2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
Crisu a scris:
Nu e panica, suntem bine, foarte bine
Telaș yoc, biz iyiyiz, cok iyiyiz - ca sa i citez :))
...daca cumva nu este efortul prea mare, te-as ruga sa faci un rezumat si la Elbar Humor 16...daca se poate!!!...iti multumesc fff mult!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
am pus la sectiunea traduceri ep.32 partea a-2-a
carina- vip
Buna dimi, da ma Carina, ai dreptate ca eu cand an vazut poza cu ei trei vroiam sa spun ca am vazut-o undeva, si ca ei doi erau imbracati ca in episodul trecut, da e tipa cu care s-a intalnit la cafea si dupa care s-au salutat ea a plecat si Defne a urcat pe scari.Deci nici nu trebuie sa ne ambalam asa de tare la tot ce se posteaza pe alte forumuri, ca asa e unul arunca o pastila si toti dupa aceea incepe sa presupuna ce contine, cum sunt si eu de fel, curiozitatea nu-mi da pace.carina a scris:
...e o nebuloasa cu persoana din imagine...pana la urma am inteles ca a fost pe post de "sufleor" in echipa si ca acum isi incearca norocul in actorie
ps. am vazut ca a aparut si in ep.32 cand Omer s-a dus sa bea cafea la office, s-a intalnit cu ea acolo ...apoi a venit Defne
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimineata! :))carina a scris:
...daca cumva nu este efortul prea mare, te-as ruga sa faci un rezumat si la Elbar Humor 16...daca se poate!!!...iti multumesc fff mult!
0.01: B, cand are ocazia, se uita la ElBar Humor
K: eu, chiar eu, ce norocos sunt, stiri de ultima ora
0.14: panica pe platou, vocea interioara a echipei de filmare
Echipa de filmare catre fani: de ce tot veniti in sufletul nostru, vreau sa nu mai veniti, sunteti aici non stop, pe capul nostru ca râia, sunteti tot timpul cu noi aici
0.26: lasati i pe oameni sa si faca treaba
0.28: Emir Kozcuoğlu din Kara Sevda in rolul lui Yunus
0.32: cat tu (O) ai lipsit de pe platou, a venit Yunus, ce zici de asta?
O: te ai stabilit aici in lipsa mea
Voce, ca Yunus: voi strica acest joc
0.40: fanii D&O: ne am bucurat prea devreme, profesore...ce tot ziceti acolo, cine vine?
0.47: Yunus a venit la usa lui O
D: imediat ai si venit
0.50: Y asteptand terminarea fimarii (asta cred ca vor sa sugereze)...ce i cu fata asta? O sa mor de ras
1.09: seara, la iesirea de la filmari
O: nu pleca, ramai aici
D: nu pot ramane
1.24: fanii: ah, ah, a plecat...ce de plansete
1.32: comentariile leoacei (referindu se la zodie) Gupse: ceva de insulta, cel mai neplacut element sau comparatie...n am putut s o inteleg p asta, timpanul a refuzat o :))
1.39: K: doamne, nu se mai termina iarna asta, frigul asta, o sa ma spanzur din cauza frigului...doamne, nu ne mai da asa ierni intunecate si drumuri noroioase
1.52: o las p asta aici
G: Stiti ca i a spus da cu toate ca stia ca ei sunt iubiti (ceva de genul)
G: ...
D: ce curiosi sunteti sa vorbiti lucruri rele (sa barfiti), sa va fie rusine
2.08: D: sunt suporter al echipei Besiktas
Dar...vocea lui Sude cu referire la O: O joaca/tine cu Fenerbahce
2.12: Cred ca B te va face sa devii suporter Fenerbahce
2.14: stiti cu toti ca D a slabit intr o perioada
K: tu ai uscat o pe fata subtire (slabanoaga) in 5 luni (din cauza ta a slabit)
218: am mai spus ca se potrivesc
2.22: ii sta bine, nu i asa, B?
2.26: ceva de genul ca nu sunt 5, dar asa sa fie, ne a terminat acel 5 (cred ca cei 5 ani de relatie cu Y)
K: are o relatie nefericita de 10 ani, nu fiti ca Nazlican
K: iese cu cineva nepotrivit
Discutie intre Sadri si Sukru...Sadri spune ca stie care e probl, dar nu poate face nimic, iar Sukru ii spune ca nu e nevoie sa ne implicam, cand va fi timpul vor rezolva singuri. Sadri: adica spui ca inca exista o speranta
3.42: altii ii consoleaza pe fanii D&O: asa e viata, exista si despartiri, exista si impacari
3.53: bonya catre fanii D&O (nu stiu la cine se refera prin bonya)
B:eu sunt alaturi de voi pana la sfarsit
B: nu va faceti griji, va voi apara drepturile pana la sfarsit
B: va multumesc tuturor ca ati venit pana aici
B: dar am o cerinta de la voi
B: nu renuntati la procesul vostru (adica la ceea ce faceti), pt ca voi aveti dreptate. Daca voi nu dati inapoi, eu voi face tot ce pot sa va ajut. Daca dati inapoi, vor veni mai rau peste voi, ei sunt cei care trebuie sa se teama, nu voi, voi sunteti partea care are dreptate.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
Buna dimineata! :))
0.01: B, cand are ocazia, se uita la ElBar Humor
K: eu, chiar eu, ce norocos sunt, stiri de ultima ora
0.14: panica pe platou, vocea interioara a echipei de filmare
Echipa de filmare catre fani: de ce tot veniti in sufletul nostru, vreau sa nu mai veniti, sunteti aici non stop, pe capul nostru ca râia, sunteti tot timpul cu noi aici
0.26: lasati i pe oameni sa si faca treaba
0.28: Emir Kozcuoğlu din Kara Sevda in rolul lui Yunus
0.32: cat tu (O) ai lipsit de pe platou, a venit Yunus, ce zici de asta?
O: te ai stabilit aici in lipsa mea
Voce, ca Yunus: voi strica acest joc
0.40: fanii D&O: ne am bucurat prea devreme, profesore...ce tot ziceti acolo, cine vine?
0.47: Yunus a venit la usa lui O
D: imediat ai si venit
0.50: Y asteptand terminarea fimarii (asta cred ca vor sa sugereze)...ce i cu fata asta? O sa mor de ras
1.09: seara, la iesirea de la filmari
O: nu pleca, ramai aici
D: nu pot ramane
1.24: fanii: ah, ah, a plecat...ce de plansete
1.32: comentariile leoacei (referindu se la zodie) Gupse: ceva de insulta, cel mai neplacut element sau comparatie...n am putut s o inteleg p asta, timpanul a refuzat o :))
1.39: K: doamne, nu se mai termina iarna asta, frigul asta, o sa ma spanzur din cauza frigului...doamne, nu ne mai da asa ierni intunecate si drumuri noroioase
1.52: o las p asta aici
G: Stiti ca i a spus da cu toate ca stia ca ei sunt iubiti (ceva de genul)
G: ...
D: ce curiosi sunteti sa vorbiti lucruri rele (sa barfiti), sa va fie rusine
2.08: D: sunt suporter al echipei Besiktas
Dar...vocea lui Sude cu referire la O: O joaca/tine cu Fenerbahce
2.12: Cred ca B te va face sa devii suporter Fenerbahce
2.14: stiti cu toti ca D a slabit intr o perioada
K: tu ai uscat o pe fata subtire (slabanoaga) in 5 luni (din cauza ta a slabit)
218: am mai spus ca se potrivesc
2.22: ii sta bine, nu i asa, B?
2.26: ceva de genul ca nu sunt 5, dar asa sa fie, ne a terminat acel 5 (cred ca cei 5 ani de relatie cu Y)
K: are o relatie nefericita de 10 ani, nu fiti ca Nazlican
K: iese cu cineva nepotrivit
Discutie intre Sadri si Sukru...Sadri spune ca stie care e probl, dar nu poate face nimic, iar Sukru ii spune ca nu e nevoie sa ne implicam, cand va fi timpul vor rezolva singuri. Sadri: adica spui ca inca exista o speranta
3.42: altii ii consoleaza pe fanii D&O: asa e viata, exista si despartiri, exista si impacari
3.53: bonya catre fanii D&O (nu stiu la cine se refera prin bonya)
B:eu sunt alaturi de voi pana la sfarsit
B: nu va faceti griji, va voi apara drepturile pana la sfarsit
B: va multumesc tuturor ca ati venit pana aici
B: dar am o cerinta de la voi
B: nu renuntati la procesul vostru (adica la ceea ce faceti), pt ca voi aveti dreptate. Daca voi nu dati inapoi, eu voi face tot ce pot sa va ajut. Daca dati inapoi, vor veni mai rau peste voi, ei sunt cei care trebuie sa se teama, nu voi, voi sunteti partea care are dreptate.
....multumesc ffff muuuuuulllllllllttt!!!! si o zi buna sa ai!
carina- vip
cu placere! o zi buna tuturor!carina a scris:
....multumesc ffff muuuuuulllllllllttt!!!! si o zi buna sa ai!
Crisu- vip
astia vor sa ne tina pe jar pana vinerul cu ozetul postat...nu mai am rabdare :))
Rezumatul ep. 33:
Acum, Ömer este nevoit să facă alegerea vieții lui. Se va sacrifica pentru a salva Passionis?
Confruntându-se cu pericolul de a rămâne sărac, Koray intră în panică. Și Yasemin este pe punctul de a lua o altă decizie dificilă. Va alege dragostea sau cariera?
Scânteia dintre Defne și Ömer, care locuiesc sub același acoperiș, începe să crească.
Un nou episod plin de surprize!
Rezumatul ep. 33:
Acum, Ömer este nevoit să facă alegerea vieții lui. Se va sacrifica pentru a salva Passionis?
Confruntându-se cu pericolul de a rămâne sărac, Koray intră în panică. Și Yasemin este pe punctul de a lua o altă decizie dificilă. Va alege dragostea sau cariera?
Scânteia dintre Defne și Ömer, care locuiesc sub același acoperiș, începe să crească.
Crisu- vip
Crisu a scris:astia vor sa ne tina pe jar pana vinerul cu ozetul postat...nu mai am rabdare :))
Rezumatul ep. 33:
... mii de multumiri ptr traducere...
carina- vip
carina a scris:
WOOOW ce frumosi suuuunt...clar nu mai am rabdare pana vineri :))
Crisu- vip
Crisu a scris:astia vor sa ne tina pe jar pana vinerul cu ozetul postat...nu mai am rabdare :))
Rezumatul ep. 33:
...nici eu nu mai am rabdare...dar ma cam pune pe jar acest ozet...sa aleaga Omer Passionis?...oare unde ne vor duce acesti scenaristi?
carina- vip
...oare aici Omer este pus in situatia sa ia "mareata" decizie?
carina- vip
https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fmira_l2%2Fstatus%2F695650914997268480&h=xAQFQWIDb&hc_location=ufi
...fazele cele mai "dure' din serial, cei drept inca n-au apelat la furculita...sa-si scoata ochii..
...fazele cele mai "dure' din serial, cei drept inca n-au apelat la furculita...sa-si scoata ochii..
carina- vip
Imi place dulceata din calmitatea lui dar cand il apuca nebunia e si mai yamiiiii!Super, felicitari cui a facut clipuletul si voua ca l-ati adus aici.carina a scris:https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fmira_l2%2Fstatus%2F695650914997268480&h=xAQFQWIDb&hc_location=ufi
iulianagl- moderator
...multumim, imi pare tare bine ca acest forum supravietuieste si ca reusim sa mai schimbam pareri..iulianagl a scris:
Imi place dulceata din calmitatea lui dar cand il apuca nebunia e si mai yamiiiii!Super, felicitari cui a facut clipuletul si voua ca l-ati adus aici.
carina- vip
cred ca pana la urma va fi un mare fâs cu mareata decizie, s ar putea sa se refere la oferta lui Tranba de a cumpara marca Passionis...au bagat ozetul asta ca sa starneasca interesul si au reusit :)carina a scris:
...nici eu nu mai am rabdare...dar ma cam pune pe jar acest ozet...sa aleaga Omer Passionis?...oare unde ne vor duce acesti scenaristi?
Crisu- vip
...au araboaicele astea un umor ceva de groza...aceasta poza este insotita de urmatorul msg.." Waw, ce s-a intamplat cu Alba-ca-Zapada ( Elcin-Defne)...cred ca doar ce-a auzit de Joe-Masina ( Gupse) ca este la terapie intensiva
carina- vip
Pai dintotdeauna ce a fost mai bun aici a fost pus, si mereu a fost si este o echipa buna, ceea ce faceti voi acum, am facut si eu cu mult timp in urma, de aceea stiu ce inseamna munca depusa.Bravo, va felicit.carina a scris:
...multumim, imi pare tare bine ca acest forum supravietuieste si ca reusim sa mai schimbam pareri..
iulianagl- moderator
Crisu a scris:
cred ca pana la urma va fi un mare fâs cu mareata decizie, s ar putea sa se refere la oferta lui Tranba de a cumpara marca Passionis...au bagat ozetul asta ca sa starneasca interesul si au reusit :)
si eu sper sa fie vorba de cu totul altceva, numai sa nu se desparta de Defne, desi il vad destul de retinut fata de ea si parca ar fi pregatit in orice moment sa spuna PA!
carina- vip
Eu nu cred ca vor vinde marca Passionis, poate o asociere dar nu cred ca va renunta Omer la ea si tocmai lui Tramba.Nu stiu parerea mea.Crisu a scris:
cred ca pana la urma va fi un mare fâs cu mareata decizie, s ar putea sa se refere la oferta lui Tranba de a cumpara marca Passionis...au bagat ozetul asta ca sa starneasca interesul si au reusit :)
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai dintotdeauna ce a fost mai bun aici a fost pus, si mereu a fost si este o echipa buna, ceea ce faceti voi acum, am facut si eu cu mult timp in urma, de aceea stiu ce inseamna munca depusa.Bravo, va felicit.
...stiu Iuliana, ca si eu pe vremuri am fost fff activa...de pe vremea port.ro, apoi am luat o pauza mai lunga si uite asa intr-o seara neavand ce face m-am apucat sa mai uit la Kiralik Ask...si de atunci ma tot uuuuuiiiiittttttt!
carina- vip
Tocmai asta am zis si eu dupa ce am vazut ep. 32, eu cred ca va renunta la Defne, ceva o sa apara care ii va desparti si nu ma refer la bomba dintre Defne si Neriman, asta o sa explodeze ceva mai tarziu, acum ma gandesc sa nu apara una sa-l faca pe Omer sa salveze Pass.carina a scris:
si eu sper sa fie vorba de cu totul altceva, numai sa nu se desparta de Defne, desi il vad destul de retinut fata de ea si parca ar fi pregatit in orice moment sa spuna PA!
iulianagl- moderator
Eu am renuntat din lipsa de timp, dar si ca intr-un fel mi-am pierdut echipa, asta e am devenit pensionara.carina a scris:
...stiu Iuliana, ca si eu pe vremuri am fost fff activa...de pe vremea port.ro, apoi am luat o pauza mai lunga si uite asa intr-o seara neavand ce face m-am apucat sa mai uit la Kiralik Ask...si de atunci ma tot uuuuuiiiiittttttt!
iulianagl- moderator
de cand a aparut in presa informatia ca Elcin se pregateste sa filmeze ptr alt film, nu mai face fata pozelor....aici cu Ali Aslan, dir. imagine
Ultima editare efectuata de catre carina in Mar 09 Feb 2016, 7:29 pm, editata de 1 ori
carina- vip
mai mult ca sigur e exclus o asociere intre Passionis si Tranbaiulianagl a scris:
Eu nu cred ca vor vinde marca Passionis, poate o asociere dar nu cred ca va renunta Omer la ea si tocmai lui Tramba.Nu stiu parerea mea.
Crisu- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii