2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
La fel!Admin_dea05 a scris:Pupici , Iuliana!!!! Trebuie sa plec.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
si koray are farmecul lui dar pana intr un punct, in prima parte, cea cu cocktail urile, a fost ok, amuzant, dar dupa m a plictisit cu crizele lui existentiale legate de darya, cu discutiile inutile cu neriman, pe cine mai urasc ei, madonna, beyonce, etc...
si alp, prietenul lor, parca trebuia sa stea in ghips 6 luni...colectia de iarna o prezentasera deja cand a cazut asta de pe acoperis, acum pregatesc colectia de primavara...nu prea ies la calcul cele 6 luni
partea cu petrecerea de la inceput mi a placut, dar n am inteles de ce trebuiau sa sarbatoreasca...adica firma nu e inafara pericolului de faliment, au castigat doar timp, acele 3 luni, cu banii luati de la tranba...
parca prea multa umplutura
si alp, prietenul lor, parca trebuia sa stea in ghips 6 luni...colectia de iarna o prezentasera deja cand a cazut asta de pe acoperis, acum pregatesc colectia de primavara...nu prea ies la calcul cele 6 luni
partea cu petrecerea de la inceput mi a placut, dar n am inteles de ce trebuiau sa sarbatoreasca...adica firma nu e inafara pericolului de faliment, au castigat doar timp, acele 3 luni, cu banii luati de la tranba...
parca prea multa umplutura
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
mai romantici au fost sinan si yasemin in ep asta...ceilalti 2 n au avut loc ba de koray, ba de sadri...daca e in pana de idei scenarista, sa apeleze la fani, au idei mult mai bune :))
din promo ai fi inteles ca defne il mangaie pe omer pe sub masa, cu piciorul...nici vorba, mai degraba i a tras una...cred ca are si vanataie pe gamba :))
din promo ai fi inteles ca defne il mangaie pe omer pe sub masa, cu piciorul...nici vorba, mai degraba i a tras una...cred ca are si vanataie pe gamba :))
Crisu- vip
legat de ultima parte, scenele cu omer si gallo, gallo a auzit de omer, insa nu cred ca stie cum arata, adica nu cred ca stie ca cel care a scapat o de la petrecere este omer iplikci...in schimb, omer stia ca ea este gallo, in masina i a si dat replica la un moment dat ca el nu intelege sufletul femeilor, fix ce i reprosa gallo...inainte de a cobora din masina, gallo a zis ca i ramane datoare, omer raspunde ca a notat asta si ea raspunde ca se va revansa fata de el, apoi omer are aceeasi expresie faciala ca cea avuta la iesirea din biroul lui tranba, cand i a copt o cu colectia...deci, cred ca privirile si amabilitatea lui sunt de fapt un joc pentru ca gallo sa aleaga pantofii de la passionis la prezentarea hainelor ei
Crisu- vip
Cum am mai spus cineva nu-i doreste impreuna, concluzie episod de umplutura, numai are farmec ceva s-a pierdut undeva si tare imi pare rau.Crisu a scris:mai romantici au fost sinan si yasemin in ep asta...ceilalti 2 n au avut loc ba de koray, ba de sadri...daca e in pana de idei scenarista, sa apeleze la fani, au idei mult mai bune :))
iulianagl- moderator
Pai da Crisu Gallo ar fi trebuit sa-si dea seama dupa replicile lui Omer cine e el, doar daca tot ce s-a spus ca a spus Gallo nu a spus, deci iar lipseste un link.Crisu a scris:legat de ultima parte, scenele cu omer si gallo, gallo a auzit de omer, insa nu cred ca stie cum arata, adica nu cred ca stie ca cel care a scapat o de la petrecere este omer iplikci...in schimb, omer stia ca ea este gallo, in masina i a si dat replica la un moment dat ca el nu intelege sufletul femeilor, fix ce i reprosa gallo...inainte de a cobora din masina, gallo a zis ca i ramane datoare, omer raspunde ca a notat asta si ea raspunde ca se va revansa fata de el, apoi omer are aceeasi expresie faciala ca cea avuta la iesirea din biroul lui tranba, cand i a copt o cu colectia...deci, cred ca privirile si amabilitatea lui sunt de fapt un joc pentru ca gallo sa aleaga pantofii de la passionis la prezentarea hainelor ei
iulianagl- moderator
ep asta a fost cam de umplutura, ce i drept, dar parca mi se pare exagerata si ideea ca a intervenit gupse in scenariu...pana la urma, orice e posibil...poate si o reveni scenarista, inca mai am sperante :))iulianagl a scris:
Cum am mai spus cineva nu-i doreste impreuna, concluzie episod de umplutura, numai are farmec ceva s-a pierdut undeva si tare imi pare rau.
Crisu- vip
e posibil sa si fi dat seama, dar s a terminat ep...sau poate chiar nu si a dat seama...ne vom lamuri vinerea viitoareiulianagl a scris:
Pai da Crisu Gallo ar fi trebuit sa-si dea seama dupa replicile lui Omer cine e el, doar daca tot ce s-a spus ca a spus Gallo nu a spus, deci iar lipseste un link.
Crisu- vip
Sa apara si promo 2 poate ne mai dezvaluie ceva.Ca primul cred ca iar e pacaleala.Crisu a scris:
e posibil sa si fi dat seama, dar s a terminat ep...sau poate chiar nu si a dat seama...ne vom lamuri vinerea viitoare
iulianagl- moderator
[quote="iulianagl"]
Sa apara si promo 2 poate ne mai dezvaluie ceva.Ca primul cred ca iar e pacaleala.[/quo
....mi ar fi placut sa i dea personajului Define mai multa incredere in ea( datorita faptului ca deja e compromisa cu banii luati din intelegere)...sa i faca si ea ultimatum uri lui Omer (adica sa l faca sa se gandeasca mai mult ca ar putea s o piarda) s o faca mai mandra mai inaccesibila sa lupte pentru ea...si eu cred deasemenea ca s au indepartat de ideea principala cu care a inceput povestea...din baiatul introvertit care era Omer de i cautau ei femei pt intanliri ,au venit obtiunile toate odata amu si i si place baiatului ..
Sa apara si promo 2 poate ne mai dezvaluie ceva.Ca primul cred ca iar e pacaleala.[/quo
....mi ar fi placut sa i dea personajului Define mai multa incredere in ea( datorita faptului ca deja e compromisa cu banii luati din intelegere)...sa i faca si ea ultimatum uri lui Omer (adica sa l faca sa se gandeasca mai mult ca ar putea s o piarda) s o faca mai mandra mai inaccesibila sa lupte pentru ea...si eu cred deasemenea ca s au indepartat de ideea principala cu care a inceput povestea...din baiatul introvertit care era Omer de i cautau ei femei pt intanliri ,au venit obtiunile toate odata amu si i si place baiatului ..
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
nu mai cred in nici un promo sau poza de a lor pana nu vad episodul...si ep 34 promitea ceva..aranjamente, lumanari.. si vine omer si i sopteste la ureche ca vine sadri usta...pe bune?!!iulianagl a scris:
Sa apara si promo 2 poate ne mai dezvaluie ceva.Ca primul cred ca iar e pacaleala.
Crisu- vip
Se zvoneste ca Elcin ar parasi serialul de aia o arata cat mai putin iar Omer avea acea privire tampa catre Gallo din cauza ca se va indragosti de ea.
iulianagl- moderator
Trebuie sa-si revina ca s-au abatut de la tema serialului, deja se zvoneste ca Elcin pleaca nu stiu ce sa mai cred, unii sustin ca Barish nu ar mai fi cu Gupse altii ca ea e de vina pentru episodul 34.Crisu a scris:
nu mai cred in nici un promo sau poza de a lor pana nu vad episodul...si ep 34 promitea ceva..aranjamente, lumanari.. si vine omer si i sopteste la ureche ca vine sadri usta...pe bune?!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Se zvoneste ca Elcin ar parasi serialul de aia o arata cat mai putin iar Omer avea acea privire tampa catre Gallo din cauza ca se va indragosti de ea.
...poate or sa pateasca si ei ca in serialul Feriha ..dupa ce a murit ea au mai incercat cu vre o 8 ep in drumul lui Emir ..cum ca s a indragostit de sora dusmanului lui ...dar n a mers ...publicul ia sanctionat ...n au mai avut audienta..
Irina111- membru senior
Dumnezeu stie ce au de gand sa faca dar daca continua asa sigur isi vor pierde rating-ul.KA era un serial aparte nu ce au ei la ora actuala si dintr-odata s-au pierdut printre pantofi.Irina111 a scris:
iulianagl- moderator
Am auzit de aceasta continuare dar nici pe mine nu m-a interesat ca pe multi altii.Chestia e ca incep bine dar pe drum se ratacesc.Irina111 a scris:
...poate or sa pateasca si ei ca in serialul Feriha ..dupa ce a murit ea au mai incercat cu vre o 8 ep in drumul lui Emir ..cum ca s a indragostit de sora dusmanului lui ...dar n a mers ...publicul ia sanctionat ...n au mai avut audienta..
iulianagl- moderator
Sunt curioasa ce parere are Carina si poate afla ceva care sa fie adevarat ca pana acum am citit numai pareri care nu sunt imbucuratoare absolut deloc.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dumnezeu stie ce au de gand sa faca dar daca continua asa sigur isi vor pierde rating-ul.KA era un serial aparte nu ce au ei la ora actuala si dintr-odata s-au pierdut printre pantofi.
...ar fi frumos sa plece Define si dupa asta sa auzim ca s au cuplat pe bune ...sa moara toti ce i care au incercat sa i tina departe unul de altul cu riscul ca au stricat serialul..adica atotcunoscatoarea si policalificata lui partenera implicit ce i care o ajuta sau asculta..
Irina111- membru senior
Dar e ceva tipic serialelor turcesti, in Asi era Burcinuta care dirija scenele lui Murat deci nu inteleg cum de se da voie unora care nu au de a face cu serialul sa intervina, sincer eu nici nu le-asi lasa in platou, dute frate si fa-ti de treaba in alta parte sau mai nou cautati un job si concentreazate pe el si lasa-i pe altii sa-si faca treaba cum trebuie.Irina111 a scris:
...ar fi frumos sa plece Define si dupa asta sa auzim ca s au cuplat pe bune ...sa moara toti ce i care au incercat sa i tina departe unul de altul cu riscul ca au stricat serialul..adica atotcunoscatoarea si policalificata lui partenera implicit ce i care o ajuta sau asculta..
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar e ceva tipic serialelor turcesti, in Asi era Burcinuta care dirija scenele lui Murat deci nu inteleg cum de se da voie unora care nu au de a face cu serialul sa intervina, sincer eu nici nu le-asi lasa in platou, dute frate si fa-ti de treaba in alta parte sau mai nou cautati un job si concentreazate pe el si lasa-i pe altii sa-si faca treaba cum trebuie.
...asa se intampla cu femeile urate care au parteneri frumosi...incearca sa transmita ca ea il detine ...sau mai bine zis ..da in prostie de atata grija ...dar nu intodeauna le iese ...intr un final o sa realizeze si ea ca a exagerat ..sau ca n a meritat el ...si o s o ia cu unul mai tanar de la capat ...(ex pe Cagatay cine l a lansat...o urata batrana cu care au f in relatie o perioada la inceputul carierei lui..tot la fel se afisau peste tot)
Irina111- membru senior
Stai sa vedem ce o sa iasa si din aceasta relatie.Irina111 a scris:
...asa se intampla cu femeile urate care au parteneri frumosi...incearca sa transmita ca ea il detine ...sau mai bine zis ..da in prostie de atata grija ...dar nu intodeauna le iese ...intr un final o sa realizeze si ea ca a exagerat ..sau ca n a meritat el ...si o s o ia cu unul mai tanar de la capat ...(ex pe Cagatay cine l a lansat...o urata batrana cu care au f in relatie o perioada la inceputul carierei lui..tot la fel se afisau peste tot)
iulianagl- moderator
Buna ziua,poate Omer vrea sa-i plateasca lui miss Gallo polita cu neantelesul sufletului femeilor,de asta privirea aceea,,dulce,,si pe Tramba l-a ,,lucrat,,destul de bine...doar ca Defne va pierde foarte mult cand Omer va afla adevarul si cred ca o perioada ii vom vedea despartiti,,c-asa e-n tenis,,dar presupun ca impacarea de dupa va fi coq guzel...iulianagl a scris:
Pai da Crisu Gallo ar fi trebuit sa-si dea seama dupa replicile lui Omer cine e el, doar daca tot ce s-a spus ca a spus Gallo nu a spus, deci iar lipseste un link.
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
cred ca nici vorba de plecarea lui defne din serial, iar kivanc e pe la paris, s a insurat...nici fanii nu fac bine serialului cu atatea zvonuri...iulianagl a scris:
Trebuie sa-si revina ca s-au abatut de la tema serialului, deja se zvoneste ca Elcin pleaca nu stiu ce sa mai cred, unii sustin ca Barish nu ar mai fi cu Gupse altii ca ea e de vina pentru episodul 34.
Crisu- vip
de fapt, contractul acela de colaborare cu gallo e interesul lui omer, pentru a salva passionis ddupa pierderea lui biagginovioleta maicariu a scris:
Buna ziua,poate Omer vrea sa-i plateasca lui miss Gallo polita cu neantelesul sufletului femeilor,de asta privirea aceea,,dulce,,si pe Tramba l-a ,,lucrat,,destul de bine...doar ca Defne va pierde foarte mult cand Omer va afla adevarul si cred ca o perioada ii vom vedea despartiti,,c-asa e-n tenis,,dar presupun ca impacarea de dupa va fi coq guzel...
Crisu- vip
..ce i cu turci astia de toti se insoara la Paris...de vedete vb..si Keremcem ..si nu mai stiu care...Crisu a scris:
cred ca nici vorba de plecarea lui defne din serial, iar kivanc e pe la paris, s a insurat...nici fanii nu fac bine serialului cu atatea zvonuri...
Irina111- membru senior
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii