2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
Oh, sorry, ii multumesc si lui Crisu, vezi daca n-am avut ochelarii.carina a scris:
...buna Iuliana, cu multa placere, dar Crisu a pus clipul....eu doar mi-am exprimat o parere,,,
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Defne e sexi rauuuu!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
fragment 2 ep.35 tradus romana
carina- vip
ne au bagat in ceata cu acest promo...cine stie ce prostii mai semnifica barcuta cu cheia...cred ca Defne a plecat la ea acasa, oricum timpul stabilit de stat impreuna era de 2 sapt, asa se justifica dorul lui Omer...carina a scris:...ori eu m-am dilit, ori nu stiu ce sa mai cred...am vizualit promo 2 in engleza...eu inteleg ca dupa ce defne spune ( vorbind la tlf)- " pot primi 2 cafele in birou la mine?" imediat il arata pe Omer vorbind la tlf si eu inteleg ca vorbeste cu bunica lui Defne, dar Jocherache vad ca n-a tradus nimic de genul acesta...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Pacat! Oricum sederea ei in casa lui Omer nu a fost prea spectaculoasa...Crisu a scris:ne au bagat in ceata cu acest promo...cine stie ce prostii mai semnifica barcuta cu cheia...cred ca Defne a plecat la ea acasa, oricum timpul stabilit de stat impreuna era de 2 sapt, asa se justifica dorul lui Omer...carina a scris:...ori eu m-am dilit, ori nu stiu ce sa mai cred...am vizualit promo 2 in engleza...eu inteleg ca dupa ce defne spune ( vorbind la tlf)- " pot primi 2 cafele in birou la mine?" imediat il arata pe Omer vorbind la tlf si eu inteleg ca vorbeste cu bunica lui Defne, dar Jocherache vad ca n-a tradus nimic de genul acesta...
Buna dimineata!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimi, cheia nu prea stiu ce vrea sa insemne dar barca cred ca reprizinta visul lui Defne.
iulianagl- moderator
Buna dimineata,trebuie sa apara si parintii Defnei de pe undeva,vad ca la cateva episoade introduc un personaj nou..ma intreb de ce bunicul nu-si ajuta nepotul,asa,incognito,mai ales ca el stie tot...uitandu-ma la cateva episoade din urma cred ca drumul Defnei se va intersecta la un moment dat cu Tranba,el pare ca o place,nu stiu,doar ca e diferita de papusile din plastic cu care e inconjurat sau pentru ca vrea jucaria altuia...de fapt cred ca si Omer s-a indragostit de ea pentru ca este deosebita....E frumoasa Elcin,imbracata in rochia verde parca ar fi o figurina din alabastru,atat de fragila de parca prin ea s-ar iriza lumina iar Baris-Omer o atinge atat de delicat uneori si cu atata delicatete de parca s-ar teme sa nu strice pretiosul bibelou...of ya,de-abia astept niste scene mai tandre intre ei... cupidon cupidoniulianagl a scris:Buna dimi, cheia nu prea stiu ce vrea sa insemne dar barca cred ca reprizinta visul lui Defne.
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Buna dimineata,imi place mai mult Defne acasa la ea,de acolo cred ca se incarca ,cu tot ce e frumos,ai lui Defne nu stiu de minciuni sau tradari,isi deschid inimile si se ajuta unii pe altii,fara intrigi si lovituri de teatru si aici ma gandesc la Ismail si Serdar..ce diferenta intre Defne si Sude,uneori imi pare ca fata lui madam Neriman are in ea ceva de spitalul 7 cand vrea o jucarie trebuie s-o aiba,cred ca nu i-a fost refuzat nimic in viata,s-ar potrivi cu Tranba..ce cuplu,,demential,,ar face Barbatii bogati se indragostesc de fete gen Defne,Hasret pentru felul lor de a fi dar mai tarziu toti incearca sa le schimbe,bine,adica personajul evolueaza dar nu mai are acelasi farmec si spontaneitate...Admin_dea05 a scris:
Pacat! Oricum sederea ei in casa lui Omer nu a fost prea spectaculoasa...
Buna dimineata!!
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
...am pus la sectiunea rezumate partea a-3-a ep 34
carina- vip
.. cred ca .poza asta-i prelucrata...vad ca Baris are tatuajul pe mana dreapta...la naiba, nici nu mai putem face diferenta dintre original si copie
Ultima editare efectuata de catre carina in Mier 24 Feb 2016, 11:32 am, editata de 1 ori
carina- vip
iulianagl a scris:Buna dimi, cheia nu prea stiu ce vrea sa insemne dar barca cred ca reprizinta visul lui Defne.
...trebuie sa revad ep 30...parca acolo am vazut o imagine cu barca facuta din hartie....si parca tot ceva legat de Aisili sau nu stiu cum o chema pe amica lui Omer care i-a oferit pasarea (fluture) aceea din carton
carina- vip
Nu inteleg de ce sunt toti imbracati in alb numai Omer si zapacitul de Koray in negru.Ii casatoresc cumva pe omer si Defne?
iulianagl- moderator
...fetele comenteaza ca Baris este muscat si nici cei care l-au machiaj nu au putut sa-i acopere semnele...in nici un caz de Elcin
carina- vip
Defne: yes imediately i will bring it...give it to me in the bedroom
Omer: only two black coffee?
Korai: omer, my dear, your aunt has just come.
A woman: ilkpiski is very atractive.
Sude: nobody can say no to him.
Neriman: are you alone?
Korai: what do you mean she is not there?
Korai: suprise can i open it?
Sukru: i did not understand she is not there
Sinan: how can you persuade her?
Omer: i did nothing . she suggested it.
Sude: what did you do to Fide Galo?
Neriman: my Omer will dress with white clothes
Omer : i miss you defne i really miss you. Come.
Defne: are you hungry? Visit us to night i will tell my grindmother to cook beans Neriman: where is defne?
Omer: with some way we get along well with each other..
Defne: are you hungry? Visit us to night i will tell my grindmother to cook beans Neriman: where is defne?
carina- vip
...aici Baris Yos, mai ca ar vrea sa fie in locul lui Baris Arduc
carina- vip
carina a scris:Defne: yes imediately i will bring it...give it to me in the bedroom
Nu prea are inteles acest promo.
iulianagl- moderator
...se pare ca aceea cheie este detinuta de Neriman
carina- vip
parca vad ca cine stie ce fas e si cu cheia asta...carina a scris:
...se pare ca aceea cheie este detinuta de Neriman
intre D si O au fost mai frumoase momentele cand nu locuiau impreuna...si dupa acel sf al ep 33 chiar ma gandeam ca vor evolua in bine lucrurile intre ei, ca ne vor astepta momente frumoase, dupa acea disperare a lui O cand n a gasit o pe D si cand colo...dezamagire
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Cred ca e cheia de la casa lui Hulusi, ca parca zice in promo ca Hulusi ia decizii.Crisu a scris:
parca vad ca cine stie ce fas e si cu cheia asta...
intre D si O au fost mai frumoase momentele cand nu locuiau impreuna...si dupa acel sf al ep 33 chiar ma gandeam ca vor evolua in bine lucrurile intre ei, ca ne vor astepta momente frumoase, dupa acea disperare a lui O cand n a gasit o pe D si cand colo...dezamagire
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cred ca e cheia de la casa lui Hulusi, ca parca zice in promo ca Hulusi ia decizii.
....si eu am aceeasi impresie....am senzatia ca acea petrecere se da intr-unul din conacele lui Hulusi....este clar ca este vorba de o locuinta, fiindca intr-una din poze unde este Omer si Defne sunt intr-o bucatarie....iar paharele si tacamarile ma duce cu gandul la una din mosiile lui Hulusi...araboaicele comentau ca nu stiu cine ( probabil Neriman) ii face o surpriza lui Koray, in sensul ca-i organizeaza ziua de nastere... si aceasta petrecere unde sunt imbracati in alb este data in cinstea lui Koray
carina- vip
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii