3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Traduc partea 6. astept 5 min.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
michiper68 a scris:indicii ep 12 ..[/b]
Savaş tries to keep Yasemin and Çiçek away from each other.
Mehmet comes back.
Love is at full speed. Letters from Yasemin to Savaş...
Yasemin cooks for Savaş.
Cem surprises Nadya, but something unexpected happens.
Mustafa is makes a huge mistake this time.
Bora and Nazan meet.
Savaş insists on meeting Yasemin's sister.
The teddy bear is for whom?
Savaş: Come, let's sleep...
Yasemin: Sleep? Here?
Savaş: Here or inside...
demiruta a scris:
Un orologiu suna noaptea jumatate,
La Yaso in usa, oare cine bate?
-Eu sunt, Yasemin, Savas cel plouat
Cel care , ca prostu' s-a amorezat...
Are sa te ierte pana si Alahh
De-ai sa faci Murate ...un asa pacat!!!
demiruţa felicitări !!!!!!!!!! super versuri , aşteptăm noi versuri, mi-au plăcut ....
Burcinica se pregăteşte de atac la Nurguloaia
am pus partea 6 din ep 11 la traduceri.
noapte buna!
noapte buna!
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Mulţumim frumos Vali, eu nu mă voi apuca de episodul 11 decât luni după ora 15, ăsta mi-e programul! :gfd<: Somn uşor tuturor!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Noapte buna tuturor
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
Buna dimineata!
Ca drept multumire pentru poze ,traduceri, informatii si comentarii cu care ma incantati zi de zi...am venit cu primavara, de la Mondial...
https://www.youtube.com/watch?v=doQHSCzLvlI&feature=sub
Sa aveti o duminica frumoasa si neaparat calda!
https://www.youtube.com/watch?v=cvgOI-iRHDw&feature=sub
Ca drept multumire pentru poze ,traduceri, informatii si comentarii cu care ma incantati zi de zi...am venit cu primavara, de la Mondial...
https://www.youtube.com/watch?v=doQHSCzLvlI&feature=sub
https://www.youtube.com/watch?v=cvgOI-iRHDw&feature=sub
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:Buna dimineata!
mulţumim ptr dedicaţiii.
DENISA a scris:Fetelor astăzi pe Hunili e petrecere, e ziua lui Latafa .
http://www.huniliyiz.net/index.php?topic=7099.345
i-am scris o urare din partea tuturor .
Multumim DENISA. Merita, toate cred ca ne-am amuzat citind parodiile ei. Sa aiba parte de o viata frumoasa si implinita, sa aiba parte de dragoste si de toate lucrurile frumoase pe care si le doreste.
Inca o data multumim pentru initiativa (URAREA DE MAI SUS ESTE IN EGALA MASURA FACUTA SI PENTRU TINE). Sa ai o zi buna
windy_day- vip
Buna ziua,
In primul rand multumiri pentru traduceri si subtitrari,in al doilea ,va doresc o dupa masa linistita,si acum am sa fac un comentariu legat de jocul TB din Gonulcelen,o sa-l scriu aici ca sa nu ma"bata" fetele daca-l postez pe celalalt topic ,glumesc!!!
Daca ceva m-a prins la seialul Asi inca din primele episoade afost ineditul jocului actoricesc,vedeam o naturalete si un firesc pe care nu le-am intalnit prea des ,jocul TB in G mi se pare un pic artificial, parca nu-i de acolo,se cam chinuie ....asa ca sper sa treaca la partea "educata"cat mai repede....!Mult mai credibila si mai integrata in peisaj mi se pare sora ei.
Legat de relatia Tuba-Sami,nu-i tocmai noua ,de prin februarie anul trecut s-a scris despre ea dar a fost de neacceptat atata vreme cat exista Asi....si mintea noastra(sau a mea)nu putea sa distinga intre film si realitate.MUltumim Denisa pentru urarea pe care ai facut-o Latafei in numele tuturor. flower floare flower
In primul rand multumiri pentru traduceri si subtitrari,in al doilea ,va doresc o dupa masa linistita,si acum am sa fac un comentariu legat de jocul TB din Gonulcelen,o sa-l scriu aici ca sa nu ma"bata" fetele daca-l postez pe celalalt topic ,glumesc!!!
Daca ceva m-a prins la seialul Asi inca din primele episoade afost ineditul jocului actoricesc,vedeam o naturalete si un firesc pe care nu le-am intalnit prea des ,jocul TB in G mi se pare un pic artificial, parca nu-i de acolo,se cam chinuie ....asa ca sper sa treaca la partea "educata"cat mai repede....!Mult mai credibila si mai integrata in peisaj mi se pare sora ei.
Legat de relatia Tuba-Sami,nu-i tocmai noua ,de prin februarie anul trecut s-a scris despre ea dar a fost de neacceptat atata vreme cat exista Asi....si mintea noastra(sau a mea)nu putea sa distinga intre film si realitate.MUltumim Denisa pentru urarea pe care ai facut-o Latafei in numele tuturor. flower floare flower
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna ziua,ciof marioara a scris:Buna ziua,
jocul TB in G mi se pare un pic artificial, parca nu-i de acolo,se cam chinuie ....asa ca sper sa treaca la partea "educata"cat mai repede....!Mult mai credibila si mai integrata in peisaj mi se pare sora ei.
Legat de relatia Tuba-Sami,nu-i tocmai noua ,de prin februarie anul trecut
Despre interpretarea Tubei vad ca gandim la fel. Si eu cred ca va fi mult mai buna cand va trece la partea "educata".
Relatia Tuba-Sami a inceput in februarie anul trecut???? Oau! Inseamna ca nu am fost chiar nebuna cand am contrazis-o pe amica mea privitor la dragostea dintre M&T. Parerea mea a fost si este ca intre ei s-a creeat un anumit tip de legatura care nu tine neaparat de dragoste. Este legatura aceea speciala care apare intre cei ce formeaza o echipa (o echipa adevarata), care se intalnesc zi de zi si pun umarul sa finalizeze un lucru anume. Daca ar fi putut sa fie mai mult? Poate! Daca au simtit mai mult? Cine poate sa stie? Ca nu se intalnesc acum? Eu chiar nu cred ca ei nu stiu care au fost impresiile fanilor si nu constientizeaza ca presa le-ar pune sub lupa fiecare miscare. Si atunci ce sa faca sa alimenteze presa de scandal care cauta "pacate" si acolo unde nu sunt?
Nu dati, ca eu nu sunt o fire tocmai romantica si am vizionat Asi mai mult pentru ca mi-a fost laudata interpretarea si pentru ca aducea ceva nou (ca locatie, traditii si abordare).
windy_day- vip
Eu asa imi aduc aminte ,nu la mult timp dupa incheierea relatiei cu actorul care l-a interpretat pe Aslan ,a fost vazuta de ziaristi in masina lui Sami ,bineinteles ca intrebata fiind a dat un raspuns ambiguu,asa cum au fost toate raspunsurile in legatura cu schelet ,dar din pacate ceea ce parea la vremea in cauza de-a dreptul neverosimil ,incet, incet s-a confirmat.Eu am pretentia referitor la mine ca sunt o persoana rationala,dar si eu am vazut in Asi mai mult decat o legatura de echipa pentru "lucrul bine facut"asa ca nu stiu ce sa zic..toate variantele sunt posibile!windy_day a scris:Buna ziua,ciof marioara a scris:Buna ziua,
jocul TB in G mi se pare un pic artificial, parca nu-i de acolo,se cam chinuie ....asa ca sper sa treaca la partea "educata"cat mai repede....!Mult mai credibila si mai integrata in peisaj mi se pare sora ei.
Legat de relatia Tuba-Sami,nu-i tocmai noua ,de prin februarie anul trecut
Despre interpretarea Tubei vad ca gandim la fel. Si eu cred ca va fi mult mai buna cand va trece la partea "educata".
Relatia Tuba-Sami a inceput in februarie anul trecut???? Oau! Inseamna ca nu am fost chiar nebuna cand am contrazis-o pe amica mea privitor la dragostea dintre M&T. Parerea mea a fost si este ca intre ei s-a creeat un anumit tip de legatura care nu tine neaparat de dragoste. Este legatura aceea speciala care apare intre cei ce formeaza o echipa (o echipa adevarata), care se intalnesc zi de zi si pun umarul sa finalizeze un lucru anume. Daca ar fi putut sa fie mai mult? Poate! Daca au simtit mai mult? Cine poate sa stie? Ca nu se intalnesc acum? Eu chiar nu cred ca ei nu stiu care au fost impresiile fanilor si nu constientizeaza ca presa le-ar pune sub lupa fiecare miscare. Si atunci ce sa faca sa alimenteze presa de scandal care cauta "pacate" si acolo unde nu sunt?
Nu dati, ca eu nu sunt o fire tocmai romantica si am vizionat Asi mai mult pentru ca mi-a fost laudata interpretarea si pentru ca aducea ceva nou (ca locatie, traditii si abordare).
andradamaria- vip
ciof marioara a scris:Eu am pretentia referitor la mine ca sunt o persoana rationala,dar si eu am vazut in Asi mai mult decat o legatura de echipa pentru "lucrul bine facut"asa ca nu stiu ce sa zic..toate variantele sunt posibile!
Nu neg faptul ca s-ar putea ca voi sa aveti dreptate, dar eu asa am simtit
windy_day- vip
Am pus partea a 8-a la traduceri
windy_day- vip
Offf, ce harnicute mai sunteti!windy_day a scris:Am pus partea a 8-a la traduceri
Meritati toata stima noastra !flower
Mii de multumiri!
Pentru tine si echipa de traducatoare,
https://www.youtube.com/watch?v=SqbXbfm5yX0&feature=sub
demiruta- vip
demiruta a scris:
Pentru tine si echipa de traducatoare,
https://www.youtube.com/watch?v=SqbXbfm5yX0&feature=sub
Şi noi avem o dedicaţie ptr tine .
https://www.youtube.com/watch?v=twIzp_lICnc
Buna dimineata,
Ce faceti fetelor? Am chiulit iar de la traduceri dar pentru mine in week-endl este mai greu sa ma apropii de computer . Multumim harnicutelor pentru eforturile lor
Ce faceti fetelor? Am chiulit iar de la traduceri dar pentru mine in week-endl este mai greu sa ma apropii de computer . Multumim harnicutelor pentru eforturile lor
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Eu raman fidela cupluluiAsi&Demir si va pun un clip abia uploadat de askasone...
https://www.youtube.com/watch?v=O148k3F7OYg
Sa aveti o zi buna si o saptamana usoara, pentru ca stiu ca sunteti ocupate si la serviciu si acasa, dragele mele!
https://www.youtube.com/watch?v=O148k3F7OYg
Sa aveti o zi buna si o saptamana usoara, pentru ca stiu ca sunteti ocupate si la serviciu si acasa, dragele mele!
demiruta- vip
demiruta a scris:Eu raman fidela cupluluiAsi&Demir
şi eu rămân " fideluţă "" cuplului meu favorit .
http://vimeo.com/6779864
Şi tu să ai o zi şi o săptămână uşoară.
sadece_ozge a scris:http://www.nurgul-yesilcay.com
Hello !!! With us you do not want to speak?
demiruta a scris:
Multumesc!Askasone a scos trei clipuri astazi, asta , da, fan ASI!
La asta am plans...
https://www.youtube.com/watch?v=eG545-T1K5E
Altul,
https://www.youtube.com/watch?v=eG545-T1K5E
si al treilea cel pe care vi l-am pus mai devreme,toate sunt superbe...
Va pupacesc si merg sa ma apuc de treaba!Pe diseara!
mulţumim ....
michiper68
| Comentează mesajul | Antecedent (mioaranita60)
21 mar 2010 20:37 | 253640/253770
in sondaje nu stiu. la audienta e pe locul 3.cam suparata etnia din turcia ca nu asa traiesc ei, cum arata in film.
te rugam sa detaliezi un pic daca se poate flower floare flower
multumiri cat cuprinde!!!!
| Comentează mesajul | Antecedent (mioaranita60)
21 mar 2010 20:37 | 253640/253770
in sondaje nu stiu. la audienta e pe locul 3.cam suparata etnia din turcia ca nu asa traiesc ei, cum arata in film.
te rugam sa detaliezi un pic daca se poate flower floare flower
multumiri cat cuprinde!!!!
andradamaria- vip
hi
Sa nu imi spuneti ca etnia a reactionat. Interesant!!! Sunt curioasa ce i-a suparat (fiindca vreau sa vad daca reactia lor a venit privitor la ce ma asteptam eu sau nu)
:nh8:
Sa nu imi spuneti ca etnia a reactionat. Interesant!!! Sunt curioasa ce i-a suparat (fiindca vreau sa vad daca reactia lor a venit privitor la ce ma asteptam eu sau nu)
windy_day- vip
buna si tie si tuturor,am gasit mesajul pe PORT RO,nu stiu despre ce este vorba de aia am rugat-o pe autoare sa detalieze stiind ca scrie si aici, drept sa-ti spun si eu sunt foarte curioasa ,dar eu mai astept reactii si din partea altei comunitati din Turcia,sa vedem....!!windy_day a scris:hi
andradamaria- vip
ciof marioara a scris:buna si tie si tuturor,am gasit mesajul pe PORT RO,nu stiu despre ce este vorba de aia am rugat-o pe autoare sa detalieze stiind ca scrie si aici, drept sa-ti spun si eu sunt foarte curioasa ,dar eu mai astept reactii si din partea altei comunitati din Turcia,sa vedem....!!windy_day a scris:hi
Buna Fetelor!! Ce etnie a reactionat ..nu am prea inteles???
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum