3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Ma duc si eu la nani
Spor la "tocat" Yasemine si Burcine
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
fetelor..va tradez si eu..mi-a facut mare placere sa urmaresc impreuna cu voi episodul de azi! denisa..daca obtii o confirmare de intalnire cu muratel te rog anunta-ma si pe mine ca am o lista de plangeri!
va doresc noapte buna, somn usor si vise frumoase! muratel
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
pissycutz a scris:Ma duc si eu la nani
tocăm .. tocăm chiar am pregătit tocătorul acum să văd care din cele 2 îmi apare în cale .
iulia80 a scris:fetelor..va tradez si eu..mi-a facut mare placere sa urmaresc impreuna cu voi episodul de azi! denisa..daca obtii o confirmare de intalnire cu muratel te rog anunta-ma si pe mine ca am o lista de plangeri!
te anunţ dar nu imediat să mă bucur şi eu niţel de prezenţa lui, am şi eu un pomelnic de reclamaţii...
NOAPTE BUNĂ !!!!!
n-am putut sa particip ,dar m-am amuzat copios, sa inteleg ca Cicek a inceput sa sufere de sindromul Stockholm, doamne ,uratica actrita.
lui SAVAS INCEP SA-I FILEZE LAMPILE CU PRIVIRE LA OMER,CRED CA PANA ACUM ESTE CEA MAI CREDIBILA SECVENTA A IASOMIEI,acea tresarire materna la plansul copilului.
banditul mic nu se dezminte,
tot ,noapte buna
lui SAVAS INCEP SA-I FILEZE LAMPILE CU PRIVIRE LA OMER,CRED CA PANA ACUM ESTE CEA MAI CREDIBILA SECVENTA A IASOMIEI,acea tresarire materna la plansul copilului.
banditul mic nu se dezminte,
tot ,noapte buna
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna dimineata, lume!
https://www.youtube.com/watch?v=dxHteBH0-ns
O zi frumoasa numai cu minuni care sa va smulga zambete, sa aveti!
"Si cu inima-mpacata/astazi am vedea ce-o fi..."ca-n cantec
https://www.youtube.com/watch?v=dxHteBH0-ns
O zi frumoasa numai cu minuni care sa va smulga zambete, sa aveti!
"Si cu inima-mpacata/astazi am vedea ce-o fi..."ca-n cantec
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Buna dimineata
Sa aveti o zi minunata Eu sunt de garda daca apar ceva traduceri sunt prin zona.
Sa aveti o zi minunata Eu sunt de garda daca apar ceva traduceri sunt prin zona.
pissycutz- vip
poze ask ve ceza ep 12 http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/yasam/ask_ve_cezada_neler_olacak_581245607299?tc=28&page=1
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
articol cu nurgul. cred ca e apreciata in irak. dar dau ask in irak? dsa se duca si ea acolo . http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/03/24/nurgul_yesilcay_irakta_seviliyor
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
ask ve ceza
Buna dimineata sa aveti o zi plina de bucurii ! Acm am citit comentariile voastre si ma simt obligata sa va atentionez: pe Savas nu-l impart deocamdata cu nimeni eu sunt in conflict armat cu Pissycutz (urmeaza sa stabilim armele pe care le vom folosi) apoi urmati voi.va rog sa asteptati
rodica- vip
Varsta : 68
Da si eu cred ca este una dintre scenele in care Nurgul a jucat bine, a tresarit cand trebuie si cum trebuie, dar scenele in care ea este convingatoare se numara pe degetele de la o manaciof marioara a scris:CRED CA PANA ACUM ESTE CEA MAI CREDIBILA SECVENTA A IASOMIEI,acea tresarire materna la plansul copilului.
pissycutz- vip
ask ve ceza
Voi credeti ca nadya il iubeste pe Savas ?
rodica- vip
rodica a scris:Buna dimineata sa aveti o zi plina de bucurii ! Acm am citit comentariile voastre si ma simt obligata sa va atentionez: pe Savas nu-l impart deocamdata cu nimeni eu sunt in conflict armat cu Pissycutz (urmeaza sa stabilim armele pe care le vom folosi) apoi urmati voi.va rog sa asteptati
Rodicuto ma amagesti si tu precum Murat, azi-maine, azi-maine si tot asa ... pana cand draga mea. Sunt setata pe un razboi mut cu tine, astept sa trecem la actiune
pissycutz- vip
Deocamdata nu ... dar ma stii in timp ce va descoperi si ea? Poate in subconstientul ei este topita dupa Savas ca sa fie tacamul completrodica a scris:Voi credeti ca nadya il iubeste pe Savas ?
pissycutz- vip
ask ve ceza
Pissycutzule lupta e grea si trebuie sa gasesc o arma potrivita pentru a nu avea castig de cauza. dar nu-ti fa probleme de luptat ne vom lupta pisica infuriat pisica infuriat
rodica- vip
eu cred ca da, este un sentiment in stare latenta ..dar cand va izbugni... atunci sa-l vedem pe Savas ,buna dimineata la toata lumea !rodica a scris:Voi credeti ca nadya il iubeste pe Savas ?
andradamaria- vip
ask ve ceza
daca tot il impartim pe savas desi eu nu cedez ma folosesc de acest prilej si va intreb daca s-au mai urcat episoade pe Mega.. am copiat 1,2,3 Multumesc si
rodica- vip
Buna dimineata tuturor,
Ar trebui sa ii cupleze astia pe Cem cu Cicek ( si numele li se potrivesc) ca vad ca amandoi au trecut fara spor la flacara violet si daca nici asta nu i-a ajutat ... :nh8:
Nurgula a fost ceva mai bine in episodul de aseara a avut vreo doua trei tresariri de orgoliu si ne-a aratat ca totusi exista si ea pe acolo (cam putin da' poate este un inceput). Murat si baba joaca bine in continuare, poate mi s-a parut mie dar Murat a inceput sa o mai aduca la viata si pe femeia holograma, parca parca s-a mai dezmortit (sau o fi de la primavara). Cat despre floricica, ma intristeaza sincer dar nu fiindca plange sau sufera ci fiindca a trai sentimentul de dragoste fara demnitate si fara respect fata de sentimentele celui pe care pretinzi ca il iubesti este de-a dreptul patetic (din pacate am avut ocazia sa vad si in realitate asa ceva). Am deja senzatia ca il vrea pe Savas asa cum a vrut sa mearga la scoala, de exemplu si sincer nu stiu daca asa ceva se numeste dragoste.
Ar trebui sa ii cupleze astia pe Cem cu Cicek ( si numele li se potrivesc) ca vad ca amandoi au trecut fara spor la flacara violet si daca nici asta nu i-a ajutat ... :nh8:
Nurgula a fost ceva mai bine in episodul de aseara a avut vreo doua trei tresariri de orgoliu si ne-a aratat ca totusi exista si ea pe acolo (cam putin da' poate este un inceput). Murat si baba joaca bine in continuare, poate mi s-a parut mie dar Murat a inceput sa o mai aduca la viata si pe femeia holograma, parca parca s-a mai dezmortit (sau o fi de la primavara). Cat despre floricica, ma intristeaza sincer dar nu fiindca plange sau sufera ci fiindca a trai sentimentul de dragoste fara demnitate si fara respect fata de sentimentele celui pe care pretinzi ca il iubesti este de-a dreptul patetic (din pacate am avut ocazia sa vad si in realitate asa ceva). Am deja senzatia ca il vrea pe Savas asa cum a vrut sa mearga la scoala, de exemplu si sincer nu stiu daca asa ceva se numeste dragoste.
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
ask ve ceza
cicek va fi mereu nefericita. Iubeste mai mult bunatatea si modul cum s-a purtat Savas cu ea. Nu cred ca sentimentul este de iubire ci mai mult de multumire fata de cel care s-a purtat foarte frumos cu ea, care a aparat-o si care i-a implinit visul de a merge la scoala.
sora lui Savas arata bine este chiar draguta. Probalil si-a dat seama de ce se intampla intre Savas si yasmine si probabil in sufletul ei se duce o lupta. Nu stie daca este bine sau rau sa spuna. La inceput o ura pe cicek iar apoi ura s-a transformat in mila, dar vom vedea ce va urma
sora lui Savas arata bine este chiar draguta. Probalil si-a dat seama de ce se intampla intre Savas si yasmine si probabil in sufletul ei se duce o lupta. Nu stie daca este bine sau rau sa spuna. La inceput o ura pe cicek iar apoi ura s-a transformat in mila, dar vom vedea ce va urma
rodica- vip
sunt de acord,cand spuneam de sindromul STOCKHOLM,ma refeream la relatia Cicek- ;mi se pare jalnica acesta nevasta traditionala,in metamorfoza sentimentelor ei fata de Savas,iar bietul de el este atat de impovarat ,exprima asa un sentiment de tristete incat iti vine sa strigi:lasa-LE!!si pleaca de acolo!!!!!windy_day a scris:Buna dimineata tuturor,
andradamaria- vip
Eu cred ca Cicek este indragostita sincer de el, nu e doar un sentiment de recunostinta, si e cu atat mai trist pentru ea, ca pentru prima data cineva o trata uman iar Savas incepe sa se transforme si el intr-un om pe care ea nu se mai poate baza tocmai pentru ca el se stie iubit de ea.rodica a scris:cicek va fi mereu nefericita. Iubeste mai mult bunatatea si modul cum s-a purtat Savas cu ea. Nu cred ca sentimentul este de iubire ci mai mult de multumire fata de cel care s-a purtat foarte frumos cu ea, care a aparat-o si care i-a implinit visul de a merge la scoala.
Nu cred ca a fost cineva la acea petrecere care sa nu inteleaga ca intre Savas si Yasemin este ceva. Mi-a trecut prin minte ca relatia din Nazan si Bora l-ar putea desconspira pe Savas. Ma gandesc ca Nazan va incepe sa imparta cu Bora sentimentele si nelinistile ei, iar intr-un moment de sinceritate poate ii va spune acestuia ca Savas e casatorit, iar Bora nu va rata ocazia.
Expresia fetei lui Savas dupa ce ii aduce Cicek micul dejun este reprezentativa pentru ceea ce spui tu. E prins intr-o capcana din care nu stie cum sa iasa astfel incat sa fie bine pentru toate lumea, inclusiv pentru el.ciof marioara a scris:sunt de acord,cand spuneam de sindromul STOCKHOLM,ma refeream la relatia Cicek- ;mi se pare jalnica acesta nevasta traditionala,in metamorfoza sentimentelor ei fata de Savas,iar bietul de el este atat de impovarat ,exprima asa un sentiment de tristete incat iti vine sa strigi:lasa-LE!!si pleaca de acolo!!!!!
pissycutz- vip
ask ve ceza
S-ar putea sa aveti dreptate in ceia ce priveste dragostea pe care o nutreste Cicek pentru Savas, dar sentimentele au aparut in momentul in care a intervenit de/ spunandu-i ca este sota lui si ca are anumite drepturi, pana atunci il trata pe savas ca pe un frate fiind recunoscatoare pentru faptul ca tot timpul a aparat-o
rodica- vip
Doamne ce de greseli !
rodica- vip
Nu-ti face probleme,si eu am senzatia ca tastez corect ..si cand vad ce iese uneori.. ,de parca asta ar conta!!rodica a scris:Doamne ce de greseli !
andradamaria- vip
ask ve ceza
Ai dreptate nu prea conteaza. se intelege ce vreau sa spun desi uneori si gandirea mea e "creata"
Am gasit ceva pentru Pissycutz pentru lupta cea mare rhy: rhy:
Am gasit ceva pentru Pissycutz pentru lupta cea mare rhy: rhy:
rodica- vip
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum