pot atay ... ca sunt la spital ... stau langa emre pe veci .
-hai sa vorbim . cunushgeam ... ca este de vorbit .
-pati ceva boran ?
-eee , daca nu poi la socoteala ca incerca sa-si odihneasca trupul pe o canapea meschina si ca se chinuie in flacarile iadului cum ca-l parasisi sa ai grija de caramida ...este bine altfel .
-hai ca vin

si se intalnesc ei .
sila si vocea ratiunii .

-pai se poata , silo ? se poate ?
-ete ca se poate . este vina noastra ...si trebuie sa-mi ispasesc pedeapsa .
-pai si-l lasi pe aga sa moara ? adica nu fizic ...dar psihic . va oldumeri sa stii ...
-cum adica ?
-pai cand ai plecat acu ceva timp ... a simtit ca moare . chiar a vrut sa te omoare si pe tine . asa de mare era ura . dar cand te-a vazut iubirea a revenit .
-ce frumos ... insa eu cu emre , vinovatia ...stii ...
-stiu , stiu ... dar cred ca te judeci prea aspru . ai luat toata vina asupra ta ... si-l mai lasi si pe mandaranian sa sufere .

eeee , hai ca parca m-ai convins ... hai la el .
si aga pe canapea ...si ea se baga langa el . de fapt ce ca langa el , in el ... ca nu avea loc deloc . hai aga ca m-am intors , tu esti ratiunea mea de a exista .
si el unde naiba sa-si mai puna picioarele ? asa ca o incaleca . Smile chiar asa a facut . se mai tine-a si de alte parti alea silei ... sa nu cada , probabil . Smile

gunaydin , gunaydin ...
dormisi bine ? ee , de unde ... dar lasa asta ...

-ce face emre ?
-este rau ... astazi cred ca-i dau drumul acasa .
-silo , gandeste-te ca orice am alege ...unul dintre noi tot va suferi .
mare dreptate avuse aci ...

pe nenea ala de-l impusca pe emre ...il lichida varu . fara martori .
sila hai emre sa te duceam acasa ... emre chiar este suparat pe viata .
dar chiar si-n supararea lui ... ia decizia corecta . stie ca sila sta cu el din pura mila si vinovatie ... si el nu vrea asta .
aga tot asteapta sa vina soata acasa ... dar ea sta pe faleza o zi . ii pare rau pentru caramida . ce-i drept ,,,, este trista treaba .

-sila , hai  nu vii acasa ?
-ba da ... vin .
-ti-ai facut bagajele ?
-da , mi le-am facut .
-hai , hai acasa ca te astept . am o surpriza pentru tine .

toti gatiti de sarbatoare .
a venit si derectoarea , si atay . i-au luat pe aia din mandarin ... petrecere mare .
-sila , hai cu mine pana sus .
-ai o surpriza pentru mine ?
-daaaa !!  Rezumate haioase   by  VIC  281600

si rochia de mireaza pe pat . superba rochia .
si el cu hai , te casatoresti cu mine ? acum cer in casatorie femeia pe care o iubesc . si ea cum ca daa . ma marit cu tine , ca doar nu sunt nebuna . si vreau si eu , vreau si eu , si eu , si eu .... Smile
si apoi coboara ei ... si danseaza .
cum am mai spus ... are nenea asta atata flexibilitate . pana jos jos s-a lasat el ... cansu pe la jumatea drumului nu a mai putut .
si da-i si cu sarut pe gat . si da-i si cu strans de mijloc . foarte delicate gesturile .

si apoi ... hai silo in camera . si ea timida .
si hai ca dimineata . hai ca fuse bine . cred si eu .
si el intins tot patul ...
si da-i cu papa . si ea ii dadea lui sa pape . si el ii dadea ei sa pape .  

minunata viata de familie .
si o duce apoi pe sila la firma . si apoi hai sa o iau pe sila de la firma . ca mi-e dor de ea . si suna directoarea . domn boran , domn boran ... hai ca am aflat a cui este firma ce cumpara pamant prin mandarin . este a soatei tale .

ta-ra-ra-raaaaaaaaaa !!!
si sila venea topa-topa spre el ...si el rupea un trandafir ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de angelica_g Lun 09 Feb 2015, 10:03 am

Rezumate haioase   by  VIC  165638
Super!!

angelica_g
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 10 Feb 2015, 10:05 am

multumesc , angelica , multumesc kiss

episodul 25

aka : eu nu inteleg cum de nu pleaca aga in lume cu atatia pretentiosi pe capul lui . sau NICIODATA SA NU TE DUCI LA CULCARE SUPARAT PE PARTENERUL DE VIATA  cupidon  ( si trebuie sa te dezbraci musai )

aga cu trandafirii lui superbi afla de sila si de compania ei cum ca ea este aia de tot cumpara pamanturi ...face fabrica de tricotaje ... si da-i cu ruptul trandafirului . sirop concentrat de rose l-a facut .
nu-i spune silei nimic . inca .

-vai , borane , imi adusesi flori . ce frumos . mi-a fost asa de greu fara tine . abia asteptam sa treaca ziua ...
aga tuna ( in sinea lui )
rezista el cat rezista ...si hai ca ma opresc in plin camp cu masina . iesi el din masina . era cat stalpul de langa sosea .

-hai silo ... spune . deci asta-mi esti ... fomeie . complotezi impotriva mea .
-aaa , aflasi ...
-aflai .
-credeam ca pot tine asta ascuns o viata .
-de ce facusi , mai  , asta ? nu am fost eu bun cu tine ?
-aaa , ba da ... insa asta era inainte sa ne impacam . cand te uram de moarte . cand credeam ca ma vei omora .
-aaa , deci chiar credeai ca te voi omori ...
-eee , nu chiar .
-si de ce nu-mi spusesi  dupa ?
-eram beata de iubire . uitai .
-ma crezi un cremenal , nu-i asa ?
-nuuu , ca daca credeam asta nu-ti mai purtam copilul in pantece .

si da-i cu plecatul acasa . suparati .
adica sila are tot dreptul din lume sa se supare pe el . si cand se supara si boran ( cu calmul lui specific ) tot sila-i aia ofuscata . se supara si aia din clan , cum ca nu mai au cine sa le culeaga ciulinii ... tot aga-i de vina . se supara alde ma-sa cum ca eta la voinicul nostru ce face ... tot aga-i de vina . ma mir ca mai sta langa asa oameni . niciun castig ca-i sef . Smile

si ajung ei acasa . sila suparata pan' la cer . el hai ca totusi dorm cu tine . dezbracat .  cupidon adica intra el frumos in camera ( DESI EU AM TOT CREZUT CA VA DORMI IN GARDINA - SAU CA PLEACA IAR LA ATAY ) si hai sa-mi dau si pantalonii jos ... ca deh , impacarea . scena chiar m-a luat prin surprindere . aga asta chiar stie cum sa-si impace sotia . adica stie el ce-i de facut in fiecare situatie . ea este mai cornuta de munte . dar bine ca-i el intelept .
-silo , nu te indeparta de mine . ca , ete , m-am si dezbracat .
-atunci ...hai ca ma intorc cu fata la tine . si de maine anulez si cum ca fac acolo fabrica .
-eee , vezi ca merse ca ma dezbracai .  

sila hai ca-i spune domnului ce-o fi el ... director . cum ca domn cutarescu  gata cu actiunile de a face acolo fabrica . pai doamna sila ...cum ca deja este o investitie prea mare . si ca daca anulam pierdem multi bani , bla , bla ,bla ... lasa domn' ca am calculat eu si ne permitem pierderea ( cand a calculat sila nostra ? azi-nopate cu aga fara chiloti pe el langa ea ? Smile )

hai doamna   directoare ca vorbii cu sila mea ... si cum ca anuleaza tot . am stiut cum sa o conving . nu degeaba am renuntat la pantaloni . sa ne si intalnim cu ei ... ca astia sunt atata de batuti in cap ... incat daca vine ayse aci ... sa vedeti ce se suceste sila mea . okay , domn aga boran ... stabilim si intalnirea .
si vedeti sa nu afle nimeni de asta . contati pe mine .
asa a facut nimeni nu a aflat ...cu exceptia lu varu . ca si directoarea este foarte impudenta ... offff , numai ca sa afle cihan cum ca ete si tu ce face nora .

da sfoara-n tara . adica la aia batrani . lume , lume ...ete ce face voinicul vostru . se alie cu sila ... si ete ca iau pamantul stramosesc . aga batran se inverzeste . se albastreste . se albeste . nevasta ... aga , aga esti ca varul ... oi fi ... dar ce mai conteaza ??? crescuram la san un tradator . ete ce ne facu , ete ce ne facu ...

eee , si vine si ayse la oras . nora, nora ... hai ca venii , ca ma bate smintitul de sot  ... toata ziua . face si analiza pe songurile de le fredonez  si eu prin casa ...si reiese ca cica sunt enamorata de altul . si da-i iar bataie .
m-au casatorit cu-n barbat tampit .
si aga imi promisese cum ca ma marit si eu sa fiu fericita . ca la nebuni . astia mai mult se ocupa de maritatul fecioarelor neprihanite . saracu aga ...

deci , asta-mi este aga Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 zise sila-n gandul ei . eee , hai ca vede el . fac fabrica sa moara de inima . de se dezbraca de pantaloni 4 eternitati ...si tot nu-l iert . Rezumate haioase   by  VIC  2743637754 de parca are aga o bagheta magica ( eee , are una , dar cu aia o potoleste doar pe sila ) si ar putea sa-i faca pe toti nebunii aia din clan ... sa-si revina ca prin minune peste noapte .
-aga , aga ... hai ca ii sunai pe aia de la sila , anulara sedinta de intalnire .
-eee , hai ca ma duc la cina cu soata ...aflu ce  mai pati , si apoi te sun si te pun la curent ...
-bine , aga ...

si du-te la cina .
sila nervozata la maxim .
-tot voi construi fabrica .
urat din partea ei . sa-i spuna ea de fata cu atay asta . iar l-a calcat pe gat . iar isi baga nasul unde nu-i fierbe oala .
-te sucisi , fomeie ?
-ma sucii , barbate ...
-de ce ?
-pai stii cu cine-mi petrecui eu ziua ?
-cu cine ?
-cu ayse ?
-care ayse ?
-ayse a noastra ...

tara-ra-raaa ... sa-i caza fata omului . si-i cazu .

hai pe plaja sa vorbim omeneste silo . daca se poate . dar sa nu te mai ratoiesti la mine . nu spera si nu ai teama , borane ... voi tipa la tine .
de aia si mergem pe plaja ... sa nu ne auda nimeni .

-pai bine , mai borane ? asa se intampla pe la voi ?
-ce se mai intampla ?
-pai cum spusei cu ayse ... si nu doar cu ea . cu toate fomeile asuprite de la voi ...
-am tot vorbit despre asta ... ti-am spus . ai rabdare .
-nu mai am nicio rabdare . gata ... fac fabrica , sa le dau o sansa .
-tu vrei sa se schimbe totul peste noapte . nu se poate .
-ba se poate . daca le fac fabrica de procesat praf ... va fi totul bine .
-silo , silo , la naiba ... vorbim despre aceleasi lucruri . tu nu auzi ? doar ca trebuie timp ...

exact cum am spus . sila aude , dar nu asculta , vede ,dar nu observa . si tot pe aga se enerveaza cel mai mult . tu esti vinovat . traditiile , traditiile ...
da-silo , alea ... dar nu pot fi schimbate asa de repede .

eee , fir-ar tu sa fii ... ba le voi schimba eu .

ajung si acasa . aga se cracaneaza cat camera ... si da-i cu explicatii . traditiile sunt rele , sila ... dar sunt si bune . ei se ajuta atunci cand au probleme . trebuie totul gandit in timp ... am mai spus , nu se pot schimba asa de brusc .  ai rabdare .
rabdare ? nu a avut sila nicioata . Smile

suna si mama pe aga . mama , mama ... ce-i pe acolo ?
-pai tata ...este bolnav .
-ce s-a mai intamplat ?
-pai a aflat cum ca te unisi cu sotia intru destramarea clanului .
-este mai bine acum ?
-nuuu , era albastru ... acum este alb . am incercat de toate . este rau tata aga .
-ceee ? offf . hai ca vin acolo . ca ma omorati cu zile .

hai ca plec in mandarin . trebuie sa fiu langa clan . sa ma vaza aia ... ca de cand nu mai sunt acolo au albit toti . le-o fi dor de mine .
-silo ... eu sa stii ca plec la clan .
-dar ce-ti veni ?
-eee , ete asa ... ca m-am saturat de tot .
-asta este . poti sa pleci ...
-mergi cu mine ? ....

continuarea in seata asta .
abi astept sa fie si aga singur pentru putin timp . ca sila se hraneste cu zilele lui . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 11 Feb 2015, 10:34 am

episodul 26

episod frumos . episodu' de intalnirea cu inteleptii clanului . m-am si mirat sa aiba clanul asa ceva ... Smile  a tunat fulgerat  si acolo i-a adunat pe toti .

pleaca boran la mandarieni . dar cum ma mai spus ... se duce sa-i spuna  si silei daca merge cu el .
-pai , borane ... la naiba , ma omoara aia , nu-i asa ?
-cam , da ... dar daca vorbesc cu ei , cum ca esti gravida ... poate o rezolvam .
-adica daca sunt gravida se suspenda executia ?
-da .... atata timp cat esti gravida .
-si apoi ....
-apoi te las iar gravida ...

se despartira amiabil .
si el , bai , mai ... el , offff , intelegator ca de fiecare data . daca nu vii cu mine , silo ...este de inteles . te inteleg , la naiba , fomeie ...te inteleg , cum naiba sa nu te inteleg ? Smile

afla firuz cum ca vine copilul voinic acasa . sa nici nu-l vaz . si asta nebun . cum ca ete ne facura de ras . se alie cu dusmanca veninoasa ...sa ne ia noua plantatia de masline ecologice , si sa faca ei fabrica de prelucrare a nisipului mandarian . si astia de ne-au tradat , nici nu sunt alaturi de clan . cum ca vor ei mai repede sa aiba bani de cico si de macaroane pentru copilasi ... au ramas campiile fara mucitori , sariti lume , sariti . unde-i onoarea ? unde-i ...
cheama cremenalu ? cheama cremenealu . ete tu te faci cum ca esti un mare proprietar de teren  pe acilisa ... si te intalnesti cu sila nostra . o omori ...si ete ca ne luam viata inapoi , si nu mai rad prostii satului de noi . asa voi face stapane .  o prosteala mai mare .... Rezumate haioase   by  VIC  2743637754

ajunge si aga la mosia strabuna . se intalneste cu fratele aysei ( cum naiba l-o mai chema si pe ala ) stapane , stapane ... este naspa treaba .
-eee , sa convocam intalnire cu inteleptii .
-care intelepti ?
-aia ai nostrii ... nu sunt intelepti ?
-eee , sa le spunem si asa ...
deci maine la prima ora avem meeting cu ei , ca am sa le spun lucruri extrem de importante . si sa fie si domn ali .
-o sa fie , o sa fie ...
-cum este cu maslinii ?
-naspa ... nu-i mai culege nimeni . toti vor angajare-n fabrica .
-o rezolvam si pe asta . deci maine avem sedinta . sedinta .inteleptii ... tot , tot .
-avem , stapane . dar v-as mai spune ceva ... dar sa nu va intristez .
-hai spune ... ce mai conteaza o intristare in plus in minus ...
-pai firuzu a spus sa nu care cumva sa-i treci pragul casei ... ca-i jale . nu vrea sa te vada .
-tata ? offff
-asa a spus ...

asa a spus , asa a spus . dar tata firuz pleca de acasa . Smile  stia ca tot ajunge aga sa dorma-n patul lui de aga  .

sila suparata . se duce si pe la emre . care sta de 5 zile la geam . privelistea frumoasa . asta-i place lui . saracul . il duce si pe el putin la plaja .
apoi du-te silo acasa .
-mama , mama ... sa stii ca aga boran a plecat la clan .
-ceee ? offf yaaa , cum se duse el la lup .
-da , mama ... si sa stii ca si eu ma duc dupa el .
- cazam , cazam ... cum sa te duci mama acolo ? aia abia astepata sa te linseze .
-asa o fi mama ... dar boran cum ca daca sunt gravida , ma pasuiesc aia . macar pana nasc ...
-sau pana termini de alaptat .
-ee , atunci il alaptez pana la 2 ani ... si apoi mai facem altul ...si tot asa ...
-cazam , cazam

( mi-a placut sila aici . chiar vrea sa fie langa aga . nu ma asteptam sa zica ca locul ei este acolo ... cu toata primejdia aia )

o suna si boran .

-vai , silo ...ce liniste este fara tine pe aci .
hai ca maine ma intalnesc cu clanul . dadui sfoara-n clan . maine adun inteleptii . va fi prapad . le voi spune ca imi mentin pozitia . tu esti cadana mea ..si asa ramane . sa nu care cumva sa se atinga de tine .
-bine , borane ..cum zici tu .
-te iubesc .
-si eu te iubesc .... ne auzim maine .

si da-i cu meetingul . cu inteleptii poporului . unul mai intelept ca altul .
-dar tati al tau unde este aga ?
-vine si el ...
-mai , aga ... siiiigur vine ?
-vine , vine ...doar ca nu dormi acasa .
-un aga fara tati langa el ... este ca si cum nu are sustinere ...

-eee , dar ... sare domn ali ...cum puteti sa spuneti asa ceva despre aga nostru ?

si hai ca apare si firuzu . suparat . bastonat ...si tot alb ca varul ... dar bine ca-i acolo .
-pai bine , mai , aga ... se poate ? adica ce inseamna asta ? ne facusi de ras
-aga , aga ...au ramas maslinii-u ghiveci . cine-i mai culege acu ?
-toata lumea vorbeste . pai ce aga esti tu ? te aliasi cu inamicul ? sa vina sa ne ia pamanturile ?
-mai oameni ( daca pot sa va zic oameni  ...ca intelepti nu pareti si sigur nu sunteti ) asta spunea nenea ali ( acu inteleg eu de ce tot insista aga sa vina nenea ali la intrunire -asta chiar era intelept ) stati sa vedem ce ne spune si boran .
-ee , eu va spun ca totul va fi bine . si ca cadana mea este insarcinata .

sa vezi ce scot aia pitoalele unii la altii . si sare aga ... deci asa ?
-pai unul daca se atinge de soata .... va trebui sa ma omoare pe mine .  imi manjiti mormantul cu sangele lor . lasati-ma sa am si eu urmasul . sa-mi duca numele mai departe .

hai ca se linistira ei pana la urma  .

tata , lasa-ma sa-ti sarut mana ...

-ee , da ... sa nu care cumva sa-mi ceri asa ceva ...
si suparare la aga . dar ii trece repede ca-si suna soata .

( dar cremenalul era la stanbul . sila astepta vesti .)

-silo , silo , cadano ... hai ca rezolvaram . te pasuieste clanul pana nasti .
-yupiii , ya ,yeee ...

-bravo borane , dar vezi ca eu ma duc sa ma intalnesc cu un nenea pentru pamanturi .
-mai , silo ... eu cu cine vorbesc . stai naiba-n casa .
-ee , da ... te intalnisi tu mai repede cu inteleptii ... si te crezi suuper .
-silo , nu ma supara ...
-ba iata ca te supar ...si inca cum ...

si-l supara pe aga . cum ca se duce ea top la intalnirea cu cremenal . si incepe ala sa spuna cum ca eta ce pamanturi am ... ce pamanturi nenea ?
astea ...pai astea-s alea lui aga , ca le stiu eu . alea de unde sar mine ca de revelion ... aaa , stai ca nu chiar acolo ... mai acana .
si hai ca se prinde si sila noastra ...dar cam tarziu .
si cheama ea intariri . veniti nenea body ... ca nu-i de gluma .
venim doamna sila ... dar ce naiba facurati de ajunserati acolo ?
-eee , facui eu pe inteleapta cu boran .

si da-i cu impuscaturi . nenea edip , pe jos , impuscat .
-nenea edip , nenea edip ... ce sa mai ... ca hai silo-n masina . ce masina ?
asta , asta ... cu rapitorul cihan .... Crying or Very sad  

aaa , si completare : LANGA BORAN AL MEU , VOI FI MEREU TANARA Rezumate haioase   by  VIC  283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos