Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de demiruta Mier 17 Mar 2010, 10:27 pm

In Asi urmaream innebunita scenele din ploaie; scena din Ask cu sarutul din ploaie a fost "spalacita"rau Smile
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de DENISA Mier 17 Mar 2010, 10:29 pm

demiruta a scris:In Asi urmaream innebunita scenele din ploaie; scena din Ask cu sarutul din ploaie a fost "spalacita"rau Smile

Furtunul cu care " au produs " ploaia a fost mai de proastă calitate în ASK ve CEZA.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 17 Mar 2010, 10:29 pm

Ce faceti gagici? Va faceti de cap? Smile
Iulia sanatate multa, sa iti treaca repede sinuzita.
Multumim Denisa pentru videoclip,Demir-Asi incomparabil cu Savas-Nurgul.
Serialul asta a devenit un cumul de scene din alte seriale turcesti Smile si nu simt ca am o cultura asa vasta in serialele turcesti stupid
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 17 Mar 2010, 10:44 pm

DENISA a scris:
demiruta a scris:In Asi urmaream innebunita scenele din ploaie; scena din Ask cu sarutul din ploaie a fost "spalacita"rau Smile

Furtunul cu care " au produs " ploaia a fost mai de proastă calitate în ASK ve CEZA.
Hi, hi, hi....ti-aduci aminte cate comentarii mai faceam pe seama faptului ca i se lipeau pantalonii lui Demir de picioarede atata udat cu furtunul si noi vedeam gogoloaie????nebunatice mai eram;si pe sub patura si peste tot numai d'astea vedeam hi hi hi hi
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 17 Mar 2010, 10:45 pm

Bună seara drăgălaşelor !!

iulia80 a scris:
denisa...nu ne oferi ceva detalii picante de aseara!
fie-ti mila de om bolnav! Crying or Very sad

iubita îmi este milă de tine dar nu am ce povesti , am rămas cu ochii în tavan toată noaptea , am lăsat uşa deschisă degeaba , Murat nu a ajuns ori s-o fi împiedicat pe drum ori nu l-au lăsat C.urca sau Yasemin .

windy_day a scris:

Am asa o vaga senzatie ca reapare fostul logodnic al Iasomiei. Eu sper insa ca Floricica sa nu devina exemplu pentru zicala "nicio fapta buna nu ramane nepedepsita".

mie mi-e teamă ca turcaleţii sadici cum sunt , să nu o mutileze pe Çiçek iar Savaş din milă şi prea multă mărinimie să rămână cu Çiçek , aş vrea să rămână cu ea dar să o iubească sincer .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 17 Mar 2010, 10:46 pm

demiruta a scris:
..ti-aduci aminte cate comentarii mai faceam pe seama faptului ca i se lipeau pantalonii lui Demir de picioarede atata udat cu furtunul si noi vedeam gogoloaie????nebunatice mai eram;si pe sub patura si peste tot numai d'astea vedeam

iubita pe vremea aceea vedeam ce nici cu gândul nu gândeau iei să ne arate . îi analizam mm cu mm.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 17 Mar 2010, 10:49 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 17 Mar 2010, 10:48 pm

pissycutz a scris:Ce faceti gagici? Va faceti de cap?

bună ! ne-am face cu Savaş dar nu apare la orizont , noi cu siguranţă nu l-am lăsa în ploaie , l-am invita rapid în casă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 17 Mar 2010, 10:58 pm

pissycutz a scris:Ce faceti gagici? Va faceti de cap? Smile
Iulia sanatate multa, sa iti treaca repede sinuzita.
Multumim Denisa pentru videoclip,Demir-Asi incomparabil cu Savas-Nurgul.
Serialul asta a devenit un cumul de scene din alte seriale turcesti Smile si nu simt ca am o cultura asa vasta in serialele turcesti stupid
Eu recunosc, imi fac de cap, dar , nu prea am cu cine, Savas e ocupat rau;isi usuca hainele si nu poate sa iasa din casa, 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 756436 da din aripi si face vant ca sa-l usuce!!!
Mai frumos ce vad sub umbrela asta decat ce vazui sub umbrela yasomiei! :ploaie:
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 17 Mar 2010, 11:03 pm

fetelor mi-a trecut o idee prin creieraş de ce a ventuzat-o Savaş pe Yasemina , cred că vrut să verifice dacă are plombe prin gură.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 17 Mar 2010, 11:10 pm

Smile Smile
Da nici eu nu l-as fi lasat acolo atata vreme. Ati observat ca afara avea puloverul ud pe la guler iar in casa la Yasemin era deja uscat - sa fie de la flacara inimii?! Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 17 Mar 2010, 11:12 pm

pissycutz a scris:Smile Smile
Da nici eu nu l-as fi lasat acolo atata vreme. Ati observat ca afara avea puloverul ud pe la guler iar in casa la Yasemin era deja uscat - sa fie de la flacara inimii?! Smile

" Căldura " pe care o emană Yasemin...
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 17 Mar 2010, 11:17 pm

DENISA a scris:

" Căldura " pe care o emană Yasemin...

Pai trebuia sa fie deja iceberg pana acum 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 Crazy
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 17 Mar 2010, 11:19 pm

pissycutz a scris:
Pai trebuia sa fie deja iceberg pana acum

Datorită căldurii globale se topeşte icebergul ( Yasemin), să o vezi ce se va prelinge pe el ..

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 Alma2
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 Alma
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 17 Mar 2010, 11:27 pm

DENISA a scris:

Datorită căldurii globale se topeşte icebergul ( Yasemin), să o vezi ce se va prelinge pe el ..
Dar iti dai seama cat fard va curge de pe Iasomie? Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 17 Mar 2010, 11:30 pm

pissycutz a scris:
DENISA a scris:

Dar iti dai seama cat fard va curge de pe Iasomie? Smile

râuri ... râuri .. de asta a ieşit şi cu umbrela afară să nu i se scurgă tencuiala ..
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 18 Mar 2010, 3:38 am

Iupiiiiiiiiiiiiiii
Alarmă falsă, Au fost în pană temporară.
Iarăşi e Hunliii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta e, a reînviat, pe vechiul link.

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 Huniliyizbiz2copyqf4xj0

Facem o fiesta că merită!!!
Ţucatt!
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 18 Mar 2010, 10:48 am

ASI a fost unic,din multe puncte de vedere si va ramane reperul la care ne vom raporta privind prestatia celor doi actori sau din cate bag de seama numai a lui Muri hi hi

Si daca tot facem comparatii,vreu sa va spun ca gestul Nerimanei de-a smulge inelul de logodna de pe degetul DEFNEI si a-l inapoia lui KERIM mi s-a parut umilinta suprema la care a fost supus un copil de catre parintele sau,dar acum ma mai gandesc,actuala 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 885862 cred ca ii va da lectii ,si mai cred ca pana acum este partea "FRUMOASA" A POVESTII ,ce va face 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 885862 cand va incepe partea sadica??????? have a nice day
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 18 Mar 2010, 11:04 am

Admin a scris:Buna fetelor!!!Daca mai apar parti si le traduceti puteti sa le puneti si la traducere ca mut eu promo kiss

Salut

Eu am pus traducerea in acelasi post cu partea I. E bine asa? Daca trebuie il mut kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 18 Mar 2010, 11:57 am

pissycutz a scris:
Admin a scris:Buna fetelor!!!Daca mai apar parti si le traduceti puteti sa le puneti si la traducere ca mut eu promo kiss

Salut

Eu am pus traducerea in acelasi post cu partea I. E bine asa? Daca trebuie il mut kiss
e bine si asa...am mai facut si treaba asta kiss

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 Fghf10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Joi 18 Mar 2010, 3:14 pm

Mi-e teama sa nu se-ncinga Muratelul de la dogoarea Iasomiei 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 918686
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 18 Mar 2010, 3:26 pm

demiruta a scris:Mi-e teama sa nu se-ncinga Muratelul de la dogoarea Iasomiei 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 918686

dar noi ce păzim ?? sărim rapid cu galeata cu apă pe el sau cu stropitoarea . Doar nu l-om lăsa să se pârjolească bietul băiat .

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 484529sve2ta4qyj

uite am pregătit echipajul

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 1075510f0u1ra2o5t3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 1236078gl3yp67pwk
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 18 Mar 2010, 3:35 pm

hi ,
Partea cu incinsul ... slabe sperante. Poate sa inghete asa ca mai curand va avea nevoie de 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 433230 cu ceai cald (sau un foc de tabara ca Iasomia este sloi rau de tot)
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 18 Mar 2010, 3:36 pm

Buna,
Am intrat si eu acum sa vad daca mai este ceva de lucru si nu se putea sa trec pe aici si sa nu va salut.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 18 Mar 2010, 3:47 pm

windy_day a scris:Buna,

bună !!3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 705163xedbl2b3c33.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 1013343v243qyih2s
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Joi 18 Mar 2010, 4:50 pm

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 136358 Ce traditionalista parea d-na Nazan!!! Fetelor, avem de invatat de la ea. Treaba cu telefonul e super tare." I was just adding your number, in case I need it; I accidentally called. " 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 355639
Am furat si eu din bomboanele primite de windy. si acum fug la treaba... 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 721478 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 15 155520
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum