5. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
lombicutz
Nicky
iulianagl
violeta maicariu
carina
Crisu
11 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 5. Kiralik Ask - comentarii
Ayyyy,Trista joaca urat,foarte urat pentru cine se crede ca este..sper sa si-o ia la fel de urat..
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Nu stiu ce sa-i dam lui Defne sa nu mai fuga. Turcii astia....
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
A venit cam repede reclama...oare tipa din reclama nu poate sa testeze putin mixerul ala si n parul lui Sude?! Asa m as bucura s o ciufuleasca cineva, macar putin :)))
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Spumantul,genim,spumantul....lombicutz a scris:Nu stiu ce sa-i dam lui Defne sa nu mai fuga. Turcii astia....
violeta maicariu- vip
Ăștia de la star dau foarte multă reclama... La kanal d filmul începe la 20:30 și se termina la 22:30
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
N-am crezut ca am sa spun asta vreodata dar Trista e mai ,,hiena"decat sadicuta si Neriman la un loc.trebuie dusa inapoi in rezervatie...Crisu a scris:A venit cam repede reclama...oare tipa din reclama nu poate sa testeze putin mixerul ala si n parul lui Sude?! Asa m as bucura s o ciufuleasca cineva, macar putin :)))
violeta maicariu- vip
cred că mai repede mie îmi trebuie un pahar așa poate ii văd mai bine....violeta maicariu a scris:Spumantul,genim,spumantul....lombicutz a scris:Nu stiu ce sa-i dam lui Defne sa nu mai fuga. Turcii astia....
Admin_dea05- Admin
Zvonul cu casatoria a fost soptit de Sude...violeta maicariu a scris:
N-am crezut ca am sa spun asta vreodata dar Trista e mai ,,hiena"decat sadicuta si Neriman la un loc.trebuie dusa inapoi in rezervatie...
Crisu- vip
violeta maicariu a scris:
Spumantul,genim,spumantul....
In doza homeopatica ii dau:)))) Da serios ce au in minte scenaristii astia? Nu-mi doresc o DEfne tafnoasa, nu-i sta bine!!! m-au omorat c u faza asta. Al treile seni sevyorum sper sa fie cu noroc ptr. Omer
lombicutz- vip
Rau de tot Tranba asta,ce zgarda de sarma ghimpata si-a tatuat la gat..Aushvitz nu alta...
violeta maicariu- vip
Bravo Sinan, a fost superba scena cu ei in camera de hotel, i au trecut apele pe amandoi cand au vazut cosul cu mere, iar cand a spart si borcanul...:)))
Crisu- vip
Catar Defne,catar..eu as fi uitat tot la asa primire..si matusica ce complimente le-a facut,adevarul e ca sunt foarte frumosi....
violeta maicariu- vip
Mi-a plăcut faza cu Omer și Defne Iplkci...ea repede Topal ...Crisu a scris:Bravo Sinan, a fost superba scena cu ei in camera de hotel, i au trecut apele pe amandoi cand au vazut cosul cu mere, iar cand a spart si borcanul...:)))
Admin_dea05- Admin
Catar LEONE Defnevioleta maicariu a scris:Catar Defne,catar..eu as fi uitat tot la asa primire..si matusica ce complimente le-a facut,adevarul e ca sunt foarte frumosi....
lombicutz- vip
Gandesc eu ca a fost mana lui Omer,nu stia Sinan de mere si de zahar decat daca a facut el curatenie dupa aceea dar primirea a fost super:Omer si Defne Iplikci.... cupidonCrisu a scris:Bravo Sinan, a fost superba scena cu ei in camera de hotel, i au trecut apele pe amandoi cand au vazut cosul cu mere, iar cand a spart si borcanul...:)))
violeta maicariu- vip
Oare doctorasul pe unde umblă... Sa-l apuce gelozia și pe Omervioleta maicariu a scris:Catar Defne,catar..eu as fi uitat tot la asa primire..si matusica ce complimente le-a facut,adevarul e ca sunt foarte frumosi....
Admin_dea05- Admin
O fi la Turkan teze,s-o ,,repereze"la sale..Admin_dea05 a scris:
Oare doctorasul pe unde umblă... Sa-l apuce gelozia și pe Omer
violeta maicariu- vip
Doamne, sa o dezbrace odata!!! sa o scape de chinul ala de haine!!!
lombicutz- vip
Io-te ca s-a dezbracat singura,dar degeaba..fara spumant nu facem nimic fetelor...acum ma tem sa nu se ,,trotileze"Omer ......lombicutz a scris:Doamne, sa o dezbrace odata!!! sa o scape de chinul ala de haine!!!
violeta maicariu- vip
Cred ca se termina episodul cu cele cateva secunde din reclama.. restul ni-l imaginam noi..ma doare capul de la trancanitul lui Koray si tacaneala lui Neriman...
violeta maicariu- vip
Gata i-a pus și inelul fetei.
Admin_dea05- Admin
Iar ne-au lasat fara aer..nu stiu ce sa cred...ma tem ca ,,Defo"se va bucura apoi isi va aduce aminte de talpa iadului si-l va refuza..si a stat bietul baiat in genunchi..nici macar nu ne-au dat un sarut de inel,macar un sarut be,un sarut..era asa de mult???
violeta maicariu- vip
Actori frumoși ca ăștia și ca sa se potrivească asa de bine nu o sa mai întâlnesc... Au o chimie de ți se face un gol în stomac numai când te uiți la ei cum se privesc apoi sa mai facă și altceva.....
Admin_dea05- Admin
Of ce se mai codeste fata asta ca ma oboseste sta bine cu nervii Omer
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Ai dreptate, cred ca mana lui Omer a fost, se pare ca m am emotionat si eu odata cu ei si l am crezut pe cuvant pe Omer bey cand a zis Sinan m a facut si pe mine cu capul, nu numai pe Defnevioleta maicariu a scris:
Gandesc eu ca a fost mana lui Omer,nu stia Sinan de mere si de zahar decat daca a facut el curatenie dupa aceea dar primirea a fost super:Omer si Defne Iplikci.... cupidon
Crisu- vip
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii