3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
[/quote]
Fetelor, vad ca a devenit acerba competitia.
Rodica antreneaza-te :box: cu seriozitate ca se ingroasa gluma [/quote]
Ma uit la Murat...SI NU E FRUMOS
Dar este de departe...DRAGASTOS!
Nu e prea-nalt...si este NEGRICIOS!
Dar de departe...E FOARTE OCHIOSSSS!
Si cand se uita el, asa...AGALE,
Privirile-i sunt ...AMORO-LETALE!!!
Cum sa rezisti, sa nu-l revendici...
FRATIOAREEEEEEEEEEEEEEE???
Si cum sa nu te-nscrii la batalie,
Sa vrei si tu din Murat...O FELIE????
Va lasa inima in zi de sarbatoare
SA-L LUATI PE TOT...
Pomana nu mai e pe lume oare?
P.S.
Astept, ca doar azi e Buna Vestire,
Un semn, ca Murat e si pentru mine....
Fetelor, vad ca a devenit acerba competitia.
Rodica antreneaza-te :box: cu seriozitate ca se ingroasa gluma [/quote]
Ma uit la Murat...SI NU E FRUMOS
Dar este de departe...DRAGASTOS!
Nu e prea-nalt...si este NEGRICIOS!
Dar de departe...E FOARTE OCHIOSSSS!
Si cand se uita el, asa...AGALE,
Privirile-i sunt ...AMORO-LETALE!!!
Cum sa rezisti, sa nu-l revendici...
FRATIOAREEEEEEEEEEEEEEE???
Si cum sa nu te-nscrii la batalie,
Sa vrei si tu din Murat...O FELIE????
Va lasa inima in zi de sarbatoare
SA-L LUATI PE TOT...
Pomana nu mai e pe lume oare?
P.S.
Astept, ca doar azi e Buna Vestire,
Un semn, ca Murat e si pentru mine....
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Am revenit fiindca spre rusinea mea am uitat sa fac urarea sa aveti parte numai de bucurii astazi de Buna Vestire si sa aveti parte de o primavara minunata. (Si mai rusinos este ca, din cauza problemelor, am uitat ca astazi este Buna Vestire)
Multumim Motzisor si iti intoarcem cu drag urarea.
flower flower flower
Multumim Motzisor si iti intoarcem cu drag urarea.
flower flower flower
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
PENTRU MOTZISOR SI CEA MAI TARE ECHIPA...
De n-ar mai fi pe lume MOTZISOR
Si-a ei echipa de traducatoare,
De Murat n-as mai sti de Iasomie
Si as cadea-ntr-o mare letargie...
Dar cum exista echipa "de soclu"
Ne stinge cu traduceri Murat-focul!
Ne tine-n priza si mereu logate
Pe siteul MURAT-ACTUALITATE!
Le multumim si le bine -vestim,
Ca le iubim si muuuuullllt le pretuim! inima
De n-ar mai fi pe lume MOTZISOR
Si-a ei echipa de traducatoare,
De Murat n-as mai sti de Iasomie
Si as cadea-ntr-o mare letargie...
Dar cum exista echipa "de soclu"
Ne stinge cu traduceri Murat-focul!
Ne tine-n priza si mereu logate
Pe siteul MURAT-ACTUALITATE!
Le multumim si le bine -vestim,
Ca le iubim si muuuuullllt le pretuim! inima
demiruta- vip
Esti fenomenala! Imi plac f mult poeziile care le faci..Uite!M-am gandit :nh8: sa-ti ofer si felia mea din Murat ..eu am o noua dragoste Cansel si cum nu se bate nimeni pe el asa ca imi ramane mie cu totul [/quote]Admin a scris:demiruta a scris:
Ce m-am emotionat...
Na, ca am putin Murat!!!
Cum sa il ascund eu oare,
Ca-mi da pe spinare!!!!
Insa pentru muratel
Tai si ciocul ei rebel!!!!
demiruta- vip
Ce m-am emotionat...demiruta a scris:Esti fenomenala! Imi plac f mult poeziile care le faci..Uite!M-am gandit :nh8: sa-ti ofer si felia mea din Murat ..eu am o noua dragoste Cansel si cum nu se bate nimeni pe el asa ca imi ramane mie cu totulAdmin a scris:demiruta a scris:
Na, ca am putin Murat!!!
Cum sa il ascund eu oare,
Ca-mi da pe spinare!!!!
Insa pentru muratel
Tai si ciocul ei rebel!!!![/quote]super!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Na ,c-am revenit ,sa va dea Dumnezeu la toate numai vesti bune ,pe masura sufletului vostru,azi de BUNA VESTIRE,SI NU NUMAI!Demiruta ,iubita ,daca nu ti se pare o impertinenta din partea mea ,vrei sa o intrebi pe prietena ta turcoaica ce semnificatie are "ciorba "la masa de seara(am vazut asta si in Asi)este ceva legat de cina traditionala??(pentru noi este o ciudatenie) si mai am o curiozitate.. de ce se poarta atat de mult cizme de catre,femei,indiferent de anotimp,asta am vazut cu ochii mei!! sper sa nu te superi....multumiri tuturor traducatorilor
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Motzisorule te rog sa nu te superi pentru ca nu am apelat la tine dar te rog sa ma crezi ca nu am mai indraznit. Am apelat de prea multe ori dar sincer sunt f.f.nepriceputa Calculatorul de la serviciu il folosesc numai pentru baza de date cunosc modukl de operare a dou sau chiar trei programe si atat. Nici nu am avut curiozitatea sa incep sa umblu mai multdecat stiam nu m-a pasionat. dar de cand cu Asi am inceput sa bantui ca nebuna prin diferite locuri mai bine sau mai rau deci sincer te rog sa ma crezi ca mare lucru despre Calc. nu stiu. Acasa nu prea sunt lasata pentru ca apas aiurea si stric. la servici ma mai destrabalez pt. ca am un calc cu baza de date su unul fara multe programe pentru internet.In orice caz iti multumesc pentru rabdare si intelegere Zi buna in continuare
rodica- vip
Varsta : 68
Multumesc pentru incurajari. Probabil in intr-un timp destul de ....voi reusi si eu sa ma descurc bine pe aceste forumuri. Tot ceia ce doresc este sa aveti putina rabdare cu mine. sunt un "bula"dar recunosc
Demiruta foarte frumoase versuri si ma bucur ca pentru tine Murat nu reprezinta "o dorinta" deci am mai scapat de una (tu si Iulia) dar ce ma fac ca raman celelalte si nu pot sti daca ele lupta cinstit sau nu. Pupici
Demiruta foarte frumoase versuri si ma bucur ca pentru tine Murat nu reprezinta "o dorinta" deci am mai scapat de una (tu si Iulia) dar ce ma fac ca raman celelalte si nu pot sti daca ele lupta cinstit sau nu. Pupici
rodica- vip
Admin, draga ai fi tu administrator dar asta nu inseamna ca Murat este al tau. Te rog frumos la rand pentru ca ati spus pe la inceputul serialului ca nu va place cum joaca eu am sustinut ca abia se acomodeaza cu personajul si colegii deci eu nu l-am criticat ca voi (glumesc sper ca stiti de gluma si nu va suparati)
rodica- vip
...eheeee de Murat(Cansel) eu nu-mi aduc aminte sa fi spus asa ceva..mi-a placut de la inceput de personaj si de actor....gata ma antrenez :box: ....vad ca deja apar fane mai multerodica a scris:Admin, draga ai fi tu administrator dar asta nu inseamna ca Murat este al tau. Te rog frumos la rand pentru ca ati spus pe la inceputul serialului ca nu va place cum joaca eu am sustinut ca abia se acomodeaza cu personajul si colegii deci eu nu l-am criticat ca voi (glumesc sper ca stiti de gluma si nu va suparati)
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ask ve Ceza
Doamnelor si Domnisoarelor se vede ca a venit primavara,sunteti pline de energie si ati navalit pe bietul Murat. Dar oare nu stiti ca mai suntem si noi,cele care suferim in tacere,ce se intampla daca ne alege pe noi? have a nice day
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
Nu ma suparrrrr, ca eu nu sunt suparacioasa!ciof marioara a scris:Na ,c-am revenit ,sa va dea Dumnezeu la toate numai vesti bune ,pe masura sufletului vostru,azi de BUNA VESTIRE,SI NU NUMAI!Demiruta ,iubita ,daca nu ti se pare o impertinenta din partea mea ,vrei sa o intrebi pe prietena ta turcoaica ce semnificatie are "ciorba "la masa de seara(am vazut asta si in Asi)este ceva legat de cina traditionala??(pentru noi este o ciudatenie) si mai am o curiozitate.. de ce se poarta atat de mult cizme de catre,femei,indiferent de anotimp,asta am vazut cu ochii mei!! sper sa nu te superi....multumiri tuturor traducatorilor
Am si lansat apelul catre prietena mea si astept raspunsul, cred ca in seara asta o sa il am.
demiruta- vip
Auzit doamnelor si domnisoarelor vad ca au mai aparut si alte pretendente la Murat totusi primii venit primii serviti Asa nu se mai poate pisica infuriat renh
Am avut dreptate cand am spus ca sunt multi inamici din umbra si nu stii daca lupta sau nu cinstit
Am avut dreptate cand am spus ca sunt multi inamici din umbra si nu stii daca lupta sau nu cinstit
rodica- vip
Buna seara iubitelor,caci am inteles ca faptul de-a ne bucura de acest serial si nu numai,se datoreaza unui "adevarat stup de albine"care depun eforturi deloc de neglijat. Iubitele noi ca niste"trintori "vrem "mierea" repede si poate uneori "biziim "prea tare ,prea repede pe linga "stupul " .Va rog sa ne iertati ,dar cine-i de vina ca "florile"din care culegeti "polenul "sint asa de minunate,iar "mierea " e deasemeni fantastica(sau sa ne aplicati o corectie ,usoara primim) .Admin a scris:...eheeee de Murat(Cansel) eu nu-mi aduc aminte sa fi spus asa ceva..mi-a placut de la inceput de personaj si de actor....gata ma antrenez :box: ....vad ca deja apar fane mai multerodica a scris:Admin, draga ai fi tu administrator dar asta nu inseamna ca Murat este al tau. Te rog frumos la rand pentru ca ati spus pe la inceputul serialului ca nu va place cum joaca eu am sustinut ca abia se acomodeaza cu personajul si colegii deci eu nu l-am criticat ca voi (glumesc sper ca stiti de gluma si nu va suparati)
Va foarte multumim,va apreciem munca pe care o depuneti pt noi si va iubim .
mitzymeu- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Varsta : 63
Localizare : undeva in sud
Demiruto esti mortala ... versurile tale mi-au descretit fruntea dupa o zi mai uratica
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Demiruta ti-am citit poezia , esti de coma.
Pentru restul fetelor, mai ales pentru vajnicele luptatoare pe frontul Muri , intrebare:
In ultimele 12 luni Muri se pare ca a renuntat sau a redus semnificativ utilizarea:
renh ;
cercelui;
tricourilor desenate;
laudelor la adresa sotiei;
(nici verigheta nu mai este atat de evident aratata)
.... ????? Care credeti voi ca va fi urmatorul pas???
Pentru restul fetelor, mai ales pentru vajnicele luptatoare pe frontul Muri , intrebare:
In ultimele 12 luni Muri se pare ca a renuntat sau a redus semnificativ utilizarea:
renh ;
cercelui;
tricourilor desenate;
laudelor la adresa sotiei;
(nici verigheta nu mai este atat de evident aratata)
windy_day- vip
windy_day a scris:
DENISA a scris:windy_day a scris:
Buna DENISA,
La asta ma gandeam in timp ce ma uitam la pozele nou aparute, el in camasa cadrilata ea cu o rochie "superba", ca de obicei. In nicio poza nu se uita spre ea, o tine de parca ar fi un accesoriu lipit de mana lui si iar arata imbracati de parca s-ar fi intalnit la jumatatea drumului. Imi pare rau pentru ea, ca zicea mai deunazi ca se imbraca de la nus'ce creatoare turcoaica. Pai cred ca ii baga aia pe gat toate nereusitele ei si i le mai da si la pret de o indoaie, ca are o rochie de iti vine sa plangi. Apoi toata lumea e mai sport imbracata si ea se gasi sa pozeze in eleganta. (Intrebarea 2 - ce facu fata asta trecu la Kabala ca stiu ca aia purtau atica rosie la mana - numai ca este o secta derivata din iudaism . Daca a facut-o si pe asta inseamna ca este disperata rau si mai are un pas sa faca si vraji doar, doar s-o lipi ceva succes si de ea).
windy_day- vip
Scuze , cred ca este iudaism si religia este mozaica
windy_day- vip
Scuze, la mine s-a blocat Net-ul iar. Incerc sa trimit mesaj si nu ma lasa decat cand vrea el (am verificat si din fericire nu sunt niscai virusei ci serviciul ireprosabil pe superconexiunea pe care o platesc ).
Ia sa vedem daca pe asta il ia.
l-a luat
Ia sa vedem daca pe asta il ia.
l-a luat
windy_day- vip
Din cate imi aduc aminte Murat a declarat intrun interviu(imediat dupa ce s-a casatorit) ca..omul se casatoreste si la 25 si la 30 si la 35 de ani, ca el s-a casatorit si ca <deocamdata> este fericit ,acel deocamdata mi s-a parut promitator ,sa se fi trezit la crunta realitate ..asta sa fie raspunsul la intrebarea pusa de Windy!! si poate da Domnul si Denisa are dreptate si atunci sa vezi sarbatoare ..la fanii lui Murat!!!!!
andradamaria- vip
ciof marioara a scris:Din cate imi aduc aminte Murat a declarat intrun interviu(imediat dupa ce s-a casatorit) ca..omul se casatoreste si la 25 si la 30 si la 35 de ani, ca el s-a casatorit si ca <deocamdata> este fericit ,acel deocamdata mi s-a parut promitator ,sa se fi trezit la crunta realitate ..asta sa fie raspunsul la intrebarea pusa de Windy!! si poate da Domnul si Denisa are dreptate si atunci sa vezi sarbatoare ..la fanii lui Murat!!!!!
Corectie fanele caci babartii se apuca de plans
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
AI DREPTATEEEEEpissycutz a scris:ciof marioara a scris:Din cate imi aduc aminte Murat a declarat intrun interviu(imediat dupa ce s-a casatorit) ca..omul se casatoreste si la 25 si la 30 si la 35 de ani, ca el s-a casatorit si ca <deocamdata> este fericit ,acel deocamdata mi s-a parut promitator ,sa se fi trezit la crunta realitate ..asta sa fie raspunsul la intrebarea pusa de Windy!! si poate da Domnul si Denisa are dreptate si atunci sa vezi sarbatoare ..la fanii lui Murat!!!!!
Corectie fanele caci babartii se apuca de plans
andradamaria- vip
nu mai este ATVLIVE,ce-or fi patit???oricum vedeam doar imagini disparate dar acum nu mai este de loc
andradamaria- vip
buna seara fetelor..am intrat doar ca sa va salut....
draga dea..dar ventuza nu puteai sa o sari? am sa visez urat la noapte..daca eram eu in locul sf filofteii mai era ceva dar asa...sper sa nu ma citeasca rodica..ca sigur
vai de mine..si de-acum cum vom mai putea viziona filmele fetelor?
draga dea..dar ventuza nu puteai sa o sari? am sa visez urat la noapte..daca eram eu in locul sf filofteii mai era ceva dar asa...sper sa nu ma citeasca rodica..ca sigur
vai de mine..si de-acum cum vom mai putea viziona filmele fetelor?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum