Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de demiruta Joi 25 Mar 2010, 3:36 pm

[/quote]
Fetelor, vad ca a devenit acerba competitia. Smile
Rodica antreneaza-te :box: cu seriozitate ca se ingroasa gluma Smile[/quote]

Ma uit la Murat...SI NU E FRUMOS
Dar este de departe...DRAGASTOS!
Nu e prea-nalt...si este NEGRICIOS!
Dar de departe...E FOARTE OCHIOSSSS!
Si cand se uita el, asa...AGALE,
Privirile-i sunt ...AMORO-LETALE!!!
Cum sa rezisti, sa nu-l revendici...
FRATIOAREEEEEEEEEEEEEEE???
Si cum sa nu te-nscrii la batalie,
Sa vrei si tu din Murat...O FELIE????
Va lasa inima in zi de sarbatoare
SA-L LUATI PE TOT... sad
Pomana nu mai e pe lume oare?
P.S.
Astept, ca doar azi e Buna Vestire,
Un semn, ca Murat e si pentru mine.... Smile
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de windy_day Joi 25 Mar 2010, 3:41 pm

Am revenit fiindca spre rusinea mea am uitat sa fac urarea sa aveti parte numai de bucurii astazi de Buna Vestire si sa aveti parte de o primavara minunata. (Si mai rusinos este ca, din cauza problemelor, am uitat ca astazi este Buna Vestire)
Multumim Motzisor 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 242329 si iti intoarcem cu drag urarea.
flower flower flower
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Joi 25 Mar 2010, 3:46 pm

PENTRU MOTZISOR SI CEA MAI TARE ECHIPA...

De n-ar mai fi pe lume MOTZISOR
Si-a ei echipa de traducatoare,
De Murat n-as mai sti de Iasomie
Si as cadea-ntr-o mare letargie...
Dar cum exista echipa "de soclu"
Ne stinge cu traduceri Murat-focul! Smile
Ne tine-n priza si mereu logate
Pe siteul MURAT-ACTUALITATE!
Le multumim si le bine -vestim,
Ca le iubim si muuuuullllt le pretuim! inima
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Joi 25 Mar 2010, 3:54 pm

Admin a scris:
demiruta a scris:
Esti fenomenala! Smile Imi plac f mult poeziile care le faci..Uite!M-am gandit :nh8: sa-ti ofer si felia mea din Murat ..eu am o noua dragoste Cansel 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 281600 si cum nu se bate nimeni pe el asa ca imi ramane mie cu totul 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 918686[/quote]
Ce m-am emotionat...
Na, ca am putin Murat!!!
Cum sa il ascund eu oare,
Ca-mi da 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 756436 pe spinare!!!!
Insa pentru muratel
Tai si ciocul ei rebel!!!!
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 25 Mar 2010, 3:57 pm

demiruta a scris:
Admin a scris:
demiruta a scris:
Esti fenomenala! Smile Imi plac f mult poeziile care le faci..Uite!M-am gandit :nh8: sa-ti ofer si felia mea din Murat ..eu am o noua dragoste Cansel 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 281600 si cum nu se bate nimeni pe el asa ca imi ramane mie cu totul 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 918686
Ce m-am emotionat...
Na, ca am putin Murat!!!
Cum sa il ascund eu oare,
Ca-mi da 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 756436 pe spinare!!!!
Insa pentru muratel
Tai si ciocul ei rebel!!!![/quote]super!! Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 4:36 pm

Na ,c-am revenit ,sa va dea Dumnezeu la toate numai vesti bune ,pe masura sufletului vostru,azi de BUNA VESTIRE,SI NU NUMAI!Demiruta ,iubita ,daca nu ti se pare o impertinenta din partea mea ,vrei sa o intrebi pe prietena ta turcoaica ce semnificatie are "ciorba "la masa de seara(am vazut asta si in Asi)este ceva legat de cina traditionala??(pentru noi este o ciudatenie) si mai am o curiozitate.. de ce se poarta atat de mult cizme de catre,femei,indiferent de anotimp,asta am vazut cu ochii mei!! sper sa nu te superi....multumiri tuturor traducatorilor kiss kiss kiss kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 4:38 pm

Motzisorule te rog sa nu te superi pentru ca nu am apelat la tine dar te rog sa ma crezi ca nu am mai indraznit. Am apelat de prea multe ori dar sincer sunt f.f.nepriceputa Calculatorul de la serviciu il folosesc numai pentru baza de date cunosc modukl de operare a dou sau chiar trei programe si atat. Nici nu am avut curiozitatea sa incep sa umblu mai multdecat stiam nu m-a pasionat. dar de cand cu Asi am inceput sa bantui ca nebuna prin diferite locuri mai bine sau mai rau deci sincer te rog sa ma crezi ca mare lucru despre Calc. nu stiu. Acasa nu prea sunt lasata pentru ca apas aiurea si stric. la servici ma mai destrabalez pt. ca am un calc cu baza de date su unul fara multe programe pentru internet.In orice caz iti multumesc pentru rabdare si intelegere Zi buna in continuare
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 4:40 pm

Multumesc pentru incurajari. Probabil in intr-un timp destul de ....voi reusi si eu sa ma descurc bine pe aceste forumuri. Tot ceia ce doresc este sa aveti putina rabdare cu mine. sunt un "bula"dar recunosc

Demiruta foarte frumoase versuri si ma bucur ca pentru tine Murat nu reprezinta "o dorinta" deci am mai scapat de una (tu si Iulia) dar ce ma fac ca raman celelalte si nu pot sti daca ele lupta cinstit sau nu. Pupici kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 4:47 pm

Admin, draga ai fi tu administrator dar asta nu inseamna ca Murat este al tau. Te rog frumos la rand pentru ca ati spus pe la inceputul serialului ca nu va place cum joaca eu am sustinut ca abia se acomodeaza cu personajul si colegii deci eu nu l-am criticat ca voi (glumesc sper ca stiti de gluma si nu va suparati) Smile Smile
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 25 Mar 2010, 5:09 pm

rodica a scris:Admin, draga ai fi tu administrator dar asta nu inseamna ca Murat este al tau. Te rog frumos la rand pentru ca ati spus pe la inceputul serialului ca nu va place cum joaca eu am sustinut ca abia se acomodeaza cu personajul si colegii deci eu nu l-am criticat ca voi (glumesc sper ca stiti de gluma si nu va suparati) Smile Smile
...eheeee de Murat(Cansel) eu nu-mi aduc aminte sa fi spus asa ceva..mi-a placut de la inceput de personaj si de actor....gata ma antrenez :box: ....vad ca deja apar fane mai multe
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 Empty Ask ve Ceza

Mesaj Scris de milia Joi 25 Mar 2010, 5:10 pm

Doamnelor si Domnisoarelor se vede ca a venit primavara,sunteti pline de energie si ati navalit pe bietul Murat. Dar oare nu stiti ca mai suntem si noi,cele care suferim in tacere,ce se intampla daca ne alege pe noi? Smile have a nice day

milia
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 08/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Joi 25 Mar 2010, 5:22 pm

ciof marioara a scris:Na ,c-am revenit ,sa va dea Dumnezeu la toate numai vesti bune ,pe masura sufletului vostru,azi de BUNA VESTIRE,SI NU NUMAI!Demiruta ,iubita ,daca nu ti se pare o impertinenta din partea mea ,vrei sa o intrebi pe prietena ta turcoaica ce semnificatie are "ciorba "la masa de seara(am vazut asta si in Asi)este ceva legat de cina traditionala??(pentru noi este o ciudatenie) si mai am o curiozitate.. de ce se poarta atat de mult cizme de catre,femei,indiferent de anotimp,asta am vazut cu ochii mei!! sper sa nu te superi....multumiri tuturor traducatorilor kiss kiss kiss kiss
Nu ma suparrrrr, ca eu nu sunt suparacioasa!
Am si lansat apelul catre prietena mea si astept raspunsul, cred ca in seara asta o sa il am. kiss
demiruta
demiruta
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 5:44 pm

Auzit doamnelor si domnisoarelor vad ca au mai aparut si alte pretendente la Murat totusi primii venit primii serviti Asa nu se mai poate 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 2743637754 pisica infuriat renh 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 67332
Am avut dreptate cand am spus ca sunt multi inamici din umbra si nu stii daca lupta sau nu cinstit
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mitzymeu Joi 25 Mar 2010, 5:51 pm

Admin a scris:
rodica a scris:Admin, draga ai fi tu administrator dar asta nu inseamna ca Murat este al tau. Te rog frumos la rand pentru ca ati spus pe la inceputul serialului ca nu va place cum joaca eu am sustinut ca abia se acomodeaza cu personajul si colegii deci eu nu l-am criticat ca voi (glumesc sper ca stiti de gluma si nu va suparati) Smile Smile
...eheeee de Murat(Cansel) eu nu-mi aduc aminte sa fi spus asa ceva..mi-a placut de la inceput de personaj si de actor....gata ma antrenez :box: ....vad ca deja apar fane mai multe
Buna seara iubitelor,caci am inteles ca faptul de-a ne bucura de acest serial si nu numai,se datoreaza unui "adevarat stup de albine"care depun eforturi deloc de neglijat. Iubitele noi ca niste"trintori "vrem "mierea" repede 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 248946 si poate uneori "biziim "prea tare ,prea repede pe linga "stupul " .Va rog sa ne iertati ,dar cine-i de vina ca "florile"din care culegeti "polenul "sint asa de minunate,iar "mierea " e deasemeni fantastica(sau sa ne aplicati o corectie ,usoara primim) slap .
Va foarte multumim,va apreciem munca pe care o depuneti pt noi si va iubim .
mitzymeu
mitzymeu
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 25 Mar 2010, 6:40 pm

Demiruto esti mortala ... versurile tale mi-au descretit fruntea dupa o zi mai uratica Smile Smile Smile
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 25 Mar 2010, 7:21 pm

Demiruta ti-am citit poezia Smile , esti de coma.

Pentru restul fetelor, mai ales pentru vajnicele luptatoare pe frontul Muri , intrebare:

In ultimele 12 luni Muri se pare ca a renuntat sau a redus semnificativ utilizarea:
renh ;
cercelui;
tricourilor desenate;
laudelor la adresa sotiei;
(nici verigheta nu mai este atat de evident aratata)
.... ????? Care credeti voi ca va fi urmatorul pas???

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 229917
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 25 Mar 2010, 7:31 pm

windy_day a scris:

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 0dd4037031af2bf8c2fab3d6091f27d9
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 25 Mar 2010, 7:42 pm

DENISA a scris:
windy_day a scris:

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 0dd4037031af2bf8c2fab3d6091f27d9

Buna DENISA,

Smile kiss
La asta ma gandeam in timp ce ma uitam la pozele nou aparute, el in camasa cadrilata ea cu o rochie "superba", ca de obicei. In nicio poza nu se uita spre ea, o tine de parca ar fi un accesoriu lipit de mana lui si iar arata imbracati de parca s-ar fi intalnit la jumatatea drumului. Imi pare rau pentru ea, ca zicea mai deunazi ca se imbraca de la nus'ce creatoare turcoaica. Pai cred ca ii baga aia pe gat toate nereusitele ei si i le mai da si la pret de o indoaie, ca are o rochie de iti vine sa plangi. Apoi toata lumea e mai sport imbracata si ea se gasi sa pozeze in eleganta. (Intrebarea 2 - ce facu fata asta trecu la Kabala ca stiu ca aia purtau atica rosie la mana - numai ca este o secta derivata din iudaism Smile . Daca a facut-o si pe asta inseamna ca este disperata rau si mai are un pas sa faca si vraji doar, doar s-o lipi ceva succes si de ea). Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 25 Mar 2010, 7:48 pm

Scuze , cred ca este iudaism si religia este mozaica
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 25 Mar 2010, 9:17 pm

Scuze, la mine s-a blocat Net-ul iar. Incerc sa trimit mesaj si nu ma lasa decat cand vrea el (am verificat si din fericire nu sunt niscai virusei ci serviciul ireprosabil pe superconexiunea pe care o platesc Smile ).
Ia sa vedem daca pe asta il ia.

Smile Smile Smile l-a luat
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 9:34 pm

Din cate imi aduc aminte Murat a declarat intrun interviu(imediat dupa ce s-a casatorit) ca..omul se casatoreste si la 25 si la 30 si la 35 de ani, ca el s-a casatorit si ca <deocamdata> este fericit ,acel deocamdata mi s-a parut promitator Smile Smile ,sa se fi trezit la crunta realitate ..asta sa fie raspunsul la intrebarea pusa de Windy!! si poate da Domnul si Denisa are dreptate si atunci sa vezi sarbatoare ..la fanii lui Murat!!!!! Exclamation 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 918686 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 918686
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 25 Mar 2010, 9:48 pm

ciof marioara a scris:Din cate imi aduc aminte Murat a declarat intrun interviu(imediat dupa ce s-a casatorit) ca..omul se casatoreste si la 25 si la 30 si la 35 de ani, ca el s-a casatorit si ca <deocamdata> este fericit ,acel deocamdata mi s-a parut promitator Smile Smile ,sa se fi trezit la crunta realitate ..asta sa fie raspunsul la intrebarea pusa de Windy!! si poate da Domnul si Denisa are dreptate si atunci sa vezi sarbatoare ..la fanii lui Murat!!!!! Exclamation 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 918686 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 918686

Corectie fanele Smile caci babartii se apuca de plans sad
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 9:58 pm

pissycutz a scris:
ciof marioara a scris:Din cate imi aduc aminte Murat a declarat intrun interviu(imediat dupa ce s-a casatorit) ca..omul se casatoreste si la 25 si la 30 si la 35 de ani, ca el s-a casatorit si ca <deocamdata> este fericit ,acel deocamdata mi s-a parut promitator Smile Smile ,sa se fi trezit la crunta realitate ..asta sa fie raspunsul la intrebarea pusa de Windy!! si poate da Domnul si Denisa are dreptate si atunci sa vezi sarbatoare ..la fanii lui Murat!!!!! Exclamation 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 918686 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 36 918686

Corectie fanele Smile caci babartii se apuca de plans sad
AI DREPTATEEEEE kiss kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 10:11 pm

nu mai este ATVLIVE,ce-or fi patit???oricum vedeam doar imagini disparate dar acum nu mai este de loc Crying or Very sad Crying or Very sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 25 Mar 2010, 10:41 pm

buna seara fetelor..am intrat doar ca sa va salut....
draga dea..dar ventuza nu puteai sa o sari? am sa visez urat la noapte..daca eram eu in locul sf filofteii mai era ceva dar asa...sper sa nu ma citeasca rodica..ca sigur Evil or Very Mad
Smile
vai de mine..si de-acum cum vom mai putea viziona filmele fetelor? stupid
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 36 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum