3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Am intrat sa va salut si sa vad daca mai este ceva de tradus.
Si eu cred ca asta este un serial facut special pentru Nurgul iar producatoru®izorul ar schimba ma degraba toata distributia dar pe Nurgul ba.
Sunt din ce in ce mai convinsa ca Murat a acceptat rolul numai fiindca a fost tot ce i s-a oferit iar distributia nu era tocmai de lepadat. Din declaratiile aparute, privind obiectiv si ce s-a intamplat dupa finalizarea ASI, este evident ca TG nu a avut un alt proiect serios pentru Murat, din cate am inteles singurul rol pe care i l-a propus Tomris(din ce s-a scris la un moment dat pe Huni, se pare ca si MY a confirmat acest lucru), a fost intr-un serial chiar mai slab decat AvC, serial "decedat" dupa doar cateva episoade. MY este insa la o varsta si intr-un moment al carierei cand nu-si permite sa stea pe tusa prea mult timp. Realist vorbind el nu are un fizic pe care sa se bazeze iar talentul nu conteaza in chiar asa de mare masura (dublarea vocilor le permite multor actori mai putin talentati sa sune bine deaorece astfel pot fi acoperite "golurile" din interpretare) deci i-ar fi foarte greu sa redevina competitiv dupa o absenta indelungata de pe ecran.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Eu stiu dintrun interviu al lui Murat ca accepta doar scenariile care-i sunt pe plac ,daca nu ,nu si gata.Referitor la TG,doua din serialele ei Kasaba si mai unul nu stiu cum se numeste ,probabil ala in care i-a oferit rolul lui Murat s-au terminat destul de repede din lipsa de audienta.Mult timp pentru mine tot ce era turcesc era echivalent non calitate ,cam pana la ASI,asa ca am invatat sa fiu mai rezervata,si voi spune ca daca va continua sa fie in preferintele turcilor AVC nu este un serial slab in schimb s-ar putea ca Gonulcelen sa aiba soarta Kasabei(sper sa nu)in fond totul este comercial,arta n-are loc!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna ziua fetelor!! eu nu am mai intrat doarece am avut treaba si nu am putut sa vad nici ep. de marti..incerc acum..dar sincer nu prea imi place...M-am uitat si pe huni..nu au mai pus altceva decat ce ati tradus voi..dar acum pot ajuta si eu la tradus
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
windy_day a scris:Sa aveti o zi buna si sa va bucurati de primavara care, in fine, a venit.
Am intrat sa va salut si sa vad daca mai este ceva de tradus.
Si eu cred ca asta este un serial facut special pentru Nurgul iar producatoru®izorul ar schimba ma degraba toata distributia dar pe Nurgul ba.
Sunt din ce in ce mai convinsa ca Murat a acceptat rolul numai fiindca a fost tot ce i s-a oferit iar distributia nu era tocmai de lepadat. Din declaratiile aparute, privind obiectiv si ce s-a intamplat dupa finalizarea ASI, este evident ca TG nu a avut un alt proiect serios pentru Murat, din cate am inteles singurul rol pe care i l-a propus Tomris(din ce s-a scris la un moment dat pe Huni, se pare ca si MY a confirmat acest lucru), a fost intr-un serial chiar mai slab decat AvC, serial "decedat" dupa doar cateva episoade. MY este insa la o varsta si intr-un moment al carierei cand nu-si permite sa stea pe tusa prea mult timp. Realist vorbind el nu are un fizic pe care sa se bazeze iar talentul nu conteaza in chiar asa de mare masura (dublarea vocilor le permite multor actori mai putin talentati sa sune bine deaorece astfel pot fi acoperite "golurile" din interpretare) deci i-ar fi foarte greu sa redevina competitiv dupa o absenta indelungata de pe ecran.
Inclin sa-ti dau dreptate in tot ceea ce ai spus..Sau singurul rol adevarat a lui Murat a fost cel din Asi..spun asta pentru ca nici in Firtina u a excelat si nici in asta nu are un rol grozav...filmul mie mi se pare slabut
clio 24- vip
ce nu inteleg eu clio e un urmatorul lucru..el totusi e talentat acum pe bune..de ce nu a avut si alte oferte pt alte roluri...nu vreau sa cred ca rolul vietii lui a fost cel din asi..si ca perfomantele lui actoricesti s-au limitat doar la ce a facut in asi! in AvC eu zic ca omul se chinuie..joaca bine..sf filoftea .."alo femeie traiesti" nu prea are nici o treaba cu actoria...clio 24 a scris:Inclin sa-ti dau dreptate in tot ceea ce ai spus..Sau singurul rol adevarat a lui Murat a fost cel din Asi..spun asta pentru ca nici in Firtina u a excelat si nici in asta nu are un rol grozav...filmul mie mi se pare slabut
poate ca sunt eu subiectiva pt ca nu imi place sf filoftea!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:ce nu inteleg eu clio e un urmatorul lucru..el totusi e talentat acum pe bune..de ce nu a avut si alte oferte pt alte roluri...nu vreau sa cred ca rolul vietii lui a fost cel din asi..si ca perfomantele lui actoricesti s-au limitat doar la ce a facut in asi! in AvC eu zic ca omul se chinuie..joaca bine..sf filoftea .."alo femeie traiesti" nu prea are nici o treaba cu actoria...clio 24 a scris:Inclin sa-ti dau dreptate in tot ceea ce ai spus..Sau singurul rol adevarat a lui Murat a fost cel din Asi..spun asta pentru ca nici in Firtina u a excelat si nici in asta nu are un rol grozav...filmul mie mi se pare slabut
ai mare dreptate..zic si eu ca filmul e pt. Nurgul..ca l-a incantat casa de productie si ca de fapt filmul nu are subiect....nu stiu mie imi pare rau de el..
clio 24- vip
clio 24 a scris:iulia80 a scris:ce nu inteleg eu clio e un urmatorul lucru..el totusi e talentat acum pe bune..de ce nu a avut si alte oferte pt alte roluri...nu vreau sa cred ca rolul vietii lui a fost cel din asi..si ca perfomantele lui actoricesti s-au limitat doar la ce a facut in asi! in AvC eu zic ca omul se chinuie..joaca bine..sf filoftea .."alo femeie traiesti" nu prea are nici o treaba cu actoria...clio 24 a scris:Inclin sa-ti dau dreptate in tot ceea ce ai spus..Sau singurul rol adevarat a lui Murat a fost cel din Asi..spun asta pentru ca nici in Firtina u a excelat si nici in asta nu are un rol grozav...filmul mie mi se pare slabut
ai mare dreptate..zic si eu ca filmul e pt. Nurgul..ca l-a incantat casa de productie si ca de fapt filmul nu are subiect....nu stiu mie imi pare rau de el..
Buna seara,
Acum am ajuns acasa, am intrat sa va salut si sa va citesc.
Nu eu nu cred ca singurul rol adevarat a fost cel din Asi, mie personal mi sa parut mult mai complex rolul din Guz ... si chiar mai bine jucat. Cred ca MURAT nu se inscrie tocmai in tiparele actorului preferat de producatori®izori fiindca nu este tocmai pe gustul "pietei" turcesti. Una este sa arati ca tipul ala blond (Kivank parca) sau ca actorul din Ezel si sa mai ai si ceva talent si alta este sa arati ca Murat si sa ai talent cu carul - intre cei trei Murat sigur este ultimul pe lista preferintelor.
Parerea mea, vazand prima parte din Asi si ce oferea scenariul pentru rolul Demir, este ca nici Tomris nu l-a ales fiindca stia ce poate da ci l-a ales fiindca forma un cuplu armonios cu Tuba (nu o domina fizic) filmul fiind initial al tandemului Asi-Ishan (si modul in care sunt trecuti pe generic confirma cred eu afirmatia mea). Am asa vagul sentiment ca la inceput echipa ASI nici nu a stiut ce a adus in ograda cupidon . Sincer, rolul Demir a devenit complex datorita lui Murat fiindca scenariul in sine nu era foarte ofertant. In fond acolo el trebuia sa faca doar un lucru sa fie indragostit (putine scene solicitau altceva) , ca a facut asta intr-un fel cu totul si cu totul special este cu totul altceva.
Eu am asemanat Asi, in primul sezon (atat cat am reusit sa vad) cu un balet clasic - Asi , este prim-solista, de aceea ii revine sarcina de a exprima toata gama de sentimente, este cea care transmite publicului fiorul povestii, Demir asemenea balerinul solist este acolo pentru a o sustine, pentru a sublinia ceea ce partenera lui are de transmis. Din cand in cand solistului ii era menit sa ne arate ca poate sa faca si altceva decat sa sprijine interpretarea partenerei sale (in cazul Demir erau scenele in care se razboia cu batranul Cemal sau cea a tentativei de sinucidere a matusii).
Cu Savas este altceva, problema nu este ca rolul nu ar fi complex sau nu ar fi foarte bine interpretat problema este ca munca lui este in van fiindca toata incarcatura dramatica, romantica si de care mai vreti voi este distrusa de Nurgul. Am mari dubii ca Murat chiar si-a dorit o partenera careia sa nu ii placa sa fie actrita (fiindca asta arata Nurgul) din pacate subliniez din nou, nu cred ca a avut prea multe optiuni.
Va pup si va las in compania Tubei
windy_day- vip
buna seara windy..dar gata pleci?
nu mai ramai?
nu mai ramai?
iulia80- vip
Eu tot astept sa faca saltul ala de vreo 7-8-10 ani,ca sa apara Efe Cinar,si varsta "Yasomiei" sa se apropie de cea reala... Sunt tare curioasa cum o vor mai imbarliga scenaristii...
Sincer,ma asteptam sa faca saltul in mai putine episoade..
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
fetelor..am dat pe youtube de o tipa care ar vrea sa urmareasca AVC in engleza..florina cred ca ai vazut pe cineva care la comentarii intreba de varianta in engleza...
si surpriza surpriza..fata e fana sf filoftea... acum ma doare sufletul sa ii spun ca eu i-as filofteii..fata a zis ca vazut-o intr-un serial la turci Ezo Gelin..cunoasteti ceva de serialul asta..aici avea o fata mai de neprihanita!
https://www.youtube.com/watch?v=PP-aDRjUg8s&feature=related
si surpriza surpriza..fata e fana sf filoftea... acum ma doare sufletul sa ii spun ca eu i-as filofteii..fata a zis ca vazut-o intr-un serial la turci Ezo Gelin..cunoasteti ceva de serialul asta..aici avea o fata mai de neprihanita!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 19 Mar 2010, 8:25 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
Efe Çınar este trecut la distributie si pe diziler.com si pe sinematurk .com. este trecut in dreptul numelui lui BARAN. Baran este nepotul lui savas.este copilul care deja apare in film. http://www.sinematurk.com/film_genel/32684/A%C5%9Fk%20ve%20Cezaiulia1965 a scris:Eu tot astept sa faca saltul ala de vreo 7-8-10 ani,ca sa apara Efe Cinar,si varsta "Yasomiei" sa se apropie de cea reala... Sunt tare curioasa cum o vor mai imbarliga scenaristii...
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Buna,ciof marioara a scris:Eu stiu dintrun interviu al lui Murat ca accepta doar scenariile care-i sunt pe plac ,daca nu ,nu si gata.Referitor la TG,doua din serialele ei Kasaba si mai unul nu stiu cum se numeste ,probabil ala in care i-a oferit rolul lui Murat s-au terminat destul de repede din lipsa de audienta.Mult timp pentru mine tot ce era turcesc era echivalent non calitate ,cam pana la ASI,asa ca am invatat sa fiu mai rezervata,si voi spune ca daca va continua sa fie in preferintele turcilor AVC nu este un serial slab in schimb s-ar putea ca Gonulcelen sa aiba soarta Kasabei(sper sa nu)in fond totul este comercial,arta n-are loc!!!
Este adevarat ca asa a declarat dar cand ai de ales intre nimic si nimic atunci alegi ce pica, fiindca actoria, in ziua de azi, nu este o meserie in care sa poti sta pe bara pana vine rolul visat, sau poti face asta cand esti un actor deja consacrat, cu o reputatie atat de solida incat este destul sa spui ca vrei sa joci si sa ploua cu oferte.
Despre Inima furata nu cred ca nu va avea audienta, in fond urmeaza o reteta verificata de decenii - cea a telenovelei sud-americane. Nu este niciun secret pentru nimeni ca tiparul barbt bogat, educat, sarmant, cu sufletul indurerat indragostit de fata saraca (daca are o apartenenta sociala mai exotica este cu atat mai bine), lipsita de educatie si care se transforma in doi timpi si trei miscari intr-o mare doamna, din telenovela sud-americana vine. Scene cu ea indaratnica, scena cu baia, cu tanara care bea pentru prima oara si o cam ia razna si altele asemenatoare au tot pigmentat productiile de gen (mama unei pritene a urmarit ceva telenovele la viata ei si ne spunea zilele trecute cat de mult seamana pana acum G cu nustiu ce serial mexican).
Deci intre productiile in cauza AvC Si G este o diferenta de nuanta. Din ce am vazut cand am tradus Gonulcelen se bucura de un scenariu coerent, in fond are la baza o opera clasica. Nivelul la care se situeaza si genul in care se incadreaza ecranizarea unei astfel de opere depind de publicurile vizate de producatori.
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Vin 19 Mar 2010, 8:49 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Buna,iulia80 a scris:buna seara windy..dar gata pleci?
nu mai ramai?
Mai stau ca nu am chef sa mai fac altceva iar compania voastra este . Din pacate ATV la mine sta asa ca nu ma mai enervez incercand sa vad ceva. Daca vor aparea parti de tradus voi fi la post.
BTW eu sper ca saltul in timp sa constituie un motiv ca Nurgul sa ne spuna , asta da bucurie.
windy_day- vip
eu acum am vazut ca baiatul cel dragut din 1001 nopti e in distributie...windy_day a scris:
Buna,
Mai stau ca nu am chef sa mai fac altceva iar compania voastra este . Din pacate ATV la mine sta asa ca nu ma mai enervez incercand sa vad ceva. Daca vor aparea parti de tradus voi fi la post.
BTW eu sper ca saltul in timp sa constituie un motiv ca Nurgul sa ne spuna , asta da bucurie.
probabil ca va fi cum spuneti voi.intre.3 -maxim 5 episoade va avea loc pasul..ehei..alta lumea atunci...o coafura mai normala..poate si imbracaminte mai normala..poate face rost de o oglinda intre timp..si invata sa se si macheze..vai de mine dar ce rea sunt!
iar de parasit serialul..slabe speranta..desi nu ar fi o idee rea deloc.!
iulia80- vip
[quote="iulia80"]
NUUUUU, OGLINDA NUUUU!!! Ca se uita in ea si cine stie ce idei ii mai vin! Ca acum cred ca este machiata si imbracata potrivit gusturilor ei proprii si personale (si eu sunt rea)
windy_day a scris:
eu acum am vazut ca baiatul cel dragut din 1001 nopti e in distributie...
probabil ca va fi cum spuneti voi.intre.3 -maxim 5 episoade va avea loc pasul..ehei..alta lumea atunci...o coafura mai normala..poate si imbracaminte mai normala..poate face rost de o oglinda intre timp..si invata sa se si macheze..vai de mine dar ce rea sunt!
iar de parasit serialul..slabe speranta..desi nu ar fi o idee rea deloc.!
NUUUUU, OGLINDA NUUUU!!! Ca se uita in ea si cine stie ce idei ii mai vin! Ca acum cred ca este machiata si imbracata potrivit gusturilor ei proprii si personale (si eu sunt rea)
windy_day- vip
Cu invatatul sa se machieze ... greu de crezut dar cine stie "niciodata sa nu spui niciodata"
windy_day- vip
fetelor..o melodie f draguta..sper sa va placa
https://www.youtube.com/watch?v=mpVBWC3uat4&feature=related..
https://www.youtube.com/watch?v=mpVBWC3uat4&feature=related..
iulia80- vip
hi ,Ca a avut de ales intre nimic si nimic nu avem de unde sa stim cu certitudine,nu este Murat cel mai vorbaret actor(eu n-am stiut nici de rolul propus de TG decat destul de tarziu,)si mai cred ca a vrut cu tot dinadinsul sa schimbe casa de productie ,fie si pentru un motiv meschin pentru noi,dar important pentru el cum ar fi de exemplu promovarea filmului si sa fim cinstiti , nu se compara cu ASI la acest capitol.windy_day a scris:Buna,ciof marioara a scris:Eu stiu dintrun interviu al lui Murat ca accepta doar scenariile care-i sunt pe plac ,daca nu ,nu si gata.Referitor la TG,doua din serialele ei Kasaba si mai unul nu stiu cum se numeste ,probabil ala in care i-a oferit rolul lui Murat s-au terminat destul de repede din lipsa de audienta.Mult timp pentru mine tot ce era turcesc era echivalent non calitate ,cam pana la ASI,asa ca am invatat sa fiu mai rezervata,si voi spune ca daca va continua sa fie in preferintele turcilor AVC nu este un serial slab in schimb s-ar putea ca Gonulcelen sa aiba soarta Kasabei(sper sa nu)in fond totul este comercial,arta n-are loc!!!
Este adevarat ca asa a declarat dar cand ai de ales intre nimic si nimic atunci alegi ce pica, fiindca actoria, in ziua de azi, nu este o meserie in care sa poti sta pe bara pana vine rolul visat, sau poti face asta cand esti un actor deja consacrat, cu o reputatie atat de solida incat este destul sa spui ca vrei sa joci si sa ploua cu oferte.
Despre Inima furata nu cred ca nu va avea audienta, in fond urmeaza o reteta verificata de decenii - cea a telenovelei sud-americane. Nu este niciun secret pentru nimeni ca tiparul barbt bogat, educat, sarmant, cu sufletul indurerat indragostit de fata saraca (daca are o apartenenta sociala mai exotica este cu atat mai bine), lipsita de educatie si care se transforma in doi timpi si trei miscari intr-o mare doamna, din telenovela sud-americana vine. Scene cu ea indaratnica, scena cu baia, cu tanara care bea pentru prima oara si o cam ia razna si altele asemenatoare au tot pigmentat productiile de gen (mama unei pritene a urmarit ceva telenovele la viata ei si ne spunea zilele trecute cat de mult seamana pana acum G cu nustiu ce serial mexican).
Deci intre productiile in cauza AvC Si G este o diferenta de nuanta. Din ce am vazut cand am tradus Gonulcelen se bucura de un scenariu coerent, in fond are la baza o opera clasica. Nivelul la care se situeaza si genul in care se incadreaza ecranizarea unei astfel de opere depind de publicurile vizate de producatori.
in ce priveste telenovelele cu subiect consacrat ...n-am vazut nimic asa ca este posibila varianta ta insa publicul tinta banuiesc ca este tot cel educat !sau poate nu. :gfd<:
andradamaria- vip
M-am uitat un pic ...este la fel de " fada" cum de este atat de premiata ma depaseste! :vedeta: ...
M-am uitat un pic ...este la fel de " fada" cum de este atat de premiata ma depaseste! :vedeta: ...
andradamaria- vip
draga marioara..este o vorba la romani..din .....faci bici..uite ca nu din tot..... faci bici...!ciof marioara a scris:https://www.youtube.com/watch?v=PP-aDRjUg8s&feature=related
iulia80- vip
buna din nou dea...asadar ai papat singura popcorn si cand te-am servit eu ai refuzat lasa ca tin eu minte!
iulia80- vip
Buna,ciof marioara a scris: mai cred ca a vrut cu tot dinadinsul sa schimbe casa de productie ,fie si pentru un motiv meschin pentru noi,dar important pentru el cum ar fi de exemplu promovarea filmului si sa fim cinstiti , nu se compara cu ASI la acest capitol.
in ce priveste telenovelele cu subiect consacrat ...n-am vazut nimic asa ca este posibila varianta ta insa publicul tinta banuiesc ca este tot cel educat !sau poate nu. :gfd<:
Partea cu schimbatul casei de productie o cred. Nu cred insa ca daca avea oferte de la alte case cunoscute nu aparea asta in presa. Am observat in vara aceasta ca presa turca publica informatii despre serialele ce urmeaza a fi realizate/continuate de producatorii importanti (sau mai putin importanti), astfel incat proiectele noi sunt cunoscute din timp si odata cu ele si distributia (acolo unde negocierile cu actorii nu s-au finalizat inca se precizeaza ca in rolul X este posibil sa joace ... actor).
Despre telenovele nici eu nu stiu prea multe dar am cunostinte ajunse la varsta a 3-a care au parcurs succesiv etapele "Tanar si nelinistit", apoi telenovele sud-americane (urmarite ce este drept mai pe sarite fiindca asa cum spunea mama prietenei mele daca nu vedeau 5 - 10 episoade nu era bai ca oricum mare lucru nu se putea intampla iar dupa vizionarea a 3-4 astfel de productii la urmatoarele totul era un continuu deja vu) pentru ca acum sa incerce si telenovela turca. Prin urmare cred ca au putut face comparatii cat de cat in cunostinta de cauza, este drept ca nu au facut o pasiune pentru telenovelele sud-americane deci nici ele nu sunt chiar "ase" in materie. ( ca o paranteza tuturor le-a placut Audrey Hepburn in My fair lady ...).
Publicul poate fi mai mult sau mai putin educat. Din punctul meu de vedere daca un public mai putin educat este atras de astfel de ecranizari facute dupa opere celebre atunci este bine iar daca din randul acestui public un procent cat de mic doreste sa citeasca si opera ce a stat la baza ecranizarii atunci producatorii sunt demni de toata lauda.
windy_day- vip
Ce faci iubita ?nu te chinuiesti cu ATV-ul?iulia80 a scris:draga marioara..este o vorba la romani..din .....faci bici..uite ca nu din tot..... faci bici...!ciof marioara a scris:https://www.youtube.com/watch?v=PP-aDRjUg8s&feature=related
andradamaria- vip
WOW, foarte talentata, are aceeasi expresie dezorientata ca si in AvC. Parca se intreaba continuu "Ha? Unde sunt? Ce caut eu aici?". Ma da gata ... si eu care mai speram! asa undeva intr-un sertaras al mintii mele inca mai speram in marea revenire.iulia80 a scris:draga marioara..este o vorba la romani..din .....faci bici..uite ca nu din tot..... faci bici...!ciof marioara a scris:https://www.youtube.com/watch?v=PP-aDRjUg8s&feature=related
windy_day- vip
vizionare placuta!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum