1.Kiralik Ask - comentarii
+6
Admin_dea05
axxa246
lombicutz
Irina111
costearamona
Deya.Andreea
10 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 1.Kiralik Ask - comentarii
...sunt plecate cu "sorcova"....ptr ele "Merry Christmas", este Anul Nou...nu prea au notiunea de Craciun...intr-adevar spun ca aceasta petrecere va avea loc in ep 29-30...eu nu-i prea vad rostul sa se intample tocmai pe la sfarsitul lunii ianuarie...in promo apar acele cutii de cadouri cu Merry Chistmas...ep 27 se difuzeaza chiar in noaptea de Craciun...e drept ca ei sunt musulmani si nu prea au tangenta cu Craciunul, dar vad ca din ce in ce mai mult in filme promoveaza traditia ortodoxa...a se vedea si filmul ASI, care in ultimul ep fetita Asiei aprinde luminile cu bagheta magica prima data la o biserica si apoi la o moschee...si am mai vazut si in alte filmeNicky a scris:
Am găsit și eu poza asta pe o pagină. Acolo spun că sărbătoresc Anul Nou și că e posibil ca Omer și Defne să se împace la această petrecere.
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
carina a scris:...da, asa este...Nicky, te rog frumos ma poti ajuta cu schimbatul orei?...mie de exemplu imi apare ca am transmis ultumul msg la orele 10;01 AM...multumesc!
Intri la Profil (bara de sus), apoi la Preferințe, la Fus orar și Formatul datei trebuie să-ți apară ca în poză.
La sfârșit dai Înregistrare.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
am urmat instructiunile, sa vad ce-mi apare acum
carina- vip
Nicky a scris:
Intri la Profil (bara de sus), apoi la Preferințe, la Fus orar și Formatul datei trebuie să-ți apară ca în poză.
La sfârșit dai Înregistrare.
este ok, iti multumesc fff mult
carina- vip
Pentru puțin. Vezi ce mai afli de pe la arăboaice și turcoaice și spune-ne și nouă.carina a scris:
este ok, iti multumesc fff mult
Nicky- vip
Buna fetelor! Chiar vroiam sa va intreb daca poza este adevarata.Acum cu photoshopul daca te pricepi un pic nu mai sti ce este adevarat si ce nuNicky a scris:[
Și poza asta este photoshop. Asta e poza adevărată, postată de el pe instagram acum două zile.
[ig]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
...o inregistrare scurta de la filmarile cu aceasta petrecere
https://www.instagram.com/p/_pTavqJ87D/
carina- vip
Au tras heliu din balon pe gura si vorbesc ciudatcarina a scris:...o inregistrare scurta de la filmarile cu aceasta petrecere
Admin_dea05- Admin
...nici nu stiu ce sa cred...pozele acestea oare sunt reale?...ma refer in mod deosebit la poza cu Omer si Defne care se saruta si in spate au bradul...araboaicele sunt in delir, cica va fi un ep cu multa dragoste si pasiune, dar ca final ep va fi trist ...se va afla de Denis care este in spatele celeilalte societati si nu stiu ce mai face Neriman cu planul ei de actiune
carina- vip
CRACIUN FERICIT!!!!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
carina a scris:
...nici nu stiu ce sa cred...pozele acestea oare sunt reale?...ma refer in mod deosebit la poza cu Omer si Defne care se saruta si in spate au bradul...araboaicele sunt in delir, cica va fi un ep cu multa dragoste si pasiune, dar ca final ep va fi trist ...se va afla de Denis care este in spatele celeilalte societati si nu stiu ce mai face Neriman cu planul ei de actiune
e din ep 14
Admin_dea05- Admin
...sa le ia.....de araboaice!....ne duc in eroare cu imaginatiile lor....
Va doresc multa sanatate si Craciun fericit alaturi de cei dragi!
Va doresc multa sanatate si Craciun fericit alaturi de cei dragi!
carina- vip
...o noua 'inventie"...
carina- vip
Sărbători fericite alături de cei dragi!
Colajul e frumos făcut ,dar pozele cu ei doi sunt din episodul 14, când au fost împreună la casa lui de vacanță.
Vom vedea diseară ce se va întâmpla în noul episod.
Nicky- vip
Buna dimineata si "La multi ani"!
furnicutele de la Diziteam au pus ep 26
https://www.youtube.com/watch?v=P_LiqgyE0cE
furnicutele de la Diziteam au pus ep 26
https://www.youtube.com/watch?v=P_LiqgyE0cE
carina- vip
Craciun fericit !
Camelia_Monica- vip
Buna dimineata!!!
Admin_dea05- Admin
ep 27
Sinan s-a despartit de Sude.
Sude plange acasa si o impaca un pic Koray.
Omer se duce la Sinan si vorbesc. Omer intre timp se uita la desenele lui Defne si ii se par reusite. Sinan ii propune lui Omer sa colaboreze cu Yasemin iar a doua zi se intalneste cu ea si accepta.
Yasemin da o petrecere, fac o tombola pe perechi cui sa ii cumpere cadou. Korai nebunul schimba toate biletelele deci la toti ii pica KOREY , tombola se reface iar Defne ii pica Omer ...Ea continua sa isi zica ca suntem niste profesionisti deci vom lucra ca atare ..si RECLAMA
Sinan s-a despartit de Sude.
Sude plange acasa si o impaca un pic Koray.
Omer se duce la Sinan si vorbesc. Omer intre timp se uita la desenele lui Defne si ii se par reusite. Sinan ii propune lui Omer sa colaboreze cu Yasemin iar a doua zi se intalneste cu ea si accepta.
Yasemin da o petrecere, fac o tombola pe perechi cui sa ii cumpere cadou. Korai nebunul schimba toate biletelele deci la toti ii pica KOREY , tombola se reface iar Defne ii pica Omer ...Ea continua sa isi zica ca suntem niste profesionisti deci vom lucra ca atare ..si RECLAMA
Admin_dea05- Admin
Designerii trebuie sa se intalneasca , Defne crede ca va veni Omer dar el o trimite pe cealalta fata
Admin_dea05- Admin
Apoi i-a plătit-o și ea cu aceeși monedă, nu s-a dus la ședință când el i-a invitat la el în birou. Ba l-a făcut să vină el singur la ea în birou. Ce final!...Nu putea să lase ușa deschisă să vedem și noi puțin...deși nu prea cred că vor trece la ”acțiune” imediat. Se vor mai tachina o vreme până va exploda bomba.Admin_dea05 a scris:Designerii trebuie sa se intalneasca , Defne crede ca va veni Omer dar el o trimite pe cealalta fata
Promo ep.28:
Ce mult mi se pare până pe 8 ianuarie
Nicky- vip
Sa-i vezi acum cand o sa lucreze impreuna. isi fac rau singuri Cine e mai incapatanat?Cine va ceda?....Nicky a scris:Apoi i-a plătit-o și ea cu aceeși monedă, nu s-a dus la ședință când el i-a invitat la el în birou. Ba l-a făcut să vină el singur la ea în birou. Ce final!...Nu putea să lase ușa deschisă să vedem și noi puțin...deși nu prea cred că vor trece la ”acțiune” imediat. Se vor mai tachina o vreme până va exploda bomba.Admin_dea05 a scris:Designerii trebuie sa se intalneasca , Defne crede ca va veni Omer dar el o trimite pe cealalta fata
Promo ep.28:
Ce mult mi se pare până pe 8 ianuarie
Unde sunt aici? La cabana lui? Imi scapa locatia.....
Admin_dea05- Admin
Cred că e o locație nouă.Admin_dea05 a scris:
Unde sunt aici? La cabana lui? Imi scapa locatia.....
Nicky- vip
...nu cred ca se intampla nimic dupa usa inchisa ...sigur incepe ep. cu alta actiune !
Camelia_Monica- vip
Buna dimi ! Cu siguranta , ne face sa ne batem capul prea mult cu inchipuiri fierbinti dar nu mai merge ne-a pacalit destul ca sa mai cred cevaCamelia_Monica a scris:
...nu cred ca se intampla nimic dupa usa inchisa ...sigur incepe ep. cu alta actiune !
]
Admin_dea05- Admin
Camelia_Monica- vip
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii