4. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
Crisu
Iuliana Maties
carina
Irina111
violeta maicariu
Nicky
11 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 4. Kiralik Ask - comentarii
....nu inteleg ce-i cu asta...e facura fanilor?......ca la vikip. - Baris, la relatie scrie Gupse
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Și eu îți mulțumesc mult!Crisu a scris:Interviu Elidor 1
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Sau Omus? Îl doare capul, drăguțul de el....Ce cămașă interesantă, de dantelă?Crisu a scris:Barîșu :))
Asta-i trebuie, ca să-i treacă durerea de cap.: https://twitter.com/andak_deniz/status/715900183096201216
Nicky- vip
Buna fetelor , tot cautam sa vad daca s-a urcat ceva pe yotube din ep.40....am gasit aici promo si mi-a placut :))) ce sa zic , imi aminteste de alt serial in care am asteptat asemenea scene ...pana in sezonul 2 .
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
ninnet a scris:Buna fetelor , tot cautam sa vad daca s-a urcat ceva pe yotube din ep.40....am gasit aici promo si mi-a placut :))) ce sa zic , imi aminteste de alt serial in care am asteptat asemenea scene ...pana in sezonul 2 .
Bună! Păi nu are cum să apară ceva pentru că în seara asta va fi difuzat ep.40, după 8 seara.
Un link pentru vizionare în direct: http://www.startv.com.tr/canli-yayin
Nicky- vip
Nicky a scris:
Bună! Păi nu are cum să apară ceva pentru că în seara asta va fi difuzat ep.40, după 8 seara.
Un link pentru vizionare în direct: http://www.startv.com.tr/canli-yayin
ok, nu ma-m exp. corect , cautam un promo sa am idee ce se intampla in aceasta seara ...e de bine zic , multumesc pt. link Nicky .
ninnet- vip
Elidor 2
Daca ne gandim la standardul din Turcia, puteti fi numita o persoana slaba. Tineti vreo dieta pentru a va pastra in forma?
Nu tin nicio dieta, doar am grija ce mananc. De cand ma stiu am fost slaba, dar in perioada asta am mai slabit putin din cauza ritmului alert de munca. Normal, sunt o femeie cu forme rotunde, daca as lua in greutate s ar vedea imediat.
N am niciun dubiu ca munca pe un platou de filmare este foarte obositoare. Dar va si distrati in timp ce lucrati? Ce fel de coleg este Baris?
Este foarte distractiv (placut) sa lucrezi cu Baris. Cred ca ne facem treaba cu placere si suntem compatibili pe platou, iar daca exista si distractie, nu ma supar. Daca ar fi fost un mediu greu de suportat, n am niciun dubiu ca acest lucru s ar fi vazut in munca noastra.
Multor actori nu le place sa urmareasca serialele sau filmele in care joaca ei. Acest lucru e valabil si la tine?
In mod normal, nici eu nu ma uit la filmele in care joc, dar, nu stiu de ce, la KA pot sa ma uit. Daca nu pot sa l vad cand se difuzeaza la tv, cu siguranta il vizionez ulterior. Fac asta mai mult ca sa vad cum am jucat, sa mi urmaresc evolutia, cu scopul de a imi face autocritica.
Daca ne gandim la standardul din Turcia, puteti fi numita o persoana slaba. Tineti vreo dieta pentru a va pastra in forma?
Nu tin nicio dieta, doar am grija ce mananc. De cand ma stiu am fost slaba, dar in perioada asta am mai slabit putin din cauza ritmului alert de munca. Normal, sunt o femeie cu forme rotunde, daca as lua in greutate s ar vedea imediat.
N am niciun dubiu ca munca pe un platou de filmare este foarte obositoare. Dar va si distrati in timp ce lucrati? Ce fel de coleg este Baris?
Este foarte distractiv (placut) sa lucrezi cu Baris. Cred ca ne facem treaba cu placere si suntem compatibili pe platou, iar daca exista si distractie, nu ma supar. Daca ar fi fost un mediu greu de suportat, n am niciun dubiu ca acest lucru s ar fi vazut in munca noastra.
Multor actori nu le place sa urmareasca serialele sau filmele in care joaca ei. Acest lucru e valabil si la tine?
In mod normal, nici eu nu ma uit la filmele in care joc, dar, nu stiu de ce, la KA pot sa ma uit. Daca nu pot sa l vad cand se difuzeaza la tv, cu siguranta il vizionez ulterior. Fac asta mai mult ca sa vad cum am jucat, sa mi urmaresc evolutia, cu scopul de a imi face autocritica.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Diagnostic: durere de capNicky a scris:
Sau Omus? Îl doare capul, drăguțul de el....Ce cămașă interesantă, de dantelă?
Asta-i trebuie, ca să-i treacă durerea de cap.: https://twitter.com/andak_deniz/status/715900183096201216
Cauza: Gupse
Tratament: Elcin
Am obs si eu textura camasii, e interesanta, pare si ceva dantela.
Crisu- vip
ninnet a scris:
ok, nu ma-m exp. corect , cautam un promo sa am idee ce se intampla in aceasta seara ...e de bine zic , multumesc pt. link Nicky .
Pentru puțin. Alt promo nu ne-au mai dat, decât pe acelea două, de fapt unul cu adăugiri 18+.
Nicky- vip
Sigur e facatura, dorintele fanilor, pe viki apare Gupse...inca :))))carina a scris:....nu inteleg ce-i cu asta...e facura fanilor?......ca la vikip. - Baris, la relatie scrie Gupse
Crisu- vip
Neapărat. N-ai văzut? Wikipedia a confirmat deja ceea ce este pe buzele tuturor...”În relație cu: Elcin Sangu”Crisu a scris:
Diagnostic: durere de cap
Cauza: Gupse
Tratament: Elcin
Nu văzusem răspunsul tău. Așa e, fani neastâmpărați.
Nicky- vip
Cred ca l doare capul la cate vede facute de fani...l au dezbracat, i au bagat in pat, vreo 5 copii cel putin, mere pe ochi...Nicky a scris:
Neapărat. N-ai văzut? Wikipedia a confirmat deja ceea ce este pe buzele tuturor...”În relație cu: Elcin Sangu”
Nu văzusem răspunsul tău. Așa e, fani neastâmpărați.
Crisu- vip
Eticheta pentru azi:
Mi-e teamă că singura chestie care va lua foc să nu fie mouse-ul meu.
Nu mi s-a mai întâmplat de mult să aștept un episod cu atâta nerăbdare...
O fi pe bune sau nu? Nu-mi iese din cap că e 1 aprilie.
Nicky- vip
Nicky a scris:Eticheta pentru azi:
e pe bune ...nu stiu turcii ce inseamna 1 aprilie numai ca va fi scena de final , cateva zeci de secunde :)))
ninnet- vip
....nuuuuu!!!, au luat-o si fanii razna, dar nici noi nu suntem departe de ei...
carina- vip
Buna , Ninnet! Urmaresti serialul?ninnet a scris:Buna fetelor , tot cautam sa vad daca s-a urcat ceva pe yotube din ep.40....am gasit aici promo si mi-a placut :))) ce sa zic , imi aminteste de alt serial in care am asteptat asemenea scene ...pana in sezonul 2 .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Mai e aproape o oră...
https://twitter.com/bakiciizartiik/status/715925196394401792
Nicky- vip
Nicky a scris:
E pe bune dar sigur este scena de final si nici nu ma gandesc ca in ep. urmator o vor continua.
Admin_dea05- Admin
o ora si jumatate daca punem in calcul ozetul... am luat-o razna si cu serialul asta...Nicky a scris:Mai e aproape o oră...
Admin_dea05- Admin
Crisu, multumesc mult ptr traducere...
carina- vip
De data asta mă uit și la ozet. Mi-a plăcut mult episodul trecut.
Și eu îți mulțumesc mult pentru traducerea interviului, Crisu.
Și eu îți mulțumesc mult pentru traducerea interviului, Crisu.
Nicky- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii