3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Pai cred ca ciorba aia il scoala dupa....boala!clio 24 a scris:DENISA a scris:astea vor să-l facă obez, una îi pregăteşte cina , una micul dejun , nu mai încape pe uşă acasă la c.urcă.
Da ..dar el nu vrea mic dejun la pat...i-a ramas gandul la ciorbita lui Nurgul
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
eu ma multumesc cu partea de sus...DENISA a scris:iulia80 a scris:denisa hai sa il luam la noi..il trecem la cura de slabire..vrei?DENISA a scris:astea vor să-l facă obez, una îi pregăteşte cina , una micul dejun , nu mai încape pe uşă acasă la c.urcă.
da , să vedem cum îl împărţim , îl facem vegetarian , doar e la modă...
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Da, ce s-a imbunat cumnata, ce ti-e si cu interesu' asta!clio 24 a scris:demiruta a scris:Urat corp are Cicek, iufff, ce naspa e cu chestia aia roz...
Pai saraca nu are manierele lui Nurgul..o s-o duca cumnata-sa la stilist..
demiruta- vip
ce cozi are Yasomia la ochi , cu puţin efort îi ajungeau al urechi .
A venit unchiul ... tragea cu urechea sigur
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Savas i-a recunoscut unchiuui de Yasemin si acesta isi face probleme acum pentru Cicek...
demiruta- vip
DENISA a scris:ce cozi are Yasomia la ochi , cu puţin efort îi ajungeau al urechi .
vroia sa le lege la spate
pissycutz- vip
Am inteles ca se teme unchiul si l-a rugat pe savas sa trateze ci seriozitate problema ca e sensibila, cam asa am inteles eu...pissycutz a scris:A venit unchiul ... tragea cu urechea sigur
demiruta- vip
Cred ca Cicek reface rezervele de apa ale Terrei (pacat ca nu este apa dulce ca poate contribuia la combaterea desertificarii)
Frate asta se uita la Nurgula ca la o bucata de lemn. Singura secventa in miscare: iasomia in maieut galben, fata in fata cu Savas. Asteptam si eu o ochiada acolo ca are femeia dotare. Nimic, eu cred ca ii este frica ca ii plesneste asta vreo doua lopeti, scuze manute, dupa ceafa de il lasa surd pret de vreo 2 episoade (pe putin)
Frate asta se uita la Nurgula ca la o bucata de lemn. Singura secventa in miscare: iasomia in maieut galben, fata in fata cu Savas. Asteptam si eu o ochiada acolo ca are femeia dotare. Nimic, eu cred ca ii este frica ca ii plesneste asta vreo doua lopeti, scuze manute, dupa ceafa de il lasa surd pret de vreo 2 episoade (pe putin)
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Uf, Savas are gesturile lui Demir;cand pune mana pe obrazul Yasomiei si o mangaie, ma apuca nervii, zici ca e Demir, dar ce te faci cu madam;si ea il priveste frumos, dar cum stie ea, dar ma lasa rece privirea ei, codata, asa cum ziceti voi
demiruta- vip
demiruta a scris:Uf, Savas are gesturile lui Demir;cand pune mana pe obrazul Yasomiei si o mangaie, ma apuca nervii, zici ca e Demir, dar ce te faci cu madam;si ea il priveste frumos, dar cum stie ea, dar ma lasa rece privirea ei, codata, asa cum ziceti voi
are gesturile dar nu are trăirile şi sclipirea lui Demir ...
Pai cred ca are interzis a se uita la balcoanele Nurgulei, cred ca la plecarea de acasa, asta se spune la dirigentia facuta de Burcin!windy_day a scris:Cred ca Cicek reface rezervele de apa ale Terrei (pacat ca nu este apa dulce ca poate contribuia la combaterea desertificarii)
demiruta- vip
Acelea cred ca au fost unice si irepetabile!DENISA a scris:demiruta a scris:Uf, Savas are gesturile lui Demir;cand pune mana pe obrazul Yasomiei si o mangaie, ma apuca nervii, zici ca e Demir, dar ce te faci cu madam;si ea il priveste frumos, dar cum stie ea, dar ma lasa rece privirea ei, codata, asa cum ziceti voi
demiruta- vip
La petrecere mi-a plăcut cum arăta Nazan , e frumoasă.
DENISA a scris:La petrecere mi-a plăcut cum arăta Nazan , e frumoasă.
Nazan are o eleganta deosebita si arata bine.
pissycutz- vip
Nu fiti suparate fetelor, barem unul sa mangaie in serialul asta. Ca nurgula parca da tot timpul (mi-a placut cum il mangaia pe canapea, am crezut ca il lasa fara fatza )DENISA a scris:demiruta a scris:Uf, Savas are gesturile lui Demir;cand pune mana pe obrazul Yasomiei si o mangaie, ma apuca nervii, zici ca e Demir, dar ce te faci cu madam;si ea il priveste frumos, dar cum stie ea, dar ma lasa rece privirea ei, codata, asa cum ziceti voi
windy_day- vip
windy_day a scris:
Nu fiti suparate fetelor, barem unul sa mangaie in serialul asta. Ca nurgula parca da tot timpul (mi-a placut cum il mangaia pe canapea, am crezut ca il lasa fara fatza )
Femeia asta parca nu are nici o traire
pissycutz- vip
Acum vad si eu prima perte..saraca Cicek..Savas..cam badaran..
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
In loc sa te impresioneze si sa-ti smulga o lacrima iti straneste rasulwindy_day a scris:Cred ca Cicek reface rezervele de apa ale Terrei (pacat ca nu este apa dulce ca poate contribuia la combaterea desertificarii)
demiruta- vip
In curand Sahnur isi pune oamenii pe urmele lui Nazan
pissycutz- vip
Cred ca putea sa faca Burcinica dirigentie pana ii venea acru, daca Zoe nu era asa barbata ii cadeau lui ochii in decolteu.demiruta a scris:
Pai cred ca are interzis a se uita la balcoanele Nurgulei, cred ca la plecarea de acasa, asta se spune la dirigentia facuta de Burcin!
windy_day- vip
Eu credeam ca il tabara, hi, hi, hi, nu ma gandesc la prostii, dar uiet-asa credeam!windy_day a scris:Nu fiti suparate fetelor, barem unul sa mangaie in serialul asta. Ca nurgula parca da tot timpul (mi-a placut cum il mangaia pe canapea, am crezut ca il lasa fara fatza )DENISA a scris:demiruta a scris:Uf, Savas are gesturile lui Demir;cand pune mana pe obrazul Yasomiei si o mangaie, ma apuca nervii, zici ca e Demir, dar ce te faci cu madam;si ea il priveste frumos, dar cum stie ea, dar ma lasa rece privirea ei, codata, asa cum ziceti voi
demiruta- vip
Pai ce sa fac adca plange fata asta pentru tot continentul pot sa o las fara meserie???demiruta a scris:
In loc sa te impresioneze si sa-ti smulga o lacrima iti straneste rasul
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Mar 23 Mar 2010, 9:38 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
windy_day a scris:Cred ca putea sa faca Burcinica dirigentie pana ii venea acru, daca Zoe nu era asa barbata ii cadeau lui ochii in decolteu.demiruta a scris:
Pai cred ca are interzis a se uita la balcoanele Nurgulei, cred ca la plecarea de acasa, asta se spune la dirigentia facuta de Burcin!
crezi că nu i-au căzut ????dar i-a adunat rapid .
pissycutz a scris:In curand Sahnur isi pune oamenii pe urmele lui Nazan
si ale lui Yasemine...
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum