Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de pissycutz Mar 23 Mar 2010, 10:54 pm

Ma duc si eu la nani 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Sleeping
Spor la "tocat" Yasemine si Burcine kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de iulia80 Mar 23 Mar 2010, 10:56 pm

fetelor..va tradez si eu..mi-a facut mare placere sa urmaresc impreuna cu voi episodul de azi! denisa..daca obtii o confirmare de intalnire cu muratel te rog anunta-ma si pe mine ca am o lista de plangeri!
va doresc noapte buna, somn usor si vise frumoase! muratel
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 23 Mar 2010, 10:56 pm

pissycutz a scris:Ma duc si eu la nani 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Sleeping
Spor la "tocat" Yasemine si Burcine kiss

tocăm .. tocăm chiar am pregătit tocătorul 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 491472 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 491472 acum să văd care din cele 2 îmi apare în cale .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 23 Mar 2010, 10:58 pm

iulia80 a scris:fetelor..va tradez si eu..mi-a facut mare placere sa urmaresc impreuna cu voi episodul de azi! denisa..daca obtii o confirmare de intalnire cu muratel te rog anunta-ma si pe mine ca am o lista de plangeri!
va doresc noapte buna, somn usor si vise frumoase! muratel
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 517793

te anunţ dar nu imediat să mă bucur şi eu niţel de prezenţa lui, am şi eu un pomelnic de reclamaţii...

NOAPTE BUNĂ !!!!!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 24 Mar 2010, 12:04 am

n-am putut sa particip ,dar m-am amuzat copios, sa inteleg ca Cicek a inceput sa sufere de sindromul Stockholm, doamne ,uratica actrita.
lui SAVAS INCEP SA-I FILEZE LAMPILE CU PRIVIRE LA OMER,CRED CA PANA ACUM ESTE CEA MAI CREDIBILA SECVENTA A IASOMIEI,acea tresarire materna la plansul copilului.
banditul mic nu se dezminte,
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 885862 tot 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 885862 ,noapte buna 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mier 24 Mar 2010, 7:39 am

Buna dimineata, lume!
https://www.youtube.com/watch?v=dxHteBH0-ns
O zi frumoasa numai cu minuni care sa va smulga zambete, sa aveti!
"Si cu inima-mpacata/astazi am vedea ce-o fi..."ca-n cantec Smile
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 8:36 am

Buna dimineata

Sa aveti o zi minunata kiss Eu sunt de garda daca apar ceva traduceri sunt prin zona.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 24 Mar 2010, 8:37 am

poze ask ve ceza ep 12 http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/yasam/ask_ve_cezada_neler_olacak_581245607299?tc=28&page=1
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 24 Mar 2010, 8:39 am

articol cu nurgul. cred ca e apreciata in irak. dar dau ask in irak? dsa se duca si ea acolo . http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/03/24/nurgul_yesilcay_irakta_seviliyor
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Empty ask ve ceza

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 8:41 am

Buna dimineata sa aveti o zi plina de bucurii ! Acm am citit comentariile voastre si ma simt obligata sa va atentionez: pe Savas nu-l impart deocamdata cu nimeni eu sunt in conflict armat cu Pissycutz (urmeaza sa stabilim armele pe care le vom folosi) apoi urmati voi.va rog sa asteptati 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 2743637754 Evil or Very Mad Question
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 8:42 am

ciof marioara a scris:CRED CA PANA ACUM ESTE CEA MAI CREDIBILA SECVENTA A IASOMIEI,acea tresarire materna la plansul copilului.
Da si eu cred ca este una dintre scenele in care Nurgul a jucat bine, a tresarit cand trebuie si cum trebuie, dar scenele in care ea este convingatoare se numara pe degetele de la o mana Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 Empty ask ve ceza

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 8:43 am

Voi credeti ca nadya il iubeste pe Savas ? kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 8:44 am

rodica a scris:Buna dimineata sa aveti o zi plina de bucurii ! Acm am citit comentariile voastre si ma simt obligata sa va atentionez: pe Savas nu-l impart deocamdata cu nimeni eu sunt in conflict armat cu Pissycutz (urmeaza sa stabilim armele pe care le vom folosi) apoi urmati voi.va rog sa asteptati 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 2743637754 Evil or Very Mad Question

Rodicuto ma amagesti si tu precum Murat, azi-maine, azi-maine si tot asa ... pana cand draga mea. Sunt setata pe un razboi mut cu tine, astept sa trecem la actiune Question
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 8:45 am

rodica a scris:Voi credeti ca nadya il iubeste pe Savas ? kiss
Deocamdata nu ... dar ma stii in timp ce va descoperi si ea? Poate in subconstientul ei este topita dupa Savas ca sa fie tacamul complet Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 8:50 am

Pissycutzule lupta e grea si trebuie sa gasesc o arma potrivita pentru a nu avea castig de cauza. dar nu-ti fa probleme de luptat ne vom lupta pisica infuriat pisica infuriat
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 24 Mar 2010, 9:13 am

rodica a scris:Voi credeti ca nadya il iubeste pe Savas ? kiss
eu cred ca da, este un sentiment in stare latenta ..dar cand va izbugni... atunci sa-l vedem pe Savas Smile Smile Smile ,buna dimineata la toata lumea !
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 9:20 am

daca tot il impartim pe savas desi eu nu cedez ma folosesc de acest prilej si va intreb daca s-au mai urcat episoade pe Mega.. am copiat 1,2,3 Multumesc si kiss kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 24 Mar 2010, 10:04 am

Buna dimineata tuturor,

Ar trebui sa ii cupleze astia pe Cem cu Cicek ( Smile si numele li se potrivesc) ca vad ca amandoi au trecut fara spor la flacara violet si daca nici asta nu i-a ajutat ... :nh8:
Nurgula a fost ceva mai bine in episodul de aseara a avut vreo doua trei tresariri de orgoliu si ne-a aratat ca totusi exista si ea pe acolo (cam putin da' poate este un inceput). Murat si baba joaca bine in continuare, poate mi s-a parut mie dar Murat a inceput sa o mai aduca la viata si pe femeia holograma, parca parca s-a mai dezmortit (sau o fi de la primavara). Cat despre floricica, ma intristeaza sincer dar nu fiindca plange sau sufera ci fiindca a trai sentimentul de dragoste fara demnitate si fara respect fata de sentimentele celui pe care pretinzi ca il iubesti este de-a dreptul patetic (din pacate am avut ocazia sa vad si in realitate asa ceva). Am deja senzatia ca il vrea pe Savas asa cum a vrut sa mearga la scoala, de exemplu si sincer nu stiu daca asa ceva se numeste dragoste.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 10:14 am

cicek va fi mereu nefericita. Iubeste mai mult bunatatea si modul cum s-a purtat Savas cu ea. Nu cred ca sentimentul este de iubire ci mai mult de multumire fata de cel care s-a purtat foarte frumos cu ea, care a aparat-o si care i-a implinit visul de a merge la scoala.
sora lui Savas arata bine este chiar draguta. Probalil si-a dat seama de ce se intampla intre Savas si yasmine si probabil in sufletul ei se duce o lupta. Nu stie daca este bine sau rau sa spuna. La inceput o ura pe cicek iar apoi ura s-a transformat in mila, dar vom vedea ce va urma
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 24 Mar 2010, 10:20 am

windy_day a scris:Buna dimineata tuturor,

Ar trebui sa ii cupleze astia pe Cem cu Cicek ( Smile si numele li se potrivesc) ca vad ca amandoi au trecut fara spor la flacara violet si daca nici asta nu i-a ajutat ... :nh8:
Nurgula a fost ceva mai bine in episodul de aseara a avut vreo doua trei tresariri de orgoliu si ne-a aratat ca totusi exista si ea pe acolo (cam putin da' poate este un inceput). Murat si baba joaca bine in continuare, poate mi s-a parut mie dar Murat a inceput sa o mai aduca la viata si pe femeia holograma, parca parca s-a mai dezmortit (sau o fi de la primavara). Cat despre floricica, ma intristeaza sincer dar nu fiindca plange sau sufera ci fiindca a trai sentimentul de dragoste fara demnitate si fara respect fata de sentimentele celui pe care pretinzi ca il iubesti este de-a dreptul patetic (din pacate am avut ocazia sa vad si in realitate asa ceva). Am deja senzatia ca il vrea pe Savas asa cum a vrut sa mearga la scoala, de exemplu si sincer nu stiu daca asa ceva se numeste dragoste.
sunt de acord,cand spuneam de sindromul STOCKHOLM,ma refeream la relatia Cicek- 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 885862 ;mi se pare jalnica acesta nevasta traditionala,in metamorfoza sentimentelor ei fata de Savas,iar bietul de el este atat de impovarat ,exprima asa un sentiment de tristete incat iti vine sa strigi:lasa-LE!!si pleaca de acolo!!!!! kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 10:29 am

rodica a scris:cicek va fi mereu nefericita. Iubeste mai mult bunatatea si modul cum s-a purtat Savas cu ea. Nu cred ca sentimentul este de iubire ci mai mult de multumire fata de cel care s-a purtat foarte frumos cu ea, care a aparat-o si care i-a implinit visul de a merge la scoala.
Eu cred ca Cicek este indragostita sincer de el, nu e doar un sentiment de recunostinta, si e cu atat mai trist pentru ea, ca pentru prima data cineva o trata uman iar Savas incepe sa se transforme si el intr-un om pe care ea nu se mai poate baza tocmai pentru ca el se stie iubit de ea.
Nu cred ca a fost cineva la acea petrecere care sa nu inteleaga ca intre Savas si Yasemin este ceva. Mi-a trecut prin minte ca relatia din Nazan si Bora l-ar putea desconspira pe Savas. Ma gandesc ca Nazan va incepe sa imparta cu Bora sentimentele si nelinistile ei, iar intr-un moment de sinceritate poate ii va spune acestuia ca Savas e casatorit, iar Bora nu va rata ocazia.

ciof marioara a scris:sunt de acord,cand spuneam de sindromul STOCKHOLM,ma refeream la relatia Cicek- 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 32 885862 ;mi se pare jalnica acesta nevasta traditionala,in metamorfoza sentimentelor ei fata de Savas,iar bietul de el este atat de impovarat ,exprima asa un sentiment de tristete incat iti vine sa strigi:lasa-LE!!si pleaca de acolo!!!!! kiss
Expresia fetei lui Savas dupa ce ii aduce Cicek micul dejun este reprezentativa pentru ceea ce spui tu. E prins intr-o capcana din care nu stie cum sa iasa astfel incat sa fie bine pentru toate lumea, inclusiv pentru el.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 10:50 am

S-ar putea sa aveti dreptate in ceia ce priveste dragostea pe care o nutreste Cicek pentru Savas, dar sentimentele au aparut in momentul in care a intervenit de/ spunandu-i ca este sota lui si ca are anumite drepturi, pana atunci il trata pe savas ca pe un frate fiind recunoscatoare pentru faptul ca tot timpul a aparat-o
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 10:51 am

Doamne ce de greseli !
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Mier 24 Mar 2010, 11:16 am

rodica a scris:Doamne ce de greseli !
Nu-ti face probleme,si eu am senzatia ca tastez corect ..si cand vad ce iese uneori.. sad Crying or Very sad ,de parca asta ar conta!! kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 11:22 am

Ai dreptate nu prea conteaza. se intelege ce vreau sa spun desi uneori si gandirea mea e "creata" confused

Am gasit ceva pentru Pissycutz pentru lupta cea mare rhy: rhy:
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum