1.Kiralik Ask - comentarii
+6
Admin_dea05
axxa246
lombicutz
Irina111
costearamona
Deya.Andreea
10 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 1.Kiralik Ask - comentarii
...sunt curioasa ce tot ii zicea el la petrecere cand a bagat-o aproape in perete !
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Camelia_Monica a scris:...sunt curioasa ce tot ii zicea el la petrecere cand a bagat-o aproape in perete !
Probabil niște vorbe dulci, suficient cât să o zăpăcească, de mai avea puțin și se scurgea pe lângă perete.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
...daa,
..ce o fi scris pe bilet ??
..ce o fi scris pe bilet ??
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Pe bilet scrie ”La mulți ani!”. I-a returnat pixul.
Ce fenomene paranormale poate să provoace un pix în mâna unei femei!...
https://youtu.be/3kHsk9teaZk
Ce fenomene paranormale poate să provoace un pix în mâna unei femei!...
https://youtu.be/3kHsk9teaZk
Nicky- vip
https://youtu.be/2zYiW_dSIQo
Vai, ce-mi place melodia asta! Poate aflați cum se numește.
Am aflat: melodia se numește ”Muhtemel Aşk” - 27 & Birol Namoğlu (GRİPİN) - o melodie nou-nouță, o colaborare între vocalistul grupului Gripin și un alt grup, ”27”.
N-am înțeles prea bine dacă vorbea în glumă sau serios, un editorialist scria acum ceva vreme într-un articol că , atunci când se uită la ”Kiralik Așk” are senzația că s-ar uita la videoclipuri muzicale. Să fie oare din cauza melodiilor din coloana sonoră? Într-devăr sunt foarte multe melodii noi și frumoase,dar , după părerea mea muzica nu minimizează importanța acțiunii din serial, de cele mai multe ori este foarte bine aleasă pentru momentul respectiv.
http://www.izleyiciplatformu.com/kiralik-ask-was-like-watching-music-videos/
Articolul mi s-a părut un pic ironic.
Am aflat: melodia se numește ”Muhtemel Aşk” - 27 & Birol Namoğlu (GRİPİN) - o melodie nou-nouță, o colaborare între vocalistul grupului Gripin și un alt grup, ”27”.
N-am înțeles prea bine dacă vorbea în glumă sau serios, un editorialist scria acum ceva vreme într-un articol că , atunci când se uită la ”Kiralik Așk” are senzația că s-ar uita la videoclipuri muzicale. Să fie oare din cauza melodiilor din coloana sonoră? Într-devăr sunt foarte multe melodii noi și frumoase,dar , după părerea mea muzica nu minimizează importanța acțiunii din serial, de cele mai multe ori este foarte bine aleasă pentru momentul respectiv.
Nicky- vip
Camelia_Monica a scris:...sunt curioasa ce tot ii zicea el la petrecere cand a bagat-o aproape in perete !
Am găsit ceva : "life isn't about the breaths that we take, but about the moments that take our breath away." ( Viața nu constă doar în de câte ori respirăm, ci în momentele care ne taie respirația.)
După cum am spus, ”vorbe dulci”. În timp ce el îi șoptea la ureche, ea parcă nici nu mai îndrăznea să respire.
Vorbeau despre munca lor, despre pantofi. Ea vorbește despre confort și siguranță referindu-se la pantofi, că o femeie are nevoie să se simtă confortabil și să poată respira. Iar el îi răspunde cu dublu înțeles , ca de obicei, că viața nu constă doar în de câte ori respirăm, ci în momentele care ne taie respirația.
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 26 Dec 2015, 3:46 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
Cafeaua lui, ceaiul ei. N-am observat că el amesteca în ceaiul ei.
Nicky- vip
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
ce ziceti de turcul asta
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
...ce ti-e si cu presa asta de scandal!!!!...toate ziarele vuiesc ca actorul din serialul Kiralik Ask, Baris Arduc are probleme mari cu alcoolul...
- cred ca sunt invidiosi ca filmul se bucura de un mare succes si ca de cand a inceput sa ruleze pe Star tv nu a coborat sub locul 1
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
poate ii cam place sa treaga la masea, cine stie ....daca vor mai aparea stiri ca acestea as crede ca asa este .....multi actori au problemele lor...si daca este asa atunci nici nu-mi doresc ca Elcin sa intre in viata lui.carina a scris:
...ce ti-e si cu presa asta de scandal!!!!...toate ziarele vuiesc ca actorul din serialul Kiralik Ask, Baris Arduc are probleme mari cu alcoolul...
- cred ca sunt invidiosi ca filmul se bucura de un mare succes si ca de cand a inceput sa ruleze pe Star tv nu a coborat sub locul 1
PS: multumim pentru traduceri, Carina
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
poate ii cam place sa treaga la masea, cine stie ....daca vor mai aparea stiri ca acestea as crede ca asa este .....multi actori au problemele lor...si daca este asa atunci nici nu-mi doresc ca Elcin sa intre in viata lui.
PS: multumim pentru traduceri, Carina
cu multa placere Deea...
carina- vip
...ref Baris, mi-e greu sa cred ca asa stau lucrurile si sincer mi-ar pare rau daca s-ar adeveri...intr-adevar il vad ca pe un tip f timid si am senzatia ca rolul i se potriveste "manusa"...m-am tot uita pe youtube la diverse emisiuni unde au fost invitati el si cu Elcin...in prezenta ei pare sa aibe mai multa siguranta si parca se completeaza unul pe altul.carina a scris:
cu multa placere Deea...
carina- vip
Nici eu nu cred ce se scrie despre el. Care bărbat nu bea? Dar de la un pahar să-l faci alcoolic e prea exagerat. Și ce, au dovezi, l-au prins, l-au filmat băut? Ce contează ce face în viața lui privată? Mulți actori , chiar și actrițele, au metehne, diverse probleme, nu sunt sfinți.
Dacă își face treaba la filmări, care-i problema?
Faptele bune nu le văd. A aflat despre o fetiță bolnavă că ar vrea să-l vadă. A invitat-o la filmări, a petrecut toată ziua cu ea. S-a implicat în niște acțiuni pentru strângere de fonduri pentru copii bolnavi.
Clar e invidie pentru succesul de care se bucură. I se potrivește rolul lui Omer și face un cuplu frumos cu Elcin în serial.
Am văzut că a postat pe Twitter :) ( ceea ce înseamnă o față zâmbitoare) . O fi văzut și el acele articole defăimătoare?
Dacă își face treaba la filmări, care-i problema?
Faptele bune nu le văd. A aflat despre o fetiță bolnavă că ar vrea să-l vadă. A invitat-o la filmări, a petrecut toată ziua cu ea. S-a implicat în niște acțiuni pentru strângere de fonduri pentru copii bolnavi.
Clar e invidie pentru succesul de care se bucură. I se potrivește rolul lui Omer și face un cuplu frumos cu Elcin în serial.
Am văzut că a postat pe Twitter :) ( ceea ce înseamnă o față zâmbitoare) . O fi văzut și el acele articole defăimătoare?
Nicky- vip
Bineinteles dar sigur nu le da importanta....Ceea ce inseamna o fata zambitoare?.....Off!!! Am zis ca poza am sa o postez maine dar ca veni vorba am sa o postez de astazi. Sincer nu am vazut niciodata la doi actori colegi asa o bucurie cum li se citeste lor pe fata atunci cand sunt impreuna.Nicky a scris:
O fi văzut și el acele articole defăimătoare?
Asta este prima poza ca au mai multe si nu mi-au incaput toate cu cei doi.
Admin_dea05- Admin
Nicky a scris:https://youtu.be/2zYiW_dSIQo
Am gasit traducerea la melodie
The song is 'Muhtemel Aşk' which means 'Probable Love' . Lyrics are suiting the scene.
Muhtemel aşk için
For only a probable love
Aştım bendimi
I crossed my walls
Yolculuk nereye
The path goes to where
Dinlemeden kendimi
Without listening to myself
Ah ah muhtemelen aşk
Probable love
Bir anda çocuk oldum
In a moment I became a kid
Saklandı kederlerim
My sorrows were hidden
Yumdum gözlerimi
I closed my eyes
Sana açtım kendimi
I opened myself to you
Ah ah muhtemelen aşk
Probable love
Ah muhtemel aşk için
For only a probable love
Virane oldum
I went crazy
Bir an-ı aşk ömrüme
Just a moment of love
Divane oldu
Drove my life crazy
Hiç canım acımadan
With the thought I could be never hurt
Aşık oldum sandım
I have fallen in love
Dikenlerin üstünde
(I am) on the thorns
Bir tebessüm yüzümde
With a smile on my face
Ah ah muhtemelen aşk
Probable love
Ah muhtemel aşk için
For only a probable love
Virane oldum
I went crazy
Bir an-ı aşk ömrüme
Just a moment of love
Divane oldum
Drove my life crazy
Admin_dea05- Admin
Super, super, super! Mulțumesc mult! Pentru versuri. Și pentru colaj. E fain.
E cum am simțit, melodia e foarte bine aleasă pentru acel moment.
E cum am simțit, melodia e foarte bine aleasă pentru acel moment.
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Dum 27 Dec 2015, 5:49 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
Admin_dea05 a scris:
Bineinteles dar sigur nu le da importanta....Ceea ce inseamna o fata zambitoare?.....Off!!! Am zis ca poza am sa o postez maine dar ca veni vorba am sa o postez de astazi. Sincer nu am vazut niciodata la doi actori colegi asa o bucurie cum li se citeste lor pe fata atunci cand sunt impreuna.
Asta este prima poza ca au mai multe si nu mi-au incaput toate cu cei doi.
ai dreptate Deea...si parerea mea este aceeasi, pur si simplu se inteleg din priviri...sunt tare haiosi cand sunt impreuna
carina- vip
N-am văzut faza asta cupidon
https://www.facebook.com/888232617936965/videos/972582539501972/
N-am avut răbdare să mă uit la emisiunea aceea la care au fost invitați, dacă nu înțelegeam mai nimic din ce vorbeau.
N-am avut răbdare să mă uit la emisiunea aceea la care au fost invitați, dacă nu înțelegeam mai nimic din ce vorbeau.
Nicky- vip
Nici eu nu am vazut emisiunea dar faza e pusa in clipul acesta ElBarNicky a scris:N-am văzut faza asta cupidon
Admin_dea05- Admin
Frumos! Am văzut atâtea clipuri în ultima vreme, și din serial, și de la filmări, că mi s-au amestecat în cap.Admin_dea05 a scris:
Nici eu nu am vazut emisiunea dar faza e pusa in clipul acesta ElBar
M-au zăpăcit.
Nicky- vip
sa ne mai clatim ochii..Oare cand ii vedem pe Omer si defne la orizontala????.....Nicky a scris:Frumos! Am văzut atâtea clipuri în ultima vreme, și din serial, și de la filmări, că mi s-au amestecat în cap.Admin_dea05 a scris:
Nici eu nu am vazut emisiunea dar faza e pusa in clipul acesta ElBar
M-au zăpăcit.
Admin_dea05- Admin
La vară.Admin_dea05 a scris:
sa ne mai clatim ochii..Oare cand ii vedem pe Omer si defne la orizontala????.....
Nicky- vip
El si Gupse. Ea a simtit cred ca nevoia sa arate ca sunt impreuna.Nu inteleg filmarea...ma duce in eroare beculetele din pom. Oare e filmare de anul trecut chiar daca e postata in octombrie?!
https://www.youtube.com/watch?v=XX23e5PrYQo
Urata mai este .Are trasaturile unui barbat la fata. Cum s-o fi uitat Baris la ea , oare ce l-a atras?..Hai sa zici ca in poza asta ara ii este rolul dar in filmare este ea naturala si din toata inima spun ca-i tare urata!
https://www.youtube.com/watch?v=XX23e5PrYQo
Urata mai este .Are trasaturile unui barbat la fata. Cum s-o fi uitat Baris la ea , oare ce l-a atras?..Hai sa zici ca in poza asta ara ii este rolul dar in filmare este ea naturala si din toata inima spun ca-i tare urata!
Admin_dea05- Admin
Numai el știe ce a văzut la ea, ce a simțit pentru ea. Poate l-a ajutat în carieră. Am înțeles că ea are mai multă experiență în domeniu, poate are mai multe relații.
Nicky- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii