5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
Gooood morning Passionis,Kiralik Ask,DeFom,ElBar......
Ayyy,in ceata m-am culcat,in ceata m-am trezit..mi-a placut episodul cumva...dar nu mi-a placut cumva..atata au lalait-o cu Defne si Omer ca era sa dau in dambla,ce-au zis astia:,,hai sa la dam mai putine faze de infarct la astia ca avem prea mare audienta"l-am vazut si l-am auzit pe Koray de mi s-a facut acru de data asta ,chiar daca il iubesc,apoi s-a adunat tot,,fameleonul"la patul lui cu mam"mare,mamita si tanti Mita ca i se zburlise baiatului freza..si a trebuit sa vina si ,,coscogea"Omerul de la conferinta ca sa aplaneze situatia...si ce aranjamente facuse cupidon ,adica a lasat tot si a fugit sa-i vada pe astia doi care s-au batut de ziceai ca-s mate in luna mai...tare ma tem ca se va certa tare cu Sinan si am vazut ca Sinan le cam face nefacute cand se incapataneaza,mai ales pentru Iasomia lui(care,sa fiu sincera mi se pare mai batrana fata de ei toti si cateodata arata comic in rolul ei)presimt un conflict unde se vor spune si se vor face multe lucruri urate,dar Omer va gasi o solutie cerebrala si pentru asta...cat despre Trista,personaj incolor,insipid si inodor,,,moartea pasiunii"as zice eu,in afara de ochii frumosi pe care ii are in dotare,alte calitati,,yoc"..nu mai e nici,,Maica Tereza.nici ,,marea Gallo"..a fost mai mult aerul din balon,zic eu,sa vedem daca iese la inaintare cu Neriman(Doamne ce vocabular de stadion mi-am tras)dar nu cred..ce comic ofteaza amandoua,,cotofenele":una dupa Omer iar cealalta dupa Sinan
Ayyy,in ceata m-am culcat,in ceata m-am trezit..mi-a placut episodul cumva...dar nu mi-a placut cumva..atata au lalait-o cu Defne si Omer ca era sa dau in dambla,ce-au zis astia:,,hai sa la dam mai putine faze de infarct la astia ca avem prea mare audienta"l-am vazut si l-am auzit pe Koray de mi s-a facut acru de data asta ,chiar daca il iubesc,apoi s-a adunat tot,,fameleonul"la patul lui cu mam"mare,mamita si tanti Mita ca i se zburlise baiatului freza..si a trebuit sa vina si ,,coscogea"Omerul de la conferinta ca sa aplaneze situatia...si ce aranjamente facuse cupidon ,adica a lasat tot si a fugit sa-i vada pe astia doi care s-au batut de ziceai ca-s mate in luna mai...tare ma tem ca se va certa tare cu Sinan si am vazut ca Sinan le cam face nefacute cand se incapataneaza,mai ales pentru Iasomia lui(care,sa fiu sincera mi se pare mai batrana fata de ei toti si cateodata arata comic in rolul ei)presimt un conflict unde se vor spune si se vor face multe lucruri urate,dar Omer va gasi o solutie cerebrala si pentru asta...cat despre Trista,personaj incolor,insipid si inodor,,,moartea pasiunii"as zice eu,in afara de ochii frumosi pe care ii are in dotare,alte calitati,,yoc"..nu mai e nici,,Maica Tereza.nici ,,marea Gallo"..a fost mai mult aerul din balon,zic eu,sa vedem daca iese la inaintare cu Neriman(Doamne ce vocabular de stadion mi-am tras)dar nu cred..ce comic ofteaza amandoua,,cotofenele":una dupa Omer iar cealalta dupa Sinan
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Cand am vazut ce frumos era aranjat in camera de hotel a doamnei si domnului I.mi-am zis:bravo Omerule,destept baiat sa vezi ce de actiune are el parte in seara asta,mai ales vazand-o pe Defne fata hotarata,ce impacare frumoasa si cu scantei o sa vedem,cred ca Yos asta nu a avut parte de pasiune la viata lui,mai bine ii lasa sa improvizeze,ar fi iesit mai bine,eu as fi luat-o pe sus ca un salbatec si as fi trecut la actiune,,petale"fara mari farfasticuri,mai ales ca dupa,,impactul"din episodul trecut actiune yoc..erau si singuri si departe,,de lumea dezlantuita"macar ceva momente frumoase de tandrete as fi vrut sa vad,sa se priveasca ,sa se sarute si sa-si spuna lucruri frumoase ca de cand au venit de la casa de vara nu prea au fost singuri..poate vedem in episodul urmator,astia nu ne dau tot o data sa nu dam in diabet..nici dulceata de trandafiri nu mai avem voie...
violeta maicariu- vip
Buna dimi!Ce mi-a placut la episodul de aseara a fost faptul ca Omer ia spus ca o iubeste si ce m-a enervat a fost ca dupa tot ce s-a intamplat intre ei doi Defne inca se poarta ca o minorosita imbufnata ceea ce nu o prinde, iar faptul ca tot dau secvente dinainte si apoi se intoarce la scenele prezente ma enerveaza rau ca nu le vad rostul sunt doar de umplutura si tot taragane cu scenele dintre ei doi sunt foarte putine.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Da ,ai dreptate,buna dimineata,Defne se da tot mereu lovita in amorul propriu si-i face scene lui Omer pentru orice..sa vezi ce ,,scena"ii face el cand va afla adevarul,imi pare rau ca nu l-am vazut pe Selim deloc,cred ca era la Turkan teze,o tragea cu carmol ca se plangea de sale,mai mult imi place Omer cand e gelos,e foarte veridic mai ales cand scoate fum pe nas ,joaca super scenele de gelozie..Defne indruga nerozii,el trece la actiune,ar trebui sa fie scos mai des Selim in fata,mai vedem si noi niste scene faine,pana la urma fie si Tranba numai sa-l vedem gelos..iulianagl a scris:Buna dimi!Ce mi-a placut la episodul de aseara a fost faptul ca Omer ia spus ca o iubeste si ce m-a enervat a fost ca dupa tot ce s-a intamplat intre ei doi Defne inca se poarta ca o minorosita imbufnata ceea ce nu o prinde, iar faptul ca tot dau secvente dinainte si apoi se intoarce la scenele prezente ma enerveaza rau ca nu le vad rostul sunt doar de umplutura si tot taragane cu scenele dintre ei doi sunt foarte putine.
violeta maicariu- vip
Bună dimineața! La petrecere, când presa a sărit pe el și l-a întrebat când se va căsători cu Fikret Gallo, când își vor uni mărcile, orice fată în locul lui Defne s-ar fi simțit prost și ar fi vrut să se facă mică și să fugă de acolo. Nu fusese de ajuns că-i văzuse ținându-se de mână. E atât de nesigură pe ea și pe iubirea lor! Și tot timpul se gândește : Cine e ea și cine e el... Și încă îi mai este teamă de momentul când el va afla adevărul. Și nimeni n-o ajută în niciun fel , ba parcă vor ca ea să se simtă și mai prost. La firmă toată lumea parcă-i prezenta condoleanțe, de parcă toți au luat în serios o posibilă fuziune între Omer și Fikret. Deși Defne este viitoarea soție a lui Omer, nimeni nu o respectă. Mi-a plăcut că s-a hotărât până la urmă și s-a dus la acea întâlnire de afaceri. Cât de mândru a fost Omer de ea! Și când l-a întrebat și domnul acela de căsătoria cu Fikret , a spus că se va căsători , dar nu cu Fikret , cu cea mai minunată femeie din lume, a prezentat-o pe Defne și a spus că el se simte cel norocos să fie cu ea.
Ce frumos le stătea când au plecat împreună, ținându-se de mână!
Aici l-am urât pe Koray și prostiile lui , încă un moment frumos întrerupt...
Mi-a plăcut felul cum i-a dat inelul și și-au pecetluit relația. Inelul acesta nu va mai fi scos de pe deget niciodată, nu ne vom mai certa și nu ne vom mai supăra unul pe celălalt, de acum înainte vom merge împreună pe același drum, în aceeași direcție. Simplu și concret, în stilul cel mai Omerish!
Mai trebuia și un sărut , dar a fost frumos și cum s-au îmbrățișat , l-a strâns în brațe cu atâta dor , avea lacrimi de fericire în ochi și se bucura ca un copil admirând inelul de pe deget.
Mi-a plăcut felul cum i-a dat inelul și și-au pecetluit relația. Inelul acesta nu va mai fi scos de pe deget niciodată, nu ne vom mai certa și nu ne vom mai supăra unul pe celălalt, de acum înainte vom merge împreună pe același drum, în aceeași direcție. Simplu și concret, în stilul cel mai Omerish!
Mai trebuia și un sărut , dar a fost frumos și cum s-au îmbrățișat , l-a strâns în brațe cu atâta dor , avea lacrimi de fericire în ochi și se bucura ca un copil admirând inelul de pe deget.
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 16 Apr 2016, 9:38 am, editata de 1 ori
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Nu-mi place starea de tensiune care s-a creat între Sinan și Omer. Dacă am înțeles eu bine, Sinan vrea să facă un parteneriat cu Yasemin. I-a reproșat lui Omer că el , Sinan, nu s-a împotrivit când Omer a adus-o pe Defne la Passionis. Dar Omer i-a spus că nu e același lucru, că Defne este junior.
La fel nu-mi place că Fikret se încăpățânează să rămână și nu pleacă.
Dar pe de altă parte mă gândesc că , înainte să plece, trebuie să se rezolve și problema banilor. Defne îi este încă datoare cu acea sumă de bani. Într-un fel cred că Defne s-a bucurat că Neriman a luat-o în vizor pe Fikret și că poate o va ajuta să scape de ea, dar în același timp îi e teamă ca din conflictul celor două să nu fie dezvăluită și situația ei . Și apoi cred că nu-i place să fie din nou la comanda lui Neriman. Iar o manipulează ca pe o păpușă fără minte.
La fel nu-mi place că Fikret se încăpățânează să rămână și nu pleacă.
Dar pe de altă parte mă gândesc că , înainte să plece, trebuie să se rezolve și problema banilor. Defne îi este încă datoare cu acea sumă de bani. Într-un fel cred că Defne s-a bucurat că Neriman a luat-o în vizor pe Fikret și că poate o va ajuta să scape de ea, dar în același timp îi e teamă ca din conflictul celor două să nu fie dezvăluită și situația ei . Și apoi cred că nu-i place să fie din nou la comanda lui Neriman. Iar o manipulează ca pe o păpușă fără minte.
Nicky- vip
Bunica vroia să facă hamam cu Neriman. Defne s-a opus categoric. Sunt curioasă dacă bunica va renunța la tradiție.
Nicky- vip
Buna dimineata,foarte frumos spus,eu inteleg mai putin iar unde nu inteleg o dau pe gluma..ceilalti n-o vor lua niciodata pe Defne in serios,o considera una de-a lor care a pus mana pe seful cel mare(Darya),cea care i-a acordat credit si incredere in ea a fost,culmea Yasemin,de asta a fost unul din motivele pentru care a plecat mai greu de acolo,pana si Tranba a vazut in ea un real talent si i-a parut rau ca n-a descoperit-o primul,codoasei de Neriman i-as scoate pe tapet felul urat in care l-a cucerit pe Necme si atunci ar sta in banca ei,dar probabil ca ,daca vom avea rabdare,incet,incet toate lucrurile vor fi spuse.Intotdeauna Omer s-a simtit mandru langa ea,ea a fost cea nesigura,poate si din cauza conditiei ei,imi place de mor cum abordeaza Baris scenele cu ea:e dezinvolt,e real,e de acolo,cred ca-i place sa fie in prezenta ei,nu e nimic fortat la el ca si cum ar face-o din cauza rolului..ea e putin crispata mi se pare...m-am mai uitat la alte filme in care a jucat,cred ca este primul rol in care e asa de apropiata de partener,cu astfel de scene,poate si asta a ajutat-o in privinta inocentei,iar scene gen cu Yunus ma indoiesc sa fi avut nu e el asa creativ..Nicky a scris:Bună dimineața! La petrecere, când presa a sărit pe el și l-a întrebat când se va căsători cu Fikret Gallo, când își vor uni mărcile, orice fată în locul lui Defne s-ar fi simțit prost și ar fi vrut să se facă mică și să fugă de acolo. Nu fusese de ajuns că-i văzuse ținându-se de mână. E atât de nesigură pe ea și pe iubirea lor! Și tot timpul se gândește : Cine e ea și cine e el... Și încă îi mai este teamă de momentul când el va afla adevărul. Și nimeni n-o ajută în niciun fel , ba parcă vor ca ea să se simtă și mai prost. La firmă toată lumea parcă-i prezenta condoleanțe, de parcă toți au luat în serios o posibilă fuziune între Omer și Fikret. Deși Defne este viitoarea soție a lui Omer, nimeni nu o respectă. Mi-a plăcut că s-a hotărât până la urmă și s-a dus la acea întâlnire de afaceri. Cât de mândru a fost Omer de ea! Și când l-a întrebat și domnul acela de căsătoria cu Fikret , a spus că se va căsători , dar nu cu Fikret , cu cea mai minunată femeie din lume, a prezentat-o pe Defne și a spus că el se simte cel norocos să fie cu ea.
violeta maicariu- vip
...mie imi lasa impresia ca el pare asa de natural pt ca este sigur pe el ca Baris si se joaca cu ea pe bune ajutat cica de natura rolului care il are...de omer....ea pare ca ar stii ce face el(ca si cum ar fi cv intre ei numai de ei stiut)..si din aceasta cauza ea este vulnerabila in prezenta lui..
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
https://twitter.com/yldzasude/status/721079295259635712
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
m-am gandit la un nume pentru Omer,eu am obiceiul de a le poci numele.... :emo3:prima data m-am gandit la Zoro/lmn/ dar pentru ca nu cred ca-l vom mai vedea cu masca nu e reprezentativ..apoi am gasit:Stapanul inelelorcupidon oricum inelul se va mai odihni pe undeva(numai nu pe fundul unei ape)si apoi va ajunge iar pe degetul fetei noastre..e prea important pentru el ca sa ajunga in alta parte chiar si pentru putin timp,cred ca e predestinat...deci ii voi spune de acum sub forma de alint Stapanul inelelor..pentru Defne ma mai gandesc
violeta maicariu- vip
Buna dimineata!
Cand Sinan i a reprosat lui Omer ca pe Defne au readus o la Passionis, Omer i a raspuns ca daca n ar fi fost relatia personala dintre el si Defne, ea n ar fi plecat in primul rand, si ca el a lucrat cu ea desenul, cumva ca la Passionis s a format ca designer de pantofi. A zis ca o accepta pe Yasemin inapoi, dar pe vechiul post avut la Passionis, nu vrea un parteneriat cu Cherie.
Cred ca iar o sa asistam la niste scene de tensiune intre Sinan si Omer, sper ca de data asta sa nu mai faca vreo prostie Sinan.
Cand Sinan i a reprosat lui Omer ca pe Defne au readus o la Passionis, Omer i a raspuns ca daca n ar fi fost relatia personala dintre el si Defne, ea n ar fi plecat in primul rand, si ca el a lucrat cu ea desenul, cumva ca la Passionis s a format ca designer de pantofi. A zis ca o accepta pe Yasemin inapoi, dar pe vechiul post avut la Passionis, nu vrea un parteneriat cu Cherie.
Cred ca iar o sa asistam la niste scene de tensiune intre Sinan si Omer, sper ca de data asta sa nu mai faca vreo prostie Sinan.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Buna dimi,fetelor,iubitelor,dragutelor,cele care intelegi limba turca mai bine decat noi toate la un loc,va asteptam mai ceva ca pe rasaritul soarelui ne mai luminati si pe noi pana la traduceri..am incredere in Omer,l-a facut scenarista o persoana de pus in rama..corect,cerebral,pasional,altruist,modest,frumos si devreme acasa(cand nu-l retine Trista)..ne vom minuna cum le va rezolva el pe toate,dupa ce va sparge 10 geamuri,sase pereti,cateva mese si va poci vre-o doua mutre(aici prefer Tranba )..la mese cred ca se va baga si Defne,am vazut ca le are!Deci merg pe mana lui Omer orice va hotari,imi place personajul...Crisu a scris:Buna dimineata!
violeta maicariu- vip
Personajul Omer e conturat perfect, asteptam schimbarea la personajul Defne...
Faza cu cei din firma care veneau s o consoleze pe Defne pentru "despartirea" de Omer nu mi a placut, a fost ceva in genul Neriman: "chiar credeai ca se va casatori cu tine, el, marele Omer Iplikci!!! Cine esti tu si cine e el..." si nici ca la petrecerea de dupa prezentare Defne a venit impreuna cu Darya, ca un angajat oarecare...
Faza cu cei din firma care veneau s o consoleze pe Defne pentru "despartirea" de Omer nu mi a placut, a fost ceva in genul Neriman: "chiar credeai ca se va casatori cu tine, el, marele Omer Iplikci!!! Cine esti tu si cine e el..." si nici ca la petrecerea de dupa prezentare Defne a venit impreuna cu Darya, ca un angajat oarecare...
Crisu- vip
Au lungit prea mult si cearta de fete dintre Sinan si Koray, deja ajusesera la limita penibilului...aia faceau dezastru prin restaurant si toata lumea statea sa i priveasca...
In schimb, mi a placut ca a luat atitudine Yasemin si a concediat o pe Sude, chiar a intarziat cu decizia. M am bucurat ca s a trezit la realitate si a renuntat sa mai creada in vorbele ei.
In schimb, mi a placut ca a luat atitudine Yasemin si a concediat o pe Sude, chiar a intarziat cu decizia. M am bucurat ca s a trezit la realitate si a renuntat sa mai creada in vorbele ei.
Crisu- vip
Exact, în ochii lor parcă ea este încă secretara lui. Și ea se face și mai mică în scaunul ei. În privința asta el e același dintotdeauna , nu stă la discuții cu oricine.
Nicky- vip
Cu venitul si statul impreuna la petreceri nu e la prima abatere:la prima in momentul cand o prinde in brate nu-i mai da drumul dar apoi o lasa si pleaca cu Yasemine,la petrecerea unde era si Iz(pe care,recunosc,am placut-o foarte mult)o ia pe Iz de mana chiar in fata ei si pleaca,cred ca nu este atent la detalii sau foarte impulsiv..dar pe plaja este singurul care o ajuta iar la conflictul cu Yasemin deasemenea..Crisu a scris:Personajul Omer e conturat perfect, asteptam schimbarea la personajul Defne...
violeta maicariu- vip
Asa e, scenele astea parca sunt facute sa arate ca nimeni nu i vede potriviti, ca Defne nu e de "nasul" lui Omer, doar pentru ca fac parte din clase sociale diferite. Defne e cumva singura impotriva tuturor...Si cand incerca sa i explice zapacitei de Darya ca zvonurile cu Fikret nu sunt adevarate, ca ea si Omer sunt impreuna, Darya o aproba sarcastic: bine, bine, sunteti impreuna...un fel de ok, viseaza in continuare...Nicky a scris:Exact, în ochii lor parcă ea este încă secretara lui. Și ea se face și mai mică în scaunul ei. În privința asta el e același dintotdeauna , nu stă la discuții cu oricine.
Crisu- vip
https://twitter.com/andak_deniz/status/721244082975219712
O: Împreună suntem minunați , nimeni nu poate interveni între noi doi.
https://twitter.com/andak_deniz/status/721245696310034432
Cu adevărat Dna. și Dl. Iplikci.
Nicky- vip
Hai ca zicem ca la prima petrecere cand a plecat cu Yasemin nu le erau clare sentimentele, nu le recunoscusera nici macar pentru ei insisi, iar la petrecerea lui Sude cand a plecat de mana cu Iz a fost sub impulsul vorbelor spuse de Defne, ca totul s a terminat intre ei, etc...acum deja e alta situatie, au o relatie oficiala si planuiesc sa se casatoreasca...violeta maicariu a scris:
Cu venitul si statul impreuna la petreceri nu e la prima abatere:la prima in momentul cand o prinde in brate nu-i mai da drumul dar apoi o lasa si pleaca cu Yasemine,la petrecerea unde era si Iz(pe care,recunosc,am placut-o foarte mult)o ia pe Iz de mana chiar in fata ei si pleaca,cred ca nu este atent la detalii sau foarte impulsiv..dar pe plaja este singurul care o ajuta iar la conflictul cu Yasemin deasemenea..
Crisu- vip
În cazul lui cred că multe gesturi sunt impulsive, la nervi. Provocat de atitudinea ei. Se rănesc reciproc.
Cum a fost răspunsul lui ”Da.” la întrebarea ei despre posibilitatea unei relații cu Fikret dacă ea, Defne, n-ar fi fost și el ar fi fost singur. Exasperat de insistența ei într-o prostie , din punctul lui de vedere, i-a trântit răspunsul fără să se gândească la consecințe.
A mai fost o chestie acum, când așteptau mașina. El i-a deschis galant portiera , dar dacă ea s-a ținut țâfnoasă și a zis că se descurcă singură, că n-are nevoie de ajutorul lui, nu mi-a venit să cred când el i-a trântit ușa în nas. Dar i-a sărit apoi imediat în ajutor când ea n-a putut să deschidă singură ușa și era cât pe aici să cadă.
Așa s-a întâmplat și atunci cu Iz , când a plecat cu ea luând-o de mână.
Cum a fost răspunsul lui ”Da.” la întrebarea ei despre posibilitatea unei relații cu Fikret dacă ea, Defne, n-ar fi fost și el ar fi fost singur. Exasperat de insistența ei într-o prostie , din punctul lui de vedere, i-a trântit răspunsul fără să se gândească la consecințe.
A mai fost o chestie acum, când așteptau mașina. El i-a deschis galant portiera , dar dacă ea s-a ținut țâfnoasă și a zis că se descurcă singură, că n-are nevoie de ajutorul lui, nu mi-a venit să cred când el i-a trântit ușa în nas. Dar i-a sărit apoi imediat în ajutor când ea n-a putut să deschidă singură ușa și era cât pe aici să cadă.
Așa s-a întâmplat și atunci cu Iz , când a plecat cu ea luând-o de mână.
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 16 Apr 2016, 12:48 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
Nu stiu daca Defne va evolua cat va sta la Passionis dar cred ca la un moment dat o vor aduce la acelasi nivel cu Omer,pe plan profesional ma gandesc,sau poate va face un parteneriat cu Stapanul inelelor,cine stie...Crisu a scris:
Asa e, scenele astea parca sunt facute sa arate ca nimeni nu i vede potriviti, ca Defne nu e de "nasul" lui Omer, doar pentru ca fac parte din clase sociale diferite. Defne e cumva singura impotriva tuturor...Si cand incerca sa i explice zapacitei de Darya ca zvonurile cu Fikret nu sunt adevarate, ca ea si Omer sunt impreuna, Darya o aproba sarcastic: bine, bine, sunteti impreuna...un fel de ok, viseaza in continuare...
violeta maicariu- vip
Superbe momentele cu ei, pacat ca unele dureaza foarte putin, ori isi soptesc la ureche in diverse contexte neprielnice ca sa zic asa, cum a fost cina de afaceri, ori sunt intrerupti de cineva...deja devin enervante intreruperile astea, pentru mine cel putin.Nicky a scris:https://twitter.com/andak_deniz/status/721244082975219712
Crisu- vip
Eu am crezut că ea s-a schimbat în momentul în care s-a angajat la Cherie.
Mi-a plăcut să-i văd confruntându-se pe plan profesional, dar reacțiile ei au fost exagerate. Tot timpul în defensivă, pusă pe harță. Nu știu de unde a avut el atâta răbdare...din prea multă dragoste probabil. Sincer gândind profesional ei nu sunt la același nivel , ea e deabia la început și mai are mult de învățat. E și ea conștientă de adevărul ăsta. Le stă extraordinar de bine lucrând împreună , nu rivalizând.
Mi-a plăcut să-i văd confruntându-se pe plan profesional, dar reacțiile ei au fost exagerate. Tot timpul în defensivă, pusă pe harță. Nu știu de unde a avut el atâta răbdare...din prea multă dragoste probabil. Sincer gândind profesional ei nu sunt la același nivel , ea e deabia la început și mai are mult de învățat. E și ea conștientă de adevărul ăsta. Le stă extraordinar de bine lucrând împreună , nu rivalizând.
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 16 Apr 2016, 1:00 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
S-ar fi întâmplat ceva frumos dacă nu l-ar fi sunat Sinan în legătură cu Koray. Poate s-ar fi plimbat împreună, poate ar fi rămas peste noapte acolo. Ce păcat! Sinan i-a trimis în pre-luna de miere și tot el le strică cheful.Crisu a scris:
Superbe momentele cu ei, pacat ca unele dureaza foarte putin, ori isi soptesc la ureche in diverse contexte neprielnice ca sa zic asa, cum a fost cina de afaceri, ori sunt intrerupti de cineva...deja devin enervante intreruperile astea, pentru mine cel putin.
Nicky- vip
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii