Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de michiper68 Joi 18 Mar 2010, 6:54 pm

rezumat ep 12 Yasemin ve Çiçek karşı karşıya!
Yılın dizisi Aşk ve Ceza, soluk soluğa izlenecek, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle ekranlarda.
Holdingin tanıtım kokteylinde Yasemin ve Çiçek'in karşılaşmaları Savaş'ın yüreğini ağzına getirir. Savaş'ın Yasemin'e âşık olduğunu düşünen Çiçek kahrolmaktadır. Savaş Çiçek'ten boşanma planı yaparken, Yasemin Savaş'ın evlenme teklifi etmesini beklemektedir. Savaş, Çiçek'in çocuğunu düşürdüğünü açıklaması için annesine baskı yapar. Nadya'ya evlenme teklifi etmeye hazırlanan Cem hayal kırıklığı yaşar. Savaş'ın kardeşi Mustafa bu kez Van'da da sorun çıkarır. Ajans patronu Bora Savaş'ın ablası Nazan'ın peşindedir.
Savaş Ömer'in kendi oğlu olduğunu öğrenecek mi? Kaynana Şahnur aşk acısı çeken gelini Çiçek'e ne tavsiye edecek? Bora'nın Nazan'dan beklentisi ne?
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de windy_day Joi 18 Mar 2010, 7:21 pm

Buna seara tuturor,
DENISA multumesc pentru bomboane sunt bine venite dupa o zi amara cu usoare nuante de acru :2a:
Bine ca maine este VINERI !!!!!
A propos de sarut, in absenta traducerii in engleza, cu sonorul dat la minim scena a aratat pentru mine cam asa:
Savas: Yasemin te iubesc (Murat: Alooo Nurgul astia filmeaza, fa si tu acolo un gest! Aloo mai esti cu noi?)
Yaso: !!!!????!!! (fata inexpresiva si alb albastruie din cauza fardului)
Savas: Yasemin plec (Murat: Fa si tu ceva femeie ca mai am putin si mor de pneumonie!)
Yaso: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 898610 (Nurgul doarme in front)
(Murat: Doamne si dupa ce ca este frig mai trebuie sa sarut si sloiul asta de ghiata. Hei esti bine? Ce e cu ea? stai sa o zgudui putin poate se trezeste! Sper sa nu imi dea iar una peste ceafa) Savas o trage pe Yaso cu fortă si o saruta (Yaky)
(Dupa sarut Murat ramane o clipă cu frunea sprijinita de cea a Nurgulei spunandu-si "Of, sa stau putin asa ca m-am speriat de moarte, ESTE VIEEE. OK sa incerc sa-mi revin) Pe fata lui Savas se citeste emotie pe fata Iasomiei ... blank.
Fara suparare dar sper ca Yaso sa fie nevoita sa plece pe alt continent pentru muuuulta muuuulta vreme iar Savas sa ramana sa ii priveasca poza pana cand ajunge sa se intrebe ce-o fi vazut la ea. Nu stiu daca la femeia asta este lipsa de talent sau lipsa de interes dar are ghinionul sa joace cu un actor talentat, expresiv si cu dragoste pentru ceea ce face si atunci se vede de 100 de ori mai rau TOT CEEA CE EA NU FACE.
VALI ITI DAU SI EU CU MARE DRAG ORICATE BOMBOANE VREI kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 18 Mar 2010, 7:33 pm

windy_day a scris:Buna seara tuturor,
Bine ca maine este VINERI !!!!!
A propos de sarut, in absenta traducerii in engleza, cu sonorul dat la minim scena a aratat pentru mine cam asa:
(
Buna seara!!!chiar daca nu am vazut episodul m-am amuzat copios de comentariul tau Smile Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 18 Mar 2010, 7:34 pm

,,... femeia asta este lipsa de talent sau lipsa de interes dar are ghinionul sa joace cu un actor talentat, expresiv si cu dragoste pentru ceea ce face si atunci se vede de 100 de ori mai rau TOT CEEA CE EA NU FACE."
Windy, dragă ai pus toate punctele pe ,,I" şi m-ai distrat copios. O veste bună, am terminat de subtitrat fragmentul 6, ep. 10 din Aşk. Urmează procesarea şi upload-ul, dar se cheamă că nu mai batem pasul pe loc. O seară bună tuturor!
kiss
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 18 Mar 2010, 7:37 pm

buna seara fetelor..windy..f tare comentariu..alo femeie mai traiesti? Smile
multumesc..am inceput sa rad singura in camera.. Smile
apropo de dulce..am o ciocolata milka cu lapte....va invit sa serviti din ea muratel !
asta cred ca e totusi cu cacao! cupidon

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 18 Mar 2010, 7:48 pm, editata de 3 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 18 Mar 2010, 7:41 pm

iulia80 a scris:buna seara fetelor..windy..f tare comentariu..alo femeie mai traiesti? Smile
multumesc..am inceput sa rad singura in camera.. Smile
hi eu nu mai pot de ras...am pus niste poze a lui ozcan deniz haioase Smile Smile rad de una singura
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 18 Mar 2010, 7:55 pm

asta seara sunt melancolica..
asa ca impart cu voi o melodie..trimisa de askasone! sper sa va placa!
https://www.youtube.com/watch?v=FsyyH-zk8Js
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 18 Mar 2010, 8:14 pm

hi
din nou, pentru toata lumea. Nici eu nu am vazut tot episodul fiindca marti ATV-ul mai mult a stat iar dupa nu am avut timp. Dar imi fac timp sa-l vad chiar daca sunt o multime de lucruri care ma enerveaza. La fel patesc si cu serialul Tubei care mie mi se pare atat de rupt de realitate (cand spun asta va rog sa ma credeti ca o spun in perfecta cunostinta de cauza) incat nici nu mai incerc sa ii caut cusururi ci il iau asa ca pe un basm.
Motzisor multumim pentru subtitrari.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 18 Mar 2010, 8:16 pm

Buna Iulia,
Acum am vazut ca esti prezenta. Sper ca esti mai bine (asta daca lasam la o parte melancolia) kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 18 Mar 2010, 8:22 pm

windy_day a scris:Buna Iulia,
Acum am vazut ca esti prezenta. Sper ca esti mai bine (asta daca lasam la o parte melancolia) kiss
da..dupa cum am zis .. de/ nu s-a vazut..deci sigur scap eu si de sinuzita asta! versurile din melodia pe care o pun aici..se potrivesc f bine sinuzitei mele!
Smile
https://www.youtube.com/watch?v=70FrNX3KNY4&feature=sub

Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Joi 18 Mar 2010, 8:33 pm, editata de 2 ori
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 18 Mar 2010, 8:22 pm

windy_day a scris:hi
din nou, pentru toata lumea. Nici eu nu am vazut tot episodul fiindca marti ATV-ul mai mult a stat iar dupa nu am avut timp. Dar imi fac timp sa-l vad chiar daca sunt o multime de lucruri care ma enerveaza. La fel patesc si cu serialul Tubei care mie mi se pare atat de rupt de realitate (cand spun asta va rog sa ma credeti ca o spun in perfecta cunostinta de cauza) incat nici nu mai incerc sa ii caut cusururi ci il iau asa ca pe un basm.
Motzisor multumim pentru subtitrari.

totusi este un basm frumos 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 281600 imi place sa visez......
si eu urmaresc ask dar il astept cu subtitrare de la motzisor

Gata fetelor ma retrag...Noapte Buna!!!..mai sta cineva la coada sa ia calculatorul in primire kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 18 Mar 2010, 8:23 pm

Admin a scris:Gata fetelor ma retrag...Noapte Buna!!!..mai sta cineva la coada sa ia calculatorul in primire kiss
seara placuta !
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 18 Mar 2010, 8:24 pm

Admin a scris:

Gata fetelor ma retrag...Noapte Buna!!!..(

Noapte buna kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 18 Mar 2010, 8:25 pm

iulia80 a scris:
Admin a scris:Gata fetelor ma retrag...Noapte Buna!!!..mai sta cineva la coada sa ia calculatorul in primire kiss
seara placuta !
kiss
kiss kiss kiss ..sanatate multa !!! kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 18 Mar 2010, 8:28 pm

iulia80 a scris:[versurile din melodia pe care o pun aici..se potriveste f bine sinuzitei mele!
Smile
https://www.youtube.com/watch?v=70FrNX3KNY4&feature=sub

Pai vad ca iti este "draga rau" sinuzita ta Smile . Pune-i mai bine ceva de genul "I hope you'll never come back" Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 18 Mar 2010, 8:29 pm

Admin a scris: ..sanatate multa !!! kiss
multumesc mult!
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 155520
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 18 Mar 2010, 8:31 pm

windy_day a scris:Pai vad ca iti este "draga rau" sinuzita ta Smile . Pune-i mai bine ceva de genul "I hope you'll never come back" Smile
draga mea i-as dedica melodia de care zici tu...dar are sinuzita o afectiune pt mine..nemaintalnita... Smile
sper sa se prinda de altcineva..curand!
poate de schelet sau de 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 756436 ! doamne ajuta!
Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 18 Mar 2010, 8:39 pm

Multa sanatate Iulia! Ai grija de tine!
Ma retrag si eu, mai am de lucru si nu am niciun chef!
Noapte buna 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 33802
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 18 Mar 2010, 8:40 pm

windy_day a scris:Multa sanatate Iulia! Ai grija de tine!
Ma retrag si eu, mai am de lucru si nu am niciun chef!
Noapte buna 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 33802
noapte buna fetelor!
va doresc somn usor si odihna placuta! kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 18 Mar 2010, 8:51 pm

Buna seara tuturor,am intrat doar sa va salut ,imi plac parodiile voaste,si eu mi-as dori sa o schimbe pe nurgul cu o alta actrita mai tanara si mai talentata (ca au destule...)dar nu cred ca vom avea noi sansa asta, iar pentru gusturile turcilor se pare ca este ok
Iulia vine primavara!!!!!ce melancolie??? 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 918686
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 Empty Ask ve Ceza

Mesaj Scris de milia Joi 18 Mar 2010, 8:52 pm

Windy,am crezut ca e o traducere pe bune si o citeam foarte atenta,chiar m-am amuzat,nici mie nu-mi place Iasomia,dar de dragul lui Savas urmarim serialul.Cine stie poate scenaristii il vor cupla cu Nadya pana la urma,le sta bine impreuna. Sleep

milia
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 08/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 18 Mar 2010, 8:54 pm

ciof marioara a scris:Buna seara tuturor,am intrat doar sa va salut ,imi plac parodiile voaste,si eu mi-as dori sa o schimbe pe nurgul cu o alta actrita mai tanara si mai talentata (ca au destule...)dar nu cred ca vom avea noi sansa asta, iar pentru gusturile turcilor se pare ca este ok
Iulia vine primavara!!!!!ce melancolie??? 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 918686
aia de primavara marioara..sau mai bine zis cea pe care mi-a adus-o sinuzita! stupid
apropo de schimbatul actritei.. in alte seriale de pe alte contineste..se mai suparau producatorii, actorii unii pe ceilalti..si mai inlocuiau cate unul! actori sau actrite! oare sunt sanse sa o schimbe turcii pe sf filoftea?
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 18 Mar 2010, 9:13 pm

fetelor..eu ma retrag!
va doresc seara placuta,somn usor!
kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 19 Mar 2010, 12:06 pm

Buna ziua,
draga administrator, cicek a fost intodeauna un pui de de/ dar s-a facut frate cu 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 16 229917 sa treaca puntea,doar este fata lui Ahmet Moran.
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 19 Mar 2010, 12:10 pm

iulia80 a scris:
ciof marioara a scris:Buna seara tuturor,am intrat doar sa va salut ,imi plac parodiile voaste,si eu mi-as dori sa o schimbe pe nurgul cu o alta actrita mai tanara si mai talentata (ca au destule...)dar nu cred ca vom avea noi sansa asta, iar pentru gusturile turcilor se pare ca este ok
aia de primavara marioara..sau mai bine zis cea pe care mi-a adus-o sinuzita! stupid
apropo de schimbatul actritei.. in alte seriale de pe alte contineste..se mai suparau producatorii, actorii unii pe ceilalti..si mai inlocuiau cate unul! actori sau actrite! oare sunt sanse sa o schimbe turcii pe sf filoftea?
kiss
S-ar putea sa se intample asta dar la pilele Filofteiei astia il schimba pe Murat Smile Smile Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum