Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 35 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 35 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți

Pagina 35 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul

In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 35 Empty APRECIERI PENTRU DEMIR SI SAVAS

Mesaj Scris de alimar Joi 25 Mar 2010, 3:17 am

BUNA SEARA! SUNT SINGURA CU YAHOO MESSENGER MURATYILDIRIM>NETCU DORUL MEU PENTRU FRUMOSUL PERSONAJ LA CHIP SI SUFLET DEMIR SAVAS AI MULT DE MUNCIT CU MINTEA INCAT SA AJUNGI SA FII CA DEMIR ESTE PERSINAJUL CARE ORICE ACTOR AR DORII SA+L REPREZINTE DEMIR FRUMOS SI EXPRESIV ESTI IN SCENA CU TRANDAFIRII ALBI SALBATICI MINTEA RECEPTIONA SEMNIFICATIA LOR SAVAS ESTI FOARTE BUN IN INTALNIRILE NEUTRE CU SORA LA BIROU CAND VISEZI PE MALUL APEI IN NOAPTE CAND ESTI CU GANDUL PIERDUT CAUTAND PERSOANA IUBITA A SUFLETULUI SCENELE DE FURIE DE NECAZ SINT NEEGALABILE DE REALE SI DIFERITE DUPA STAREA MOMENTULUI INCEP SA TE ADOR CA PE DEMIR SAVAS DA_MI POSIBILITATEA SA_TI ARAT PRETUIREA DE CARE TE BUCURI DIN PARTEA MEA RASPUNDE PE MESSENGER CUM AI FACUT IN LUNA MAI 2009 NU LASA CONSILIERII SA_TI DIRIJEZE VIATA AI NEVOIE DE DRAGOSTEA SI APRECIERILE FANILOR POARE CINEVA SA |MI DEA SPERANTA CA AJUNG SI LA ACTOR GANDURILE NOASTRE?DACA DA! II SCRIU MAI PUTIN IN TURCA SAU ENGLEZA FOLOSIMD DICTIONARUL ALIMAR 25 03 2010 3,14

alimar
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 35 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 8:22 am

Buna dimineata,
am citit tot ce-ati" crosetat",sunteti totale ,dar arsenalele inapoi in cazarme, urmeaza SAPTAMANA MARE si in cele mai crancene conflicte se ia "PAUZA" de sarbatori Smile Smile .In perioada Asi, la inceput, sotul meu m-a intrebat <cum naiba te poti uita la asa ceva, nu vezi ce actori urati> si nici eu nu i-am vazut frumosi pana ceva mai tarziu,dar am ajuns sa apreciez ca la ei nu prea conta aspectul fizic al actorilor atata timp cat talentul compensa asta.In AVC nu stiu ce naiba a stat la baza alegerii actorilor,cred ca Kudret bei a dat cu banul si judecator a fost hazardul !!!! Crying or Very sad Crying or Very sad 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 35 723348
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 35 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 8:59 am

Buna dimineata sa aveti o zi plina de bucurii. Sunt unele doamne care sugereaza ca in perioada sarbatorilor sa incetam razboiul. Oare doreste sa aplaneze conflictul sau vrea sa-l fure pe Murat (am glumit sper sa nu va suparati)
rodica
rodica
vip
vip

Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 9:03 am

Multumesc Windy,pentru informatiile legate de traduceri ,sa speram...mie totusi mi se pare un paradox..vazand audienta mare a serialului pe segmentul AB(la inceput de saptamana,cand se presupune ca uitatul la televizor nu devine sport national)si pozitia traducatoarelor noastre, chiar daca nu toate traiesc in Turcia vis a vis de serial confused
Imi place scena finala de la episodul 12 interpretare magistrala A LUI MURAT si buna a IASOMIEI,poate,poate...om vedea ce-i cu premiile alea 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 35 165638
va doresc o zi minunata 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 35 517793
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 9:07 am

rodica a scris:Buna dimineata sa aveti o zi plina de bucurii. Sunt unele doamne care sugereaza ca in perioada sarbatorilor sa incetam razboiul. Oare doreste sa aplaneze conflictul sau vrea sa-l fure pe Murat (am glumit sper sa nu va suparati)
L-as fi furat eu de mult ...dar nu mai pot,ma vede barbatu-meu,..dar pot sa-mi imaginez nu???? flower floare flower
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 9:42 am

daca stai bine la capitolul imaginatie poate te las ... dar atat nu mai mult
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 10:20 am

rodica a scris:daca stai bine la capitolul imaginatie poate te las ... dar atat nu mai mult
OOOOOO!!!!PASA cat de darnic esti.....!!!!!(o mie de techini primesti? hi hi hi )
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 10:29 am

daca e vorba de bani ....mai negociem si vedem rezultatele, desi daca stau si magandesc bine parca nici pentru bani nu as renunta la Murat. stai ! gandesc "un minut" si mai comunicam
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 25 Mar 2010, 10:44 am

Buna dimineata,
Sper ca este buna pentru toata lumea!!! Ce mai faceti? Tot razboinice???

Marioara, nu stiu nici eu ce sa spun, vad ca saptamana asta chiar a avut rating bun serialul. Raman la parerea mea ca a atins prea multe puncte sensibile, privitoare la traditii, la pozitia femeii in societate si familie etc. Multa lume spune ca este rupt de realitate. Oare??? Documentarele arata altceva.
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 25 Mar 2010, 10:58 am

rodica a scris:daca e vorba de bani ....mai negociem si vedem rezultatele, desi daca stau si magandesc bine parca nici pentru bani nu as renunta la Murat. stai ! gandesc "un minut" si mai comunicam

Rodica nu te lasa, arata ca esti demna reprezentanta a Moldovei (cu toate ca razesii au cam luptat impotriva turcilor nu pentru ei Smile dar in cazul lui Murat esti scuzata)
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 11:10 am

A trecut minutul de gandire. iata rezultatul: NU MA LAS INVINSA ! Murat este al meu.
Sa va fie clar tuturor celor care atenteaza la el. Privirea este a mea. Am revendicat-o de la inceput. Asa ca cele care au revendicat MURAT mai tarziu restul....
Si acum serios. Asa cum am mai spus si ma repet serialul imi place. Aceste seriale au totusi o influenta asupra publicului din Turcia. Scenaristii nu cred ca tin cont de parerile spectatorilor. Ei urmaresc lucruri care probabil nu pot avea impact altfel decat asa. Traditiile lor sun diferite de ale noastre si ale altor popoare. Ei au o alta gandire. Privirile si gesturile lor sunt de multe ori in contradictie cu ceia ce spun.Am urmarit cu atentie, dar nu am reusit sa ma edific asupra multor lucruri. privirile sunt foarte sugestive, se inteleg din priviri, vorbesc foarte putin si foarte invaluitor asa ca de multe ori nu intelegi ce vor sa spuna. la noi oamenii parca sunt mai deschisi in relatii desi uneori este mai bine sa taci scuze plec pentru cateva minute revin
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 12:02 pm

windy_day a scris:
rodica a scris:daca e vorba de bani ....mai negociem si vedem rezultatele, desi daca stau si magandesc bine parca nici pentru bani nu as renunta la Murat. stai ! gandesc "un minut" si mai comunicam

Rodica nu te lasa, arata ca esti demna reprezentanta a Moldovei (cu toate ca razesii au cam luptat impotriva turcilor nu pentru ei Smile dar in cazul lui Murat esti scuzata)
Adica cum???si eu care eram o mandra ardeleanca cu legaturi afective puternice in Banat(studii, neamuri etc )pana la B al doilea si Boc al n-lea ca de atunci ma mai gandesc,eu sa ma dau asa la o parte...nici vorba,eu scriu pentru prima data pe un forum,si am facut asta ca sa-l apar pe Muri pentru ca impotriva evidentelor era atacat din toate partile, serialul era de doi bani,viata lui privata era de neacceptat....(glumesc)spre deosebire de Tuba la care aproape toate erau la superlativ..nu se poate !!
si nici macar nu -mi negociez imaginatia....TI-am intins..o nada... kiss kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 12:26 pm

windy_day a scris:Buna dimineata,
Sper ca este buna pentru toata lumea!!! Ce mai faceti? Tot razboinice???

Marioara, nu stiu nici eu ce sa spun, vad ca saptamana asta chiar a avut rating bun serialul. Raman la parerea mea ca a atins prea multe puncte sensibile, privitoare la traditii, la pozitia femeii in societate si familie etc. Multa lume spune ca este rupt de realitate. Oare??? Documentarele arata altceva.
da documentarele,arata altceva..arata o realitate pe care se pare ca o buna parte din ei nu mai vor s-o accepte ,o neaga,dar asta nu insemna ca ea nu mai exista!eu am vazut libertatea femeilor pe strazile din Istambul cam asa:cele care purtau feringea in grupuri de 4-5 persoane niciodata una singura,n-am vazut nici o femeie neansotita de un barbat...adica singura de capul ei,am vazut barbati turci amabili trecand la insistenti si devenind agasanti era periculos si pentru noi sa umblam neansotite de catre partea masculina,deci eu am vazut acolo la ei acasa altceva ..decat arata in filme..sa se fi schimbat atat de mult in 6;7 ani?????ma indoiesc!! kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 25 Mar 2010, 12:39 pm

buna ziua fetelor....azi am tras nitel chiulul de la serviciu..treuind sa imi rezolv cateva probleme personale...sau nisti ca asa se zice pi la noi! Smile
rodica draga..eu cedez la lupta..te las pe tine sa porti batalia..dar te asigur ca ai tot sprijinul meu!
o zi buna fetelor! kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 2:00 pm

am lipsit ma mult decat cateva minute si va faceti planuri mari. draga daca ai intins o nada ai sa cazi in ea. Asa cum am spus nu cedez dar vad ca Iulia mi-a cedat incet incet toate veti ceda si o sa ma bucur singura de Murat hi hi hi
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 25 Mar 2010, 2:04 pm

ciof marioara a scris:
Adica cum???si eu care eram o mandra ardeleanca cu legaturi afective puternice in Banat(studii, neamuri etc )pana la B al doilea si Boc al n-lea ca de atunci ma mai gandesc,eu sa ma dau asa la o parte...nici vorba,eu scriu pentru prima data pe un forum,si am facut asta ca sa-l apar pe Muri pentru ca impotriva evidentelor era atacat din toate partile, serialul era de doi bani,viata lui privata era de neacceptat....(glumesc)spre deosebire de Tuba la care aproape toate erau la superlativ..nu se poate !!
si nici macar nu -mi negociez imaginatia....TI-am intins..o nada... kiss kiss
:nh8: pot sa ma gandesc si eu???
Radacini si in Ardeal si in Banat??? Pai tu ai "spate" mai puternic! Daca adaugam si pledoaria pro-Muri (care la un moment dat parca stransese saracu' toate pacatele lumii) cred ca Moldova ar trebui sa mai lase de la ea.
Serios vorbind si eu eram uimita fiindca la un moment dat prea era totul negru in curtea lui Murat. Am gandit intotdeauna provenind dintr-o familie, sa zicem modesta, dintr-un oras de provincie, este de admirat fiindca a facut o facultate "la stat", facultate in care nu se intra prea usor (din cate am inteles chiar a terminat facultatea - cel putin asa se mentiona in biografiile aparute in presa - iar daca astea ar fi fost false se putea verifica si mama, mama ce ar mai fi tocat ziarele), este de admirat ca si-a croit drum intr-o profesie fara a avea "pile" (Burci nu are pile pentru ea asa ca ma indoiesc de faptul ca l-ar fi ajutat in cariera, sau ca s-ar fi bazat pe ea pentru a-l ajuta).
Apoi, sa fim seriosi daca pile nu ai, nu arati trasnet (cinstit vorbind nu este o frumusete) si nici nu ai o familie bogata ce iti ramane? Chiar crede cineva ca fara inteligenta, talent si munca, multa munca, ar fi putut razbi? Chiar crede cineva ca daca ar fi fost arogant, daca ar fi fost plin de tupeu pana intr-acolo incat sa deranjeze ar mai fi primit vreun rol?
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Joi 25 Mar 2010, 2:08 pm

rodica a scris:am lipsit ma mult decat cateva minute si va faceti planuri mari. draga daca ai intins o nada ai sa cazi in ea. Asa cum am spus nu cedez dar vad ca Iulia mi-a cedat incet incet toate veti ceda si o sa ma bucur singura de Murat hi hi hi

Lasa vrajeala ... eu nu renunt sa-ti fie clar, da? Raman pe baricade pana la sfarsit Question
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 25 Mar 2010, 2:18 pm

pissycutz a scris:
rodica a scris:am lipsit ma mult decat cateva minute si va faceti planuri mari. draga daca ai intins o nada ai sa cazi in ea. Asa cum am spus nu cedez dar vad ca Iulia mi-a cedat incet incet toate veti ceda si o sa ma bucur singura de Murat hi hi hi

Lasa vrajeala ... eu nu renunt sa-ti fie clar, da? Raman pe baricade pana la sfarsit Question
Fetelor, vad ca a devenit acerba competitia. Smile
Rodica antreneaza-te :box: cu seriozitate ca se ingroasa gluma Smile
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Joi 25 Mar 2010, 2:22 pm

kiss
Eu ies ca mai am ceva de lucru.
Va urez o zi minunata in continuare, si FARA VIOLENTA!!!
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 35 155656
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 2:26 pm

Buna Pissycutzule cam rar. Ai stat si ai facut planuri pentru Murat dar n-ai sanse. am mai spus las totul fara priviri pe care le vreau eu Te mai gandesti si mai negociem ce zici ? Si nu las vrajeala pentru ca incerc poate merge si daca nu trecla represalii
Stii daca s-au mai urcat parti din ep.11 sau traducerile ep.12 kiss
Murat este de admirat desi nu avea o pregatire de actor a reusit sa fie cunoscut si apreciat A jucat bine in toate rolurile Nu am vazut serialul Firtina parca dar nu cred ca am pierdut mare lucru El s-a format pe parcurs ajutat de mici lucruri pe care a reusit sa le scoata in evidenta priviri,glas Nu este o "frumusete" dar are un farmec si reuseste sa transmita sentimente pe care spectatorii doresc sa le vada
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 2:27 pm

Spor la treaba si o zi buna in continuare
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 25 Mar 2010, 2:59 pm

Va doresc o frumoasa dupa amiaza,ne reauzim mai spre seara kiss kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 3:25 pm

Doamnelor va rog la Motzi nici nu mai indraznesc vreau si eu di ep.9 partea a4-a din ep.10 partea 4 si 6 si din ep.11 daca a fost pus partea 4
Multumesc
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Joi 25 Mar 2010, 3:32 pm

Recunosc sunt un tolomac bleg Nu m-am uitat asa cum am mai spus "mai incet" ca tehnica-i grea pentru unii Smile sunt un gagauta
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 25 Mar 2010, 3:34 pm

rodica a scris:Recunosc sunt un tolomac bleg Nu m-am uitat asa cum am mai spus "mai incet" ca tehnica-i grea pentru unii Smile sunt un gagauta
nu-i nimic totul se invata kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum