4. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
Crisu
Iuliana Maties
carina
Irina111
violeta maicariu
Nicky
11 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 4. Kiralik Ask - comentarii
Ma apuca emotiile deja
Si eu am luat o razna rau cu serialul asta...in halul asta nu mi s a mai intamplat pana acum.
Cateva scene din ep trecut le am vazut de n ori si inca nu m am plictisit, deci sa fie si ozet :)))
Si eu am luat o razna rau cu serialul asta...in halul asta nu mi s a mai intamplat pana acum.
Cateva scene din ep trecut le am vazut de n ori si inca nu m am plictisit, deci sa fie si ozet :)))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
....fanii lucreaza...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...fanii au chemat si pompirii....
carina- vip
...ptr Turkan, ambulanta-i pregatita
carina- vip
Admin_dea05 a scris:
Buna , Ninnet! Urmaresti serialul?
Buna Dea, daaaa, imi place , ma binedispune acesti doi frumosi dar ma si exaspereaza :)))
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Ma bucur ca ai revenit printre noi.ninnet a scris:Admin_dea05 a scris:
Buna , Ninnet! Urmaresti serialul?
Buna Dea, daaaa, imi place , ma binedispune acesti doi frumosi dar ma si exaspereaza :)))
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
cine are nevoie de pastile pentru seara asta?
Admin_dea05- Admin
Buna seara fetelor,spor la Omerit si Defnerit in seara asta...sper sa fie un episod frumos,cu oameni frumosi,fara,,compania monstrilor"si venin si chiar daca e doar atat tot e frumos(asta e autoincurajare)Crisu a scris:Ma apuca emotiile deja
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
dureri de cap?????
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Ma bucur ca ai revenit printre noi.
multumesc acum sa vedem serialul cu ce ne mai surprinde si de data asta
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Dea,nu cred ca ai tu pastile la cata cerere e in seara asta...da concentrat de mere nu ai??Admin_dea05 a scris:cine are nevoie de pastile pentru seara asta?
violeta maicariu- vip
As prefera un nurofen, preventiv, de inima am luat deja un aspenterAdmin_dea05 a scris:dureri de cap?????
Crisu- vip
Sa avem net (la mine se blocheaza uneori pe site ul lor, sper sa nu fiu sabotata in seara asta) si vizionare placuta!
Crisu- vip
Seara buna fetelor, vizionare usoara!!!!
Eu am pe post de intaritor niste crema de fistic. Mi-a ramas mintea la ea de la Baris.
Si azi am gasit...si o sa mananc lingurita dupa lingurita :))))
Eu am pe post de intaritor niste crema de fistic. Mi-a ramas mintea la ea de la Baris.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
La mine e furtuna in seara asta,cade net-ul la zece minute..deci o sa vad episodul la computerul cu lampi.. iar cand o sa pierd ceva o sa-mi imaginez.. cupidon
violeta maicariu- vip
Sucul va fi gata in seara aceasta ..inca merele sunt intregivioleta maicariu a scris:
Dea,nu cred ca ai tu pastile la cata cerere e in seara asta...da concentrat de mere nu ai??
Admin_dea05- Admin
Cred ca imaginatia va fi cu mult mai bogata.violeta maicariu a scris:La mine e furtuna in seara asta,cade net-ul la zece minute..deci o sa vad episodul la computerul cu lampi.. iar cand o sa pierd ceva o sa-mi imaginez.. cupidon
Admin_dea05- Admin
Vizionare placuta!lombicutz a scris:Seara buna fetelor, vizionare usoara!!!!
Admin_dea05- Admin
Inca merge link-ul lor...Imediat e gata si cu ozetul..of!!! Nerabdatoare mai sunt!Crisu a scris:Sa avem net (la mine se blocheaza uneori pe site ul lor, sper sa nu fiu sabotata in seara asta) si vizionare placuta!
Admin_dea05- Admin
baris astazi la radio
Admin_dea05- Admin
...pregatite?...in seara asta iubitii manaca marul...ramane cotorul..
carina- vip
Ahhh, Sukru, ahh
Ce a fost cu acel inceput?!!...ma tot gandesc si presimt ca e un mesaj in spate...ori in iunie va fi nunta lor si Omer va afla adevarul fix inainte de eveniment ca sa ne lase asa pe perioada vacantei, ori in iunie se termina serialul de tot cu nunta in final, ori...deocamdata doar astea 2 variante mi au venit in cap...
Ce a fost cu acel inceput?!!...ma tot gandesc si presimt ca e un mesaj in spate...ori in iunie va fi nunta lor si Omer va afla adevarul fix inainte de eveniment ca sa ne lase asa pe perioada vacantei, ori in iunie se termina serialul de tot cu nunta in final, ori...deocamdata doar astea 2 variante mi au venit in cap...
Crisu- vip
...nu stiu daca am inteles bine, dar actiunea incepe cu nunta lui Omer care va avea loc in iunie...nu stiu daca va fi cu Defne...
...Defne nu a avut puterea nici macar sa-i spuna ca de fapt fata care i-a dat pasarea este Fikret...dupa ce il testeaza pe Omer cu privire la acea "fata" isi da seama ca situatia este si mai dura decat ar fi crezut...
...Defne nu a avut puterea nici macar sa-i spuna ca de fapt fata care i-a dat pasarea este Fikret...dupa ce il testeaza pe Omer cu privire la acea "fata" isi da seama ca situatia este si mai dura decat ar fi crezut...
carina- vip
Crisu a scris:Ahhh, Sukru, ahh
....de nunta este vorba sigur, dar parca prea se fastaceau...sa nu fie Defne aleasa?
carina- vip
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii