5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
și ce mândru a prezentat-o investitorilorvioleta maicariu a scris:Iar ne-au lasat fara aer..nu stiu ce sa cred...ma tem ca ,,Defo"se va bucura apoi isi va aduce aminte de talpa iadului si-l va refuza..si a stat bietul baiat in genunchi..nici macar nu ne-au dat un sarut de inel,macar un sarut be,un sarut..era asa de mult???]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Eu simtca ne-au pacalit si-n seara asta. Dar nu a supar. Totusi un sarut....
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Muzica si dansul?
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Până la urmă ce ziceți de nunta? A cui o fi?...cum am văzut butonii mi-am dat seama că nu sunt pt zi Omer pentru ca lui nu-i plac butonii...
Admin_dea05- Admin
Nu a fost ca cel de săptămâna trecută dar nu mă supăr....lombicutz a scris:Eu simtca ne-au pacalit si-n seara asta. Dar nu a supar. Totusi un sarut....
Admin_dea05- Admin
Noapte bună!.. Sunt tare curioasă ce-i va spune Neriman lui Galo.
Admin_dea05- Admin
Cred ca e un fel de puzzle,ne dau cate un mic indiciu in fiecare episod ca sa avem la ce ne gandi si sa facem pitici pe creier..initial am crezut ca sunt cerceii pe care Sinan i-a cumparat lui Yasemin si m-am gandit ca mireasa e ea mai ales ca era si nauca de Darya cu cadourile....Admin_dea05 a scris:Până la urmă ce ziceți de nunta? A cui o fi?...cum am văzut butonii mi-am dat seama că nu sunt pt zi Omer pentru ca lui nu-i plac butonii...
violeta maicariu- vip
Admin_dea05 a scris:Până la urmă ce ziceți de nunta? A cui o fi?...cum am văzut butonii mi-am dat seama că nu sunt pt zi Omer pentru ca lui nu-i plac butonii...
nici eu nu cred ca e nunta lor , eu il vad pe Omer un tip solitar si introvertit ,apoi ei vor avea ceva probleme din cauza minciunilor ei asa ca dupa ce va trece furtuna intr-un fel sau altul o va lua de mana si vor face pasul undeva doar ei doi ...
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Noapte buna!!!! si sa visati defo-rmat in seara asta...
violeta maicariu- vip
Intr-un fel episodul din seara asta a fost cel mai frumos. Nu-mi aduc aminte sa ne fi strans activ atatea pe pagina vineri seara. Clar suntem dependente si nu ne vom vindeca curand.Admin_dea05 a scris:Actori frumoși ca ăștia și ca sa se potrivească asa de bine nu o sa mai întâlnesc... Au o chimie de ți se face un gol în stomac numai când te uiți la ei cum se privesc apoi sa mai facă și altceva.....
lombicutz- vip
Pana in iunie o sa avem deja jumatate de episod vazut din secvente...pana acum n am inteles mare lucru din ele, nu mi e clar a cui nunta va fi...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Si o poza stimulent
..Ori Baris ori Omer au o problema cu mainile cum am mai spus:le gasesti acolo unde te astepti mai putin...
..Ori Baris ori Omer au o problema cu mainile cum am mai spus:le gasesti acolo unde te astepti mai putin...
violeta maicariu- vip
...s-ar putea sa avem o mare surpriza din partea lui Fikret si sa-i dea la "temelie" lui Neriman..sa-i spuna cum ca stie ca este jocul ei si daca indrazneste sa faca un pas inainte ii va spune intreaga poveste lui Omer...ar fi chiar culmea ca Neriman, tocmai de la Fikret sa si-o "ia"...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
violeta maicariu a scris:Noapte buna!!!! si sa visati defo-rmat in seara asta...
:)))) Visam, visam pana la promo 43 si pana vinerea viitoare nu ne mai trezim din visare.
lombicutz- vip
Continuam scenariul intrerupt de Koraylombicutz a scris:
:)))) Visam, visam pana la promo 43 si pana vinerea viitoare nu ne mai trezim din visare.
Crisu- vip
...sigur una din ele va fi a lui Sinan...si cred ca va fi cu Sude, dar un gen de nunta la mica intelegere...poate totusi Neriman sa-i fi dat acei butoni lui Omer, avand in vedere ca erau o mostenire de familie...si totusi mireasa nu pare a fi Defne, mie mi se pare ca este putin mai durdulie...mai de graba as inclina sa cred ca este Sude...
carina- vip
carina a scris:...s-ar putea sa avem o mare surpriza din partea lui Fikret si sa-i dea la "temelie" lui Neriman..sa-i spuna cum ca stie ca este jocul ei si daca indrazneste sa faca un pas inainte ii va spune intreaga poveste lui Omer...ar fi chiar culmea ca Neriman, tocmai de la Fikret sa si-o "ia"...
E hotarata sa ramana ca sa mai incurce lucrurile putin...si noi care credeam ca din episodul 43 scapam de ea...
Crisu- vip
...nu am fost prea "miscata" de acest ep...un ep in genul ep 37-39, cu stilul obositor a lui Yos...ce ar fi fost sa fi dat ceva mai mult cu petrecerea?...cred ca ar fi fost "faze" mult mai dragute, decat smiorcaiala lui Koray...n-au arata ce-a facut Defne...a plecat singura sau impreuna cu Omer de la petrecere?...de ce trebuia Defne si Omer sa plece de la conferinta?, pana la urma Koray n-a avut nimic, doar ii picase putin "sonorul"...o aiureala....macar daca il duceau la spital, intelegeam plecarea lor...
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 16 Apr 2016, 12:17 am, editata de 2 ori
carina- vip
Butonii i a primit Necmi la casatorie de la Hulusi, iar din ce am inteles, Neriman i a zis lui Sude ca ii va primi cel care se casatoreste primul, adica Omer sau ginerele...trebuie sa mai revad faza o data ca mi se tot bloca...carina a scris:...sigur una din ele va fi a lui Sinan...si cred ca va fi cu Sude, dar un gen de nunta la mica intelegere...poate totusi Neriman sa-i fi dat acei butoni lui Omer, avand in vedere ca erau o mostenire de familie...si totusi mireasa nu pare a fi Defne, mie mi se pare ca este putin mai durdulie...mai de graba as inclina sa cred ca este Sude...
Crisu- vip
In seara asta am trecut de la "te pleznesc Defne" la "dezbrac-o odata!", la va iubesc pe vesnicie.
Si maine invat sa urc si eu foto pe forum:)
Si maine invat sa urc si eu foto pe forum:)
lombicutz- vip
Crisu a scris:
Butonii i a primit Necmi la casatorie de la Hulusi, iar din ce am inteles, Neriman i a zis lui Sude ca ii va primi cel care se casatoreste primul, adica Omer sau ginerele...trebuie sa mai revad faza o data ca mi se tot bloca...
...am inteles asta, dar totul este interpretabil...Sude a facut o afirmatie de genul ca-i va purta Sinan...apoi mireasa nu prea seamana cu Defne...Omer in primul ep apare gatit pruna, se leaga la sireturi, apoi cere un servetel sa-si stearga pantofii ca o luase prin aratura...cred ca mai mult vor sa ne zapaceasca ...cine stie pana la urma nunta cui va fi?...parca ceva nu se leaga de la un ep la altul...dar oare va mai fi vreo serie sau se termina in iunie filmul?
carina- vip
...eu nu am inteles discutia dintre Sinan si Omer...Sinan i-a propus asocierea cu Cherie si i-a spus ca Tranba a iesit din firma...de ce i-a spus Sinan lui Omer ca el a fost de acord ca Defne sa vina la Passionis si el de ce nu este de acord?...i-a facut cumva Sinan propunerea ca Yasemine sa vina la Passionis ca angajata?
carina- vip
...acelasi sentiment ca tine l am avut si eu ...acest yos parca ar face in ciuda fanilor..carina a scris:...nu am fost prea "miscata" de acest ep...un ep in genul ep 37-39, cu stilul obositor a lui Yos...ce ar fi fost sa fi dat ceva mai mult cu petrecerea?...cred ca ar fi fost "faze" mult mai dragute, decat smiorcaiala lui Koray...n-au arata ce-a facut Defne...a plecat singura sau impreuna cu Omer de la petrecere?...de ce trebuia Defne si Omer sa plece de la conferinta?, pana la urma Koray n-a avut nimic, doar ii picase putin "sonorul"...o aiureala....macar daca il duceau la spital, intelegeam plecarea lor...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Bună dimineața! Și mie mi-ar fi plăcut să ne arate ce s-a întâmplat după defilare.... Sa văd dacă Omer s-a uitat la Defne, dacă a discutat ceva cu e.....
Admin_dea05- Admin
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii