3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
In Asi urmaream innebunita scenele din ploaie; scena din Ask cu sarutul din ploaie a fost "spalacita"rau
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
demiruta a scris:In Asi urmaream innebunita scenele din ploaie; scena din Ask cu sarutul din ploaie a fost "spalacita"rau
Furtunul cu care " au produs " ploaia a fost mai de proastă calitate în ASK ve CEZA.
Ce faceti gagici? Va faceti de cap?
Iulia sanatate multa, sa iti treaca repede sinuzita.
Multumim Denisa pentru videoclip,Demir-Asi incomparabil cu Savas-Nurgul.
Serialul asta a devenit un cumul de scene din alte seriale turcesti si nu simt ca am o cultura asa vasta in serialele turcesti
Serialul asta a devenit un cumul de scene din alte seriale turcesti si nu simt ca am o cultura asa vasta in serialele turcesti
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Hi, hi, hi....ti-aduci aminte cate comentarii mai faceam pe seama faptului ca i se lipeau pantalonii lui Demir de picioarede atata udat cu furtunul si noi vedeam gogoloaie????nebunatice mai eram;si pe sub patura si peste tot numai d'astea vedeam hi hi hi hiDENISA a scris:demiruta a scris:In Asi urmaream innebunita scenele din ploaie; scena din Ask cu sarutul din ploaie a fost "spalacita"rau
Furtunul cu care " au produs " ploaia a fost mai de proastă calitate în ASK ve CEZA.
demiruta- vip
Bună seara drăgălaşelor !!
iubita îmi este milă de tine dar nu am ce povesti , am rămas cu ochii în tavan toată noaptea , am lăsat uşa deschisă degeaba , Murat nu a ajuns ori s-o fi împiedicat pe drum ori nu l-au lăsat C.urca sau Yasemin .
mie mi-e teamă ca turcaleţii sadici cum sunt , să nu o mutileze pe Çiçek iar Savaş din milă şi prea multă mărinimie să rămână cu Çiçek , aş vrea să rămână cu ea dar să o iubească sincer .
iulia80 a scris:
denisa...nu ne oferi ceva detalii picante de aseara!
fie-ti mila de om bolnav!
iubita îmi este milă de tine dar nu am ce povesti , am rămas cu ochii în tavan toată noaptea , am lăsat uşa deschisă degeaba , Murat nu a ajuns ori s-o fi împiedicat pe drum ori nu l-au lăsat C.urca sau Yasemin .
windy_day a scris:
Am asa o vaga senzatie ca reapare fostul logodnic al Iasomiei. Eu sper insa ca Floricica sa nu devina exemplu pentru zicala "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita".
mie mi-e teamă ca turcaleţii sadici cum sunt , să nu o mutileze pe Çiçek iar Savaş din milă şi prea multă mărinimie să rămână cu Çiçek , aş vrea să rămână cu ea dar să o iubească sincer .
demiruta a scris:
..ti-aduci aminte cate comentarii mai faceam pe seama faptului ca i se lipeau pantalonii lui Demir de picioarede atata udat cu furtunul si noi vedeam gogoloaie????nebunatice mai eram;si pe sub patura si peste tot numai d'astea vedeam
iubita pe vremea aceea vedeam ce nici cu gândul nu gândeau iei să ne arate . îi analizam mm cu mm.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 17 Mar 2010, 10:49 pm, editata de 1 ori
pissycutz a scris:Ce faceti gagici? Va faceti de cap?
bună ! ne-am face cu Savaş dar nu apare la orizont , noi cu siguranţă nu l-am lăsa în ploaie , l-am invita rapid în casă.
Eu recunosc, imi fac de cap, dar , nu prea am cu cine, Savas e ocupat rau;isi usuca hainele si nu poate sa iasa din casa, da din aripi si face vant ca sa-l usuce!!!pissycutz a scris:Ce faceti gagici? Va faceti de cap?
Mai frumos ce vad sub umbrela asta decat ce vazui sub umbrela yasomiei! :ploaie:
demiruta- vip
fetelor mi-a trecut o idee prin creieraş de ce a ventuzat-o Savaş pe Yasemina , cred că vrut să verifice dacă are plombe prin gură.
Da nici eu nu l-as fi lasat acolo atata vreme. Ati observat ca afara avea puloverul ud pe la guler iar in casa la Yasemin era deja uscat - sa fie de la flacara inimii?!
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Da nici eu nu l-as fi lasat acolo atata vreme. Ati observat ca afara avea puloverul ud pe la guler iar in casa la Yasemin era deja uscat - sa fie de la flacara inimii?!
" Căldura " pe care o emană Yasemin...
DENISA a scris:
" Căldura " pe care o emană Yasemin...
Pai trebuia sa fie deja iceberg pana acum
pissycutz- vip
pissycutz a scris:
Pai trebuia sa fie deja iceberg pana acum
Datorită căldurii globale se topeşte icebergul ( Yasemin), să o vezi ce se va prelinge pe el ..
Dar iti dai seama cat fard va curge de pe Iasomie?DENISA a scris:
Datorită căldurii globale se topeşte icebergul ( Yasemin), să o vezi ce se va prelinge pe el ..
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Dar iti dai seama cat fard va curge de pe Iasomie?DENISA a scris:
râuri ... râuri .. de asta a ieşit şi cu umbrela afară să nu i se scurgă tencuiala ..
Iupiiiiiiiiiiiiiii
Alarmă falsă, Au fost în pană temporară.
Iarăşi e Hunliii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta e, a reînviat, pe vechiul link.
Facem o fiesta că merită!!!
Ţucatt!
Alarmă falsă, Au fost în pană temporară.
Iarăşi e Hunliii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta e, a reînviat, pe vechiul link.
Facem o fiesta că merită!!!
Ţucatt!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
ASI a fost unic,din multe puncte de vedere si va ramane reperul la care ne vom raporta privind prestatia celor doi actori sau din cate bag de seama numai a lui Muri hi hi
Si daca tot facem comparatii,vreu sa va spun ca gestul Nerimanei de-a smulge inelul de logodna de pe degetul DEFNEI si a-l inapoia lui KERIM mi s-a parut umilinta suprema la care a fost supus un copil de catre parintele sau,dar acum ma mai gandesc,actuala cred ca ii va da lectii ,si mai cred ca pana acum este partea "FRUMOASA" A POVESTII ,ce va face cand va incepe partea sadica??????? have a nice day
Si daca tot facem comparatii,vreu sa va spun ca gestul Nerimanei de-a smulge inelul de logodna de pe degetul DEFNEI si a-l inapoia lui KERIM mi s-a parut umilinta suprema la care a fost supus un copil de catre parintele sau,dar acum ma mai gandesc,actuala cred ca ii va da lectii ,si mai cred ca pana acum este partea "FRUMOASA" A POVESTII ,ce va face cand va incepe partea sadica??????? have a nice day
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Admin a scris:Buna fetelor!!!Daca mai apar parti si le traduceti puteti sa le puneti si la traducere ca mut eu promo
Salut
Eu am pus traducerea in acelasi post cu partea I. E bine asa? Daca trebuie il mut
pissycutz- vip
e bine si asa...am mai facut si treaba astapissycutz a scris:Admin a scris:Buna fetelor!!!Daca mai apar parti si le traduceti puteti sa le puneti si la traducere ca mut eu promo
Salut
Eu am pus traducerea in acelasi post cu partea I. E bine asa? Daca trebuie il mut
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Mi-e teama sa nu se-ncinga Muratelul de la dogoarea Iasomiei
demiruta- vip
demiruta a scris:Mi-e teama sa nu se-ncinga Muratelul de la dogoarea Iasomiei
dar noi ce păzim ?? sărim rapid cu galeata cu apă pe el sau cu stropitoarea . Doar nu l-om lăsa să se pârjolească bietul băiat .
uite am pregătit echipajul
hi ,
Partea cu incinsul ... slabe sperante. Poate sa inghete asa ca mai curand va avea nevoie de cu ceai cald (sau un foc de tabara ca Iasomia este sloi rau de tot)
Partea cu incinsul ... slabe sperante. Poate sa inghete asa ca mai curand va avea nevoie de cu ceai cald (sau un foc de tabara ca Iasomia este sloi rau de tot)
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Buna,
Am intrat si eu acum sa vad daca mai este ceva de lucru si nu se putea sa trec pe aici si sa nu va salut.
Am intrat si eu acum sa vad daca mai este ceva de lucru si nu se putea sa trec pe aici si sa nu va salut.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:Buna,
bună !!
Ce traditionalista parea d-na Nazan!!! Fetelor, avem de invatat de la ea. Treaba cu telefonul e super tare." I was just adding your number, in case I need it; I accidentally called. "
Am furat si eu din bomboanele primite de windy. si acum fug la treaba...
Am furat si eu din bomboanele primite de windy. si acum fug la treaba...
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum