3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
draga mea..a ramas ca aseara muratel ajunge la denisa!Admin a scris: hi vrei picanterii???de unde atatea
si pt sunt bolnavioara... poate ne ofera ceva detalii.... cupidon
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
ciof marioara a scris:Da,Denisa, asa ar mai merge ,dar nu uita ca Cicek este o Moran(sau cum ii cheama)nu cred ca stie ce inseamna altruismul,spre deosebire de Savas,cred ca va face pe dracu-n patru,alaturi de cotoroanta(ce interpretare fenomenala)sa-l lege cumva pe Savas de ea.
apropos ati observat ca Iasomia incepe sa primeasca telefoane la care nu vorbeste nimeni?!!!
Am asa o vaga senzatie ca reapare fostul logodnic al Iasomiei. Eu sper insa ca Floricica sa nu devina exemplu pentru zicala "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita".
Savas este un personaj cu o evolutie interesanta, sa nu uitam ca a dus o viata lipsita de griji si dintr-odata s-a trezit ca trebuie sa conduca un clan, o afacere si o familie. Nu are de unde sa stie cum sa suplineasca absenta tatalui pentru puslamaua de Mustafa (parca asa il cheama pe banditul cel mic), greseste cand accepta compromisurile casatoriei si transportului de droguri, greseste din nou cand incearca sa isi apere dragostea prin miciuni. Este aproape un anti-erou: nu are solutii miraculoase, se enerveaza, spune minciuni, ce pacat ca nu are o partenera pe masura fiindca rolul este unul care ofera enorm. CELE MAI SLABE SCENE - SCENELE DE DRAGOSTE, aici Nurgul ramane in continuare o mare dezamagire. Ma uitam la scena sarutului, pai mai bine isi pupa Savas mana ca tot aia era, avea Nurgula o fata de ziceai ca este teleportata din greseala acolo
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
iulia80 a scris:draga mea..a ramas ca aseara muratel ajunge la denisa!Admin a scris: hi vrei picanterii???de unde atatea
si pt sunt bolnavioara... poate ne ofera ceva detalii.... cupidon
saracuta de tine esti bolnavioara ?Lasa ca ti-l trimit pe murat sa-ti faca o frectie
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
si cum draga..nu ti-a placut ventuza? ...si in ploaie data?windy_day a scris: CELE MAI SLABE SCENE - SCENELE DE DRAGOSTE, aici Nurgul ramane in continuare o mare dezamagire. Ma uitam la scena sarutului, pai mai bine isi pupa Savas mana ca tot aia era, avea Nurgula o fata de ziceai ca este teleportata din greseala acolo
iulia80- vip
niste areosoli....asa fata in fata...Admin a scris:saracuta de tine esti bolnavioara ?Lasa ca ti-l trimit pe murat sa-ti faca o frectie
e buna si frectia! cupidon
iulia80- vip
poate doresti si o baie calda in compania lui , ce zici?iulia80 a scris:niste areosoli....asa fata in fata...Admin a scris:saracuta de tine esti bolnavioara ?Lasa ca ti-l trimit pe murat sa-ti faca o frectie
e buna si frectia! cupidon
Admin_dea05- Admin
eu nu am vazut ep doar m-am uitat la videoclipul pus de denisa si acolo am vazut ca isi ea si umbrela ..saracuta ii era frica de ploaie si cu sarutul chiar ca ai dreptateiulia80 a scris:si cum draga..nu ti-a placut ventuza? ...si in ploaie data?windy_day a scris: CELE MAI SLABE SCENE - SCENELE DE DRAGOSTE, aici Nurgul ramane in continuare o mare dezamagire. Ma uitam la scena sarutului, pai mai bine isi pupa Savas mana ca tot aia era, avea Nurgula o fata de ziceai ca este teleportata din greseala acolo
Admin_dea05- Admin
Admin a scris:poate doresti si o baie calda in compania lui , ce zici?
eu nu refuz nimic..daca vine cu tot la pachet..promit ca ma fac bine! cupidon
iulia80- vip
si bineinteles iti dam si un nou telefon cadou cupidon asta ca sa nu te plictisestiiulia80 a scris:Admin a scris:poate doresti si o baie calda in compania lui , ce zici?
eu nu refuz nimic..daca vine cu tot la pachet..promit ca ma fac bine! cupidon
Admin_dea05- Admin
cea rea esti dea....de-abia imi tin capul pe umeri.. curge nasul ..am frisoane...si tu imi dai un telefon!
iulia80- vip
iulia80 a scris:si cum draga..nu ti-a placut ventuza? ...si in ploaie data?windy_day a scris: CELE MAI SLABE SCENE - SCENELE DE DRAGOSTE, aici Nurgul ramane in continuare o mare dezamagire. Ma uitam la scena sarutului, pai mai bine isi pupa Savas mana ca tot aia era, avea Nurgula o fata de ziceai ca este teleportata din greseala acolo
Iulia sper ca nu este nimic grav. Ai grija de tine. Daca as putea ti l-as trimite eu si pe muratel sa te ingrijeasca numai sa te faci bine repede.
Despre ventuza pai nu, nu mi-a placut. Ce sa zic, frumos, ploaie cat cuprinde (amica mea zice ca si astia de au facut BBG le au cu ploile - cred ca e sport national la turci), Muratel pune patima si dor dar nurgula nema, iok. O avea femeia silicon in buze si nu simte nimic de arata tot timpul de parca nu este de acolo.
windy_day- vip
multumesc mult..o urata de sinuzita..ma tot incearca de cateva zile..si tocmai azi si-a dat drumul...windy_day a scris:[
Iulia sper ca nu este nimic grav. Ai grija de tine. Daca as putea ti l-as trimite eu si pe muratel sa te ingrijeasca numai sa te faci bine repede.Despre ventuza pai nu, nu mi-a placut. Ce sa zic, frumos, ploaie cat cuprinde (amica mea zice ca si astia de au facut BBG le au cu ploile - cred ca e sport national la turci), Muratel pune patima si dor dar nurgula nema, iok. O avea femeia silicon in buze si nu simte nimic de arata tot timpul de parca nu este de acolo.
nici mie nu mi-a placut ventuza..el saracul lupta pe baricade..sf filoftea..nu si nu..la pasiune ma refer..mai pui la socoteala ca acum 1-2 episoade i-a mai dat si una dupa cap1 in semn de afectiune!
iulia80- vip
iulia80 a scris:mai pui la socoteala ca acum 1-2 episoade i-a mai dat si una dupa cap1 in semn de afectiune!
Sa te faci bine, ai grija mare!!! Multa, multa sanatate.
Gestul ala, cand am vazut-o am zis ce-i asta frate! Alooo este iubitul tau nu colegul tau de banca. Are N o tinuta si niste gesturi!!! Ma gandeam ca daca dadea putin mai tare il accidenta pe Murat de intrerupeau astia filmarile. Delicata rau fata
windy_day- vip
multumesc mult...pe principiul de/ mort nu s-a vazut sunt sigura ca voi supravietui...numai ca ma omoara durea de cap!windy_day a scris:Sa te faci bine, ai grija mare!!! Multa, multa sanatate.
Gestul ala, cand am vazut-o am zis ce-i asta frate! Alooo este iubitul tau nu colegul tau de banca. Are N o tinuta si niste gesturi!!! Ma gandeam ca daca dadea putin mai tare il accidenta pe Murat de intrerupeau astia filmarile. Delicata rau fata
in ce priveste delicatetea..e toata la ea in gesturi..ca un ciocan in moalele capului!
iulia80- vip
mie ca personaj imi place banditul ala mic iti vine sa-i dai pumni numai cand ii vezi insolenta!dar deocamdata este singurul copil pentru care are oarece sentimente materne.windy_day a scris:ciof marioara a scris:Da,Denisa, asa ar mai merge ,dar nu uita ca Cicek este o Moran(sau cum ii cheama)nu cred ca stie ce inseamna altruismul,spre deosebire de Savas,cred ca va face pe dracu-n patru,alaturi de cotoroanta(ce interpretare fenomenala)sa-l lege cumva pe Savas de ea.
apropos ati observat ca Iasomia incepe sa primeasca telefoane la care nu vorbeste nimeni?!!!
Am asa o vaga senzatie ca reapare fostul logodnic al Iasomiei. Eu sper insa ca Floricica sa nu devina exemplu pentru zicala "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita".
Savas este un personaj cu o evolutie interesanta, sa nu uitam ca a dus o viata lipsita de griji si dintr-odata s-a trezit ca trebuie sa conduca un clan, o afacere si o familie. Nu are de unde sa stie cum sa suplineasca absenta tatalui pentru puslamaua de Mustafa (parca asa il cheama pe banditul cel mic), greseste cand accepta compromisurile casatoriei si transportului de droguri, greseste din nou cand incearca sa isi apere dragostea prin miciuni. Este aproape un anti-erou: nu are solutii miraculoase, se enerveaza, spune minciuni, ce pacat ca nu are o partenera pe masura fiindca rolul este unul care ofera enorm. CELE MAI SLABE SCENE - SCENELE DE DRAGOSTE, aici Nurgul ramane in continuare o mare dezamagire. Ma uitam la scena sarutului, pai mai bine isi pupa Savas mana ca tot aia era, avea Nurgula o fata de ziceai ca este teleportata din greseala acolo
referitor la Savas,dupa cum subliniezi este un amalgam de contradictii..vorba ceea scolit in strainataturi dar turcul ramane turc!ce va prevala educatia sau originea???eu cred ca pana la urma va alege calea dreapta se va debarasa de compromisuri dar iavasi, iavasi(incet)si o va face incercand sa fie cati mai putini raniti in jur.Eu ii acord mare credit personajului,si sper din tota inima ca va sti intrun final sa rupa lantul ''''''''''''''''''''''''''''''''''razbunarii sangelui,ca vrand nevrand de aici a plecat totul!!!!!si a ajuns in postura de anti erou!Este chiar o problema grea a lor !si chiar sunt curioasa ce rezolvare vor gasi in film ,poate o transpun si in realitate Nurgula avea un patrat in loc de fata
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
iulia80 a scris:
in ce priveste delicatetea..e toata la ea in gesturi..ca un ciocan in moalele capului!
Imi pare rau sa o spun, dar are mult mai multa delicatete Murat decat madamme N iar asta o face sa para si mai aspra decat este. Se vede ca echipa care realizeaza serialul este preponderent masculina deci nu prea preocupata de fineturi. Ma uitam ca el o mangaie de parca este din portelan iar ea cand pune mana zici ca vrea sa dea.
windy_day- vip
pai poate te face bine, nu ziceai tu ca iti place sa vorbesti la telefon?iulia80 a scris:cea rea esti dea....de-abia imi tin capul pe umeri.. curge nasul ..am frisoane...si tu imi dai un telefon!
Admin_dea05- Admin
imi cer iertare, nu am avut cui sa cer permisiunea,dar i-a uitati ce v-am adus de la o MARE DOAMNA A UNUI ALT FORUM #
Cuca pe 23 Feb 2009, 22:46
Simbolul ploii in serialul Asi
Pentru Maria Va urmaresc de multa vreme, dar pina acum nu am intrat pe forum. Imi place teribil cum ginditi si mai ales imi place enorm agitatia asta a voastra. Va iubesc pentru frumusetea gindurilor voastre si va admir pentru relatiile virtuale (asa se spune !!) dintre voi. Ca sa va mai linistiti, nu ati vrea sa va ginditi putin si la altceva ? Maria a spus la un moment dat ca ea crede ca ploaia are legatura cu serialul. Da, si eu cred ca ploaia are legǎtura cu serialul. Apa este simbolul vieţii, iar ploaia, ca simbol coranic reprezintǎ binecuvintarea pe care Dumnezeu o acordǎ sau o refuzǎ oamenilor şi, în mǎsura în care de ea depinde regenerarea regnului vegetal, ploaia este un dar al lui Dumnezeu. Simbolic vorbind, pǎmîntul este asimilat cu mama, reprezentind fecunditatea, regenerarea. Asi este fiica pamintului, iubindu-l şi simţindu-se dezradacinata daca-l va pierde. Sint numeroase scenele in care ea spune acest lucru, impresionindu-l pe Demir. Scena invocarii ploii este minunatǎ. Pare o chemare şi un raspuns. Este prima data cind Asi acceptǎ sa vorbeascǎ cu Demir si-i mulţumeste ca i-a salvat viaţa. Si ploaia care incepe odata cu venirea lui – ploaia care este universal considerata simbolul influentelor ceresti asupra pamintului. Apa de ploaie, simbol masculin al fertilitǎtii, elementul fecundator de pe urma actiunii caruia pamintul capata viata. Apa are si calitati vindecatoare si purificatoare. Sufletul zbuciumat, clocotind de dorinta razbunarii al lui Demir are nevoie de vindecare si atit el cit si Asi au nevoie de puterea purificatoare a ploii care sa-i ajute sa uite pacatele parintilor care le-au creat atitea stari de neliniste si nefericire. Purificarea este unul dintre cele mai importante concepte ale teologiei islamice, mesager al cerului catre pamint, ploaia capatind conotatii spirituale, sugerind credinta in divinitate, dar si inspiratia salvatoare. Aproape toate starile tensionate dintre cei doi (in prima parte a serialului) se rezolva in timpul unei ploi. Atit Asi cit si Demir au in spate pacate si secrete ale parintilor care le-au provocat traume ce s-ar parea ca nu se vor vindeca niciodata. Apa adinca si mlastinoasa a riului Asi (care curge invers, impotriva destinului) cu adincuri viclene ce te pot inghiti, metaforic vorbind, sugereaza perioadele de emotii coplesitoare care vor urma, inecul sugerind stari negative in plan emotional, suferinte ascunse in adincul sufletului. Dupa nunta lui Demir (ploaia) cu Asi (pamintul) aceste simboluri nu vor mai fi la fel de prezente. Isi va face aparitia un alt simbol – porumbelul, in care arabii vad un mesager al iubirii, al norocului si pacii, al fidelitatii dintre sot si sotie si dintre frati. O pereche de porumbei simbolizeaza plenitudinea familiala – oare asta isi dorea si rautaciosul de Haidar !!!
Cuca pe 23 Feb 2009, 22:46
Simbolul ploii in serialul Asi
Pentru Maria Va urmaresc de multa vreme, dar pina acum nu am intrat pe forum. Imi place teribil cum ginditi si mai ales imi place enorm agitatia asta a voastra. Va iubesc pentru frumusetea gindurilor voastre si va admir pentru relatiile virtuale (asa se spune !!) dintre voi. Ca sa va mai linistiti, nu ati vrea sa va ginditi putin si la altceva ? Maria a spus la un moment dat ca ea crede ca ploaia are legatura cu serialul. Da, si eu cred ca ploaia are legǎtura cu serialul. Apa este simbolul vieţii, iar ploaia, ca simbol coranic reprezintǎ binecuvintarea pe care Dumnezeu o acordǎ sau o refuzǎ oamenilor şi, în mǎsura în care de ea depinde regenerarea regnului vegetal, ploaia este un dar al lui Dumnezeu. Simbolic vorbind, pǎmîntul este asimilat cu mama, reprezentind fecunditatea, regenerarea. Asi este fiica pamintului, iubindu-l şi simţindu-se dezradacinata daca-l va pierde. Sint numeroase scenele in care ea spune acest lucru, impresionindu-l pe Demir. Scena invocarii ploii este minunatǎ. Pare o chemare şi un raspuns. Este prima data cind Asi acceptǎ sa vorbeascǎ cu Demir si-i mulţumeste ca i-a salvat viaţa. Si ploaia care incepe odata cu venirea lui – ploaia care este universal considerata simbolul influentelor ceresti asupra pamintului. Apa de ploaie, simbol masculin al fertilitǎtii, elementul fecundator de pe urma actiunii caruia pamintul capata viata. Apa are si calitati vindecatoare si purificatoare. Sufletul zbuciumat, clocotind de dorinta razbunarii al lui Demir are nevoie de vindecare si atit el cit si Asi au nevoie de puterea purificatoare a ploii care sa-i ajute sa uite pacatele parintilor care le-au creat atitea stari de neliniste si nefericire. Purificarea este unul dintre cele mai importante concepte ale teologiei islamice, mesager al cerului catre pamint, ploaia capatind conotatii spirituale, sugerind credinta in divinitate, dar si inspiratia salvatoare. Aproape toate starile tensionate dintre cei doi (in prima parte a serialului) se rezolva in timpul unei ploi. Atit Asi cit si Demir au in spate pacate si secrete ale parintilor care le-au provocat traume ce s-ar parea ca nu se vor vindeca niciodata. Apa adinca si mlastinoasa a riului Asi (care curge invers, impotriva destinului) cu adincuri viclene ce te pot inghiti, metaforic vorbind, sugereaza perioadele de emotii coplesitoare care vor urma, inecul sugerind stari negative in plan emotional, suferinte ascunse in adincul sufletului. Dupa nunta lui Demir (ploaia) cu Asi (pamintul) aceste simboluri nu vor mai fi la fel de prezente. Isi va face aparitia un alt simbol – porumbelul, in care arabii vad un mesager al iubirii, al norocului si pacii, al fidelitatii dintre sot si sotie si dintre frati. O pereche de porumbei simbolizeaza plenitudinea familiala – oare asta isi dorea si rautaciosul de Haidar !!!
andradamaria- vip
ma faci sa rad .....el incearca sa fie finut..apropo de ce zicea marioara..ca vrea sa schimbe regulile..dar fetelor ce corectie i-a aplicat delicventului de mustafa..tipic pt un cap de familie traditonal! si sentimentele materne ale nu prea ma impresioneaza!joaca bine in schimb actrita...!windy_day a scris:Imi pare rau sa o spun, dar are mult mai multa delicatete Murat decat madamme N iar asta o face sa para si mai aspra decat este. Se vede ca echipa care realizeaza serialul este preponderent masculina deci nu prea preocupata de fineturi. Ma uitam ca el o mangaie de parca este din portelan iar ea cand pune mana zici ca vrea sa dea.
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mier 17 Mar 2010, 9:26 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
CAM ASA VIN PLOILE cupidon
andradamaria- vip
gata fetelor, dau in retragere...
Admin_dea05- Admin
noapte buna si somnic usor..Admin a scris:gata fetelor, dau in retragere...
din pacate ma retrag si eu pt ca nu imi da voie capul sa il mai tin pe umeri la pozitia verticala....trag dreapta!
somn usor fetelor si vise placute!
iulia80- vip
ciof marioara a scris:mie ca personaj imi place banditul ala mic iti vine sa-i dai pumni numai cand ii vezi insolenta!dar deocamdata este singurul copil pentru care are oarece sentimente materne.
referitor la Savas,dupa cum subliniezi este un amalgam de contradictii..vorba ceea scolit in strainataturi dar turcul ramane turc!ce va prevala educatia sau originea???eu cred ca pana la urma va alege calea dreapta se va debarasa de compromisuri dar iavasi, iavasi(incet)si o va face incercand sa fie cati mai putini raniti in jur.Eu ii acord mare credit personajului,si sper din tota inima ca va sti intrun final sa rupa lantul ''''''''''''''''''''''''''''''''''razbunarii sangelui,ca vrand nevrand de aici a plecat totul!!!!!si a ajuns in postura de anti erou!Este chiar o problema grea a lor !si chiar sunt curioasa ce rezolvare vor gasi in film ,poate o transpun si in realitate Nurgula avea un patrat in loc de fata
Si mie mi se pare bine interpretat rolul puslamalei mici, mai are si o fata ....
Cat despre Savas la el nu este vorba numai de antiteza educatie occidentala vs traditie este si problema tanarului de bani gata, caruia i s-a pus totul pe tava si care, se trezeste dintr-o data cu mai multe responsabilitati decat poate duce. Savas nu a invatat de nicaieri sa fie tata, a plecat de timpuriu din mijlocul familiei, nu a fost raspunzator decat pentru sine iar acum il are in fata pe fratele lui care aproape si-a ucis un coleg si nici nu da semne ca ar regreta. Apoi tatal lui se pare ca era un om slab, adevaratul leader al familiei fiind batrana
deci nu cred ca avea cu adevarat un model patern care sa ii fie de folos in astfel de situatii. Corectia aplicata nu tine de traditie (da ar fi fost asa daca un tata isi batea fiul) ci de disperare. Este disperat fiindca vede ca fratele lui are toate sansele sa ajunga un delincvent iar el nu stie ce sa faca pentru a-l opri.
Si eu sper in continuare ca in final sa nu aiba castig de cauza traditia.
Despre N ... nu mai am nicio speranta.
Noapte buna tuturor si inca o data multa sanatate Iulia!
windy_day- vip
Noapte buna! "si maine e o zi"
andradamaria- vip
Buna seara, dragele mele!
Uitati un clip cu scene comparative din Asi si ask...concluziile va apartin si nu vor fi deloc greu de tras!
https://www.dailymotion.com/video/xcm3h4_asi-hasretiyle-savayan-demir-06_shortfilms
Uitati un clip cu scene comparative din Asi si ask...concluziile va apartin si nu vor fi deloc greu de tras!
https://www.dailymotion.com/video/xcm3h4_asi-hasretiyle-savayan-demir-06_shortfilms
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum