2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
Daca pleaca Elcin din serial nici nu ma mai uit,e superba iar partea de gag si-o face cu brio,vorba lui Omer,,e atat cat trebuie,, ...aaa si Tuba s-a casatorit la Paris...Irina111 a scris:
..ce i cu turci astia de toti se insoara la Paris...de vedete vb..si Keremcem ..si nu mai stiu care...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
cred ca astia se casatoresc prin alte tari ca sa scape de presa lorvioleta maicariu a scris:
Daca pleaca Elcin din serial nici nu ma mai uit,e superba iar partea de gag si-o face cu brio,vorba lui Omer,,e atat cat trebuie,, ...aaa si Tuba s-a casatorit la Paris...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Banuiesc ca are vreun plan asa cum a avut cu Tranba, acum sa-i plateasca lui miss Gallo polita sau altcava ramane de vazut.violeta maicariu a scris:
Buna ziua,poate Omer vrea sa-i plateasca lui miss Gallo polita cu neantelesul sufletului femeilor,de asta privirea aceea,,dulce,,si pe Tramba l-a ,,lucrat,,destul de bine...doar ca Defne va pierde foarte mult cand Omer va afla adevarul si cred ca o perioada ii vom vedea despartiti,,c-asa e-n tenis,,dar presupun ca impacarea de dupa va fi coq guzel...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
ce filmulete convingatoare se fac cu ei ...parca ar vrea sa lamureasca pe cei care au intrebari despre...
https://www.youtube.com/watch?v=v_34qI6wR9o
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Pai cred ca nu ar trebui sa se chinuie.Eu n-am inteles ce a fost cu bicicleta lui Miss Gallo, ce au vrut sa demonstreze ca e o sportiva ca Omer?Irina111 a scris:ce filmulete convingatoare se fac cu ei ...parca ar vrea sa lamureasca pe cei care au intrebari despre...
iulianagl- moderator
Ii place sportul chiar si in rochie de seara.
iulianagl- moderator
...ca au acelasi gusturi in materie de transport ( avand in vedere ca dorinta lui era sa cumpere o bicicleta cand la intrebat Sucru) sau ca ...e o fata care chiar daca este cu posibilitti traieste simplu ...si tinuta vestimentara arata asta ...parerea mea..iulianagl a scris:
Pai cred ca nu ar trebui sa se chinuie.Eu n-am inteles ce a fost cu bicicleta lui Miss Gallo, ce au vrut sa demonstreze ca e o sportiva ca Omer?
Irina111- membru senior
M-am gandit si eu la chestia cu simplitatea dar totusi imbracata elegant si cu bicicleta?Nu stiu...Irina111 a scris:
...ca au acelasi gusturi in materie de transport ( avand in vedere ca dorinta lui era sa cumpere o bicicleta cand la intrebat Sucru) sau ca ...e o fata care chiar daca este cu posibilitti traieste simplu ...si tinuta vestimentara arata asta ...parerea mea..
iulianagl- moderator
Ma mir ca nu a venit si cu vaslele si canoia, cu ceas la mana ca a lui Omer, etc.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
M-am gandit si eu la chestia cu simplitatea dar totusi imbracata elegant si cu bicicleta?Nu stiu...
..:))..e de trecut cu vederea ca multe alte secvente .."nepotrivirea"in acest serial e la ea acasa ..de ex.eu nu am inteles cum s a taiat omer la mana la sf ep 8 cand spargea Define canile de cafea..
Irina111- membru senior
..are timp in episoadele urmatoare...daca tot e scenarista Gupse ..distractie sa fieiulianagl a scris:Ma mir ca nu a venit si cu vaslele si canoia, cu ceas la mana ca a lui Omer, etc.
Irina111- membru senior
Exact si asta este un mister.Irina111 a scris:
..:))..e de trecut cu vederea ca multe alte secvente .."nepotrivirea"in acest serial e la ea acasa ..de ex.eu nu am inteles cum s a taiat omer la mana la sf ep 8 cand spargea Define canile de cafea..
iulianagl- moderator
Daca-i bal, bal sa fie.Irina111 a scris:
..are timp in episoadele urmatoare...daca tot e scenarista Gupse ..distractie sa fie
iulianagl- moderator
...pana la urma o sa ne arate ca Omer nu e chiar asa integru cum ni la prezentat la inceput ..ii c am plac femeile(nu poti privi asa cum a facut el decat dragostea vietii tale) or el deja a facut o de 2 ori ..cu Define si cea pp Gallo...asa ca ..iulianagl a scris:
Daca-i bal, bal sa fie.
Irina111- membru senior
Buna seara dragele mele,....sunt total dezamagita de ep de aseara, cum de altfel sunt si de ultimile 10...ce are in cap scenarista este greu de intuit?...daca faza cu cina, lumanari etc scenarista a considerat-o ca fiind plina de umor, parerea mea este ca la aceea faza Omer s-a comportat ca un semi-tembel, lipsit de respect fata de Defne care de fiecare data i-a intins o mana cand a fost "cazul"...mi-a lasat un gust amar acea faza, poate ca si eu exagerez, parca ar fi incercat sa-si bata joc de ea...mi-ai trimis tu marul sugestiv, dar lasa ca ti-o coc si eu...ma fac ca intru in jocul tau si apoi te las balta...nu stiu, imi cer iertare daca deranjez cu astfel de comentarii, dar pur si simplu m-a dezgustat faptul ca scenaristii schimba macazul aiurea...dintr-un Omer echilibrat, vertical, etc i-l transforma intr-un excroc sentimental
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...ma gandeam ca daca noi publicul avem asteptarea ca personajele principale din aceste seriale de drama turcesti este ca ei sa RAMANA IMPREUNA si dupa ..este pentru ca ei ne au invatat asa ...in aprox peste 60% din seriale s a intamplat asta..un ex recent este Bahar viata furata care ruleaza si la noi ...baiatul Ates(Keremcem) s a casatorit in 2014 cand a inceput acest proiect si dupa un an a divortat (2015) si este cu protagonista serialului amu.. https://www.youtube.com/watch?v=e9tsVzY7ucQ cu fosta.. https://www.youtube.com/watch?v=JeCKOpqJumk .. dupa divort https://www.youtube.com/watch?v=ZjBlMgoBn0w
Ultima editare efectuata de catre Irina111 in Sam 20 Feb 2016, 7:55 pm, editata de 1 ori
Irina111- membru senior
..un bun punct de vedere ai...eu cred ca ei isi bat joc de public nu de ei intre ei (pt ca sunt actori) ...stiu ca au audienta oricum ar fi ,s a demonstrat asta..asa cacarina a scris:Buna seara dragele mele,....sunt total dezamagita de ep de aseara, cum de altfel sunt si de ultimile 10...ce are in cap scenarista este greu de intuit?...daca faza cu cina, lumanari etc scenarista a considerat-o ca fiind plina de umor, parerea mea este ca la aceea faza Omer s-a comportat ca un semi-tembel, lipsit de respect fata de Defne care de fiecare data i-a intins o mana cand a fost "cazul"...mi-a lasat un gust amar acea faza, poate ca si eu exagerez, parca ar fi incercat sa-si bata joc de ea...mi-ai trimis tu marul sugestiv, dar lasa ca ti-o coc si eu...ma fac ca intru in jocul tau si apoi te las balta...nu stiu, imi cer iertare daca deranjez cu astfel de comentarii, dar pur si simplu m-a dezgustat faptul ca scenaristii schimba macazul aiurea...dintr-un Omer echilibrat, vertical, etc i-l transforma intr-un excroc sentimental
Irina111- membru senior
S-au abatut total de la tema serialului, mie una nu-mi vine sa cred unde s-a ajuns, chiar si in noul promo Omer zici ca nu-i el, iar ea parca i-ar cersi un pic de dragoste.Ce naiba?carina a scris:Buna seara dragele mele,....sunt total dezamagita de ep de aseara, cum de altfel sunt si de ultimile 10...ce are in cap scenarista este greu de intuit?...daca faza cu cina, lumanari etc scenarista a considerat-o ca fiind plina de umor, parerea mea este ca la aceea faza Omer s-a comportat ca un semi-tembel, lipsit de respect fata de Defne care de fiecare data i-a intins o mana cand a fost "cazul"...mi-a lasat un gust amar acea faza, poate ca si eu exagerez, parca ar fi incercat sa-si bata joc de ea...mi-ai trimis tu marul sugestiv, dar lasa ca ti-o coc si eu...ma fac ca intru in jocul tau si apoi te las balta...nu stiu, imi cer iertare daca deranjez cu astfel de comentarii, dar pur si simplu m-a dezgustat faptul ca scenaristii schimba macazul aiurea...dintr-un Omer echilibrat, vertical, etc i-l transforma intr-un excroc sentimental
iulianagl- moderator
Afemeiat.Irina111 a scris:
...pana la urma o sa ne arate ca Omer nu e chiar asa integru cum ni la prezentat la inceput ..ii c am plac femeile(nu poti privi asa cum a facut el decat dragostea vietii tale) or el deja a facut o de 2 ori ..cu Define si cea pp Gallo...asa ca ..
iulianagl- moderator
Cu asemenea scenariu si prosteala in curand n-o sa mai aibe rating.Irina111 a scris:
..un bun punct de vedere ai...eu cred ca ei isi bat joc de public nu de ei intre ei (pt ca sunt actori) ...stiu ca au audienta oricum ar fi ,s a demonstrat asta..asa ca
iulianagl- moderator
Da am citit si eu catecava despre ei, din punctul meu de vedere nu-i musai sa ramana impreuna, dar pe timpul cat prestezi pai fa-o cu profesionalism si transmite placere celui care se uita la tine.Irina111 a scris:...ma gandeam ca daca noi publicul avem asteptarea ca personajele principale din aceste seriale de drama turcesti este ca ei sa RAMANA IMPREUNA si dupa ..este pentru ca ei ne au invatat asa ...in aprox peste 60% din seriale s a intamplat asta..un ex recent este Bahar viata furata care ruleaza si la noi ...baiatul Ates(Keremcem) s a casatorit in 2014 cand a inceput acest proiect si dupa un an a divortat (2015) si este cu protagonista serialului amu.. https://www.youtube.com/watch?v=e9tsVzY7ucQ cu fosta.. https://www.youtube.com/watch?v=JeCKOpqJumk .. dupa divort https://www.youtube.com/watch?v=ZjBlMgoBn0w
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da am citit si eu catecava despre ei, din punctul meu de vedere nu-i musai sa ramana impreuna, dar pe timpul cat prestezi pai fa-o cu profesionalism si transmite placere celui care se uita la tine.
nu cred ca mai exista asta in conduita lor profesionala ..anume de a respecta auditoriul..
Irina111- membru senior
...nu vad rostul sederii lui Defne la Omer...pe Defne usor, usor o transforma intr-o "centurista"...din fata aceea cu principii, care isi iubeste si respecta familia, inteligenta, cu personalitate, mai are putin si sare pe Omer...sunt de acord ca el este destul de retinut in comportamentul lui fata de Defne, dar nici comportamentul unui pustan in calduri care se uita in decolteuri, etc nu-l pot agreea...ma asteptam ca dupa faza cu Tranba, el sa fie ceva mai intelegator si sa fi realizat ca in viata se pot intampla multe si fara sa vrei esti nevoit sa faci unele lucruri pe care in alte conditii nu le-ai fi facut nici in ruptul capului...si chiar ma asteptam sa se bata moneda pe aceasta tema, mi-ar fi placut sa-l vad pe Omer cum sta pe ganduri si se intreaba oare ce motive a avut Defne de i-a vandut desenul lui Tranba?...de ce dupa ce a incheiat tranzactia cu Tranba mi-a acceptat cererea de casatorie...dar nu!!!, ei s-au multumit sa-l scoata pe Omer din lift, ca vezi Doamne nu stiu ce decolteu vazuse ti-l luase transpiratia...voi continua
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Nu stiu Carina, dar sunt multe care nu-si au locul.Eu banuiesc ca Tranba ii va veni de hac lui Omer prin Defne, ca in afara de faptul ca Elcin va parasi serialul si in cazul asta incearca sa o faca cat mai neinsemnata nu vad rostul de a o marginaliza sau sa o centurizeze cum ai zis tu, sau ar mai fi o chestie dupa cum se auzea ca e foarte obosita si in cazul asta ii mai da timp sa se adune, altfel cred ca urmatoarea lor miscare asta ar fi Tranba si Defne.carina a scris:...nu vad rostul sederii lui Defne la Omer...pe Defne usor, usor o transforma intr-o "centurista"...din fata aceea cu principii, care isi iubeste si respecta familia, inteligenta, cu personalitate, mai are putin si sare pe Omer...sunt de acord ca el este destul de retinut in comportamentul lui fata de Defne, dar nici comportamentul unui pustan in calduri care se uita in decolteuri, etc nu-l pot agreea...ma asteptam ca dupa faza cu Tranba, el sa fie ceva mai intelegator si sa fi realizat ca in viata se pot intampla multe si fara sa vrei esti nevoit sa faci unele lucruri pe care in alte conditii nu le-ai fi facut nici in ruptul capului...si chiar ma asteptam sa se bata moneda pe aceasta tema, mi-ar fi placut sa-l vad pe Omer cum sta pe ganduri si se intreaba oare ce motive a avut Defne de i-a vandut desenul lui Tranba?...de ce dupa ce a incheiat tranzactia cu Tranba mi-a acceptat cererea de casatorie...dar nu!!!, ei s-au multumit sa-l scoata pe Omer din lift, ca vezi Doamne nu stiu ce decolteu vazuse ti-l luase transpiratia...voi continua
iulianagl- moderator
Chestia asta cred ca se practica cam peste tot, credeam ca singurii care nu dau atentie detaliilor sunt indienii mai nou vad ca si turcii ii urmeaza, si totusi nu e bine ca iti dai seama un episod de-al lor e de aproape 2 ore si chiar ca e pacat sa-ti bati joc de munca ta.Irina111 a scris:
nu cred ca mai exista asta in conduita lor profesionala ..anume de a respecta auditoriul..
iulianagl- moderator
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii