Serialesitelenovelet
Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Rezumate haioase by VIC

5 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 Empty Re: Rezumate haioase by VIC

Mesaj Scris de victorelalove Joi 19 Mar 2015, 5:44 pm

episodul 52

episodul CA NICI NU L-AM VAZUT PE AGA . Crying or Very sad

EPISODUL CA UNDE-S MULTE MOASE RAMANE COPILUL CU BURICUL NETAIAT . cam asa fuse cu ayse si cu narin prin casa aia . si cu sila cu chef de duca . si apoi tot ea cu chef de cearta ... ca de , nici ea nu mai stie ce vrea . stie bine ca-i casa aia plina de nebuni ... si pleaca sa dea ea mai repede condoleante . ce vrei mai mult ???? ... sila noastra . exact ea .

il plansera toti aia din sat pe cihan . nu am inteles prea bine de ce . ca parca toti uitara de nenorocirile ce le aducea napasta aia peste ei . dar deh ... cum am tot spus , despre morti doar de bine .
ajunse si aga la cimitir . si cam atata vazuram din aga . inalt , impunator si frumos foc . ( desi eu ma pregatisem intens pentru super scena anuntata de monica . Smile  aseara la 18:45 eram regulamentar asezata in fata tv-lui . asteptam iubire ...si cand colo , veni vestea ca s-a sucit sucirea ...si ca acu in seara asta . )

ii paru rau si lui aga . ii paru rau si silei . deh , acu fara cihan s-or gandi ca-i mare plictiseala . mare , mare ...

si hai ca se duce si sila la condoleante . si cu cine , cu cine sa las eu aga mic ? stiu exact cu cine . cu narin si ayse . plec linistita .
pai exact asa fuse ... mai bine nici ca se putea . ca narin si ayse se gandira ele ca sa faca o tocanita de mandarine ... si ca ce ...merge sa stea amandoua la bucatarie . ca bebe se descurca si singur .
veni scorpia cornuta . cum ca lasa nepoate ...ca te duc eu sa te descant . ca nu stiu astia ce-i mai bine pe lumea asta ... mergem la mama vrancioaie ... si sa vezi ce te descanteceste ea , de-ti merge bine toata viata . nebuna mama asta . ce tribal traieste .
cand vad si ratutitele de babaysitere ca lipseste ciugiucu ... incepe isteria . unde-i aga mic ? unde-i aga mic ?
barem mancarea le-o fi iesit cum trebuie ? ca la cat s-au intrecut in a taia cepe pe acolo ...

si vine si sila de la condoleante . si cand colo nu-i mostenitoru . unde-i bebe ?
cauta-l si ia-l de unde nu-i ...
intre timp ala micu la descantat ...cum ca pana de corb aramiu s-a abatut asupra voastra agoaie ... habar ai tu ce se poate intampla . dar ii spun eu 3 cuvinte de oftica ...si fuge deochiul de nu se vede .

sila il tot cauta pe micu . pana apare baba .
-pai bine mai , soacra mare ...
-da , silo ... ce atata ?
-sa nu mai pleci cu el de aci .
-eee , da ... nu uita ca pentru el mai esti tu in viata .

nebunia la ea acasa .

se mai intalneste si clanul de intelepti . vai si amar . cum ca torele dus pana la capat . desi aga tot incercase sa-i spuna lui firuzu cum ca el vrea schimbarea si ca va merge inainte cu ea . chiar de nu-l sustine nimeni .

si asa ca mosul spune ca duce el omorarea la indeplinire . si kevresa , parca , parca ... hai ca ne revenim .
ce idioti . offfffffffffff , ar omora pe oricine ... doar ca asa-i lasat . de unde , frate ?  
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 21 Mar 2015, 9:44 am

doamneee, bina ca nu ma uit la film ca i-as sudui de i-as spurca.
vad ca in filmul acesta sunt toti cretini, d-aia se si inteleg intre ei.
iar aga e un extraterestru - sfant.
sila e neam de-al lor, de aia e asa tampita si sucita, nu e istanbuleza get - beget.
mersic, Vic kiss kiss
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 21 Mar 2015, 9:54 am

hai ca sunt datoare 2 rezumate . ca a fost saptamana cu parchet , cu nebunii ...

episodul 53

episodul cand 4 ore inseamna de fapt ora 4 . si eu ma emotionasem deja de cat timp ne vom petrece cu aga al nostru .
deci inmormantara omul . pe cihan ... si acu aga astepata sa iasa din jail . de fapt isi asteapta verdictul . si normal ca va iesi ...bine ca dihania de var a dat si el declaratia buna inainte sa moara . facu si el o fapta buna . desi facuta tot in nebunia lui si pentru interesul lui .

si mosii firuzieni .... aia au doar tampenii in cap . cum ca hai ca daca moare sila lui aga ii trece imediat , ca ce ... si pe yezda a uitat-o . o uita si pe sila imediat . ii gasesc ei alta nevasta .

tot clanul zici ca asta asteapta . stau si se uita daca firuzu isi va duce omorala la indeplinire .
-stati , stati ... stati sa vedem ce face aga batran ...ca doar ne-a promis ca-si recapata onoarea . acusica o omoara pe nora ...si gata . bitti .

aga pe la inchisoare .
a fost super tratat acolo . mai bine ca in propria lui casa . offfffffffffff . si el tot acasa vrea . Smile

si sa o vedeti pe sila ce se tot aranjeaza sa se duca la intalnirea cu aga . bine , cum am mai spus , eu tot asteptam 4 ore ... si cand colo statura putin . doar asa ... sa se intarate niticus  .

isi pune sila zorzoanele alea seducatoare . isi ia rochia de ocazie . cat fuse aga liber si erau singuri prin casa ... atunci avea chef de cearta sila noastra . acu ca abia il poate imbratisa ii venira alte idei . si parca vaz ca dupa ce ajunge aga acasa iar se supara pe el ... si uita cam ce-si dorea cat fuse boran inchis .

deci se inzorzona ca de prima intalnire ...si da-i la inchisoare in vizita .
pe ala micu il lasa sila cu narin  . ma mir ca mai are incredere . Smile

mai , mai ... si sa vezi emotii la aga ... zici ca se vede pentru prima data cu faptura mirovolanta . soata lui de-a doua  . si poate in curand cautator de soata de-a treia ... ca  ce ? merge sa le uiti pe toate cu asa parinti , care i-ar omora toate soatele , deh , cica se uita repede o soata moarta . Crying or Very sad
si o imbratiseaza patimas . si ea emotionata isi tot aranja parurile , mamudelele , rochiile . si el cica ca nici nu trebuie sa faca asta . ca-i deja cea mai frumoasa , cea mai spectaculoasa . cea mai cea ... iubirea . te face orb .
si ca ce face bebelu grasun ? ca-i bine ci ca-i povesteste mereu de tati lui . si ca abia asteapta sa fie langa ei . si ca spune el , fratilor , o poezie ... de , de , de ....  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 3008458866  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 3008458866  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 3008458866  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 3008458866  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 3008458866  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 3008458866  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 3008458866

ce femeie cu ochi negri  esti cea mai frumoasa . esti minunata . ma faci sa visez ... si din astea . offfff , el mereu are cate ceva de spus . mereu stie sa se adapteze momentului . si mereu stie ce sa-i spuna sotiei cornute . cornuta de munte .

asa ...si cand ma pregateam sa ma fac comoda ca am 4 ore de stat cu aga ... cica hai ca-i 4 ... ora 4 si ca pa-pa , fetelor . ma intorc in celula .

asta este . s-o revansa aga luni fata de noi , ca ne lasa asa ... exact asa , cu dorinta .

gata , firuzu a pus tot la cale . o va rapi pe nora . ca , de ... sa vaza clanul ca ete acilisa ... sa vedeti voi ce onoare va dau ...de nu o puteti duce . na , va place ? si-i pune la comanda pe olek si bolek ... sa aibe grija de gelena abla .  

procesul agai este acusica . si top si nora cum ca vrea la sotul ei . plan mare pe ai batrani . bai , la prostii ... fac ei ce fac si abay sau atay ... cum l-o chema nu o ia pe sila la proces ... ca , de ...baba stie cum sa-l faca a se intoarce din drum . pe urma cum ca hai ca du-te la proces ... ca te lasam . si pleaca sila cu calaii . habar nu are ea ce pun aia la cale . aga iese din jail ... si pleaca fericit spre casa .
si cand colo ia sila de unde nu-i .

ca

-unde-i sila mea ?
-fugi de acasa , borane ...
-mama , mama ...nu cred asta nici sa ma impusti . cum sa plece ?
-a mai plecat odata . a plecat si acuma .

vipera rau , ma-sa .
taica-su insa este mai uman . nu se poate uita in ochii fiului .

si cum ca bine mai , pretene ... o lasai in grija ta ... si ete ca daca pateste ceva ...

episodul 54

nu ar mai pleca sila de langa mine niciodata . degeaba ma faceti sa cred asta ...ca  nu va ascult . refuz categoric .

deci sila vai si amar de ea . dusa pe la o casa din mijlocul altei planete . o incuie acolo ... asteapta aia sa vaza ce le mai spune firuzu . socru-sau chiar a incercat a incercat sa o ajute . dar si traditie si prejudecata si iubire de fiu ...prea multe si la firuz .
ala , cremenalu asasin spion ... moare ca de ce nu se apuca ei frumos si sa termine odata cu gelena abla .  offff , 2 oameni are si firuz acolo de incredere si unul este spion .

aga sa moara de inima .

-nu ar pleca sila mea nici moarta .
-ba da , baiete ... a mai plecat . a plecat si acu.
cauta omul disperat prin aeroport , prin sosele . nici urma de sila .

se duce aga frumusel ... si le spune alora din clan cum ca :

-stiti unde-i sila mea ?
-eee , aga ...pai tu ar trebui sa stii .
-eu atata v-am spus . sa nu ziceti ca va pare rau dupa ce o gasesc .

ce tare aga la faza asta . le-a inchis alora gura .

bebe plange dupa mami . baba ea ciufuta ... cum ca ete , pleca fara copil ... frate , zici ca-i pe bune ce vorbeste ea . de parca nu stie ca sila fuse rapita chiar de ea . asa-i cu baba asta ... venin in toate .

aga iar turbat , vorba monicai ...nici haina nu si-a mai luat-o de suparare .
nici nu stie unde sa o mai caute ... si de unde ar putea incepe ? la ce pustietate este pe acolo ...

vine si celul la nepot ... cu o tusca tusca .
tuc-tuc ... ete la ratusca .
sa-i vezi pe aia ai casei ce nebunie pe eo .
acu ...venise si omul sa se joace cu nepotu . si el aiurit ... Smile

afla ca este fata rapita ...se duce val-vartej sa il ia pe varu 2 la intrebari .
celil asa se infoiaza cand este vorba despre fata lui ... incat zici ca worioru luminii corcit cu dark vader

sila pare deja resemnata . se gandeste la bebel .

bine cu bedara ... ca stie ea ce sa-i spuna agai .
-stai linistit aga ... ca nu pleca sila asa ...stii prea bine . a spus ca vrea ca bebe sa stea langa tine si langa ea .

si aga cu lacrimi in ochi . dar de unde sa-si ia iubita soata ?

a fost tot intr-o fuga aga al nostru .
de aia se mentine in forma . Smile

chiar ca sfant , axxa . aga sfantu' . si nu exageram .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 21 Mar 2015, 9:14 pm

celil asa se infoiaza cand este vorba despre fata lui ... incat zici ca worioru luminii corcit cu dark vader
Smile Smile
si bitti fara s-o gaseasca?

io am voie sa cometez aici? sau e rezervat numa' pt. rezumate?
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 21 Mar 2015, 9:17 pm

axxa246 a scris:
Smile Smile
si bitti fara s-o gaseasca?

io am voie sa cometez aici? sau e rezervat numa' pt. rezumate?

bitti fara . cred ca mai bine comentezi dincolo . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 24 Mar 2015, 5:49 pm

episodul 55

cam cum uiti totul cand ia aga bebelu in brate si-i mai spune si povesti . poveste trista normal . sa se obisnuiasca turcul de mic cu durerea .

ca-n afisul de la mine de la titan . cica : hai sa ne infratim culturile , sau ceva de genul . turco-romana . noi si turcii ? nu cred ca ne-am putea infrati . dar incercam .

deci sila tot rapita . cica sa plece linistita din clanul de tampiti , adica de intelepti ... ca o ajuta firuz , si nimic nu spune . altfel tot va muri sila . ca nu o omoara el sau boran ...tot se gaseste vreun intelept care nu poate dormi noaptea ca nu au astia-n genco onoarea spalata .

aga cica ca daca moare sila va muri si el ... oldurim , olrurimi ... sa stii atay sau abay ... cum l-o chema .... ca sa ai grija de bebelu mea , aga junior , si sa-i spui cat de multe am vrut sa fac dar nu am avut cu cine , ca ete-te la toti ai clanului , unul mai spalat pe creier ca altul .

si se duce la bebe . wow ... deci , asa ceva .... cum a luat aga bebe in brate . CUM A LUAT AGA BEBE IN BRATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 ( SE MERITA UN RAND DE LESINATURI . pe putin ) si bebe ca cica vrea sa doarma . si hai ca spune aga etea ( povestea ) aia pe care i-o spunea scorpia mama cand era si el mic . si incepe a povesti ( dar nu inainte de a-si da camasa jos - se infiebantase omul , de supararile lui )

si cica se facea ca era un munte frumos . care se enamoreaza de o caprioara zburdalnica . si cum ca a asteptat-o toata viata . dar caprioara era naravasa ...si nu avea timp sa se opresca intr-un loc . alturi de munte . si pleaca sa-si rezolve treburile ...ca sa stea apoi linistita langa munte . dar cand ajunge in sfarsit acolo langa iubirea ei ...moare ( normal -poveste tipic turceasca mandariana ) si asa a par 2 izvoare la poala muntelui .
intre timp aude si scoprioanca . si era trista .
s-a tot intristat episodul asta . hai ca pana la urma are sie a o inima . tine la boran . chiar tine la el ... s-a uitat la toate pozele lui de fotomodel .a vorbit cu firuzu ei ce ar putea sa faca . ca ete cat sufera aga ...

si spionul nu mai are rabdare cum ca trebuie omorata gelena pentur onoare . ca de ... hai sa ispravim cu onoarea salvata .
si il suna si pe nenea ala de era impicat . gata ... omoar-o si terminam odata .

ii spune si kevseara agai cum ca sila este rapita ...nu a plecat deloc . pleaca aga disperat . sila se lupta cu tantalaul cu onoarea . bine ca-l suna body 2 pe firuzu ... ca murea sila sigur .
si ajunge aga in final la sila ... o ia mai mult moarta decat vie .
dar bine ca au salvat-o . acum sa aiba iar cine sa-l bata pe aga la cap .

si el cu povestea ... !!! doar la asta mi-a stat mintea . Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 283516

sa vedem ce fac astazi .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 28 Mar 2015, 12:08 pm

gata . hai ca fac si rezumatele .
la fac 4 intr-unul . ca rau am ramas in urma . ama vut multe treburi . dar de aga nu ma las . nu ma las si pace .  Smile

episoadele 55-59

cred

episoade frumoase , linistite la curtea agai . totul un amore verdadero ... si curasao . plin de intelegere neamul lu' alde genco . zici ca iubirea s-a pogorat asupra lor acu 20 de ani ...si nu a mai vrut sa plece deloc , dar deloc . zidita pana-n maduva cetatii ...acolo a ramas si nu o mai scoate nimeni si nimica ...

deci a fost cand aga o salva pe sila . de credeam eu ca nu mai vad frumuseste de episod ... cum ca se anuntau musafirii la orizont . si asa ca o salva ... o duse pe brate acasa ... ca el doar asa se poarta cu ea . desi ...nu ar merita fomeia asta bagaciosa sa aiba parte de asa tratament .  ca nici nu stie sa aprecieze ... Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 2743637754
o linisti , o dragalaci . sa stea linistita ca aga mic a fost cu el non-stop . ca l-a culcat , ca l-a leganat , ca moare de drag ca i-a spus povestea . si sila hop si ea ca vrea poveste . bine , in locul agai eu ii spuneam poveste cu vrajitoarea cea rea . cu sila in rol principal . si lasa aga , ca-ti spun eu poveste frumoasa , frumoasa . si ii spune ea povestea cu luna si pamantul . cum se invart ei batuti in cap prin univers . mai sa cada in gaura neagra a imponderabilitatii , de la orbirea incetodata . ca nu mai vezi nimic .  exact ca la iubire  . si aga tot cu :

-pentru tine , silo ... as muri . sunt enemorato ireversibil . asa cum odata ce secunda a trecut ...trecuta ramane .

chiar ca nu merita sila . desi in ultima perioada a fost si ea mai umana . mai elevata . si nu a mai vorbit gura fara ea . desi ... la cum se anunta lucrurile in viitorul < asta de se apropie acusica , acusica , mai pe luni , marti ... clar se darama sandramaua intelegerii , pentru ca sofica a lui mascacara ( aia de are poveste de amore cu fanica ) este sortita sa-si lege destinul de unul pe care nu-l iubeste . de aicea ... sa vedeti incurcaturi de intortocheli . clar ne astepata o nefacuta . este si narina ... bucatica din sila . neste bagacioase mai mari ....  sa-ti vina sa fugi de ele , si sa nu te mai intorci in vecii vecilor .

si normal ca acu aga si sila au timp si pentru ei . ba o plimbarica pe malul apei curgacioase  , ba un stat pe pietricica . ba , hai , silo  ...ca te invit undeva superb . o mare surpriza . sa te tii .... ( dar astia de la acasa isi vor prinde banda-n supa ...si yok vedere de cok surpriz ) dar cica s-au dus sa vaza scoala , fundatia ... unde vor invata toti copilasii . sa iba si ei un viitor mai bun . drumul spre cunostere . iluminarea mintii . dar stai sa afle inteleptii ... ce scoala ? ce atat scoala ? traditiile ne dau tot ce avem nevoie . ia puneti-va voi mintea-n cap ...si lasati prostiile . nu ne trebuie scolarie . noua ne trebuie traditie . pura traditie ...  stupid

intelegere in clan . adica pe la astia ai casei .... acu ca se mai linistira lucrurile . parca le vine si lor sa stea la masa , ca neste oameni ce sunt .
aga micu doarme non-stop . pai asa copilas sa tot cresti .

si bine ca aparu ahmetu ala ... vorba agai : ca doar el mai lipsea sa fie facuta nefacuta . pune el la cale planul sa-l inlocuiasca pe aga
ca aga vrea ca oamenii sa fie pasuiti si ca  : -

du-te mehmute la ahmet si spune-i sa-ti dea pamantul inapoi ca asa am spus eu , aga boran .
acum chiar ca i-a enervat aga pe toti .
schimbam aga .

...si cine-i mai tare ca unchiu la sefie ? un om mai nepregatit nici ca se putea . dar puterea face din om neom si din unchi neunchi .
si astfel ca ajunge aga al nostru din aga ...NEAGA .

dar barem este impacat cu sinele si eul liric . okay ...si asta este , cu unchiu cica oricum nu se va lupta pentru putere ... ca deh , cica-i ca tatal lui . si o fi ... si o fi si de inteles . sa-l lasam asa . dar cel putin ii are pe ai lui . poate trai si fara vizitele lui mahmutu cum ca i s-a spart copaia si a lui merisan ca i-a venit facura prea mare la lemne . acu se poate concentra si el pe holding ... import expert de masline afumate . si mai are timp sa faca cate ceva si pentru sufletelui lui . plus ca el la orice suparare , eveniment marcant din viata , si nu numai ...are o poezioara , o fabula ...un sonet .
chiar sunt curioasa cum ar fi acum ca nu mai este aga .

-m-au tradat  , dar nu-i nimic .
pot sta mult mai linistit .
imi vad de casa si de viata
pot merge linistit la piata .
o mai veni mahmut la mine
ca nu mai are masline .
dar nu mai am cum sa-l ajut ,
la al meu unchi eu in trimit .

si gata , m-am tot linistit .

( CITAT DIN AGA BORAN GENCO , 2015 plai mandarian )

ii aduna pe toti ai casei ...

-tata , mama , ane -ane ... nu mai sunt aga .
-cum asa ?
-m-au dat jos ...
-asta este .
-sa stiti ca l-au pus pe unchiul in locul meu .
-sa fie intr-un ceas bun .

atata calm ca acu chiar ca nu am mai vazut la gencoi . pluteste zenu in aer , mai ceva ca la mine cand incep sa fiu buna in lupta cu denisa noastra .

eeee , hai ca acu pot sta mai mult cu sila mea ... nici nu-mi mai bat capul cu toti ... eee , nu .... ca vin aia la el si de nu-i aga .

aga , aga ...tot tu ai ramas iubirea vietii mele . chiar de nu am probleme , eu tot mi-am facut timp si drum sa ajung la tine , ca ma linistesti prin simpla ta prezenta .  ca unchiu pana ia o decizie transipra de schimba 4-5 camasi si 3-4 itari cracanosi .

aga tot ca-si continua ideile de vrea sa le puna in practica ... ca om de rand . nu au cum sa-l opreasca si de vor .

si ce om de rand . Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 283516
de ar fi toti asa ... randul ar fi superb !!!  cupidon  cupidon

continua el cu scoala . dar ete ca-i pleaca muncitorii ...
eee , atunci lasa .... ca muncesc eu . si vine si sila sa munceasca .

se duce aga sa-i ceara socoteala lu unchiu aga .

-pai bine mai  , unchiule ... asa se face ?
-borane , vezi cum vorbesti cu seful tau .
-bine , unchiugim ... dar sa stii ca eu tot fac scoala .

si astia tampiti ...fug de scoala ca necuratul de tamaie ...si apoi spun ca traditia este mama tuturor rezolvarilor . nestiinta naste monstrii ... ii coloreaza in purul stil mandarian ... si apoi se face mofturi ca  : unde s-a mai pomenit scoala ? Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 2743637754 . dusi cu pluta toti inteleptii . nici nu vreau sa stiu cum sunt aia batuti in cap .

s-a hotarat ca vaduva cihana sa se marite cu cumnatu . va fi o minune . adica unchiu devine tata . mama devine matusa . varu devine frate . si fratele devine propriul verisor primar . o minunatie mandariana .  daca tot s-a hotarat ... se resemneaza lumile .
si mai au de rezolvat si treaba cu nunta neimpreunata . stiu despre asta 4 judete ... si toti au cate ceva de spus ... ca de ... sa fie . sa vem ce sa vorbim . sa ne resemnam unii pe altii ... sa sa fim asa ... neste bagaciosi de prima clasa ... daca tot nu avem ce face ... sa ne bagam noi ca musca shariana in lapte . ca ce inseamna asta? unde s-a mai pomenit ca neiubitul cu neiubita sa se ia pe aranjamente ?
exact la voi in batatura !!!!! uitarati ?????  ... si acu fac toti pe surprinsii . lume , lume , muica , muica .... hai sa salvam fata .
de ce n-or fi salvat-o si pe sila ? scapa si aga de o pacoste .

dar el tot enamorato . cand s-au dus ei la restorant . ala gol ... de-l tin mandarienii doar pentru aga si pentru nevestele de le-a avut de-a lungul vietii de aga ...si acu de neaga . si cum ii spune el silei ca vrea ca ea sa existe mereu in viata lui  . ca i-a daruit cel mai frumos copilas din lume . ca insasi calealactee se invarte dupa sila , cadana lui . mai , fratilor , cand incepe aga sa-si declare ce are de declarat ... te ia asa ... lesinul . ca de aia am si vrut emoticon cu lesinat .  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018

asa face aga . sa fie mereu sila in viata lui .
dar stati sa isi bage ea iar nasul prin neste treburi ... in loc sa-si vada de copil ...ii arde de alte povesti de nebunii . plictis mare . daca nu au scoala .
stai ca o face aga derectoare de primara . pana la urma directoarele ii plac lui .  Smile  acu m-am convins .
o face directoare si o imbraca in sacouri .

si la scoala vin altii sa lucreze . sa-l ajute pe aga .
le era inteleptilor ca nu are cine . pai lua celil de la fabrica toti angajatii ... cica nu aveau de lucru . pe bune ? dar ce le merge afacerea ...  Smile

si se termina cu imagine pe aga boran in toata splendoarea . si acum sa vedem ce va face luni .
bine , pe NE aga in toata splendoarea . frumos om !!!  
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 31 Mar 2015, 11:30 am

hai ca aseara am ratat episodul . si cat l-am asteptat ...ca ne lasaseara cu aga prinvind in zare si carand scule si bascule pentru scoala . imbracat ca de podium . superb om , superb !!! Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 291660

episodul 60 ?

sa-mi spuneti si mie . ca poate m-am incurcat in episoade cu atata uitat la aga . Smile

hiiiii , o duse la cismea . cica va fi mereu langa el . as ....hai sa vedem cat tine "fi" asta la sila noastra .
saracul aga-i supart pe unchiu ...nu intelege cum de i-a facut asta . pai simplu , aga drag .... toti vrem putere .

are chef de joaca aga nostru , cupidon cupidon cupidon
sa-si faca doata cu infarct la activ . Smile

si ce cismea falnica ...are asa o tepusa spre cer . ce o fi vrut creatorul sa transmita ?

unchiu' pare pe alta planeta . fusesa ri dati afara din clan gencoii . eee , mare pierdere nu este .

are dreptate tata firuzu . aga nu trebuie sa ia decizii tinand cont de parerile altora .
astepta vrea scrisoare de amore varu 2 ? Smile ete la el , hahahahaha ii cade turul pantalonilor daca se duce la sectie ? bine ... cat de mult mai pot cadea ....

ce fraier si varu ... prostul prostilor .

ce aslutatoare se facu sila . Smile ptiu sa nu o deochi ... fugi deochi , dintre ochi . fugi deochi dintre ochi .. ptiu , ptiu , ptiu , ptiu ...

si acu ete si la barfitoarele astea ... enervante rau de tot . cand le vezi asa ... lipsa de ocupatie fratilor . sa stie ele cine cu cine se ingarliga , cine cu cine se insoara ... oribil .

reapaeu huseinu ? cred ca iar se baga sila pentru ayse ...si pentru cine stie ce imbarligare de intortochere . Smile

aga tot la tata se gandeste . are dreptate aici . aga , ex-aga ...trece uspr peste . dara firuzu ...invatat o viata cu sefia ....

moare unchiu de ciuda cand lumile il vad pe aga aga . Smile ce decizii pe baza de impuls ia ...

iar este aga la bustul gol . are alergie la pijamale . uiuiuuuuuuu !!!!
eeee , la firuz in camera treaba se schimba ...au astia batranii cate 3 sube pe ei . probabil este mai frig la ei in camera ...stai un etaj mai sus . bate vantul mai tare .

ce superba este muzica . te poarta asa... departe , departe ...

saraca cumnata ...cand credea ca a scapat de nebunia cu traditia ...zbang , abang ... te mariti cu cumnatu-tau . Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 2743637754

mama , cum arata aga !!!!!!!!!!!!!!! Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 1102346018 mamaaaaaaaaaaaaaa !!!! casual . s-a meritat sa vad episodul .

tot la el vine lumea cu probleme .
si ayse l-a masurat din cap pana-n degetele picioarelor .

AGA , IMBRACAT, CASUAL !!!!

IAR N-A DORMIT AGA TOATA NOAPTEA . vrea sa-i ajute pe nefericitii clanului . intelept aga . ete cum il cunoste pe unchiu ... aga chiar este facut sa fie sef .
iar sa salveze aga fecioara neprihanita . s-a enervat la culme .
deci o lasa pe esma sa poarte bebelu . inca un cihan pe lume ... de asta aveam nevoie . Smile

ce cretini . toti . ce idioti ... moartea este la ei ca o joaca . ce tampiti !!!!! Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 2743637754

unii mor aiurea . altii se casatoresc aiurea ...

vedem diseara ce se mai intampla .

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 01 Apr 2015, 1:39 pm

episodul 61  cred

episodul ala cand sila are scene cu aga ...doar ca monica noastra uita imediat .
sau traditie minunata . te mariti cu cumnatu si cica sa fii fericita .  stupid

deci ...asa . cumnata cica sa se marite cu cumnatul si sa live happy , happy forever and ever .... in puru-i stil mandarian .
cica :

-bine , taticule ca nu ne facusi asa ceva mie si lui cihan .
-ba va facui ...
-pai cum asa , taticule ?
-pai cica daca noi nu respectam traditia ...atunci cine ?
-taticule , taticule ...

resemnata apoi ummuna ... daca-i traditie ? te pui cu socru aga sef ?

ayse afla de la husseinu cum ca eta ce se intampla ...aflaram cine-l olduremi pe varu 2 putin , dar eu nu-i spun lu aga , exa aga , asa ca spune-i tu . nu-i spun nici eu direct . ma duc la ghelema abla ... ca ea stie cum sa faca .

-ghelena abla sa stii ca ete ce se intampla .
-aoleu , ayse ... ii spunem lui aga .
-ii spunem , ii spunem ...

si-i spuse .
tipa aga al ayse sa vina al el ... de rasuna tot conacul . Smile

sa-l chemi pe huseinu ... ca am o vorba cu el .

il aduseara pe neispravit . si il duce aga frumusel de manuta la unchiu .

-unchiule , ete aci vinovatul de impuscarea dihorului de varu-meu ... fa ceea ce trebuie . stiu ca tu esti prea marit si ca l-ai fi prins , dar te-am ajutat eu putin , sa nu mai pierzi timp . smecher si aga asta . rau de tot .  Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 283516

il ierta si pe huseinu ... ca acu lucreaza iar cu el .

muri si fata saraca . aia sunt in doliu . afla aga ... ii pare rau , chiar ii pare rau .
pe sila o trimite la noaptea henei ... sau ce o fi . imbracata ... zici ca-i mamaie , si si mamaie se imbraca mai sexi . incheiata pana la barbie . aga cred ca are de-a face cu asta . tristete mare la cumnata . numai la casatoria cu cumnatu nu se astepta . dar a spus tata socru ...

-din momentul in care ai ajuns la noi in casa ...ai acceptat sa te mariti cu varu 2 .

eeeeeee , asa-i la astia ... te mariti cu un farate ...te mariti de fapt cu toti fratii .  stupid  stupid  stupid

si aga ...cum ca voi razbuna moartea fetei . nu ramane fara rasplata . Crying or Very sad

cumnata mai afla si ca cihan va avea un copil . asta-i mai lipsea ...si apoi se gandeste ea cam ce sa faca , ne dadu de inteles ca s-ar omora ...dar de unde ?!

eram sigura , sigura ca se duce la aga .
toate se duc la aga . ca el le intelege si el ajuta mult .

si sila cred ca iar incepe sa fie o scorpie ...exact ca ne lipsea . iar cred ca incepe sa se bage peste tot .

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Apr 2015, 10:53 am

eeeeeeeeeee , hai ca nu am mai facut de o saptamana rezumat ... dar asta pentru ca ma enerveaza sila . si situatia ...si acum ma enerveaza si toti . Smile
si reusira sa imparta familii in doua .
ca soacra-mea tine cu sila . socru-meu tine cu boran .

vedeti voi ... fiecare tine cu ei lui . ca fiecare stie cam ce ar vrea de la alalalt . Smile

deci ... nici nu mai stiu ce numere de episoade au fost ... atata de ofticata am fost . cand credeam si eu ca se rezolva totul ... zbang , apare un emre revenit din inertie ...si cum ca brusc :

-silo , silo ... genim , hai ca avem o problema la fabrioglu .
telefoane nu au si ei ?
pe bune ... acum ca-l inteleg si pe aga .
si la emre asta ...si cand te gandesti ca initial imi fuse mila de el ... stiam eu ca nu-i a buna . ba mai mult ca cica : hai sa zbori cu mine , silo .
ce zburat i-as fi tras eu de nu se vedea .

stiti bine ca eu la gelozeala fac rau . am facut rau si cand se tot uita aga la derectoare .
cat l-am urat pe boran atunci .
ii inteleg pana  la un punct . ala cand se uita la altii ...sau cum face acu sila si lasa impresia ca emre ar avea o sansa ...in loc sa-i spuna :

-dar vezi-ti , baiete de treaba . Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 2743637754
ce te tot fatai prin curtea agai ?

dar nuuuuuuuuuu . nicidecum .... ce atata explicatii ?
lasa-l pe aga sa se dea de ceasul mortii ( fim , deh ... trebuiau sa prelungeasca si ei agonia ) dar tot te enerveaza .

am mai spus ... totul pana la gelozie .
nu sunt de acord la faza asta nici cu ea nici cu el .

sa-si bage mintile-n cap .

ce as bate-o acum pe sila .
exact cum am vrut sa-l strang de gat pe aga acum ceva vremuri cand se tot zambicea pe langa derectoare .... si ii dadeau aia tricoul jos . Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 2743637754  mama , iar mi-am amintit . il urasc si pe aga si o urasc si pe sila . Smile

sa faca bine sa se desparta . ca nu se potrivesc deloc . sunt ca apa si uleiul , ca luna si soarele , ca tom si jerry ...

sa ne faca noua inima rea . de ce ? cand putem sta linistite si linistite si mai mult . aga sa fie facut pentru a se intalni cu cine vrea el ... ce atata complicatenie cu sila ? si sila sa stea cu firma ei iubita . si mai pleaca ...si nici nu-i spune :

-mai , borane , tampitule ... nu te mai gelozi atata ...si sa stii ca ma intorc .

doarme ala iar de 5 nopti pe giinatz de porumbel ... de mai ca o sa-i atace inima ranita . sa nu care cumva sa faca el vreo ciupearca la plaman . dar barem nu-l mai bate sila la cap . macar de asta am fost scutiti . ce bine ...

s-a cinfesat aga ...iar il luara toate tremuricile de nebunia de gelozeala ... si aci imi placu ... ca bine-o spuse .

-silo , silo ... zi mersic ca fac asa ... ca daca ma vezi ca nu o sa mai fac ... gata , bitti . si lasa-ma cu emre al tau .

-a  , ca ce ... ca veni si el in baston pana aci , sa ne vaza face to face .
-face to face , face to face ... dar ete ca ma enervai .
-chiar nu ai motive , barbate .
-ia mai lasa-ma ...

s-a enervat si aga . a ajuns la capatul puterilor . si cam asta fuse .

silo , silo ... trebuie sa vii la stanbul ...ca-ti iau astia firma .
-nuuuuu , prima firma a lu taticu ...
-da , silo ...chiar prima firma .
-voi face totul sa o pastrez . chiar de ma despart de aga ( bine , ea cica cum ca-su doreste sa imbatraneasca alaturi de el  / in ritul asta nu cred . ca-l baga pe aga-n pamant inainte de vreme . Smile )

vino la stanbul .
-acusica vin .
-ce ma bucur ...

veni si derectoarea in vizita ... Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 2743637754 . asta mai lipsea .

sa vedti ca fete pe ea si luseina cand isi dadura seama ca aga si sila sunt certati . Rezumate haioase   by  VIC  - Pagina 3 2743637754  neste coate cu ochii ... mama , mama . mai ca nu i-au zis :

-dar ce bine , aga ... poate divortezi .
si la fomeile astea . tot sa ne enerveze pe noi .

aga turbat de gelozie . sila turbata ca-i iau aia prima firma de ibrice ... si o cerata de cateva zile de nu mai avem pace-n casa si suflete .

macar de i-ar fi zis :

-mai , cremenalule ... vezi ca plec sa rezolv la problem .ma intorc imediat .
da nuuuu ...lasa totul asta in suspance . poate mai vin pe aci aga ... tu asteapta .
si ala un patimas ...sa-i rupa mana cand vorbeste ea cu emre la telefon .

si cum ca nu are voie nimeni sa se gandeasca la tine .
eeeee ? pai ce putere are sila asupra gandirii altora
si la aga ... nebun si asta .
vede negru de cateva zile .
smulge telefoane , tipa prin desert .... lucruri din astea , pur mandariene . de mai  ca-mi , ca-mi , ca-mi  vinesi mie sa urlu .

ce atata complicatenie ?

okay ...am inteles , ca ete se casatorira fara amore , ea a fost violata ... a ramas insarcinata fara sa vrea , apoi se gandi sa scape de copil ... si ca aga se gandeste mereu de cete ori ea l-a parasit , si-a luat zborul si-a plecat . si apoi cat a plans dupa el ... dar ce naiba ?
adica ...gaata , sa stea si ei la locul lor . ce atata sa ne enerveze pe noi ?

stai ca daca se agita iar aga pe langa alta duduie ... fac iar urat .
asta nu suport ...totul  pana la gelozeala .

distruge sila si telefoane ... ca nu vrea aga sa vorbeasca .
dar nu se gandi ea de la inceput sa se duca la el ... tot ca sa acumuleze furie si suparare .

aaaa , ca ce ? ca emre este doar un amic ... sontac , sontac veni si el in vizita . dar are intentii pasnice . vrea doar sa ma ajute . daaa , exact asa . ca se si vede .
mai ca nu topaia cand afla ca veni sila la stanbul .si cica ca sta o zi ...

hai , mai ... si nu puteai sa-i spui asta si agai ?

ii scrise ea scrisoarea ( frumoasa ) dar te enerveaza . sa-i spuna asta si-n fata . ce atata ?

bine , bine ... hai du-te silo ...si ce bine ar fi de s-ar desparti .
abai asteapta fecioarele clanului . Smile

si fecioarele forumului . Smile

eeee , si dragii mei ... o sa continui supararea mea ... ca parca vad ca exact asa o sa o tinem pana prin iunie ... cand in sfarsti o veni eliberarea . sau daca incepe iar mehmetu film ... ne lasa asta ...so ne-o lua alta . Smile

sa vedem ce fac diseara .
poate nu mai pleaca aga de data asta dupa ea . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat