3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
ca doar stim ca nu dau gres, le iese din primaDENISA a scris:demiruta a scris:
EEEEEEEEEEE, a fost in canapea....
peste vreo 9 luni dacă a fost mai mult de o ventuză...
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
descantec...DENISA a scris:la începutul părţii a 3 a parcă îl descântă de deochi
1: sa nu te ajute!
2: sa moara la intrare!(asta e al unei amice)
3:sa nu te ajute!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:vai de mine..si fara imagini si fara imaginatie!demiruta a scris:Pai da si asa ne pun imaginatia noastra la incercare si daca ne ia foc????(Imginatia....)
grele zile am mai ajuns!
Sau altfel spus ..ce facem noi pentru Murat????!!!!
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
mă, la reclame nu se întrerupe , sigur mă sabotează cineva să nu-l văd în condiţii prea clare pe Muratel .
DENISA a scris:mă, la reclame nu se întrerupe , sigur mă sabotează cineva să nu-l văd în condiţii prea clare pe Muratel .
La mine se intrerupe oricum..ma gandesc la filmul Tubei..vineri..
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
clio 24 a scris:
La mine se intrerupe oricum..ma gandesc la filmul Tubei..vineri..
Vineri la mine a mers foarte bine .
cum a apărut Yasemin pe ecran cum a înţepenit şi imaginea .
Pai cu Nurgula nu are nevoie Murat de descantec! Ma gandesc si eu ca nu l-or fi platit astia destul ca sa riste si o scena mai decoltata cu madamme, ca daca la mangaieri pe obraz il lasa fara piele ... nu vrea sa riste baiatu'
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
E clar, ramane Mustafa singur cu servitoarea...
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
am vaga impresie ca mustafa ar trebui sterilizat chimic,fizic!
iulia80- vip
Uite ca a reaparut si fostul iubit
pissycutz- vip
windy_day a scris:Pai cu Nurgula nu are nevoie Murat de descantec! Ma gandesc si eu ca nu l-or fi platit astia destul ca sa riste si o scena mai decoltata cu madamme, ca daca la mangaieri pe obraz il lasa fara piele ... nu vrea sa riste baiatu'
lui îi e frică de bisturiu a văzut cum arată soaţa în urma bisturiului şi nu vrea să rişte şi el .
citeste pe pagina de dinainte descantecul pe care l-am postat!windy_day a scris:Pai cu Nurgula nu are nevoie Murat de descantec! Ma gandesc si eu ca nu l-or fi platit astia destul ca sa riste si o scena mai decoltata cu madamme, ca daca la mangaieri pe obraz il lasa fara piele ... nu vrea sa riste baiatu'
iulia80- vip
iulia80 a scris:am vaga impresie ca mustafa ar trebui sterilizat chimic,fizic!
Lui Mustafa i se cam scurg ochii după servitoare .
Vaiiii, Savas are un inel pentru yaso!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Avea inelul pregatit iar ea a plecat in Italia, oare de ce nu imi curg lacrimile?
pissycutz- vip
nu vi se pare ca cem/gem seamana cu o maimuta! cat gel poate sa iaba in cap! si barba aia de popa..zilele mele cum il pupa fata aia!
iulia80- vip
arată bine inelul lui Cem .
iulia80 a scris:nu vi se pare ca cem/gem seamana cu o maimuta! cat gel poate sa iaba in cap! si barba aia de popa..zilele mele cum il pupa fata aia!
îi face o cărare pe faţă.
unde cand! mama lui iar am ratat!demiruta a scris:Vaiiii, Savas are un inel pentru yaso!
iulia80- vip
Cred ca Cem ii spune lui Savas ca el crede ca Nadya este indragostita de el
pissycutz- vip
iulia80 a scris:unde cand! mama lui iar am ratat!demiruta a scris:Vaiiii, Savas are un inel pentru yaso!
Era a lui Cem pentru Nadya
pissycutz- vip
[quote="iulia80"]
L-am citit da' la ce moartea pasiunii este Nurgul, nu mai are Iaso nevoie sa se oboseasca sa mai descantewindy_day a scris:
citeste pe pagina de dinainte descantecul pe care l-am postat!
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
mai tont ca el nu poate sa fie!pissycutz a scris:Cred ca Cem ii spune lui Savas ca el crede ca Nadya este indragostita de el
ce cauta mustafa pe scari..ca la mine s-a blocat atv-ul!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Mar 23 Mar 2010, 10:16 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:mai totn ca el nu poate sa fie!pissycutz a scris:Cred ca Cem ii spune lui Savas ca el crede ca Nadya este indragostita de el
ce cauta mustafa pe scari..ca la mine s-a blocat atv-ul!
Servitoarea ... dar a venit matusa si a scapat-o.
pissycutz- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum