4. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
Crisu
Iuliana Maties
carina
Irina111
violeta maicariu
Nicky
11 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 4. Kiralik Ask - comentarii
Am urmărit episodul pe nerăsuflate, dar sunt tare dezamăgită de finalul mult așteptat, încă puțin dacă mai arătau... dar mi-a plăcut cum a luat-o pe sus.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Mi a placut faza cand erau cele 3 in conferinta si Nihan zice ca trebuie sa i impace pe Omer si bunicul ca oricum omul e cu un picior in groapa, iar Turkan sare: aaa, cum asa, mai avem destule de trait...ăăă...adica, mai are, mai are, dl Hulusi
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Pai pote mai dau inca o data in promo cum isi da Omer bluza jos de pe el. Rochita si-o fi imaginat Baris cum zboara:))))ninnet a scris:
Sigur , acum asteptam urmatorul promo , nu de alta dar asa dezvoltam si anticipam ce va fi .
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Cum aluat-o pe sus....oha!!!!!ninnet a scris:la ce priviri flamande aveau ,credeam ca-si rup hainele de pe ei nu de alta da asa vedeam tatuajul mai bine cupidon
lombicutz- vip
Turkan..the best!.. il resusciteaza ea...Crisu a scris:Mi a placut faza cand erau cele 3 in conferinta si Nihan zice ca trebuie sa i impace pe Omer si bunicul ca oricum omul e cu un picior in groapa, iar Turkan sare: aaa, cum asa, mai avem destule de trait...ăăă...adica, mai are, mai are, dl Hulusi
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
lombicutz a scris:
Pai pote mai dau inca o data in promo cum isi da Omer bluza jos de pe el. Rochita si-o fi imaginat Baris cum zboara:))))
:)))) pudici rau turcii astia , oricum daca ne arata prea mult ne plictisim
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Cred ca toata scena se termina aici, asa cum a mai zis cineva anterior, o sa i vedem eventual dimineata in pat, daca nu chiar la micul dejun...serialul incepe la ora 8, 8 si ceva, nu vor da nimic la ora aia.
Crisu- vip
Mi-a plăcut când au luat micul dejun singuri, după ce a plecat Fikret.
Și apoi, când au venit la firmă...când a chemat-o la el în birou, a așezat-o pe scaunul lui și au început să vorbească despre casa în care vor locui. El a întrebat-o dacă vrea să stea tot în casa lui sau să ia altă casă. Ea a glumit că vor locui cu ai ei, bunica, fratele, cumnata etc...că doar lui îi place foarte mult de ei...el parcă s-a schimbat un pic la față și s-a frecat pe ceafă...apoi tot ea a zis că ar fi bine să locuiască tot la el, dar că ar vrea să schimbe mobila. El a întrebat-o ce anume ar vrea să schimbe și ea i-a răspuns patul, că trebuie să schimbe patul...că doar el are un trecut....
Și apoi, când au venit la firmă...când a chemat-o la el în birou, a așezat-o pe scaunul lui și au început să vorbească despre casa în care vor locui. El a întrebat-o dacă vrea să stea tot în casa lui sau să ia altă casă. Ea a glumit că vor locui cu ai ei, bunica, fratele, cumnata etc...că doar lui îi place foarte mult de ei...el parcă s-a schimbat un pic la față și s-a frecat pe ceafă...apoi tot ea a zis că ar fi bine să locuiască tot la el, dar că ar vrea să schimbe mobila. El a întrebat-o ce anume ar vrea să schimbe și ea i-a răspuns patul, că trebuie să schimbe patul...că doar el are un trecut....
Nicky- vip
Da, exact, si faza asta a fost tare...Omer deja se gandea la altele cand a auzit de patNicky a scris:Mi-a plăcut când au luat micul dejun singuri, după ce a plecat Fikret.
Crisu- vip
Sper ca poate să arate în vreun flash-back mai târziu ceva mai mult din noaptea asta, prima lor noapte de amor. Dar altceva nu cred că mai vedem până la nunta din iunie, care cred că va fi a lui Defne și a lui Omer.
Dar sper ca în episodul următor să mai rămână puțin în casa aceea, îmi place. Să-i arate discutând ”după”. Aș vrea să-i văd reacția ei. Parcă era o păpușă în brațele lui, cum își lăsase capul pe umărul lui...poate de asta avea nevoie ca să se liniștească. Ce-o fi după aceea, Alah cu mila sau ce-o vrea tanti Meric.
Dar sper ca în episodul următor să mai rămână puțin în casa aceea, îmi place. Să-i arate discutând ”după”. Aș vrea să-i văd reacția ei. Parcă era o păpușă în brațele lui, cum își lăsase capul pe umărul lui...poate de asta avea nevoie ca să se liniștească. Ce-o fi după aceea, Alah cu mila sau ce-o vrea tanti Meric.
Nicky- vip
Noapte buna fetelor , merg la somn acum , ma mai gandesc maine in metrou ce faceau ei dupa perdea ....asta daca nu o i-a la fuga Defne ...va pup
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Mi se pare ca cineva e in lipsa de inspiratie in acest serial...faza cu ei vecini de birou a mai fost oarecum si in ep dupa ce a acceptat Defne cererea in casatorie pe ploaie, cand se prostea ea cu biletele pe frunte, etc si el o privea si zambea, a fost si acum o scena asa, doar ca nu se mai prostea Defne...apoi, cand jucau baschet in acea sala si Omer se mandrea cu cosurile date a mai fost si pe la inceput, ep 6 sau 7...
Crisu- vip
Uite l si pe regizor, si a facut poza cu cracii pe sus pe patul de spital cum se uita la serial
Crisu- vip
.... mi se pare ca scenarista are probleme...este plecata cu "sorcova"...a trimis-o pe Defne nu stiu pe unde, ca la scurt timp sa apara si Omer...banuiesc ca se vor intoarce impreuna...ce va face Defne de acum incolo?...va fi pe drumuri si va schimba destinatia ori de cate ori va da nas in nas cu Fikret, Tranba, Neriman, Sude?
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Fikret m-a dezamăgit. Deși până azi am încercat să o înțeleg, acum o văd cu adevărat o amenițare pentru Defne. E total debusolată, lipsită de profesionalism. Felul cum se uita pierdută la el, în timp ce el chiar vrea să facă ceva ca să se revanșeze față de ea pentru că a făcut-o să piardă primul proiect, cel cu defileul de modă. Mi-a plăcut că el i-a retezat-o brusc când a încercat să-i vorbească despre desenul cu simurgul de acasă. Era un subiect sensibil și privat pentru el și relația lor era strict profesională. Și da, Defne știe povestea desenului pentru că este prietena lui. A remarcat și el răceala și tensiunea dintre Defne și Fikret. Când Sinan i-a spus că trebuie să vorbească cu Defne, Omer s-a gândit zâmbind că poate e doar gelozie.
Nicky- vip
...nu stiu daca am inteles eu bine, dar atunci cand Sinan i-a dat cheile lui Defne, Defne i-a povestit istoria cec-ului si Sinan i-a spus ca indiferent de decizia pe care o va lua, el o va sustine?
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
cred ca omul sufera cu capul nu de alte boliCrisu a scris:Uite l si pe regizor, si a facut poza cu cracii pe sus pe patul de spital cum se uita la serial
g]
cica ne asteapta o surpriza duminica
https://www.facebook.com/kiralikaskdizi/photos/a.1585033201785741.1073741829.1567805663508495/1701335443488849/?type=3&theater
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
si eu tot ceva de genul am inteles ca doar e si el implicatcarina a scris:...nu stiu daca am inteles eu bine, dar atunci cand Sinan i-a dat cheile lui Defne, Defne i-a povestit istoria cec-ului si Sinan i-a spus ca indiferent de decizia pe care o va lua, el o va sustine?
Admin_dea05- Admin
Astia iar ne aburesc cu ceva...cica sa asteptam ziua de duminica pt surpriza
Crisu- vip
Noapte buna fetelor, pe maine!
lombicutz- vip
Da, asa a fost.carina a scris:...nu stiu daca am inteles eu bine, dar atunci cand Sinan i-a dat cheile lui Defne, Defne i-a povestit istoria cec-ului si Sinan i-a spus ca indiferent de decizia pe care o va lua, el o va sustine?
Crisu- vip
noapte buna....lombicutz a scris:Noapte buna fetelor, pe maine!
Admin_dea05- Admin
Fikret a fost aeriana tot ep, ma enerveaza ca acum ii reproseaza lui Defne ca il minte pe omul iubit si cum poate sa si cladeasca o relatie pe minciuna, dar cand i a imprumutat banii n a zis nimic in sensul asta...totusi, cand era in leagan la ea acasa a zis ca secretul lui Defne e secretul ei, dar de pasarea simurgh o sa i spuna lui Omer...ma gandesc ca n are de gand sa i spuna despre cec...Nicky a scris:Fikret m-a dezamăgit. Deși până azi am încercat să o înțeleg, acum o văd cu adevărat o amenițare pentru Defne. E total debusolată, lipsită de profesionalism. Felul cum se uita pierdută la el, în timp ce el chiar vrea să facă ceva ca să se revanșeze față de ea pentru că a făcut-o să piardă primul proiect, cel cu defileul de modă. Mi-a plăcut că el i-a retezat-o brusc când a încercat să-i vorbească despre desenul cu simurgul de acasă. Era un subiect sensibil și privat pentru el și relația lor era strict profesională. Și da, Defne știe povestea desenului pentru că este prietena lui. A remarcat și el răceala și tensiunea dintre Defne și Fikret. Când Sinan i-a spus că trebuie să vorbească cu Defne, Omer s-a gândit zâmbind că poate e doar gelozie.
Crisu- vip
carina a scris:.... mi se pare ca scenarista are probleme...este plecata cu "sorcova"...a trimis-o pe Defne nu stiu pe unde, ca la scurt timp sa apara si Omer...banuiesc ca se vor intoarce impreuna...ce va face Defne de acum incolo?...va fi pe drumuri si va schimba destinatia ori de cate ori va da nas in nas cu Fikret, Tranba, Neriman, Sude?
Sinan i-a dat cheile de la casa lui de vacanță. ea era hotărâtă (din nou) să-i spună adevărul lui Omer. Și văzând-o atât de disperată și fără soluție, i-a spus ca întâi să stea puțin și să se mai gândească. Undeva. Departe de toți cei care o încolțeau și ,indiferent de ce va hotărâ ea, el o va susține mereu. Lui Omer Defne i-a cerut să plece, să o scuze pentru ziua aceea, pentru că Nihan avea nevoie de ea, nu avea probleme cu sarcina, dar trebuia să stea cu ea. Cum se uita Fikret la ei prin geamul dintre birouri...chiar mi-am dorit să-i vadă îmbrățișați. Apoi , când Omer s-a dus la Sinan în birou și i-a spus despre Defne, că i se pare că are ceva și despre ea și Fikret, Sinan , fără să vrea i-a dat impresia că știe ceva. Dar Sinan s-a eschivat apoi și i-a spus că el, Omer ,trebuie neapărat să vorbească cu Defne. Și i-a mai spus că i-a dat lui Defne cheile de la casa lui.
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 02 Apr 2016, 12:42 am, editata de 1 ori
Nicky- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii