Serialesitelenovelet
5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5. Kiralik Ask - comentarii

+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 Empty Re: 5. Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de Irina111 Sam 09 Apr 2016, 7:15 pm

violeta maicariu a scris:
Aha..in afara de faptul ca s-au impacat n-am vazut nimic sa-mi pocneasca scafarlia pana saptamana viitoare..biletul era de la Fikret sau Sude ca nu am putut distinge vocea.?
...parca asta a fost prin episodul treizezi si cv (cand era O vorbit de rau de catre G-ca nu ar putea trai cu cv in acelasi loc sau nu i suficient de fin cu desenele lui ) sau se deschide la mn gresit

Irina111
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 06/09/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 09 Apr 2016, 7:24 pm

Irina111 a scris:
...parca asta a fost prin episodul treizezi si cv (cand era O vorbit de rau de catre G-ca nu ar putea trai cu cv in acelasi loc sau nu i suficient de fin cu desenele lui ) sau se deschide la mn gresit
Asa este. Este promo ul episodului 32, pentru 42 n a aparut nimic inca.
Crisu
Crisu
vip
vip

Data de inscriere : 23/01/2016

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 09 Apr 2016, 7:46 pm

Irina111 a scris:
...multumesc ..si scuza ma dar tocmai asta nu inteleg...de ce D isi face probleme (si asta inca de la inceput de cand el ia spus povestea ecusonului) ca el ar putea sa se indragosteasca sau daca ar face o in caz ca  ar intanli o ...daca a fost numai asa o intamplare sa l intanleasca la un moment dat intr un moment de slabiciune a vietii lui..ce atunci au fost prieteni sau confidenti cunoscuti (adica O si F)..?
In ep 40. dupa ce a aflat Defne ca fata din copilaria lui Omer este Fikret, l a intrebat la micul dejun daca s ar fi indragostit atunci de fata aceea daca ar fi gasit o (Omer o cautase la vremea respectiva, dar n a gasit o), iar el a raspuns ca foarte probabil s ar fi indragostit de ea. In ep de aseara, cand a ajuns Omer acasa, Defne l a intrebat ca daca ar fi cunoscut o pe Fikret inainte s o cunoasca pe ea, s ar fi indragostit de ea, iar Omer a raspuns ca da. Atunci a apucat o nebunia pe Defne, a zis ca daca nu era ea, ei ar fi avut o relatie acum, poate chiar se casatoreau, mai ales ca impartasesc si lucruri din trecut, ca ea sta in calea fericirii lor, oricum toata lumea ii vede potriviti pe dl Iplikci si marea Gallo, nu doar ea (probabil ea se gandea si la fam lui, adica Neriman, Sude) si ca se retrage din calea lor. S a cam purtat prosteste Defne la faza asta, dar probabil si din cauza jocului cu dragostea inchiriata i au venit toate ideile astea. Si cuvintele lui Neriman ii vin in minte uneori, cand zice: Omer n o cunoaste pe adevarata Defne, o cunoaste pe Defne creata de mine, cea pe care i o arat eu...pana la urma, cine esti tu si cine este Omer...cred toate astea au declansat izbucnirea aceea...
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 09 Apr 2016, 8:40 pm

Tatlı İntikam ep. 3
https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 12718211_817662065032797_4719884182630601075_n
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 09 Apr 2016, 8:50 pm

Crisu a scris:
In ep 40. dupa ce a aflat Defne ca fata din copilaria lui Omer este Fikret, l a intrebat la micul dejun daca s ar fi indragostit atunci de fata aceea daca ar fi gasit o (Omer o cautase la vremea respectiva, dar n a gasit o), iar el a raspuns ca foarte probabil s ar fi indragostit de ea. In ep de aseara, cand a ajuns Omer acasa, Defne l a intrebat ca daca ar fi cunoscut o pe Fikret inainte s o cunoasca pe ea, s ar fi indragostit de ea, iar Omer a raspuns ca da. Atunci a apucat o nebunia pe Defne, a zis ca daca nu era ea, ei ar fi avut o relatie acum, poate chiar se casatoreau, mai ales ca impartasesc si lucruri din trecut, ca ea sta in calea fericirii lor, oricum toata lumea ii vede potriviti pe dl Iplikci si marea Gallo, nu doar ea (probabil ea se gandea si la fam lui, adica Neriman, Sude) si ca se retrage din calea lor. S a cam purtat prosteste Defne la faza asta, dar probabil si din cauza jocului cu dragostea inchiriata i au venit toate ideile astea. Si cuvintele lui Neriman ii vin in minte uneori, cand zice: Omer n o cunoaste pe adevarata Defne, o cunoaste pe Defne creata de mine, cea pe care i o arat eu...pana la urma, cine esti tu si cine este Omer...cred toate astea au declansat izbucnirea aceea...
Da e mare presiune pe ea si exact asta mai ramasese ,sa-si faca mustrari de constiinta din cauza lui Gallo,pentru ca,intr-adevar,daca n-ar fi fost ea,cine stie..cum are ea inima buna isi va face probleme si din cauza asta...mereu m-am gandit ca Defna va pleca la un moment dat si ca nu-i va spune lui Omer totul decat printr-o scrisoare iar ceilalti vor incerca sau nu sa-i aduca impreuna..cred ca totul va conta de hotararea lui Omer..si poate un copilas...cine stie,de obicei aceste nopti de dragoste au ramas cu urmari iar eroinele au incercat sa faca fata singure situatiei..nu cred ca se va rezolva totul pana in iunie,sper si la al doilea sezon,chiar tras de par,numai sa-i vad...
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2015

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 09 Apr 2016, 8:51 pm

Crisu a scris:
Asa este. Este promo ul episodului 32, pentru 42 n a aparut nimic inca.
Am vazut un promo de pe tweet dar cand am vrut sa-l vad a doua oara nu mi-a mai dat voie si era link-ul adica singurul care l-am putut copia.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 09 Apr 2016, 8:53 pm

Da e mare presiune pe ea si exact asta mai ramasese ,sa-si faca mustrari de constiinta din cauza lui Gallo,pentru ca,intr-adevar,daca n-ar fi fost ea,cine stie..cum are ea inima buna isi va face probleme si din cauza asta...mereu m-am gandit ca Defna va pleca la un moment dat si ca nu-i va spune lui Omer totul decat printr-o scrisoare iar ceilalti vor incerca sau nu sa-i aduca impreuna..cred ca totul va conta de hotararea lui Omer..si poate un copilas...cine stie,de obicei aceste nopti de dragoste au ramas cu urmari iar eroinele au incercat sa faca fata singure situatiei..nu cred ca se va rezolva totul pana in iunie,sper si la al doilea sezon,chiar tras de par,numai sa-i vad...
Eu singurul regret care-l am si imi e ciuda e ca Defne a luat cecul decla Fikret la indemnul cumnatasii care nu prea-mi place de ea.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 09 Apr 2016, 8:58 pm

iulianagl a scris:
Eu singurul regret care-l am si imi e ciuda e ca Defne a luat cecul decla Fikret la indemnul cumnatasii care nu prea-mi place de ea.
Mai ales ca Fikret a considerat gestul,,o cauza nobila"..Nihan si Serdar se merita unul pe altul,n-am inteles de ce a oftat Iso atata dupa ea iar acum dupa Yasemin..
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Apr 2016, 9:10 pm

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 942871_526856200850760_3046309215825952041_n

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 12718042_526868257516221_1504248880501617720_n

...filmari...

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 09 Apr 2016, 9:12 pm

de pe facebook ..are dreptate

Omer Bey, when you're jealous you might be the most adorable creature on the planet, I will give you that. But when you behave like a SALAK and say ridiculous things like "EVET" when the woman you're going to marry asks you if you could have fallen in love with another woman, then you just remind us of that freaky Omer wannabe Teddy from episode 30, the one that had a 10 minute conversation with a chicken and now we're paying heavily for it.
So until you can make our beautiful girl feel special and loved and irreplaceable in your life, we will be putting you in the dog house. So please no more ridiculous BS like "EVET". The answer to that question is always "HAYIRRRR"!!!! or perhaps "ASLAAAAA". You choose.
For now our nickname for you will be Freaky Teddy, it matches the chicken really well. When you become Omer again and show us you can understand the soul of a woman, we might consider letting you out, especially if you're adorably jealous.

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 12931086_10153472756807036_6945845379349528573_n
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Apr 2016, 9:15 pm

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 12963804_218104475245664_1785301749324371751_n

...ajunge!!!!!

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 12963393_212450462478149_4124452869968312613_n

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Apr 2016, 9:33 pm

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 12932906_211227775912634_3050598781858020448_n

...Crisu, te rog, daca reusesti sa si vezi scrisul, ....multumesc mult!!1

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 09 Apr 2016, 9:36 pm

Mai ales ca Fikret a considerat gestul,,o cauza nobila"..Nihan si Serdar se merita unul pe altul,n-am inteles de ce a oftat Iso atata dupa ea iar acum dupa Yasemin..
La momentul acela, Fikret a fost singura scapare disponibila, Defne era sub presiunea amenintarilor lui Neriman: ori imi inapoiezi banii, ori pleci, asta daca excludem varianta in care Defne i ar fi zis adevarul lui Omer, varianta care ar fi fost cea mai buna, zic eu. A doua zi cand a aflat ca Passionis a avut de suferit din cauza acelui cec, a vrut sa renunte, dar s a lasat convinsa de Nihan, mai bine ii cerea sfatul lui Iso.
Iar Serdar ma enerveaza maxim ca e atat de impasibil la problemele pe care i le a cauzat.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 09 Apr 2016, 9:47 pm

Admin_dea05 a scris:de pe facebook ..are dreptate

Omer Bey, when you're jealous you might be the most adorable creature on the planet, I will give you that. But when you behave like a SALAK and say ridiculous things like "EVET" when the woman you're going to marry asks you if you could have fallen in love with another woman, then you just remind us of that freaky Omer wannabe Teddy from episode 30, the one that had a 10 minute conversation with a chicken and now we're paying heavily for it.
So until you can make our beautiful girl feel special and loved and irreplaceable in your life, we will be putting you in the dog house. So please no more ridiculous BS like "EVET". The answer to that question is always "HAYIRRRR"!!!! or perhaps "ASLAAAAA". You choose.
For now our nickname for you will be Freaky Teddy, it matches the chicken really well. When you become Omer again and show us you can understand the soul of a woman, we might consider letting you out, especially if you're adorably jealous.

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 12931086_10153472756807036_6945845379349528573_n
Ooo si eu care credeam ca prea ma alint cu poreclele:Freaky Teddy a?eu i-as fi pus niste urechi cat el de mari,ca tot ii plac lui Defne urechile lui..sa se vada de departe mai ales dupa prima noapte impreuna Omer bei cand nici daca m-ar fi facut taitei n-as fi spus asta,chiar daca as fi gandit ,dar pe de alta parte a fost sincer..cred
ca asa ii gadila in amorul propriu pe turci:barbatii sinceri,morali,bla,bla,bla..femeile evazive indecise si naive... 5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 267265
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 09 Apr 2016, 9:48 pm

carina a scris:...Crisu, te rog, daca reusesti sa si vezi scrisul, ....multumesc mult!!1
E o prostie...vorbeste de reclamele pe care le au facut Baris si Elcin, intai a semnat Baris pt reclama la pantofi, apoi Elcin pt cele 2 reclame...ca aseara pe durata serialului, Star tv a dat reclama cu Elcin la haine, mai intai a fost reclama la sampon, acum hainele...adica apar astia 2 prea mult, cam asa ceva vrea sa zica...
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 09 Apr 2016, 9:52 pm

Crisu a scris:
La momentul acela, Fikret a fost singura scapare disponibila, Defne era sub presiunea amenintarilor lui Neriman: ori imi inapoiezi banii, ori pleci, asta daca excludem varianta in care Defne i ar fi zis adevarul lui Omer, varianta care ar fi fost cea mai buna, zic eu. A doua zi cand a aflat ca Passionis a avut de suferit din cauza acelui cec, a vrut sa renunte, dar s a lasat convinsa de Nihan, mai bine ii cerea sfatul lui Iso.
Iar Serdar ma enerveaza maxim ca e atat de impasibil la problemele pe care i le a cauzat.
Serdar e impasibil la orice iar Nihan si-a indreptat artileria grea spre naiva de Turkan teze pe care se chinuie s-o cupleze cu mos Hulusi..si de vina este doar primavara....
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 09 Apr 2016, 9:57 pm

Ooo si eu care credeam ca prea ma alint cu poreclele:Freaky Teddy a?eu i-as fi pus niste urechi cat el de mari,ca tot ii plac lui Defne urechile lui..sa se vada de departe mai ales dupa prima noapte impreuna Omer bei cand nici daca m-ar fi facut taitei n-as fi spus asta,chiar daca as fi gandit ,dar pe de alta parte a fost sincer..cred
ca asa ii gadila in amorul propriu pe turci:barbatii sinceri,morali,bla,bla,bla..femeile evazive  indecise si naive... 5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 267265
Si Sinan i a reprosat acel raspuns dat, a zis ca pt prima data in viata era cazul sa minta si n a facut o (sau ceva de genul asta), iar Omer a raspuns ca de ce sa minta, nu i rusinos sa faca asta, daca zicea Nu era mai frumos...Dl Omer corect, pana in panzele albe.
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 09 Apr 2016, 10:09 pm

carina a scris:5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 12718042_526868257516221_1504248880501617720_n

...filmari...
Oare masina asta e a lui Tranba, apare 7 in carti iar?! Mai bine s ar cupla cu Sude si ar pleca amandoi in America :)))
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 09 Apr 2016, 10:23 pm

Crisu a scris:
Oare masina asta e a lui Tranba, apare 7 in carti iar?! Mai bine s ar cupla cu Sude si ar pleca amandoi in America :)))
Cred ca sadicuta pana la urma va deveni fata de gasca atunci cand va scapa de obsesia ei pentru Sinan si dupa ce va primi cateva lectii dure dar Tranba isi va mai baga codita un timp cu speranta ca o va cuceri pe Defne,apoi va pleca cu obiectul sus amintit nu spun unde ca se interpreteaza.. Smile
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta maicariu Sam 09 Apr 2016, 10:39 pm

Crisu a scris:
Si Sinan i a reprosat acel raspuns dat, a zis ca pt prima data in viata era cazul sa minta si n a facut o (sau ceva de genul asta), iar Omer a raspuns ca de ce sa minta, nu i rusinos sa faca asta, daca zicea Nu era mai frumos...Dl Omer corect, pana in panzele albe.
Intr-un fel ii dau dreptate si lui Omer:vine baiatul acasa dupa ce o refuza pe ,,geniala" se gandeste ca ce fain o sa se repete noaptea trecuta,cum il asteapta Defne zburlita si cu zambet de capsuni pe buze si imbracata cu una din camasile lui,isi asteapta rasplata ca un erou si zbang,prima cearta..a coborat de urgenta drapelul in berna.....
violeta maicariu
violeta maicariu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 09 Apr 2016, 10:58 pm

Intr-un fel ii dau dreptate si lui Omer:vine baiatul acasa dupa ce o refuza pe ,,geniala" se gandeste ca ce fain o sa se repete noaptea trecuta,cum il asteapta Defne zburlita si cu zambet de capsuni pe buze si imbracata cu una din camasile lui,isi asteapta rasplata ca un erou si zbang,prima cearta..a coborat de urgenta drapelul in berna.....
Adevarul e ca Omer nici n a inteles ce s a intamplat exact, l a mai dumirit putin Sinan, el venise hotarat sa sara peste cina ca sa nu piarda timpul, pana la urma a sarit peste toate Smile
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Apr 2016, 11:30 pm

5. Kiralik Ask - comentarii - Pagina 17 CfmKeF1W4AAfGE-

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Apr 2016, 11:31 pm

Crisu a scris:
E o prostie...vorbeste de reclamele pe care le au facut Baris si Elcin, intai a semnat Baris pt reclama la pantofi, apoi Elcin pt cele 2 reclame...ca aseara pe durata serialului, Star tv a dat reclama cu Elcin la haine, mai intai a fost reclama la sampon, acum hainele...adica apar astia 2 prea mult, cam asa ceva vrea sa zica...

...multumesc mult, Crisu..

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Crisu Sam 09 Apr 2016, 11:41 pm

carina a scris:

...multumesc mult, Crisu..
Pt putin.
Acum s au axat pe Fikret fanii, am citit niste comentarii si o fac in tot felul :))) asta apropo de poza pe care ai pus o mai sus cu ea pe bicicleta
Crisu
Crisu
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Apr 2016, 11:45 pm

...am revazut ep, si am cateva nelamuriri:
1.presupun ca este vorba de Defne ( mireasa)...nu inteleg de ce fuge?...banuiesc ca acea incapere nu are o alta iesire, doar daca sare pe geam...de ce Koray ii spune"deschide usa kiz, tu plangi kiz?, nu face asta, inca detin controlul si toti ne vom repara greselile, prima data trebuie sa te mariti"...nu stiu daca am inteles bine 'monologul" lui Koray...sa inteleg ca Defne este in continuare in "jocul" lui Neriman si dupa casatorie trebuie sa plece?
2. ce s-a intamplat cu Defne cand a venit la pregatirile ptr festivitate?...l-a auzit pe Omer cand i-a raspuns lui Fikret ca "este frumoasa", referindu-se la rochia de pe manechin si ea a crezut ca i-a spus lui Fikret ca este frumoasa?...n-am inteles ce i-a spus Defne lui Fikret de a luat-o Omer  si-au avut acea discutie aprinsa printre umerase...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare