5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
...nu stiu daca cumva in spate/fundal, nu este Baris ...parca se uita spre ele!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...acum am vazut ca poza cu Baris si cele 2 "dive" este prelucrata...pacat!!!!
...am o "chestie" care ma roade de ceva timp...am citit cu ceva timp in urma (nu-mi amintesc unde am citit, dar totusi cred ca am citit informatia in lb romana) cu privire la serialul "Furtuna pe Bosfor" ca cei doi protagonisti Erkan Petekkaya și Nurgul Yesilcay se tot certau in ultima perioada, creeau dificultati in timpul filmariloe, etc si scenaristul a hotarat sa filmeze separat scenele cu cei doi si apoi prin nu stiu ce metoda le "asambla"...acum revenind la KA, am sesizat ca atat in ep 41, ( la inceputul ep) cand cei doi servesc micul-dejun si Omer ii trage scaunul, Defne avea dumicatul in gura ( partea stanga fiind proeminent vizibila) si intr-o fractiune de secunda dispare aceasta faza...in ep.42, min 17,20 ( partea a-2-a tradus ) in timp ce se deplasau cei doi spre aceea conferinta si Defne se agita sa-si ia tlf de pe bancheta din spate si se loveste...Omer purta centura de siguranta cand s-a intors spre bancheta si in secunda urmatoare isi pune centura ( pe care n-o scosese) si-i da poseta Defnei...oare si in KA, marele Yos sa faca astfel de nazdravadii?...nu inteleg de ce cei doi nu mai sunt deloc zariti impreuna in pauza filmarilor?
carina- vip
Rezumat ep 43 marca Apollo"s Defne
https://youtu.be/xRJZVOoW2eM
https://youtu.be/xRJZVOoW2eM
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
...si eu am observat aceste neconcordante si sa stii ca am gandit la fel ca tine despre....poate si din cauza acestor presiuni cu partenerii lor ...intodeauna am avut senzatia ca acest Yos este de partea lui G ...parca ar ajuta o sa l tine pe Baris cat mai departe de Elcin..carina a scris:
...acum am vazut ca poza cu Baris si cele 2 "dive" este prelucrata...pacat!!!!
...am o "chestie" care ma roade de ceva timp...am citit cu ceva timp in urma (nu-mi amintesc unde am citit, dar totusi cred ca am citit informatia in lb romana) cu privire la serialul "Furtuna pe Bosfor" ca cei doi protagonisti Erkan Petekkaya și Nurgul Yesilcay se tot certau in ultima perioada, creeau dificultati in timpul filmariloe, etc si scenaristul a hotarat sa filmeze separat scenele cu cei doi si apoi prin nu stiu ce metoda le "asambla"...acum revenind la KA, am sesizat ca atat in ep 41, ( la inceputul ep) cand cei doi servesc micul-dejun si Omer ii trage scaunul, Defne avea dumicatul in gura ( partea stanga fiind proeminent vizibila) si intr-o fractiune de secunda dispare aceasta faza...in ep.42, min 17,20 ( partea a-2-a tradus ) in timp ce se deplasau cei doi spre aceea conferinta si Defne se agita sa-si ia tlf de pe bancheta din spate si se loveste...Omer purta centura de siguranta cand s-a intors spre bancheta si in secunda urmatoare isi pune centura ( pe care n-o scosese) si-i da poseta Defnei...oare si in KA, marele Yos sa faca astfel de nazdravadii?...nu inteleg de ce cei doi nu mai sunt deloc zariti impreuna in pauza filmarilor?
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
https://www.youtube.com/watch?v=joB8xfRHkrE
..oare despre ce vorbeste Elcin aci ca pare tare distrata de discutie..scrie ca ar fi o inregistrare noua
..oare despre ce vorbeste Elcin aci ca pare tare distrata de discutie..scrie ca ar fi o inregistrare noua
Irina111- membru senior
Irina111 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=joB8xfRHkrE
...inregistrarea este veche...cel putin 2-3 ani...
carina- vip
Buna dimineata,cu actrita din stanga a jucat in ,,Ingeri si nobili"...mai apar personaje noi,ca Trista ii spune prietenei ei ca nu va pleca atunci cand aceasta ii spune ca se intoarce la N.Y....?carina a scris:
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Multumesc Carina ,esh o draguta ...ma gandeam ca este o inregistrare noua desi Elcin pare mai frumoasa acum mai copilaroasa...
Irina111- membru senior
...nu stiu ce se intampla...si ce filmaza...
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=840
carina- vip
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii