2. Kiralik Ask - comentarii
+5
Irina111
Admin_dea05
lombicutz
Camelia_Monica
Nicky
9 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 2. Kiralik Ask - comentarii
Crisu a scris:
ELÇİN SANGU KİMDİR? 11 Temmuz 1985'te İstanbul'da doğan Elçin Sangu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde başlamış, 2006'da Yeditepe Üniversitesinde Güzel Sanatlar bölümünde eğitimine devam etmiştir.
chiar ca nebuloasa...e clar cum e si la astia cu stirile
....niste bramburiti...acum cateva luni, am intrebat-o pe Deea daca cumva stie cand este nascuta Elcin si ea mi-a spus atunci ca in 1985 si mi-a pus o copie wikipedia unde figureaza ca fiind in 1985, dar in toate celelalte art, este data ca fiind nascuta in 1988....si eu la vremea respectiva tot din acelasi motiv o intrebasem pe Deea..
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...da Deea, am scris eu acum 2-3 zile ca va aparea in serial o fosta prietena de a lui Omer, cea care in ep.30 i-a dat lui Omer un fluture/pasare din carton, atunci cand a aflat ca mama lui este bolnava si el i-a dat fluturele mamei....in ep 34 cand a venit Sadri si i-a adus acele medalii...printre ele era si acest fluture...Defne l-a intrebat ce reprezinta si el a mormait ceva fara explicatii....problema este ca tipa aceea era bruneta si ca nu "bate" in nici un fel cu aceasta Gallo...da parca mai conteaza?...daca revezi ep 30 era o tipa inalta, slaba si avea belciuge/lanturi in nas...Admin_dea05 a scris:iar ceva care ii leaga pe cei doi...
ps. in poza aceasta se vede actrita care a interpretat-o in ep 30...este cea din dreapta jos a pozei...
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 21 Feb 2016, 11:23 am, editata de 1 ori
carina- vip
asa stiam si eu, ca e nascuta in 85, dar pe 13 aug, nu 11 iulie cum zic astiacarina a scris:
....niste bramburiti...acum cateva luni, am intrebat-o pe Deea daca cumva stie cand este nascuta Elcin si ea mi-a spus atunci ca in 1985 si mi-a pus o copie wikipedia unde figureaza ca fiind in 1985, dar in toate celelalte art, este data ca fiind nascuta in 1988....si eu la vremea respectiva tot din acelasi motiv o intrebasem pe Deea..
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
asa stiam si eu, ca e nascuta in 85, dar pe 13 aug, nu 11 iulie cum zic astia
....dar nu numai astia Crisu, in toate art vechi, noi etc este data ca fiind nascuta in 1988...in final sa fie sanatoasa si bafta in viata sa aibe!
carina- vip
Buna dimi!Deci Omer a anuntat-o pe Defne de musafirul special usta Sridi ca sa ce sa-i aduca ce, fluturele si medaliile?Asta fiind intrarea lui Gallo.Serialul a luat o turnunra nu prea pe placul meu cel putin episodul 34 nu mi-a placut absolut deloc chiar si primul promo.Ii vorbeste despre dragoste dar comportamentul lui e rece iar vorbele sunt taioase si pline de aroganta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Si mie mi se pare un pic deplasat..un indragostit lulea pai isi astepta iubita sa plece impreuna la serviciu ar intarzia numai ca sa o vada ..... pentru ce mi-a aratat-o pe Defne dimineata in camasa aceea iesind din camera si cautandu-l pe Omer ca sa o vedem noi?...nu-mi trebuie mie sa o vada Omulush ce sexi era fata si cand colo el era disparut de pe canapea.....iulianagl a scris:Buna dimi!Deci Omer a anuntat-o pe Defne de musafirul special usta Sridi ca sa ce sa-i aduca ce, fluturele si medaliile?Asta fiind intrarea lui Gallo.Serialul a luat o turnunra nu prea pe placul meu cel putin episodul 34 nu mi-a placut absolut deloc chiar si primul promo.Ii vorbeste despre dragoste dar comportamentul lui e rece iar vorbele sunt taioase si pline de aroganta.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
sunt tare curioasa cat timp o mai vedem pe Defne in casa lui Omer
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
....fanii lucreaza, inca nu-si pierd speranta...
carina- vip
....Elcin Sangu, va reprezenta nu stiu ce brend de imbracaminte ptr tineret
carina- vip
Pai speranta moare ultima.carina a scris:
....fanii lucreaza, inca nu-si pierd speranta...
iulianagl- moderator
Deci, stateam si ma gandeam de ce ia daruit Defne un mar lui Omer?Dumnezeule omul nu se lasa ispitit ca Adam, asta trebuia sa fie in locul lui Adam ca poate asa era mai bine si pentru noi.Omul asta este un sfant!Deci Defne trebuie sa-l bage in pat cu de-a sila ca sa-i pice fisa omului.Ori n-o vrea si asta inseamna ca n-o iubeste, ori este prea pampalau.
iulianagl- moderator
cred ca a inteles pe dos Omer...ispita trebuia sa fie Defne, nu Galloiulianagl a scris:Deci, stateam si ma gandeam de ce ia daruit Defne un mar lui Omer?Dumnezeule omul nu se lasa ispitit ca Adam, asta trebuia sa fie in locul lui Adam ca poate asa era mai bine si pentru noi.Omul asta este un sfant!Deci Defne trebuie sa-l bage in pat cu de-a sila ca sa-i pice fisa omului.Ori n-o vrea si asta inseamna ca n-o iubeste, ori este prea pampalau.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Tocmai marul a avut farmec pentru alt cineva.Crisu a scris:
cred ca a inteles pe dos Omer...ispita trebuia sa fie Defne, nu Gallo
iulianagl- moderator
Gallo asta o fi una care a avut o copilarie ciudata gen Omer,fluturele ala nu-i un desen prea vesel,el cu grafity ea cu fluturii,o fi fost o rebela ciudata in adolescenta ca si el,la ce frumuseti avea in nas,sa speram ca el nu va face compromisuri,Admin_dea05 a scris:iar ceva care ii leaga pe cei doi...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Oare cine a compus melodia ca e super.
iulianagl- moderator
....astazi presa tr este plina cu art despre Elcin
carina- vip
Frumos!carina a scris:
....astazi presa tr este plina cu art despre Elcin
iulianagl- moderator
...Elcin de la filmarile ptr nu stiu ce reclama...sunt si niste inregistrari, sa vad daca reusesc sa le aduc aici
carina- vip
Hai ma ca acum se intelege nu au marginalizat-o fata are si alte commitmente si probabil ca de aia ii da mai putin spatiu in serial.Cred ca asta si explica si indiferenta lui Baris ca Omer. E suparat ca il lasa singur.carina a scris:
...Elcin de la filmarile ptr nu stiu ce reclama...sunt si niste inregistrari, sa vad daca reusesc sa le aduc aici
iulianagl- moderator
Oh no!Asta e cam adusa de spate.carina a scris:
iulianagl- moderator
https://www.facebook.com/KiralikAskSayfaa/videos/1574547242835662/?video_source=pages_finch_main_video
carina- vip
iulianagl a scris:
Oh no!Asta e cam adusa de spate.
...asta este una din putinele poze unde arata mai bine...unde nu este imaginea fff clara, nu i se vede fatza cat de "tamponata" o are
carina- vip
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii