3. Kiralik Ask - comentarii
+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 3. Kiralik Ask - comentarii
...parerea mea este ca serialal si-a pierdut mult din sarm...actorii principali nu au rolul/interpretarile de alta data, cand te lasau cu gura cascata si dorinta de a le revedea scenele de "n" ori fara a te plictisi....situatia Defnei este fff delicata...daca pana acum avea o singura problama, problema banilor, acum situatia s-a complicat...a aparut si problema "complotului"...situatia pe care a creat-o cu luatul banilor de la Gallo, apoi pierderea galei de catre Passionis, il va determina pe Omer sa creada, ca munca si efortul depus de el, este un zero barat ptr Defne, ea avand un singur scop acela de a fi cu el si ca ea functioneaza dupa principiul "scopul scuza mijloacele"...nu stiu ce stie Tramba cu privire la cec si nu stiu daca in ep urmator vom fi lamuriti cu aceasta problema, cum de altfel nu stiu daca intr-un final Tramba ii va spune lui Omer despre cec...daca ii va spune, nu cred ca Omer va fi fff surprins, mai degraba Defne...Omer stie ca Fikret a primit 200 mii de la Tramba, probabil ca va fi surprins ca acel cec a ajuns la Neriman, dar nu cred ca se vor intinde in as da explicatii...cu siguranta ca Omer va avea grija sa-l intalneasca cu alta ocazie ca sa poata primi lamuriri...eu cred ca nici Sude nu are interesul sa se afle intregul adevarul, in asa fel incat sa se ajunga cu investigatia pana la maica-sa...ar intra cu totii la apa...cei drept Sude este lipsita de scupule, dar un asa scandal o poate arunca si pe ea in strada...oricand poate afla Hulusi cum stau lucrurile si in secunda urmatoare au toate sansele sa ajunga in mahala, vecini cu Defne si sa se roage de Omer sa-i angajeze...si totusi ma surprinde comportamentul lui Omer din ep 37...anuntul casatoriei!!!!...parca a inceput cu " punct ochit, punct lovit"!!!...fara pic de entuziasm, isi anunta prietenul de-o viata ca se va casatori cu Defne...in loc sa indruge verzi si uscate cu privire la decizia pe care a luat-o, a preferat sa-i urmareasca cu maxima atentie reactia...idem situatia Neriman, Necmi si Sude....trebuie sa marturisesc ca am fost surprinsa neplacut si la expozitia lui Koray, cand Omer intr-un tarziu incearca s-o inbratiseze pe Defne...am avut senzatia ca a facut acest gest si ca s-a asigurat daca este vazut de Sude si Tranba...poate m-am inselat....ma intreb, oare Omer are ceva din datele problemei?
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Ar mai fi Turkan dansand prin curte, Sinan incercand sa i dea afara pe toti pt a crea conditii, Sude care inchide usa la dormitor si fuge cu cheia si Necmi jucand relaxat golf in curtevioleta maicariu a scris:Deci daca tot e comedie mi-am imaginat noaptea nuntii:Defne:nelipsita funda,doua paltoane,pantalonii flausati si un plover pe gat alergand prin casa...Omer dupa ea:haine yoc,Koray tavalit pe patul din dormitor(ni-l tot arata astia dar nu foloseste la nimic,cel putin pana acum) intre Yasemin si Coana mare,toti trei cu bigudiuri in cap ..in salon Nihan care a venit sa o sustina pe Defne si Serdar care bate din palme sa traga perdelele iar Sadri,Hulusi si Sukru pandind pe dupa perdele sa fie siguri ca baiatul a,,a marcat"..ce mai nunta,ce mai nunta...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Sude i a aratat cecul lui Tranba, cec ce fusese eliberat catre Gallo si ajuns acum in mainile lui Sude - calatoria inexplicabila a cecului, nu cred ca i a dat alte detalii, iar actiunea cred ca se va incheia aici...in promo ul ep 38 ei sunt imbracati la fel ca la expozitia lui Koray, deci Tranba nu face vreo dezvaluire care sa strice lucrurile...
Apropo de Sude, in ep de aseara, in casa lui Yasemin, ii zice lui Defne ca macar ea n a mintit pe nimeni...oare?!? Dar prezentarea lui Eymen bunicului drept iubitul ei ce e?! - protejarea bunicului de infarct...
Apropo de Sude, in ep de aseara, in casa lui Yasemin, ii zice lui Defne ca macar ea n a mintit pe nimeni...oare?!? Dar prezentarea lui Eymen bunicului drept iubitul ei ce e?! - protejarea bunicului de infarct...
Crisu- vip
Singura varianta buna pe care o vad eu in momentul de fata e ca Defne sa i spuna adevarul lui Hulusi, poate asa isi ia teapa Neriman cu conacul si sa i spuna adevarul si lui Omer - se supara putin, sparge vreo 2 pereti si 3 geamuri, ii trece si se impaca.
Crisu- vip
...eu nu vad ce scrie pe manseta acestei imagini, dar araboaicele spun ca nu stiu ce apropiat de a lui Gupse ar fi marturisit ca cei doi, Baris si Gupse s-au despartit..s-or fi luat dupa Yasemin...ori iarasi e vreo "ceoaca" ca sa mai creasca rating-ul serialului?
carina- vip
eee...vise desarte...se intreaba daca cei 2, Baris Si Gupse, se casatoresc...frumosul cantaret a vorbit pt prima data in cadrul emisiunii magazin 8 - care cantaret nu stiucarina a scris:
...eu nu vad ce scrie pe manseta acestei imagini, dar araboaicele spun ca nu stiu ce apropiat de a lui Gupse ar fi marturisit ca cei doi, Baris si Gupse s-au despartit..s-or fi luat dupa Yasemin...ori iarasi e vreo "ceoaca" ca sa mai creasca rating-ul serialului?
Crisu- vip
Si in timpul asta sa bata cineva la usa iar cand Omer deschide usa cine credeti?CATALIN BOTEZATU(ca tot au aruncat pastila cu alt designer)cu Bianca Dragusanu in locul lui ,,pardon" Deci poate suna cineva la 112?iar mi-au sarit tiglele de pe casaCrisu a scris:
Ar mai fi Turkan dansand prin curte, Sinan incercand sa i dea afara pe toti pt a crea conditii, Sude care inchide usa la dormitor si fuge cu cheia si Necmi jucand relaxat golf in curte
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Uitati aici tensiune pe Defne, parca vrea s o ia in brate Tranba, nu Omer, da o n...de emotie
Crisu- vip
Fara palton,fular,manusi,galosi ochelari de schi si caciula cu urechi nu are curaj sa stea in brate la Omer..cred ca cel mai frumos moment va ramane cel din padure iar cel mai pasional mi s-a parut cel in care o saruta pe Iz si crede ca e Defne..nu ca el n-ar avea intentie dar nu-i da voie nenea scenaristul..Crisu a scris:Uitati aici tensiune pe Defne, parca vrea s o ia in brate Tranba, nu Omer, da o n...de emotie
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Buna, eu numai zic nimic ca oricum n-are rost, serialul e deja compromis ma rezum la episoadele de la inceput care mi-au placut la nebunie, sunt foarte multe necunoscute apoi la sfarsitul episodului trecut era asa de daramat Omer incat n7ci nu o putea imbratisa pe Defne si ce s-a intamplat in episodul de aseara la incepu.....asta s-a intamplat a ramas in aer, apoi dupa vizita familiei lui Defne, o roaga sa ramana si afla treaba cu Galo si o trimite pe Defne cu taxiul...singura, Omer are o problema, nu-mi mai place comportamentul lui, acum pozeaza in barbatul romantic si iubitor acum parca nici nu mai conteaza Defne, deci?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Iar un alt aspect care imi da de gandit, de ce se sperie asa de tare Defne cand o imbratiseaza Omer de parca n-a mai imbratisat-o niciodata.Crisu a scris:Uitati aici tensiune pe Defne, parca vrea s o ia in brate Tranba, nu Omer, da o n...de emotie
iulianagl- moderator
sa mai treaca pe la Alp, cel cu vinurile, ca sa prinda curajvioleta maicariu a scris:
Fara palton,fular,manusi,galosi ochelari de schi si caciula cu urechi nu are curaj sa stea in brate la Omer..cred ca cel mai frumos moment va ramane cel din padure iar cel mai pasional mi s-a parut cel in care o saruta pe Iz si crede ca e Defne..nu ca el n-ar avea intentie dar nu-i da voie nenea scenaristul..
Crisu- vip
eee...emotii multe de cand cu primavara asta, n are patura pe ea si cred ca d aia :)))iulianagl a scris:
Iar un alt aspect care imi da de gandit, de ce se sperie asa de tare Defne cand o imbratiseaza Omer de parca n-a mai imbratisat-o niciodata.
Crisu- vip
opina fanilor, care sunt total nemultumiti de ce se intampla cu actiunea serialului:
Che Sarà Sarà Evet, Barış ile Elçin sorun var! Aşk? Nefret? Paramparça gibi sorun....
Ilksen Yalçın bence elçin ve barış arasında nedeni bilinmeyen bir sorun oldu onun için birlikte olan sahneleri yok denecek kadar az birlikteki sahnelerinde de aralarında yaşanan sorundan dolayı o duyguyu veremiyorlar galiba senaristte onları bu yüzden bir araya çok az getiriyor eski birbirlerine olan bakışları duyguları hissedemiyoruz ama bu kriz daha mantıklı bir senaryoyla atlatılabilirdi elçin gidecekse de ömerin karşısına daha güzel birini çıkarsaydılar bu kız çok gıcık hoş elçin giderse çoğu kişi izlemez ama bazı seyircileri hiç olmazsa kazanırlardı bu gıcık galo olmasaydı çok yazık oldu bu diziye..
...sunt n pareri pe forum...toti fanii se intreaba se se intampla ce serialul, de ce cei doi nu mai "stralucesc", nu mai transmit acea chimie de altadata : o fi dragostea? ura?, scenariul?, refuza ei anumite scene?
Che Sarà Sarà Evet, Barış ile Elçin sorun var! Aşk? Nefret? Paramparça gibi sorun....
Ilksen Yalçın bence elçin ve barış arasında nedeni bilinmeyen bir sorun oldu onun için birlikte olan sahneleri yok denecek kadar az birlikteki sahnelerinde de aralarında yaşanan sorundan dolayı o duyguyu veremiyorlar galiba senaristte onları bu yüzden bir araya çok az getiriyor eski birbirlerine olan bakışları duyguları hissedemiyoruz ama bu kriz daha mantıklı bir senaryoyla atlatılabilirdi elçin gidecekse de ömerin karşısına daha güzel birini çıkarsaydılar bu kız çok gıcık hoş elçin giderse çoğu kişi izlemez ama bazı seyircileri hiç olmazsa kazanırlardı bu gıcık galo olmasaydı çok yazık oldu bu diziye..
...sunt n pareri pe forum...toti fanii se intreaba se se intampla ce serialul, de ce cei doi nu mai "stralucesc", nu mai transmit acea chimie de altadata : o fi dragostea? ura?, scenariul?, refuza ei anumite scene?
carina- vip
Exact!Crisu a scris:
eee...emotii multe de cand cu primavara asta, n are patura pe ea si cred ca d aia :)))
iulianagl- moderator
Adica ura intre Baris si Elcin?carina a scris:opina fanilor, care sunt total nemultumiti de ce se intampla cu actiunea serialului:
iulianagl- moderator
Sau comportamentul lui Nihat si Serdar, pana cand si cea mica e mult mai cu capul pe umeri, pe cand astia doi zici ca n-au iesit in lumea civilizata.
iulianagl- moderator
Nu cred ca refuza ei anumite scene, adica pana acum n au refuzat si refuza de la jumatea serialului incolo...pana la urma asta le este meseria, nu poti sa fii actor doar cu replici si atat, evident ca vor fi si apropieri, nu i a obligat nimeni sa si aleaga aceasta meserie, ti ai ales o atunci asuma ti si joaca ti rolul ca atare...parerea meacarina a scris:opina fanilor, care sunt total nemultumiti de ce se intampla cu actiunea serialului:
Sigur ceva la mijloc e pt ca altfel nu mi explic tot ce se intampla acum, dar nu pot sa mi dau seama ce
Crisu- vip
Ce credeti voi de informatia pe care o are Tranba si vrea sa o impartaseasca cu ei doi?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Ce credeti voi de informatia pe care o are Tranba si vrea sa o impartaseasca cu ei doi?
...eu nu cred ca Sude i-a spus lui Tramba cum a intrat in posesia cec-lui...adica nu cred ca i-a spus intreaga filiera, de fapt nu cred ca Sude stia "excursia" cec-lui Tramba-Fikret-Defne-Neriman....binenteles ca Tramba isi va da seama imediat ca acest cec a fost emis catre Fikret....parerea mea ca Omer are cel putin 90% din datele problemei.....
carina- vip
carina a scris:
...eu nu cred ca Sude i-a spus lui Tramba cum a intrat in posesia cec-lui...adica nu cred ca i-a spus intreaga filiera, de fapt nu cred ca Sude stia "excursia" cec-lui Tramba-Fikret-Defne-Neriman....binenteles ca Tramba isi va da seama imediat ca acest cec a fost emis catre Fikret....parerea mea ca Omer are cel putin 90% din datele problemei.....
E foarte probabil sa stie dar eu cred ca in episodul urmator conducerea o sa ne arate ca Tranba o sa bata campii despre cum l-a pacalit din nou cu gala si totusi Carina eu sunt ferm convinsa ca tocmai de aceea a lansat zvonul Omer cu Sinan si a intrerupt gala nu pt Tranba si pt Defne ca probabil Omer asteapta ca ea sa-i spuna problema si nu altii.
iulianagl- moderator
L-am vazut astazi e un desen animat foarte reusit, favoritul meu Po.Super tare in 3D.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Adica ura intre Baris si Elcin?
...da, fanii se tot intreaba si i-au in calcul si aceasta varianta....ei s-au m-ai lovit de diverse situatii in industria "telenovistica" turceasca...de exemplu in filmul Sila, in perioada când aveau loc filmarile, a fost o intreaga nebunie ...tot la fel ca si Kiralik Ask, fanii erau inebuniti dupa cei doi actori si lipseau scenele de tandrete...dupa vreo 2 ani ( nu stiu exact daca este perioada reala, dar sigur anul trecut spre toamna-iarna) de la terminarea filmarilor, actorul principal, care imi scapa numele, a dat un interviu si printre altele a fost intrebat cu privire la filmul Sila...el a spus intr-un mod fff elegant ( a confirmat de fapt zvonurile) ca intr-adevar se lucreaza fff greu cu Casu Dere ( nu stiu daca i-am scris bine numele), ca se supara din orice, intotdeauna intarzia cel putin 2-3 ore la filmari si când nu avea chef sa filmeze, pur si simplu disparea...o data a fost cautata de toata echipa de filmare vreo cateva ore si pana la urma au gasit-o incuiata in cabina ei....de cele mai multe ori, refuza scenele de tandrete pe motiv ca nu-l suporta...cautati numele actorului si dati cautare la interviul dat anul trecut si-o sa vedeti ca nu mint...
carina- vip
Cansu Deren nu mi-a placut niciodata si intr-adevar intre ei se simtea o ura chiar si in scenele de dragoste de aceea eu una am renuntat nu am vazut pana la capat serialul, si nici n-am auzit lucruri frumoase despre ea doar da e o betiva si prietena cu Burcin fosta lui Murat Yildirim, deci eu cred ca intre Elcin si Baris nu e cazul de ura sau de suportare, este altceva care inca nu s-a descoperit, amandoi sunt frumosi si se potrivesc pe cand dincolo el era frumos ea nu era absolut deloc eu nu vad nimic frumos la CD.carina a scris:
...da, fanii se tot intreaba si i-au in calcul si aceasta varianta....ei s-au m-ai lovit de diverse situatii in industria "telenovistica" turceasca...de exemplu in filmul Sila, in perioada când aveau loc filmarile, a fost o intreaga nebunie ...tot la fel ca si Kiralik Ask, fanii erau inebuniti dupa cei doi actori si lipseau scenele de tandrete...dupa vreo 2 ani ( nu stiu exact daca este perioada reala, dar sigur anul trecut sptre toamna-iarna) de la terminarea filmarilor, actorul principal, care imi scapa xnumele, a dat un interviu si printrea altele a fost intrebat cu privire la filmul Sila...el a spus intr-un mod fff elegant ( a confirmat de fapt zvonurile) ca intr-adevar se lucreaza fff greu cu Casu Deren ( nu stiu daca i-am scris bine numele), ca se supara din orice, intotdeauna intarzia cel putin 2-3 ore la filmari si când nu avea chef sa filmeze, pur si simplu disparea...o data a fost cautata de toata echipa de filmare vreo cateva ore si pana la urma au gasit-o incuiata in cabina ei....de cele mai multe ori refuza scenele de tandrete pe motiv ca nu-l suporta...cautati numele actorului si dati cautare la interviul dat anul trecut si-o sa vedeti ca nu mint...
iulianagl- moderator
A si cred ca nici la suflet nu e frumoasa CD, o vad o egoista plina de sine si toate cele rele.
iulianagl- moderator
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii