3. Kiralik Ask - comentarii
+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 3. Kiralik Ask - comentarii
...aici este unul din interviurile date de actorul acre-l interpreteaza pe Boran
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj9w4fz0rvLAhUFMZoKHQ3HBcgQFggdMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.perfecte.ro%2Finternational%2Fadevarul-despre-relatia-dintre-cansu-dere-si-mehmet-akif-alakurt-de-ce-s-au-sarutat-de-atat-de-putine.html&usg=AFQjCNEjd3y1V2qkdaH1WDB9m_3faYQtjw
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj9w4fz0rvLAhUFMZoKHQ3HBcgQFggdMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.perfecte.ro%2Finternational%2Fadevarul-despre-relatia-dintre-cansu-dere-si-mehmet-akif-alakurt-de-ce-s-au-sarutat-de-atat-de-putine.html&usg=AFQjCNEjd3y1V2qkdaH1WDB9m_3faYQtjw
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
iulianagl a scris:
Cansu Deren nu mi-a placut niciodata si intr-adevar intre ei se simtea o ura chiar si in scenele de dragoste de aceea eu una am renuntat nu am vazut pana la capat serialul, si nici n-am auzit lucruri frumoase despre ea doar da e o betiva si prietena cu Burcin fosta lui Murat Yildirim, deci eu cred ca intre Elcin si Baris nu e cazul de ura sau de suportare, este altceva care inca nu s-a descoperit, amandoi sunt frumosi si se potrivesc pe cand dincolo el era frumos ea nu era absolut deloc eu nu vad nimic frumos la CD.
...eu nu zic ca intre Baris si Elcin sunt probleme...fanii analizeaza pe toate partile, derapajul serialului si binenteles ca au luat in calcul si variata sa fie dragostea de vina?, ura?, scenariul? etc
carina- vip
Stiu ca nu e parerea ta dar stai sa auzi parerea mea eu cred ca se iubesc pe ascuns si asta e problema cred ca le e teama ca daca dau frau liber pasiunii va erupe vulcanul.carina a scris:
...eu nu zic ca intre Baris si Elcin sunt probleme...fanii analizeaza pe toate partile, derapajul serialului si binenteles ca au luat in calcul si variata sa fie dragostea de vina?, ura?, scenariul? etc
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Fanii ii ridica, fanii ii coboara!carina a scris:
...fanii..
iulianagl- moderator
superb :)))carina a scris:
...fanii..
pana acum o faceau pe ea gravida, imbracati in miri sau deja familie cu copii...acum au considerat ca trebuie sa fie mai expliciti: dezbracati si bagati in pat :)))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Ceea ce n-o sa vedem prea curand.Crisu a scris:
superb :)))
pana acum o faceau pe ea gravida, imbracati in miri sau deja familie cu copii...acum au considerat ca trebuie sa fie mai expliciti: dezbracati si bagati in pat :)))
iulianagl- moderator
si eu cred ca asta ar fi adevaruliulianagl a scris:Stiu ca nu e parerea ta dar stai sa auzi parerea mea eu cred ca se iubesc pe ascuns si asta e problema cred ca le e teama ca daca dau frau liber pasiunii va erupe vulcanul.carina a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ma bucur ca nu sunt sigura "nebuna".Admin_dea05 a scris:
si eu cred ca asta ar fi adevarul
iulianagl- moderator
iar eu am auzit ca si el , Mehmet, este o fire dificilacarina a scris:[q
...da, fanii se tot intreaba si i-au in calcul si aceasta varianta....ei s-au m-ai lovit de diverse situatii in industria "telenovistica" turceasca...de exemplu in filmul Sila, in perioada când aveau loc filmarile, a fost o intreaga nebunie ...tot la fel ca si Kiralik Ask, fanii erau inebuniti dupa cei doi actori si lipseau scenele de tandrete...dupa vreo 2 ani ( nu stiu exact daca este perioada reala, dar sigur anul trecut spre toamna-iarna) de la terminarea filmarilor, actorul principal, care imi scapa numele, a dat un interviu si printre altele a fost intrebat cu privire la filmul Sila...el a spus intr-un mod fff elegant ( a confirmat de fapt zvonurile) ca intr-adevar se lucreaza fff greu cu Casu Dere ( nu stiu daca i-am scris bine numele), ca se supara din orice, intotdeauna intarzia cel putin 2-3 ore la filmari si când nu avea chef sa filmeze, pur si simplu disparea...o data a fost cautata de toata echipa de filmare vreo cateva ore si pana la urma au gasit-o incuiata in cabina ei....de cele mai multe ori, refuza scenele de tandrete pe motiv ca nu-l suporta...cautati numele actorului si dati cautare la interviul dat anul trecut si-o sa vedeti ca nu mint...
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 12 Mar 2016, 8:05 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
sunt implicati in relatiile astea vechi care le au si poate le este frica ca intre ei sa nu fie ceva de moment ..adica cat tin filmarileiulianagl a scris:
Ma bucur ca nu sunt sigura "nebuna".
Admin_dea05- Admin
Asta e.Admin_dea05 a scris:
sunt implicati in relatiile astea vechi care le au si poate le este frica ca intre ei sa nu fie ceva de moment ..adica cat tin filmarile
iulianagl- moderator
Mai bine traiesc momentul decat sa ramana cu dorinta si regretul :))Admin_dea05 a scris:
sunt implicati in relatiile astea vechi care le au si poate le este frica ca intre ei sa nu fie ceva de moment ..adica cat tin filmarile
Crisu- vip
Corect, lasa-te purtat de val.Crisu a scris:
Mai bine traiesc momentul decat sa ramana cu dorinta si regretul :))
iulianagl- moderator
Crisu, ia uita-te te rog la acest reportaj, stiu ce-a trancanit Baris...dar astia au pus ca titlu sus ceva de genul...B si G s-au separat...nu stiu de unde a inceput nebunia asta cu separarea celor doi...cica nu stiu ce emisiune a fost si ca" in curand va exploda bomba, un apropiat de-a lui G spune ca s-au separat...etc"...in nici un caz nu este vorba de inregistrarea aceasta....
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 12 Mar 2016, 8:48 pm, editata de 1 ori
carina- vip
eu zic ca au pus titlul asta la clip pentru a avea mai multe vizualizari ca altfel nu-mi explic de unde despartirecarina a scris:
Crisu, i-a uita-te te rog la acest reportaj, stiu ce-a trancanit Baris...dar astia au pus ca titlu sus ceva de genul...B si G s-au separat...nu stiu de unde a inceput nebunia asta cu separarea celor doi...cica nu stiu ce emisiune a fost si ca" in curand va exploda bomba, un apropiat de-a lui G spune ca s-au separat...etc"...in nici un caz nu este vorba de inregistrarea aceasta....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
eu zic ca au pus titlul asta la clip pentru a avea mai multe vizualizari ca altfel nu-mi explic de unde despartire
...nu stiu ce sa zic Deea, dar araboaicele sunt in delir...nu stiu cu cine mama naibii tin legatura...si tot primesc nu stiu ce informatii... ai idee cine este Elbar?...cica la TV8, un apropiat de a lui G ar fi zis ca s-au separat...nu stiu ce sa zic...dar titulul din aceasta inregistrare asta inseamna Bsi G s-au separat?
carina- vip
...turcii s-au apucat de treaba, nu mai pierd timpul...au si centralizat min. pe fiecare episod cu cei doi...ori isi revin cu scenariul, ori sa iasa din grila de programe...
carina- vip
da, au pus titlul pt vizualizari...zice vocea ca circula zvonuri ca cei 2 s au despartit, hai sa vedem ce are de spus si Baris...iar Baris ne zice ca pt o perioada cat a fost bolnav a avut grija maica sa de el si s a cam ingrasat putin :))) restul se stie ce a zis...deci, nicio sansaAdmin_dea05 a scris:
eu zic ca au pus titlul asta la clip pentru a avea mai multe vizualizari ca altfel nu-mi explic de unde despartire
Crisu- vip
5 min si ceva in 37 !? :-S - au contorizat doar scenele cu ei singuri, credcarina a scris:
...turcii s-au apucat de treaba, nu mai pierd timpul...au si centralizat min. pe fiecare episod cu cei doi...ori isi revin cu scenariul, ori sa iasa din grila de programe...
oricum diferenta am vazut o si noi, e evidenta
nu stiu cum e cu araboaicele astea dar cred ca si ele sufera putin de scenarita...nu stiu cate, din tot ce au zis, s au si adeverit
Crisu- vip
foarte bine au facut , e chiar intereresanta grila asta.carina a scris:
Admin_dea05- Admin
...de vinerea viitoare, va rugam sa urmariti ca mare interes serialul,intr-o noua distributie
carina- vip
...bravo!!!!! fanilor...
1. mi-am imaginat - a fost real
2. idem
3. vis - se incarca
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 13 Mar 2016, 10:31 am, editata de 1 ori
carina- vip
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii