Serialesitelenovelet
5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 18 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 18 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5. Kiralik Ask - comentarii

+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

In jos

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 18 Empty Re: 5. Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 09 Apr 2016, 11:56 pm

Am revazut faza cu mos Hulusi cu florile Smile Sadri,cica,cu-i duci florile?mos Hulusi:tie! 5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 18 2403327547 si cum iese el din atelier stanjenit cu florile la spate...usta cica:bahar gel!,,au innebunit salcamii/si cu boala lor o data/s-a-ntamplat ceva,imi pare/si cu lumea asta toata"
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 10 Apr 2016, 12:00 am

Crisu a scris:
Pt putin.
Acum s au axat pe Fikret fanii, am citit niste comentarii si o fac in tot felul :))) asta apropo de poza pe care ai pus o mai sus cu ea pe bicicleta

....m-am uitat si eu acum si se spune cum ca ar sta pana in ep 45 ...fanii sunt nemultumiti si cred ca nu vor mai rezista s-o suporte inca 4 ep...nu inteleg de ce nu dau promo...a venit nesuferitul Yos si cred ca sunt nehotarati cu scenariul...sunt curioasa daca Defne pleaca..

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 10 Apr 2016, 12:22 am

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 18 CfnfuMnWcAADKSS

...Gupsica...si pe asta au luat-o in "valsuri vieneze" fanii, cu salopeta ei cu tot..."ai vrut sa arati ca Elcin?, nici o sansa, nici de la 1km nu puteti fi confundate" , " ai fost in Carrefour si-ai vazut reclama cu Elcin? si ce-ai zis, ca dai lovitura?", etc

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Dum 10 Apr 2016, 12:46 am

carina a scris:...am revazut ep, si am cateva nelamuriri:
1.presupun ca este vorba de Defne ( mireasa)...nu inteleg de ce fuge?...banuiesc ca acea incapere nu are o alta iesire, doar daca sare pe geam...de ce Koray ii spune"deschide usa kiz, tu plangi kiz?, nu face asta, inca detin controlul si toti ne vom repara greselile, prima data trebuie sa te mariti"...nu stiu daca am inteles bine 'monologul" lui Koray...sa inteleg ca Defne este in continuare in "jocul" lui Neriman si dupa casatorie trebuie sa plece?
2. ce s-a intamplat cu Defne cand a venit la pregatirile ptr festivitate?...l-a auzit pe Omer cand i-a raspuns lui Fikret ca "este frumoasa", referindu-se la rochia de pe manechin si ea a crezut ca i-a spus lui Fikret ca este frumoasa?...n-am inteles ce i-a spus Defne lui Fikret de a luat-o Omer  si-au avut acea discutie aprinsa printre umerase...
Am vrut sa revad faza dintre Neriman si Necmi inainte...
Astia vorbesc ca trebuie s o casatoreasca pe Sude cu Sinan ca altfel o vor pierde, ca oricat au incercat, n au reusit s o faca pe Sude sa renunte. Apoi, Neriman zice de fapt e o cale pt asta, are ceva in cap, dar Necmi sa aiba incredere in ea si sa nu se mai amestece. Dupa zice ca in iunie 2016 ei vor face aceasta nunta. Necmi zice ca iar il implica in vreun joc de al ei, iar Neriman zice ca va functiona aceasta treaba.
Pe mine discutia asta m a bagat in ceata, e posibil ca acea mireasa sa fie si Sude.
Koray zice sa deschida usa ca a inteles gresit rolul de mireasa, intai se marita si apoi face nazuri, sa nu faca asta ca vor rezolva impreuna...ca iar au ramas pe capul lui aceste treburi si apoi intreaba daca plange.
2. Defne a zis ca a avut onoarea sa vada desenele lui Omer de dimineata, dar ca Fikret bineinteles ca le vazuse inainte, ca au lucrat bine impreuna si apoi intreaba ce urmeaza, ce vor mai pregati impreuna ca deja au admiratori (ca sunt persoane carora le a placut cum au lucrat impreuna si vor sa mai lucreze cu ei...ceva de genul asta).
Apoi Omer o intreaba ce problema are, ce se intampla, iar ea raspunde ca cine este ea ca sa aiba o problema cu el. Omer o intreaba daca glumeste, daca intr adevar problema e Fikret. Defne zice ca asa e, ei aveau o discutie placuta si a venit ea sa i intrerupa, sa le strice cheful si si a cerut scuze ca nu a fost frumos ce a facut. Apoi se intreaba reciproc cum pot sa se indoiasca unul de altul. Omer ii zice ca greseste, iar Defne zice ca el intotdeauna are dreptate, daca e cineva care greseste clar ea este aceea. Omer o intreaba care a fost faza cu cafeaua, ea zice ca o simpla cafea, el: cu fostul iubit, ea: eram copii, el: am vazut cum se uita la tine, ea: si eu am vazut ca Fikret...Omer ii zice sa nu faca asta ca nu e cazul, iar Defne il intreaba daca el decide asta...si dusa a fost :)))

Ultima editare efectuata de catre Crisu in Dum 10 Apr 2016, 12:58 am, editata de 1 ori
Crisu
Crisu
vip
vip

Data de inscriere : 23/01/2016

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Dum 10 Apr 2016, 12:50 am

violeta maicariu a scris:Am revazut faza cu mos Hulusi cu florile Smile Sadri,cica,cu-i duci florile?mos Hulusi:tie! 5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 18 2403327547 si cum iese el din atelier stanjenit cu florile la spate...usta cica:bahar gel!,,au innebunit salcamii/si cu boala lor o data/s-a-ntamplat ceva,imi pare/si cu lumea asta toata"
Am ras si eu la faza aceea, era fâstâcit tot Hulusi ca il luase Sadri prin surprindere, uitase ca are atelierul acolo Smile
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Dum 10 Apr 2016, 12:55 am

carina a scris:

....m-am uitat si eu acum si se spune cum ca ar sta pana in ep 45 ...fanii sunt nemultumiti si cred ca nu vor mai rezista s-o suporte inca 4 ep...nu inteleg de ce nu dau promo...a venit nesuferitul Yos si cred ca sunt nehotarati cu scenariul...sunt curioasa daca Defne pleaca..
Inca 4 ep nu stiu daca o mai suport si eu, doar daca isi revine si l lasa in pace pe Omer. M a enervat si la faza de care ziceai mai devreme cand a venit Defne si apoi a urmat discutia cu Omer printre umerase, Fikret a vorbit cu Defne cu un aer de superioritate, ofensata parca, abia i a aruncat 3 priviri...n am inteles de unde atitudinea asta.
Cat despre Gupse, era de asteptat s o taxeze cu tinuta, nu le scapa nimic :))))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 10 Apr 2016, 9:43 am

[quote="Crisu"]
Am vrut sa revad faza dintre Neriman si Necmi inainte...

...multumesc fff mult Crisu, sincera sa fiu si eu am avut dubii cu privire la "mireasa", dar vad ca fetele au analizat corpul miresei si au ajuns la concluzia ca ar fi Defne....bine, s-au mai facut n analize si au fost eronate pana la urma...imaginea cu Omer si Sude ( cursa intinsa lui Defne de catre Sude....la restaurant) cand toata lumea spunea ca este Tranba si Fikret si pana la urma s-a dovedit a fi Omer-Sude...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Dum 10 Apr 2016, 10:25 am

carina a scris:
Asa e, si in ep trecut se zicea ca tipa in negru care se apleaca, din spatele lui Koray, ar fi fost Defne si a fost Darya toata ziua.
In ep 40 cand a venit Koray sa faca selfie cu ginerele, Omer avea sacoul deschis si se vede ca poarta brau, asta ma face sa cred ca poate fi el ginerele.
Dupa discutia dintre Necmi si Neriman, vad ca si ei vor s o casatoreasca pe Sude in iunie.
Poate se pregateste nunta dubla, Sude-Sinan si Defne-Omer, iar Neriman va face ea ceva sa le strice pe ambele, asa impusca 2 iepuri dintr un foc.
Oricum imaginile date de ei mai rau ne au ametit decat sa ne lamureasca, parca vad ca nimic nu e ceea ce pare a fi.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Dum 10 Apr 2016, 1:52 pm

Interesant cum s-au potrivit la culori Omer și Defne în seara paradei...el, cămașă albastră, ea , rochie albastă. Și , după cum se uitau unul la unul, cu dor, eu am simțit că se iertaseră reciproc. A fost singura care s-a ridicat să aplaude. Și se hotărâse să-i ceară iertare pentru cum se purtase. Era atât de mândră de el! Tare aș vrea să nu se lase intimidată de provocarea lui Fikret și să rămână acolo, să-l aștepte să coboare de pe scenă , să-l ia de mână și să nu-i mai dea drumul.
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Dum 10 Apr 2016, 2:21 pm

Începutul a fost dulce-dulce...visul lui Omer s-a adeverit full-option. Păcat că a durat atât de puțin. Ce m-a distrat Nihan , când Defne a ajuns acasă, cum a luat-o la întrebări și cum Defne nu-i spunea nimic și zâmbea întruna, Nihan îi zice : Lasă că-l întreb pe Omer. Apoi Defne îi zice că...s-a întâmplat ceva...că s-au apropiat puțin...și când Nihan a priceput ce s-a întâmplat a asaltat-o cu întrebările, să-i povestească tot, cu detalii, secundă cu secundă...Săraca Defne : Ai, nici chiar așa...
Și la firmă, de parcă ar fi ghicit ce se întâmplase , Derya, Yasemin, ce ți-ai făcut, e ceva schimbat la tine... Smile
Omer gelos, super fază! A certat-o  că nu i-a spus cine era musafirul, că a băut cafea cu Selim și a întrebat-o dacă a fost bună și ea i-a răspuns că a fost foarte bună , cafea turcească veritabilă, nu ca Espresso-ul lui.
Când s-au întâlnit la ședință și își aruncau săgeți din priviri, Defne-Omer , Koray- Yasemin, Sinan a rugat-o pe Derya să le aducă ceai, poate se mai liniștesc spiritele. Defne i-a zis că ea vrea o cafea turcească, bună , cu zahăr, și când l-a întrebat pe Omer, el a răspuns :Un Espresso dublu, dublu... Defne: Cu siguranță!  Smile
Mi-a plăcut mult episodul ăsta.
De Fikret nu mai zic nimic. Mi-a plăcut de ea la început, deși m-a surprins un pic entuziasmul ei inițial față de Defne, ușurința cu care a ajutat-o cu atâția bani, deși deabia se cunoscuseră. Acum mă sperie obsesia ei față de Omer.

Ultima editare efectuata de catre Nicky in Dum 10 Apr 2016, 4:18 pm, editata de 1 ori
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 10 Apr 2016, 2:49 pm

Ce-l intreaba pe Baris?

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 10 Apr 2016, 3:08 pm

Admin_dea05 a scris:Ce-l intreaba pe Baris?

...am impresia ca l-a intrebat de stirea care aparuse dupa ep.40, cum ca Baris i-a cerut permisiunea lui Gupse sa filmeze scene mai "apropiate" cu Elcin...l-a intrebat daca este adevarat...

ps. cred ca Baris nu mai este cu Gupse...in ultima perioada nu i-a mai surprins nimeni pe nicaieri, ba dimpotriva au fost zariti, dar separat...Baris nu a participat la lansarea filmului ei, etc...cred ca-s duc dorul...fiecare si-a pus cate o poza pe instagram, el cu catelul si ea cu pisica...poza lui parca ar sugera ca si catelul ii duce dorul ( lui Gupse)...Gupse,ieri si-a pus o poza cu prietenii pe care ii invitase la ea...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 10 Apr 2016, 4:41 pm

https://www.facebook.com/aturedi/videos/10154045455172512/
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 10 Apr 2016, 4:42 pm

Clipul asta e bun pentru o editare ..Elcin fugand catre Baris.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Irina111 Dum 10 Apr 2016, 6:16 pm

Nu avem nici un indiciu ce urmeaza ..nu?..parca ma intristeaza gandul sa nu cumva sa i treaca prin gand scenaristei sa I spele un pic din gravitatea situatiei lui D cu bani facandul pe O sa greseasca urat de tot fata de Ea si anume:..acum ca F si a intrat in atentia lui O ..dupa ce D a vazut ca F l a luat de mana si el ia raspuns ,sa fuga suparata,O sa afle ca a fugit ..sa se imbete,F sa de duca la el sa i multumeasca ca asa l a invatat si ar fi o scuza pt ea sa I fie impreajma (se prelinge dupa el)..o sa incerce sa l sarute..O in dorul lui D si cu gandul la ea ..sa se culce ce "moderna "de F .....vaiiii as muri ...in viata n as mai asculta o stire despre el..m as ruga pt insuccesul lui:))))

Irina111
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/09/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Dum 10 Apr 2016, 6:37 pm

Irina111 a scris:Nu avem nici un indiciu ce urmeaza ..nu?..parca ma intristeaza gandul sa nu cumva sa i treaca prin gand scenaristei sa I spele un pic din gravitatea situatiei lui D cu bani facandul pe O sa greseasca urat de tot fata de Ea si  anume:..acum ca F si a intrat in atentia lui O ..dupa ce D a vazut ca F l a luat de mana si el ia raspuns ,sa fuga suparata,O sa afle ca a fugit ..sa se imbete,F sa de duca la el sa i multumeasca ca asa l a invatat si ar fi o scuza pt ea sa I fie impreajma (se prelinge dupa el)..o sa incerce sa l sarute..O in dorul lui D si cu gandul la ea ..sa se culce ce "moderna "de F .....vaiiii as muri ...in viata n as mai asculta o stire despre el..m as ruga pt insuccesul lui:))))
Oooo,doamna Irina,luati algocalmin....prea vedeti in negru totul,,s-a intamplat o data cu Iz si tot a trimis-o acasa..acum relatia cu Defne a trecut la alt nivel nu cred ca va ajunge asa departe....
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Irina111 Dum 10 Apr 2016, 6:49 pm

violeta maicariu a scris:
Oooo,doamna Irina,luati algocalmin....prea vedeti in negru totul,,s-a intamplat o data cu Iz si tot a trimis-o acasa..acum relatia cu Defne a trecut la alt nivel nu cred ca va ajunge asa departe....
..:))..sa stii ca da ..ceva de temperatura mi ar trebui ..ca mi simt judecata infierbantata , nu mai am ratiune de cand am vazut indrzneata aia de Fikret ..s apoi si el ea raspuns (a strans o de mana)..ce am zis ..astia incearca sa ne testeze rezistenta la surprize de genul...(F ar c am avea dreptul c a platit pr ..) cine mai stie ..Iz nu era asa speciala cum au facut o pe asta sa sie ...s o aiba in gand 10 ani s au cat o fi de atunci ..a mai si recunoscut c ar iubi o ..

Irina111
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/09/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Dum 10 Apr 2016, 7:00 pm

Nici nu îndrăznesc să-mi imaginez un asemenea scenariu de groază.
Și legat de faza cu Iz, mulți consideră că atunci nu s-a întâmplat nimic între ei, că de fapt el nu a sărutat-o pe Iz, doar a avut o viziune cu Defne. 
https://youtu.be/wLCVNbZgeqI
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Dum 10 Apr 2016, 7:51 pm

Offff, oare astia ne tin in suspans cu promo ul pana marti? E prima oara dupa episoade bune cand nu intuiesc mare lucru despre episodul viitor. Ce face Defne, pleaca sau nu de la prezentare?!
Faza cu tinutul de mana de la sfarsit nu mi s a parut totusi de exagerat. Fikret, intentionat sau nu, l a luat de mana, iar el ce era sa faca, sa si traga mana ca un salbatic in vazul atator oameni, pana la urma era o chestie publica, nu s au tinut de mana in particular...
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 10 Apr 2016, 8:48 pm

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 18 12990928_527269100809470_3153657399704975975_n

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 18 12936541_527285134141200_2548517132698156821_n

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Dum 10 Apr 2016, 8:53 pm

Crisu a scris:Offff, oare astia ne tin in suspans cu promo ul pana marti? E prima oara dupa episoade bune cand nu intuiesc mare lucru despre episodul viitor. Ce face Defne, pleaca sau nu de la prezentare?!
Faza cu tinutul de mana de la sfarsit nu mi s a parut totusi de exagerat. Fikret, intentionat sau nu, l a luat de mana, iar el ce era sa faca, sa si traga mana ca un salbatic in vazul atator oameni, pana la urma era o chestie publica, nu s au tinut de mana in particular...
Eu cred ca Defne va pleca de la prezentare(dar nu sunt scenarista,incerc sa intuiesc)oricum ea se vede mult mai modesta decat e..cineva spunea ca Omer il vede pe tranba imbratisand-o pe Fikret si face o scena..s-a mai intamplat ca Defne sa plece de la o petrecere si Tranba a vrut sa se ia dupa ea..s-ar putea sa se intample dar cu Defne nu cu Fikret,poate,nu stiu ,umbrele acelea postate saptamana trecuta tot imi dau de gandit...cert e ca si Tranba si Fikret vor profita de aceste momente si poate si ,,doctor love"cu toate ca el imi pare asa,mai naiv,gen Serdar sau Nihan ca tot au facut ei parte din aceeasi gasca..si nici Defne nu e departe,ei nu stiu sa faca intrigi de culise gen,,compania monstrilor"..la inceput ma gandeam ca Defne iese pe terasa sa priveasca stelele sau poate luminile Istanbulului noaptea,Omer la un moment dat mi s-a parut ca vrea sa-si traga mana dar ca Fikret il tinea foarte strans..poate isi va da seama ca Fikret a jucat urat si o va certa sau chiar evita..pana nu afla adevarul despre planul lui Neriman eu cred ca nimic nu-l va face sa se desparta de Defne,deja au impartit foarte mult si cred ca ceea ce-l face foarte fericit acum nu-i va ierta lui Defne mai tarziu(noaptea petrecuta impreuna)si va crede ca a facut parte din intelegere si nci nu vreau sa-mi inchipui ce va crede atunci,mai ales ca Defne a fost cu initiativa...se va considera folosit si va sparge ceva pereti,geamuri,pahare,usi apoi se va retrage in casa de vara a mamei lui si-si va linge ranile...(Oha,cred ca si eu am nevoie de mirabolizante,oare sa-i trimit scenariul lui Baris Yos Smile ?)
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Dum 10 Apr 2016, 9:02 pm

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 18 1916201_950148591747424_6131122141576771487_n

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Dum 10 Apr 2016, 9:07 pm

Irina111 a scris:
..:))..sa stii ca da ..ceva de temperatura mi ar trebui ..ca mi simt judecata infierbantata , nu mai am ratiune de cand am vazut indrzneata aia de Fikret ..s apoi si el ea raspuns (a strans o de mana)..ce am zis ..astia incearca sa ne testeze rezistenta la surprize de genul...(F ar c am avea dreptul c a platit pr ..) cine mai stie ..Iz nu era asa speciala cum au facut o pe asta sa sie ...s o aiba in gand 10 ani s au cat o fi de atunci ..a mai si recunoscut c ar iubi o ..
Iz a fost mai mult decat speciala ,a fost prima lui dragoste,aia care nu se uita,doar ca Iz a plecat cand ei hotarasera sa se inscrie impreuna la o scoala,toti ii vedeau ca pe cel mai unit cuplu,cred ca de fapt Omer acum iubeste cu adevarat...
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Dum 10 Apr 2016, 9:24 pm

violeta maicariu a scris:
Eu cred ca Defne va pleca de la prezentare...
Si eu tind sa cred ca va pleca sau va iesi afara, ceva...nu cred ca are puterea sa priveasca scena pana la sfarsit.
Cred ca daca ar colabora si fanii la scenariu, ar iesi ceva de exceptie Smile
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Dum 10 Apr 2016, 9:32 pm

carina a scris:
Nu stiu ce sa mai zic cu stirile astea legate de despartire...iar ma entuziasmez si apoi apare Baris in vreun interviu sa ne zica ce fericit e el, ma ia caputu' cand il aud cu cok mutluyum, poate chiar o fi Smile
Pana nu apare ceva oficial, adica pana nu aud din gura lor, parca mi e greu sa mai cred...
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul

Sus