5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
Cica ar fi rochia Defnei..cineva se intreaba pe fb cand o va purta iar altcineva ii raspune:la nunta lui mos Hulusi da si eu cred ca are mai multe sanse mai ales ca mos Hulusi si Turkan teze trebuie sa se grabeasca daca isi mai doresc ceva activitate pentru,,sanatate" G]https://2img.net/h/oi66.tinypic.com/11977ud.jpg[/IMG]
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Fiica luiNecme( Levent Ulgen),la poze cu actorii din KA....
violeta maicariu- vip
violeta maicariu a scris:Cica ar fi rochia Defnei..cineva se intreaba pe fb cand o va purta iar altcineva ii raspune:la nunta lui mos Hulusi da si eu cred ca are mai multe sanse mai ales ca mos Hulusi si Turkan teze trebuie sa se grabeasca daca isi mai doresc ceva activitate pentru,,sanatate" G]https://2img.net/h/oi66.tinypic.com/11977ud.jpg[/IMG]
Cu rochia nu stiu ce sa zic, parca seamana, oarecum, cu rochia albastra purtata de Defne in ep 3.
Pana trec astia mai mici peste probleme, sigur vedem *nunta* dintre Hulusi si Turkan, sa l vezi atunci pe mos Hulusi cum alearga fara baston prin cartier de la exercitiile de sanatate
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
O poza a la Ali Aslan...Defne plange?
violeta maicariu- vip
Tipul care le imbraca ptr serial a aparut cu cateva foto pe Insta, printre ele si aceasta.Din cata turca inteleg eu am dedus un comment sub foto cum ca ar trebui sa o ia ptr Defne.Multe comentarii negative am vazut in ultimul timp referitoare la garderoba si mac hiajul lui DEfne.violeta maicariu a scris:Cica ar fi rochia Defnei..cineva se intreaba pe fb cand o va purta iar altcineva ii raspune:la nunta lui mos Hulusi da si eu cred ca are mai multe sanse mai ales ca mos Hulusi si Turkan teze trebuie sa se grabeasca daca isi mai doresc ceva activitate pentru,,sanatate" G]https://2img.net/h/oi66.tinypic.com/11977ud.jpg[/IMG]
Fotografiile erau facute intr-un muzeu al modei(ce-o mai fi insemnand si asta).
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
O alta varianta ar fi:cine fuge de la nunta?:Turkan teze.(.se teme sa nu-l bage in coma diabetica pe mire zic eu)..varianta fb....Crisu a scris:
Cu rochia nu stiu ce sa zic, parca seamana, oarecum, cu rochia albastra purtata de Defne in ep 3.
Pana trec astia mai mici peste probleme, sigur vedem *nunta* dintre Hulusi si Turkan, sa l vezi atunci pe mos Hulusi cum alearga fara baston prin cartier de la exercitiile de sanatate
violeta maicariu- vip
Adevarul e ca nu stiu cine o imbraca dar parca ar vrea sa nu mai fie asa frumoasa si culmea e ca in blugi si cu o camasa pe ea e superba(chiar si fara blugi,e suficienta camasa daca e a lui Omer) ...dar uneori,hainele pe care le poarta parca o imbatranesc..de Fikret ce sa mai zic ,,dizainerita"se imbraca ,,nasol"la gala a avut o rochie mai ca lumea in rest..anii 40 frate..lombicutz a scris:
Tipul care le imbraca ptr serial a aparut cu cateva foto pe Insta, printre ele si aceasta.Din cata turca inteleg eu am dedus un comment sub foto cum ca ar trebui sa o ia ptr Defne.Multe comentarii negative am vazut in ultimul timp referitoare la garderoba si mac hiajul lui DEfne.
Fotografiile erau facute intr-un muzeu al modei(ce-o mai fi insemnand si asta).
violeta maicariu- vip
Eu merg pe varianta unei confruntari Defne-Fikret.Ceva de genul:multumesc de ajutor da' stai deoparte! Adica nu cred ca va pleca.Pana la urma ar trebui sa fie si despre maturizarea lui Defne, nu doar despre greseli trase la indigo.Sper din partea scenaristei.
lombicutz- vip
Adevarul e ca nu stiu cine o imbraca dar parca ar vrea sa nu mai fie asa frumoasa si culmea e ca in blugi si cu o camasa pe ea e superba(chiar si fara blugi,e suficienta camasa daca e a lui Omer) ...dar uneori,hainele pe care le poarta parca o imbatranesc..de Fikret ce sa mai zic ,,dizainerita"se imbraca ,,nasol"la gala a avut o rochie mai ca lumea in rest..anii 40 frate..[/quote]
Daca il vezi vei intelege Cred ca el este vinovat si de rujurile alea oribile pe care le-a purtat Yasemin la un moment dat,asortate cu ceva carpe in ton:))))
Daca il vezi vei intelege Cred ca el este vinovat si de rujurile alea oribile pe care le-a purtat Yasemin la un moment dat,asortate cu ceva carpe in ton:))))
lombicutz- vip
Cine e Omer al meu, cine e bucalatul meu
Defne, inceteaza, ma gadil...hai sa facem un copil sa l iubesti pe el
Crisu- vip
Tombis tombis..Crisu a scris:Cine e Omer al meu, cine e bucalatul meu
violeta maicariu- vip
lombicutz a scris:Adevarul e ca nu stiu cine o imbraca dar parca ar vrea sa nu mai fie asa frumoasa si culmea e ca in blugi si cu o camasa pe ea e superba(chiar si fara blugi,e suficienta camasa daca e a lui Omer) ...dar uneori,hainele pe care le poarta parca o imbatranesc..de Fikret ce sa mai zic ,,dizainerita"se imbraca ,,nasol"la gala a avut o rochie mai ca lumea in rest..anii 40 frate..
Daca il vezi vei intelege Cred ca el este vinovat si de rujurile alea oribile pe care le-a purtat Yasemin la un moment dat,asortate cu ceva carpe in ton:))))[/quote]Ma gandeam la Tuba in Kara Para..si ea era ceva desenatoare de moda ,parca,mi-a placut foarte mult cum a fost imbracata pe tot parcursul filmului....acum sadicuta se da cu ruj negru..oricum o prinde..sau da otrava pe afara?
violeta maicariu- vip
Comenta cineva ca le a potrivit pozele perfect
Crisu- vip
Crisu a scris:Comenta cineva ca le a potrivit pozele perfect
...chiar ca sunt perfecte!!!!...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
https://www.instagram.com/p/BEBrcZBRHOZ/?tagged=kiralikask
Crisu- vip
...si cred ca de 3-4 ep Defne este incaltata cu acelasi ghete caramizii...au vazut comentariile fanilor, sper sa se trezeasca din scranteala asta...au sponsori de nu au aer, dar nu inteleg de ce o-nbraca in halul asta...violeta maicariu a scris:
carina- vip
Crisu a scris:https://www.instagram.com/p/BEBrcZBRHOZ/?tagged=kiralikask
...sunt de balamuc fanii astia...am mai vazut "clip-uri" din aceste cu diverse teme...tare haioase sunt!!!!
carina- vip
Nu stiu, dar mie imi e dor de rochitele alea frumoase de vara trecuta. Arata atat de proaspata. Rochia din prima zi de lucru era superba, arata ca o diva.
lombicutz- vip
Daa, unele sunt chiar haioase :)))carina a scris:
...sunt de balamuc fanii astia...am mai vazut "clip-uri" din aceste cu diverse teme...tare haioase sunt!!!!
Si cu pantofii aceia maro, cand s au harjonit pe sub masa, a aparut in vreo 4 ep.
Crisu- vip
Actorul care il interpreteaza pe Koray a facut un rol complet si complex..ati vazut cat de dragut e cand nu se stramba?il ador.. cupidon
violeta maicariu- vip
Pagina asta o stiti ? are si niste emisiuni traduse.https://www.instagram.com/p/BBrimDRH55t/?taken-by=kiracilar.aet
lombicutz- vip
Super, are doar video...eu pe instagram caut doar dupa # si pe acolo ma uit.lombicutz a scris:Pagina asta o stiti ? are si niste emisiuni traduse.https://www.instagram.com/p/BBrimDRH55t/?taken-by=kiracilar.aet
Crisu- vip
...mai nou, am vazut ca fanii sunt ingrijoratii fiindca au vazut-o pe Elcin in diverse imagini ( la filmari) cu parul "inelat" si banuiesc ca va interveni o despartire intre cei doi...Defne niciodata nu s-a dus la firma cu parul asa..
carina- vip
Am remarcat, dar pe de alta parte m-am incurajat cand am vazut ca a mers la filmari in casa lui Omer.carina a scris:...mai nou, am vazut ca fanii sunt ingrijoratii fiindca au vazut-o pe Elcin in diverse imagini ( la filmari) cu parul "inelat" si banuiesc ca va interveni o despartire intre cei doi...Defne niciodata nu s-a dus la firma cu parul asa..
lombicutz- vip
..Yldirim, iarasi ne ameninta cu bombele...in curand vor trece la grenade!!!
carina- vip
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii