2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
...fanii...doresc sa-i impuste pe Koray si pe Sandri ca le-a scricat seara porumbeilor
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Elcin ...pregatirea ptr filmarile de la reclame....se vede ca a inceput sa i se vindece rana de la interventia chirurgicala pe care a avut-o la obraz
carina- vip
....lucratura fanilor!!!
carina- vip
...fantastici sunt fanii..."povestea unei fete" ha, ha, ha!!!!...printul, vrajitoarea si frumoasa .... adormita...
carina- vip
carina a scris:
...fantastici sunt fanii..."povestea unei fete" ha, ha, ha!!!!...printul, vrajitoarea si frumoasa .... adormita...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
asta e un clip din serialul ask kac beden giyer in care a jucat E...e posibil ca din acest serial sa fie clipul cu ea desenand haineiulianagl a scris:
Nu este cand alearga ea de parca ajunge la un curs imbracata in pantaloni si o bluzita si o arata ca deseneaza haine.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
asta e un clip din serialul ask kac beden giyer in care a jucat E...e posibil ca din acest serial sa fie clipul cu ea desenand haine
....nu stiu, dar parerea mea este ca acest clip tine tot de reclama aceea cu hainele ptr tineret...este aceeasi melodie, acelasi manechin...etc...este doar o parere...
carina- vip
Buna, da Carina asta este.Mersi!Crisu a scris:
asta e un clip din serialul ask kac beden giyer in care a jucat E...e posibil ca din acest serial sa fie clipul cu ea desenand haine
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
....am pus la sectiunea rezumate/traduceri partea a-2-a
carina- vip
iulianagl a scris:
Buna, da Carina asta este.Mersi!
...buna Iuliana, cu multa placere, dar Crisu a pus clipul....eu doar mi-am exprimat o parere,,,
carina- vip
Baris si Gupse au fost vazuti la cumparaturi in nu stiu ce centru, ca dupa expresia fetelor pareau ca se simt bine, ca au arata interes pt fani, ca in prezent se filmeaza un film al carui scenariu e scris de Gupse...nu stiu daca joaca si ea sau doar a scris scenariul, ca Baris e foarte ocupat cu fimarile pt serial...cam astaIrina111 a scris:Poate cineva sa spuna ce scrie aci https://instagram.com/p/BCFO4HfiP6A/
adica nimic interesant...nu se despart :)))
Crisu- vip
tot ce e posibil, dar vad ca este si un serial cu titlul Ask Kac Beden Giyer in care E a avut rolul Nehir, din 2012...nu stiu cate ep a avut sau alte detalii...am gasit pe vikipediacarina a scris:
....nu stiu, dar parerea mea este ca acest clip tine tot de reclama aceea cu hainele ptr tineret...este aceeasi melodie, acelasi manechin...etc...este doar o parere...
Crisu- vip
Crisu a scris:
Baris si Gupse au fost vazuti la cumparaturi in nu stiu ce centru, ca dupa expresia fetelor pareau ca se simt bine, ca au arata interes pt fani, ca in prezent se filmeaza un film al carui scenariu e scris de Gupse...nu stiu daca joaca si ea sau doar a scris scenariul, ca Baris e foarte ocupat cu fimarile pt serial...cam asta
....este o stire falsa, care circula de cateva zile pe internet, cred ca mai precis sambata si acea poza era insotita de un rezumat in care fanii erau instiintati ca Baris se afla la aeroport sa-si astepte consoarta....de fapt a aparut si un filmulet scurt pe TV 8 cu ei in masina si cu actrita care o interpreteaza pe Yasemin si iubitul acestea Bekir Topal....fanii au luat cu asalt site-urile inclusiv cel al TV8 si ii acuzau ca duc fanii in eroare si ca vor sa atenueze influentele Gupsei....s-au legat de imbracamintea celor doi care era fff groasa ptr temperaturile de 18-22 gr din ultimile 10 zile din Istanbul si de faptul ca atunci cand au aratat imaginea cu masina in care erau cei 4 ploua...si in Istanbul nu a mai plouat de nu stiu cate luni...
carina- vip
Crisu a scris:
tot ce e posibil, dar vad ca este si un serial cu titlul Ask Kac Beden Giyer in care E a avut rolul Nehir, din 2012...nu stiu cate ep a avut sau alte detalii...am gasit pe vikipedia
...daca te poti uita pe instagramul lui Gupse ( guspeo) ete un fragment din filmul in care joaca si ea si va fi lansat pe 25 martie...poate esti mai priceputa decat mine si poti aduce acel fragmeant aici s-o vedem cum se maimutareste...
carina- vip
se prelucreaza la al doilea promo
http://cs628318.vk.me/v628318041/34c72/fL46NLvD-3E.jpg
http://cs628318.vk.me/v628318041/34c72/fL46NLvD-3E.jpg
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
...Multumesc :))..nu inca..toti ochii sunt pe ei amu,tre sa pastreze aparentele in ciuda presiunilor...vom vedea.:))Crisu a scris:
Baris si Gupse au fost vazuti la cumparaturi in nu stiu ce centru, ca dupa expresia fetelor pareau ca se simt bine, ca au arata interes pt fani, ca in prezent se filmeaza un film al carui scenariu e scris de Gupse...nu stiu daca joaca si ea sau doar a scris scenariul, ca Baris e foarte ocupat cu fimarile pt serial...cam asta
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
chiar ca numai filme in care se maimutareste :))))carina a scris:
...daca te poti uita pe instagramul lui Gupse ( guspeo) ete un fragment din filmul in care joaca si ea si va fi lansat pe 25 martie...poate esti mai priceputa decat mine si poti aduce acel fragmeant aici s-o vedem cum se maimutareste...
https://www.instagram.com/p/BCD5GgEFq9Z/
Crisu- vip
promo 2 ep 35 engleza
carina- vip
Sa inteleg ca Defne se intoarce acasa la ea.carina a scris:
promo 2 ep 35 engleza
Admin_dea05- Admin
Episode 35 Ozet: "The last face to Omer and Defne's love."
Defne and Omer's love continues at a rattling pace. Fikret Gallo returns to Turkey and enters our lives in a way we never expected. With Gallo's arrival, what are the balances that will be turned upside down?
The flame ignites between Sinan and Yasemin; alright, but what is the obstacle that has come upon their love? And will they be happy despite this obstacle?
Hulusi will make a decision that surprises everyone. Koris prepares a big surprise. Events we never expected are coming.
Defne and Omer's love continues at a rattling pace. Fikret Gallo returns to Turkey and enters our lives in a way we never expected. With Gallo's arrival, what are the balances that will be turned upside down?
The flame ignites between Sinan and Yasemin; alright, but what is the obstacle that has come upon their love? And will they be happy despite this obstacle?
Hulusi will make a decision that surprises everyone. Koris prepares a big surprise. Events we never expected are coming.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Sa inteleg ca Defne se intoarce acasa la ea.
...nu stiu, eu nu mai inteleg nimic...asa se pare ca sederea Defnei a luat sfarsit, n-am inteles ce mama naibii este cu acea cheie...acea cutie cu cheia este tinuta de o femeie si pare a fi mai spre varsta a-3-a...nu-mi dau seama ce-i cu festivitatea aceasta in alb, zici ca-s mumii...de ce ii spune Omer Defnei ca i-a fost dor de ea...unde a fost plecata?...pe Luna?...cred ca pana la urma si ep asta va fi un mare faaaassss!!!!!!!!!!
carina- vip
...ori eu m-am dilit, ori nu stiu ce sa mai cred...am vizualit promo 2 in engleza...eu inteleg ca dupa ce defne spune ( vorbind la tlf)- " pot primi 2 cafele in birou la mine?" imediat il arata pe Omer vorbind la tlf si eu inteleg ca vorbeste cu bunica lui Defne, dar Jocherache vad ca n-a tradus nimic de genul acesta...
carina- vip
...sa fie oare mana Defnei?...ce semnificatie o mai avea si cheia asta?...dar barca facuta din hartie?
carina- vip
....cica petrecerea o da Koray cu ocazia zilei de nastere...face 35 de anisori
carina- vip
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii