Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 11:25 am

astazi nu am facut mai nimic la serviciu. cred ca am sa fiu :3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754:
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 11:37 am

rodica a scris:

Am gasit ceva pentru Pissycutz pentru lupta cea mare rhy: rhy:
Intram la curse?car: car: Pai avem nevoie de un arbitru impartial sa dea startul . .. dar sa stii ca nu am nici o problema ma pot lupta cu orice fel de "arme" kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 11:44 am

Pissycutzule sper ca nu te-ai suparat pe mine pentru ce am scris. Pe acest forum voi intra cu placere pentru ca observ ca unele lucruri sunt cu totul altfel. Daca te-am suparat cu ceva si te-am deranjat SCUZE dar indiferent ce va fi eu am sa-ti scriu si pe forum si in particular pentr ca noi avem o lupta serioasa cheers 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 165638
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 11:50 am

Nu am nevoie de nici un arbitru pentru ca tu crezi ca eu voi lupta "cinstit "? Smile Smile Vise de fair play 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 12:08 pm

rodica a scris:Pissycutzule sper ca nu te-ai suparat pe mine pentru ce am scris. Pe acest forum voi intra cu placere pentru ca observ ca unele lucruri sunt cu totul altfel. Daca te-am suparat cu ceva si te-am deranjat SCUZE dar indiferent ce va fi eu am sa-ti scriu si pe forum si in particular pentr ca noi avem o lupta serioasa cheers 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 165638

Rodicuto nu sunt suparacioasa ... si gata cu scuzele, avem treburi serioase de rezolvat Smile

rodica a scris:Nu am nevoie de nici un arbitru pentru ca tu crezi ca eu voi lupta "cinstit "? Smile Smile Vise de fair play 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754
Da si eu zic la fel, nu avem nevoie de arbitru pentru ca eu oricum voi incerca sa fur startul Smile Smile Glumesc, sunt o persoana serioasa care lupta fair-play dar vezi tu, nu suntem singurele doritoare, eu zic sa facem o cursa cu toate aspirantele si cine castiga ... va sta sa il astepte pe Murat pana la adanci batraneti caci vorba poeziei "Si George nu mai vine" Smile Smile Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 12:14 pm

Si nu mai vi9ne, nu mai vine dar draga mea eu nu am timp sa astept. varsta nu-mi permite pierd trenu si apoi raman cu ce am si nu vreau Privirea lui Murat atat vreau restul las pentru ceele mai tinere si pline de elan. Smile
de acum gata cu scuzele. Ai dreptate avem multe lucruri mai bune de facut. Eu de exemplu stau si ma gandesc cum sa procedez sa nu aveti voi sanse hi 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 819220
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 12:19 pm

Am senzatia ca numai noi am ramas in cursa celelalte au plecat dar daca s-au retras.
Acum sa vorbim si lucruri serioase. Sincer mie serialul imi place savas nu straluceste cu nimic iar yasmin nici atat. Gusturile noastre sunt diferite de ale turcilor. Noi nu intelegem asa bine mentalitatea si traditiile .Eu cred ca Intre Murat si Tuba nu a fost nimic special poate o prietenie mai aparte poate au multe lucruri in comun. Eu am mai pus intrebarea si nimeni nu a raspuns: De ce la nunta lui nimeni din echipa Asi nu a paerticipat ?
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 24 Mar 2010, 12:49 pm

rodica a scris:Am senzatia ca numai noi am ramas in cursa celelalte au plecat dar daca s-au retras.
Acum sa vorbim si lucruri serioase. Sincer mie serialul imi place savas nu straluceste cu nimic iar yasmin nici atat. Gusturile noastre sunt diferite de ale turcilor. Noi nu intelegem asa bine mentalitatea si traditiile .Eu cred ca Intre Murat si Tuba nu a fost nimic special poate o prietenie mai aparte poate au multe lucruri in comun. Eu am mai pus intrebarea si nimeni nu a raspuns: De ce la nunta lui nimeni din echipa Asi nu a paerticipat ?
S-a scris pe undeva ca ar fi participat cei din echipa tehnica, ( de ex Sami ca sa fie sigur Smile Smile Smile ,glumesc)de ceilalti nu s-a facut vorbire...si eu sunt una careia ii place serialul,iar Murat mi se pare foarte bun,desigur rolul difera de cel din ASI ...banuiesc ca nu-i usor sa scoti in evidenta "capcana timpului",parca a luat in spate povara lumii!..dar chiar nimic tradus pana acum??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 1:01 pm

Nu stiu ce sa spun decat ca am constatat ca fac o multime.....de greseli. Cat priveste nunta eu tot am citit dar am impresia ca au fost articole in presa care spuneau ca echipa de actori din Asi nu a participat sau numai un singur actor parca dafne dar nu sunt sigura ar trebui sa citesc mult in urma si nici nu stiu pe ce forum am citit. dar din pozele de la nunta nu prea s-au vazut colegii si mai am impresia ca au fost multi din primul serial . Incerc sa inteleg dar nu reusesc nici eu si probabil nici altii ce a fost cu adevarat. In orice caz poate la inceput a fost iubire dar acum am senzatia (iar senzatia) ca traiesc impreuna dar totusi separat. ceva nu este asa cum ar trebui. O simpla parere si puteti sa nu fiti de acord cu mine. La turci traditiile se respecta si poate au fost logaditi si apoi a cunoscut-o pe Tuba si nu a mai avut ce face Poate cine stie ... doar ei doi ce este
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 1:24 pm

Doamnelor imi cer scuze pana spre seara am cateva lucruri de facut, printre care si dusul la terapie (am facut tendinita) si acum ma recuperez .mai vorbim pe seara Zi buna in continuare kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 1:28 pm

rodica a scris:Eu cred ca Intre Murat si Tuba nu a fost nimic special poate o prietenie mai aparte poate au multe lucruri in comun. Eu am mai pus intrebarea si nimeni nu a raspuns: De ce la nunta lui nimeni din echipa Asi nu a paerticipat ?
Eu cred ca poate nu au depasit ei in mod voit o relatie de prietenie dar acolo au fost sentimente. Sunt amandoi foarte buni actori dar au creat in Asi un cuplu deosebit de celelalte cupluri pe care le-au format in seriale.
In ceea ce priveste intrebarea ta, nu am nici cea mai vaga idee. Nici macar nu stiam aceasta informatie 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754 Dar e prea multa secretomanie in jurul serialului deci "E ceva putred in Danemarca" 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 281600

ciof marioara a scris:..dar chiar nimic tradus pana acum??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nup ... fetele cred ca sunt plictisite de serial, nu pare nici una din traducatoare mare fan Ask ve Ceza, dar probabil ca vor traduce incet-incet si nu ne vor lasa in ceata

rodica a scris:Doamnelor imi cer scuze pana spre seara am cateva lucruri de facut, printre care si dusul la terapie (am facut tendinita) si acum ma recuperez .mai vorbim pe seara Zi buna in continuare kiss

Recuperare rapida si o zi buna si tie. Ne vedem mai pe seara 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 517793
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 24 Mar 2010, 2:55 pm

hi
Din cate am inteles NHY va traduce in continuare, probabil si Keci dar serialul este la inceput de saptamana si fetele au scoala sau serviciu (ori si una si alta) deci este greu sa stea peste noapte si sa traduca iar in cursul zilei nu se pune problema. Probabil ca vor fi postate toate partile pana la sfarsitul saptamanii (apoi nici nu le place ca prea mult din "gunoiul de sub pres", cum spunea Marioara, au scos astia in serial). Se pare insa ca se emntine pe locul 1 la audienta ???!!!???
Revin mai spre seara,
Va pup, sa aveti o zi buna in continuare
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 24 Mar 2010, 3:09 pm

rodica a scris:Acm am citit comentariile voastre si ma simt obligata sa va atentionez: pe Savas nu-l impart deocamdata cu nimeni eu sunt in conflict armat cu Pissycutz (urmeaza sa stabilim armele pe care le vom folosi) apoi urmati voi.va rog sa asteptati 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754 Evil or Very Mad Question

Aoleu ... dar vreau şi eu o bucăţică din Savaş, Murat indiferent de nume şi o bucată mai mare dacă se poate din Demir , când aţi făcut împărţiala ??? uf mi-a scăpat , nu am fost pe fază.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 24 Mar 2010, 3:13 pm

23/03/2010

TOTAL

S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %

1 ASK VE CEZA ATV 1:24:57 13,15% 29,07%
2 GENIS AILE KAND 1:44:38 11,25% 25,44%
3 GENIS AILE (OZET) KAND 0:35:03 7,23% 17,21%

4 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:31:38 7,15% 17,00%

23/03/2010
A/B

S NO PROGRAM ADI KANAL SURE (R) AMR % SHR %

1 ASK VE CEZA ATV 1:24:57 12,92% 29,14%

2 GENIS AILE KAND 1:44:38 9,02% 20,69%
3 ASK VE CEZA (OZET) ATV 0:31:38 6,95% 18,26%
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 3:20 pm

DENISA a scris:

Aoleu ... dar vreau şi eu o bucăţică din Savaş, Murat indiferent de nume şi o bucată mai mare dacă se poate din Demir , când aţi făcut împărţiala ??? uf mi-a scăpat , nu am fost pe fază.

S-a stabilit sa facem o cursa car: iar cine castiga cursa ramane sa il astepte pe Murat pana la pastele cailor Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 24 Mar 2010, 3:27 pm

eu mă pregătesc de luptă 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 Ae15e6198306e69426234e6cf11ff4443.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 Eb4f3db719292b1a71862fbdcd5478ea3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 317a8573da6404dace7de512ffdc6b6a3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 5dfbcef72a570f032cbdd29e605dcad33.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 B9bfb3e2fe4af44a6217f0ae0d2cb0753.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 184141chjs5tqf2g
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 24 Mar 2010, 3:29 pm

pissycutz a scris:

S-a stabilit sa facem o cursa car: iar cine castiga cursa ramane sa il astepte pe Murat pana la pastele cailor Smile

of,, şi eu îmi pregătisem armele , acum trebuie să-mi caut o maşină bunicică, sper ca Demir să ajungă mai devreme de paştele cailor dacă Murat e atât de ocupat .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 24 Mar 2010, 3:34 pm

sunt gata să mă înscriu în cursă, mi-am luat o maşină supărată, acum sper să nu ajung prima de la coadă.3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 858989jqpzi4a8mn3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 1607061r98sp90eg83.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2128981q9tul79yod3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 884004ikaypxy3c53.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2423188puggr2w9m8
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 3:40 pm

DENISA a scris:

of,, şi eu îmi pregătisem armele , acum trebuie să-mi caut o maşină bunicică, sper ca Demir să ajungă mai devreme de paştele cailor dacă Murat e atât de ocupat .

Pai Demir viseaza la Asi si nu il intereseaza altcineva .. dar cred ca Savas e mai liber Smile

DENISA a scris: sunt gata să mă înscriu în cursă, mi-am luat o maşină supărată, acum sper să nu ajung prima de la coadă.
Pai acum ma simt eu nepregatita sad mai amanam putin startul stupid
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 24 Mar 2010, 3:47 pm

pissycutz a scris:
.. dar cred ca Savas e mai liber ,

m-aş băga şi la Savaş doar nu o să împiedic de un sloi de gheaţă :bom: :bom:

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 B905ab98e52dca4da38cbacead0777dc 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 B905ab98e52dca4da38cbacead0777dc

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 D2189a83f8ed5bfe340208781d40d0af
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 24 Mar 2010, 4:11 pm

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 D43f41f0577c1d420803d04
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 4:40 pm

DENISA a scris:

Smile Smile Smile Smile
Pai sa se stabileasca lista de competitoare si il anuntam .... ne lasa si noua nr. lui de telefon 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 248946 ... nu de alta dar sa il putem anunta Smile Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 24 Mar 2010, 5:39 pm

buna ziua fetelor!
asa iti e vorba pissycutz? ti l-am cedat aseara pe muratel si gata il iei la intretinere!
si tu si rodica! dupa ce eu si denisa l-am cedat pt tine! stupid
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 6:08 pm

Buna seara ! Auziti "duducilor" constat ca sunteti prea multe pentru Murat. Primele care am inceput lupta am fost eu si Pissydar vad ca voi sunteti multe si "obraznicute". Eu deocamdata nu sunt dispusa sa cedez indiferent de arsenalul de lupta impresionant pe care il etaleaza Pissycutz. Asa ca voi cele multe si pofticioase stati cuminti si asteptati
(Am glumit sper ca nu v-ati suparat ca mi-am permis sa vorbesc si sa glumesc asa cu voi) 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754 Evil or Very Mad pisica infuriat 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 67332 Murat
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 6:10 pm

Iulia vad ca esti din Iasi Fii atenta si eu sunt din Iasi asa ca eu am sa incep lupta cu tine. Esti mai la "indemana". Aflu eu de tine si ....
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 33 2743637754
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum