2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
noapte buna , fetele!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
noapte buna , fetele!!!
...noapte buna si tie draga mea,
ps. daaa, acum mi-am dat seama de unde l-ai "luat" pe Baris
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Eu ma tot uit la poza dar nu-mi dau seama.Nu stiu care e falsa.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
...Baris se uita cu coada ochiului la Elcin si parca il umfla si pe el rasul
carina- vip
Buna dimi.Ce se intampla cu Omer, ca am vazut ca din episodul 25 are probleme cu mana dreapta, numai poate desena.Defne, incearca sa-l provoace la maxim dar ea nu stie ce problema are el.Un singur defect are serialul asta, Neriman si acolitii ei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Iuliana se rezolva cu mana , face parte din scenariu !
...ce-mi place de ei cum se pozeaza in afara filmului ...cred ca sunt primii turci pe care ii vad!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Adica el joaca teatru ca sa castige ea?Frumoasa miscare.Camelia_Monica a scris:
Iuliana se rezolva cu mana , face parte din scenariu !
...ce-mi place de ei cum se pozeaza in afara filmului ...cred ca sunt primii turci pe care ii vad!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Adica el joaca teatru ca sa castige ea?Frumoasa miscare.
...nu, n-a jucat teatru, chiar a avut probleme cu mana datorita unor probleme psihce/neuro-vegetative
ps. la sectiunea rezumate/traduceri vei gasi fragmente din ep traduse si cu siguranta vei reusi sa intelegi actiunea
carina- vip
...nu mai inteleg nimic, capul mi s-a facut "prastie"...araboaicele au turbat...cica a venit Yunus la casa lui Omer si a chemat politia...nu se stie de ce?...astea se intreaba ca poate Elcin n-a fost aseara acasa sau poate nu este de gasit...o a-2-a problema intens dezbatuta este inelul lui Baris/Omer...ba ca este primit de la "bufnita" ( cum o numesc ele pe Gupse) ba este din serial...cica Baris ar fi dat astazi nu stiu ce autografe si ar fi avut inel p deget..
carina- vip
Vorbesti de viata de zi cu zi sau e un nou personaj in serial?carina a scris:
...nu mai inteleg nimic, capul mi s-a facut "prastie"...araboaicele au turbat...cica a venit Yunus la casa lui Omer si a chemat politia...nu se stie de ce?...astea se intreaba ca poate Elcin n-a fost aseara acasa sau poate nu este de gasit...o a-2-a problema intens dezbatuta este inelul lui Baris/Omer...ba ca este primit de la "bufnita" ( cum o numesc ele pe Gupse) ba este din serial...cica Baris ar fi dat astazi nu stiu ce autografe si ar fi avut inel p deget..
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Vorbesti de viata de zi cu zi sau e un nou personaj in serial?
...vorbesc de viata super reala...Yunus cica este prietenul lui Elcin Sangu, actrita care o interpreteaza pe Defne si am inteles ca Yunus s-a dus in dupa amiaza asta pe platoul de filmare, adica la locuinta lui Omer si ar fi chemat politia ca sa se sesizeze toate institutiile cu privire la exploatarea actorilor care sunt nevoiti sa lucreze 18-20/zi etc
carina- vip
Dar ce-l apuca, ca doar nu numai ea munceste din greu.carina a scris:
...vorbesc de viata super reala...Yunus cica este prietenul lui Elcin Sangu, actrita care o interpreteaza pe Defne si am inteles ca Yunus s-a dus in dupa amiaza asta pe platoul de filmare, adica la locuinta lui Omer si ar fi chemat politia ca sa se sesizeze toate institutiile cu privire la exploatarea actorilor care sunt nevoiti sa lucreze 18-20/zi etc
iulianagl- moderator
...nu stiu, dar as fi curioasa sa stiu in ce calitate face acest tan-tam?...ce Elcin n-are gura sa spuna ce-o deranjeaza?...cred ca ea este cea in masura sa-si rezolve problemele, nu sa intervina el...iulianagl a scris:
Dar ce-l apuca, ca doar nu numai ea munceste din greu.
carina- vip
Se pare ca turcii sunt ff protectivi cu femeile pe care le iubesc ...carina a scris:
...nu stiu, dar as fi curioasa sa stiu in ce calitate face acest tan-tam?...ce Elcin n-are gura sa spuna ce-o deranjeaza?...cred ca ea este cea in masura sa-si rezolve problemele, nu sa intervina el...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Mai bine zis e gelos, normal la o asa amazoana langa un asa amazon, cred si eu ca vezi rosu in fata ochilor.Irina111 a scris:
Se pare ca turcii sunt ff protectivi cu femeile pe care le iubesc ...
iulianagl- moderator
...pana la urma cred ca a fost doar o inventie a fanilor cum ca Yunus ar fi venit pe platoul de filmare sa faca scandal...o vad pe Elcin ca paraseste locatia bine merci...nu stiu in masina cui este...cu siguranta in scurt timp se va afla acest lucru
carina- vip
...aceasta este masina lui Yunus...nu stiu, parca masina in care este Elcin pare mai degraba a fi un Jeep...
carina- vip
Buna! Ai ajuns deja la episodul 25 ? ...mama ce viteza ai prins!!!iulianagl a scris:Buna dimi.Ce se intampla cu Omer, ca am vazut ca din episodul 25 are probleme cu mana dreapta, numai poate desena.Defne, incearca sa-l provoace la maxim dar ea nu stie ce problema are el.Un singur defect are serialul asta, Neriman si acolitii ei.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii