5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
Ar fi prea ca la Tuba.Prea ca la turci:)))
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Cam asa ceva.lombicutz a scris:Ar fi prea ca la Tuba.Prea ca la turci:)))
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
...fanii se intreaba, de ce eroii nostri au privirile triste?...ce-i macina?
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
iulianagl a scris:
Pai la Elcin chiar e ciudat sa apara cu el in public stii ce ma gandesc eu sa nu auzim mai tarziu ca e cu Iso.
...sa fiu sincera, l-as prefera de 10000 ori pe "Iso", decat pe semitembelul asta...Iso are o privire calda, pare o persoana de toata isprava.. dar nuuuuu, Iso are o amica si-am inteles ca au o relatie frumoasa impreuna...o sa caut pozele sa vad daca reusesc sa le gasesc si le pun si aici...
carina- vip
...indragostitii???!!!!!
carina- vip
....vaiii ...dar afectos mai e cu ea ..ce o mai pupa ...2014?..si inca impreuna ...inseamna ca intradevar o iubeste cu adevarat ...carina a scris:...este vechi, din 2014...cred ca atat Baris cat si Gupse erau "piliti"
https://scontent-arn2-1.cdninstagram.com/t50.2886-16/12974880_853022081469114_933074032_n.mp4
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Irina111 a scris:
....vaiii ...dar afectos mai e cu ea ..ce o mai pupa ...2014?..si inca impreuna ...inseamna ca intradevar o iubeste cu adevarat ...
...am inteles ca de la sf lui 2014, inceputul lui 2015 sunt impreuna...
carina- vip
...cica postul tv MBC, a dat informatia cu incidentul de la stadion, unde se afla si actrita Elgin S. impreuna cu iubitul Y.O...si cica ar fi spus ca Y a avut un comportament recalcitrant si in cateva situatii a intervenit Elcin ca sa-l potoleasca..
carina- vip
Sincer acum chiar ca nu-mi place de el, intr-adevar are moaca de badarañ si lui ii convine relatia asta ca se simte cineva.carina a scris:
...cica postul tv MBC, a dat informatia cu incidentul de la stadion, unde se afla si actrita Elgin S. impreuna cu iubitul Y.O...si cica ar fi spus ca Y a avut un comportament recalcitrant si in cateva situatii a intervenit Elcin ca sa-l potoleasca..
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
...Baris in vizita la un var...
carina- vip
Bonjour Passionis,ca va..ca va?Ce-o fi gasit talpa iadului compromitator in acea revista de s-a hotarat sa-i faca vant Tristei?sau poate citind revista i-au venit idei?
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Si un colaj cu Baris si nepotii..
violeta maicariu- vip
Am mai vazut poze cu fane tampite dar astea le intrec,nici n-o vezi pe Elcin de dupa ele,adica,mvai uitati-va la noi ce poza ne-am tras cu Baris..era si Elcin acolo,ca n-am vazut-o?????cat de needucat poti sa fii sa faci asta si sa o mai si postezicarina a scris:
violeta maicariu- vip
violeta maicariu a scris:Bonjour Passionis,ca va..ca va?Ce-o fi gasit talpa iadului compromitator in acea revista de s-a hotarat sa-i faca vant Tristei?sau poate citind revista i-au venit idei?
'Neata! Pai ce sa gaseasca, vreo amenintare la adresa nepotului.Sigur scriu revistele ce cuplu reusit fac Omer si Fikret.O apuca nervu' pe talpa iadului:)))
lombicutz- vip
...interviu Elcin-Baris, tradus in engleza
carina- vip
Buna dimineata!
Pana sa se manifeste pe retele de socializare, Yunus parea mai normal. Vorba aceea *daca taceai, filosof ramaneai* mi se pare ca i se potriveste de minune. Pana acum nu aveam nicio impresie despre el, doar ca nu mi placea fata lui, dar asta e o chestie pur personala, insa acum ii iese la iveala si caracterul, iar in privinta asta, sincer, o prefer pe Gupse.
Pana sa se manifeste pe retele de socializare, Yunus parea mai normal. Vorba aceea *daca taceai, filosof ramaneai* mi se pare ca i se potriveste de minune. Pana acum nu aveam nicio impresie despre el, doar ca nu mi placea fata lui, dar asta e o chestie pur personala, insa acum ii iese la iveala si caracterul, iar in privinta asta, sincer, o prefer pe Gupse.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Daca stirea e adevarata, atunci se explica de ce Elcin avea fata aceea...cred ca asta nu si da seama cat rau poate sa i faca lui E cu un astfel de comportament, pana la urma despre el se vorbeste doar in calitate de iubit al ei, profesional nu l baga nimeni in seama, iar daca el apare in astfel de stiri de scandal, implicit va fi mentionat si numele lui E.carina a scris:...cica postul tv MBC, a dat informatia cu incidentul de la stadion, unde se afla si actrita Elgin S. impreuna cu iubitul Y.O...si cica ar fi spus ca Y a avut un comportament recalcitrant si in cateva situatii a intervenit Elcin ca sa-l potoleasca..
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Da,poate Gupse se conformeaza proverbului:mai bine sa taci si sa pari prost decat sa vorbesti si sa confirmi"sau vorba lui Necme:nu mai vorbi asa mult,te face sa pari prost"Crisu a scris:Buna dimineata!
violeta maicariu- vip
Eu am ramas in urma cu incidentul de la stadion.Ma lamuriti si pe mine? L-au lasat nervii pe frezatu?
lombicutz- vip
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii