4. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
Crisu
Iuliana Maties
carina
Irina111
violeta maicariu
Nicky
11 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 4. Kiralik Ask - comentarii
Am o singura speranta. Sa apara pe net o varianta mai necenzurata si mai lunga. Visez prostii?
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
viseaza in continuare!lombicutz a scris:Am o singura speranta. Sa apara pe net o varianta mai necenzurata si mai lunga. Visez prostii?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Deci cand i-a dat haina jos, mi-a stat inima in loc.Admin_dea05 a scris:
viseaza in continuare!
lombicutz- vip
[quote="Admin_dea05"]
fara sa-mi dau seama tocmai mananc un mar [/qute] Ai grija sa nu-ti stea in gat..mie mi-a trecut de marmelada...
fara sa-mi dau seama tocmai mananc un mar [/qute] Ai grija sa nu-ti stea in gat..mie mi-a trecut de marmelada...
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Mi s-a parut foarte hotarata...fara stres...bravo Defne,,aferim..asteptam urmatoarea mutare..lombicutz a scris:
Deci cand i-a dat haina jos, mi-a stat inima in loc.
violeta maicariu- vip
Cred ca ce am vazut deja in promo e tot ce vor da...atata valva pe tema asta...atatea asteptari...
Faza de la inceput a fost cam ciudata, e sigur o nunta, dar a cui?! Deja avem 3 optiuni: Y&S, mosii si D&O...totusi, la cat de emotionati erau S si O, cred ca mosii se exclud...
Faza de la inceput a fost cam ciudata, e sigur o nunta, dar a cui?! Deja avem 3 optiuni: Y&S, mosii si D&O...totusi, la cat de emotionati erau S si O, cred ca mosii se exclud...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
lombicutz a scris:
Deci cand i-a dat haina jos, mi-a stat inima in loc.
macar la final sa ne arate tatuajul cupidon
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Nici macar ala, ne a ajuns din promo pe un sfert de ecranninnet a scris:
Crisu- vip
Deci asa pacaleala....In promo ne-au dat mai ,ulte.
lombicutz- vip
si nici nu cred ca o sa-l mai vedem..sigur incep cu ei la orizontala a doua ziCrisu a scris:Nici macar ala, ne a ajuns din promo pe un sfert de ecranninnet a scris:
Admin_dea05- Admin
sunt tare curioasa cum va sta la rating...mie mi-a placut episodul din seara aceastalombicutz a scris:Deci asa pacaleala....In promo ne-au dat mai ,ulte.
Admin_dea05- Admin
Ce sa ni-l mai arate..macar sa ne spuna cum a fost..deci ne-am luat niscaiva teapa..am ochii holbati si buzele uscate..tot mai bun era scenariul meu....Crisu a scris:
Nici macar ala, ne a ajuns din promo pe un sfert de ecran
violeta maicariu- vip
Admin_dea05 a scris:
si nici nu cred ca o sa-l mai vedem..sigur incep cu ei la orizontala a doua zi
urmatoare mutare va fi in gradina la plimbare , nu mai vedem alceva
ninnet- vip
isi bea defne ceaiul iar omer cafeauaninnet a scris:Admin_dea05 a scris:
si nici nu cred ca o sa-l mai vedem..sigur incep cu ei la orizontala a doua zi
urmatoare mutare va fi in gradina la plimbare , nu mai vedem alceva
Admin_dea05- Admin
Daca ar fi sa compar cu ep trecut, mi a placut mai mult ala.Admin_dea05 a scris:
sunt tare curioasa cum va sta la rating...mie mi-a placut episodul din seara aceasta
Crisu- vip
...turcii, pe site-ul lor spun ca va fi nunta lui Sinan cu Yasemin...mosii ies din calcul, ar fi un gest care incalca traditia lor, ar prefera sa dea si nopate nuntii in direct decat sa faca o astfel de combinatie...
....aiurea de tot ep, chiar n-am inteles gestul lui Gallo, plansul si fata aia suferinda...si de ce tot il asasina cu intrebari pe Omer cu privire la Defne...
....aiurea de tot ep, chiar n-am inteles gestul lui Gallo, plansul si fata aia suferinda...si de ce tot il asasina cu intrebari pe Omer cu privire la Defne...
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 02 Apr 2016, 12:33 am, editata de 1 ori
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Fetelor, mie mi-a placut. Mi-a placut toata saptamana, de cand au dat promo si pana m-am enervat pe mixer! Asa emotii nu ai in fiecare saptamana. Ratingul si-l rezolva ei in Turcia noi nu cred ca putem face prea multe.
Emotiile din dragoste sunt frumoase.Eu prefer parea plina a paharului Si ma bucur sa am colege de " suferinta"
Emotiile din dragoste sunt frumoase.Eu prefer parea plina a paharului Si ma bucur sa am colege de " suferinta"
lombicutz- vip
Ce sa mai spuna...violeta maicariu a scris:
Ce sa ni-l mai arate..macar sa ne spuna cum a fost..deci ne-am luat niscaiva teapa..am ochii holbati si buzele uscate..tot mai bun era scenariul meu....
In scenariul tau vedeam daca i a ramas urma de la scoterea celuilalt tatuaj?
Crisu- vip
Crisu a scris:
Ce sa mai spuna...
...eu n-am inteles comportamentul lui Fikret...este intragostita de Omer?, sau e suparata pe Defne ca nu i-a spus cine este printul?...de ce plange si de "3 zile zace-n boala" si il asteapta pe Omer sa-i spuna "scoala"? sau si una si alta?
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Si totusi mi s a parut Omer mai emotionat decat Sinan...poate e nunta dubla pana la urma. Oricum si in ep asta Sinan a zis ca are intentii de casatorie cu Yasemin...carina a scris:...turcii, pe site-ul lor spun ca va fi nunta lui Sinan cu Yasemin...mosii ies din calcul, ar un gest care incalca traditia lor, ar prefera sa dea si nopate nuntii in direct decat sa faca o astfel de combinatie...
Crisu- vip
la ce priviri flamande aveau ,credeam ca-si rup hainele de pe ei nu de alta da asa vedeam tatuajul mai bine cupidon
ninnet- vip
N a zis nimic oficial, dar asta se intelege, ca s a indragostit de Omer, iar de Defne e dezamagita pt ca o considera prietena si totusi n a avut incredere in ea sa i spuna cine i printul, mai ales ca il cunostea.carina a scris:
...eu n-am inteles comportamentul lui Fikret...este intragostita de Omer?, sau e suparata pe Defne ca nu i-a spus cine este printul?...de ce plange si de "3 zile zace-n boala" si il asteapta pe Omer sa-i spuna "scoala"? sau si una si alta?
Crisu- vip
lombicutz a scris:Fetelor, mie mi-a placut. Mi-a placut toata saptamana, de cand au dat promo si pana m-am enervat pe mixer! Asa emotii nu ai in fiecare saptamana. Ratingul si-l rezolva ei in Turcia noi nu cred ca putem face prea multe.
Sigur , acum asteptam urmatorul promo , nu de alta dar asa dezvoltam si anticipam ce va fi .
ninnet- vip
Cu camera ma duceam direct pe el ...si ne dadeam seama ca si l-a scos..o sa vedeti ca am dreptate..in rest imi fila un beculet ca fiind prima oara pentru Defne nu aveau cum sa fie asa turbati,Omer trebuie sa fie atent,,sa nu-i lase sechele" dar am zis in mintea mea oha,turcoaicele sunt mai aprige..pun pariu ca in episodul urmator Defne o coteste si scapa asa ca ramanem cu ce ne-am clatit ochii...baga ea o scuza din aceea soc soc cum are obiceiul...Crisu a scris:
Ce sa mai spuna...
violeta maicariu- vip
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii