2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
fetele
Carina mie mi se pare ca araboaicele se precipita cu multe informatii...s-o fi dus omul sa o astepte sa iese de la filmari !
Carina mie mi se pare ca araboaicele se precipita cu multe informatii...s-o fi dus omul sa o astepte sa iese de la filmari !
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
...cu fanii nu te joci!!!!...au sesizat faptul ca aceasi scena a foat filmata din doua bucati...intr-una Defnea avea bluza cu maneca lunga si in cealalta cu maneca 3/4
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Camelia_Monica a scris: fetele
...n-as putea sa dau vina numai pe ele, cred ca in asa fel primesc si ele informatiile...de exp. daca un fan pune o poza pe instagram adm forumului arabesc ia imediat legatura cu respectivul si cere diverse detalii...cu privire la Yunus si chematul politiei etc, daca intri pe instagramul lui bonya6 ( care este de origine turca), ai sa vezi poza cu masina lui Yanus si toti fanii comenteaza de chematul politiei, etc,,
...in momentul de fata este "doliu" pe forumuri si toata lumea discuta despre faptul ca Elcin ar putea sa se casatoreasca la vara cu Yunus...si ca bucuria pe care au trait-o ieri a fost de scurta durata, etc...greu de multumit acesti fani!!!!
carina- vip
Sunt de apreciat si de felicitat acesti minunati actori ...intradevar adevarati profesionisti ..intrucat sunt atatea influente externe(media,fanii etc)ei reusesc sa si continuie vietile lor personale cu succes dupa cum pare ca se vede (casatorie,logodna,timp liber petrecut impreuna)si in acelasi timp si profesionala sa ne transmita noua ceea ce scenaristul vrea sa realizeze din aceasta poveste ..carina a scris:
...n-as putea sa dau vina numai pe ele, cred ca in asa fel primesc si ele informatiile...de exp. daca un fan pune o poza pe instagram adm forumului arabesc ia imediat legatura cu respectivul si cere diverse detalii...cu privire la Yunus si chematul politiei etc, daca intri pe instagramul lui bonya6 ( care este de origine turca), ai sa vezi poza cu masina lui Yanus si toti fanii comenteaza de chematul politiei, etc,,
...in momentul de fata este "doliu" pe forumuri si toata lumea discuta despre faptul ca Elcin ar putea sa se casatoreasca la vara cu Yunus...si ca bucuria pe care au trait-o ieri a fost de scurta durata, etc...greu de multumit acesti fani!!!!
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
..eu m-am invatat minte de la Asi , apoi Gonulcelen ...asa ca nu ma mai astept sa fie si in viata reala impreuna ...bine sunt si cazuri in care au ramas impreuna .
Camelia_Monica- vip
umm..e si bine si rau parerea mea ...uite la "un destin la rascruce" au ramas in preuna ..ok ..dar acum acrita e in serialul Kara sevda ..sincer nu mai are farmec serialul..nu i bine sa stie publicul chiar totul ...au ei ghija de "chimia" lor daca exista ..sunt oameni pana la urma ..Camelia_Monica a scris:..eu m-am invatat minte de la Asi , apoi Gonulcelen ...asa ca nu ma mai astept sa fie si in viata reala impreuna ...bine sunt si cazuri in care au ramas impreuna .
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Hei, dragelor se pare ca Tramba o place pe Defne, upppsss ia cazut cu tronc.Vai, Omush va avea concurenta, oare?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
poza facuta ieri dupa intoarcerea lui Gupse din Izmir la cabinetul stilistul Elgin Tan...
carina- vip
am pus la sectiunea rezumate/traduceri ep.12 partea a-2-a
carina- vip
Great!Mersi!carina a scris:am pus la sectiunea rezumate/traduceri ep.12 partea a-2-a
iulianagl- moderator
carina a scris:
...deja aici cred ca-si pierduse si rabdarea
The crazy fans are still camping outside Omer's house. From what I heard, Baris came out and told them that they are really tired because they have been working all night. Elcin said it's impossible to do individual photos with everyone because they still have a lot of work ahead of them, and that they love them all.
They decided to please the fans with some group photos!! Come on fans, let them get their work done, lutfen!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
https://twitter.com/addictedseckin
He says: "I understand your situation, but you also need to understand...there's no reason to prolong this story (this issue), everyone will take a photo in a calm manner, and we'll be done".
He says: "I understand your situation, but you also need to understand...there's no reason to prolong this story (this issue), everyone will take a photo in a calm manner, and we'll be done".
Admin_dea05- Admin
Muica, astia chiar sunt nebuni, acum din cauza nebuniei lor sa nu termine serialul mai repede.
iulianagl- moderator
Ma da el...el e deosebit, mor dupa el, am inceput sa ma gandesc numai la el.Privirea aia galesa, zambetul molcom, pfuiii, e super.
iulianagl- moderator
Dea, azi de macar doua ori am cascat gura pe FB la bannarele tale. Fotgrafiile din ep1 cand se intoarce de la sport si o vede la el in bucatarie. Privirea aia...
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
...ce haiosi sunt aici...
carina- vip
carina a scris:
Chimie. Ce frumos o face sa rada.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
...ai vazut Iuliana ...si pe Vic si Denisa nu le pot corupe deloc !iulianagl a scris:Ma da el...el e deosebit, mor dupa el, am inceput sa ma gandesc numai la el.Privirea aia galesa, zambetul molcom, pfuiii, e super.
fetele
Camelia_Monica- vip
e poza noua? nu am mai vazut-ocarina a scris:
Admin_dea05- Admin
cam asa a fost episodul trecut si reactia pozelor cu cei doi tipa se pricepe la combinatii pacat ca nu inteleg si glumele din clip
Admin_dea05- Admin
lombicutz a scris:Dea, azi de macar doua ori am cascat gura pe FB la bannarele tale. Fotgrafiile din ep1 cand se intoarce de la sport si o vede la el in bucatarie. Privirea aia...
am facut colaje din primele doua episoade
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t835-kiralik-ask-colaje#429733
am sa fac pentru fiecare episod
Admin_dea05- Admin
Nu-i nimic, ba inca e bine ca abia ne ramane noua mai mult.Eu il iubesc la nebunie.Camelia_Monica a scris:
...ai vazut Iuliana ...si pe Vic si Denisa nu le pot corupe deloc !
fetele
iulianagl- moderator
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii