3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
vai de mine rodica.....rodica a scris:Iulia vad ca esti din Iasi Fii atenta si eu sunt din Iasi asa ca eu am sa incep lupta cu tine. Esti mai la "indemana". Aflu eu de tine si ....
un dusman asa de aproape....vino in pacurari!te astept
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Sa stii ca locuiesc in Pacurari Ai nimerit deci oricand ne putem intalini si daca stau bine si ma gandesc putem sa negociem o alianta impotriva celor care doresc Murat Ce zici vecino !
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
vai rodica..chiar suntem vecine!rodica a scris:Sa stii ca locuiesc in Pacurari Ai nimerit deci oricand ne putem intalini si daca stau bine si ma gandesc putem sa negociem o alianta impotriva celor care doresc Murat Ce zici vecino !
dar impotriva denisei nu pot sa fiu! datorie de onoare.....pissycutz a mai cedat de la ea de vreo 2 ori cand l-am vrut pe muratel !
dar daca vrei neaparat sa ne razboi..putem...este sf filoftea ,este !
gasim noi!
iulia80- vip
Eu nu vreau neaparat razboi, dar daca voi toate cele care doriti cate o bucatica sau mai mult din Murat nu pot ceda fara lupta. Asa ca EU lupt
rodica- vip
dar il putem imparti rodica.rodica a scris:Eu nu vreau neaparat razboi, dar daca voi toate cele care doriti cate o bucatica sau mai mult din Murat nu pot ceda fara lupta. Asa ca EU lupt
pe zile...o zi la cate una..poate asa nu mai ajunge la !
iulia80- vip
Poate ai dreptate, ma mai gandesc, mai meditez dar totusi ce ne facem cu Pissycutz si cu Denisa or sa vrea si ele si eu nu mai am timp trebuie sa ma grabesc varsta nu-mi permite timpi morti
rodica- vip
rodica..eu ies..poate am sa intru mai tarziu..daca nu va doresc la toate..seara placuta!
iulia80- vip
Buna???
Sa nu dati ca eu nu il vreau nici pe Murat, nici pe Savas, nici macar pe Demir. (Mamaaa da' ce arsenal v-ati adus, si CE MASINI) . Eu le-as vrea pe Yaso, pe floricica si poate si pe Burci sa le duc pe toate departe si sa le las acolo (daca ma gandesc l-as lua si pe regizor fiindca ca tot ii plac lui 2 din astea trei - ca are asta niste gusturi la femei de ma face praf).
Sa nu dati ca eu nu il vreau nici pe Murat, nici pe Savas, nici macar pe Demir. (Mamaaa da' ce arsenal v-ati adus, si CE MASINI) . Eu le-as vrea pe Yaso, pe floricica si poate si pe Burci sa le duc pe toate departe si sa le las acolo (daca ma gandesc l-as lua si pe regizor fiindca ca tot ii plac lui 2 din astea trei - ca are asta niste gusturi la femei de ma face praf).
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
buna draga windy..uite ca mai stau nitel..acum serios..cu femeile..cam nasol in serialul asta!windy_day a scris:Buna???
mie nu imi place sf filoftea..pare usor trecuta de vreme..dar acum nici cu floricica nu imi e rusine! ..se presupune ca era si ea tanara..neprihanita..si fata ei e usor trecuta de prima tinerete..plus si aici machiaj care acopera cearcanele...parerea mea!
la burci..ma abtin..o fi ea dar macar lupta sa fie una tanara..mai operam un nas..mai scoatem un rid...orice ca sa ne mentinem pe pozitie..si apropo de am vazut o secventa din ezel...nu arata rau la fata..adika riduri nu se vad..nici cearcane...dar de..mai stii poate erau lentilele la ochelari murdare!
iulia80- vip
Ah ! putem rasufla usurate Iulia pentru ca observi ca unele fete incep sa cedeze dar noi trebuie sa fim vigilente ! Windy zice ca nu o intereseaza Murat dar ... niciodata nu poti sti unele persoane se ascund si nu spun adevaru. Incearca sa ne distraga atentia. Spun de Yaso, burci si alte persoane deci atentie mare
dar acum ceva mai serios. Toate actritele si actorii din serial sunt nu prea frumosi singura femeie care imi place si arata bine este Nazan
sa va dau o adresa daca va plac calatoriile youtube si scrieti ccccorneliu56 si imi spuneti apoi
dar acum ceva mai serios. Toate actritele si actorii din serial sunt nu prea frumosi singura femeie care imi place si arata bine este Nazan
sa va dau o adresa daca va plac calatoriile youtube si scrieti ccccorneliu56 si imi spuneti apoi
rodica- vip
Scuze , dar am fost si in vecini. Mi-a trimis amica mea mesaj si vad ca NHY reconfirma ca la sfarsitul saptamanii va fi gata traducerea si la L&P.
Cat despre actritele care au fost distribuite in serial, exceptand-o pe cea din rolul lui Nazan si de Nadya (care chiar daca nu joaca bine arata bine) restul, ma refer la cele tinere sau care se presupune ca ar trebui sa fie tinere , sunt dezastru.
Cat despre actritele care au fost distribuite in serial, exceptand-o pe cea din rolul lui Nazan si de Nadya (care chiar daca nu joaca bine arata bine) restul, ma refer la cele tinere sau care se presupune ca ar trebui sa fie tinere , sunt dezastru.
windy_day- vip
total de acord! deci nici ochelarii nu erau murdari si nici nu trebuie schimbate lentilele!windy_day a scris:Scuze , dar am fost si in vecini. Mi-a trimis amica mea mesaj si vad ca NHY reconfirma ca la sfarsitul saptamanii va fi gata traducerea si la L&P.
iulia80- vip
Eu sunt o fire pasnica si nu ma pot schimba nici macar pentru Murat (si imi mai este si frica de poseta iuliei, ca burcinica este prea departe ca sa ma sperie).rodica a scris:Ah ! putem rasufla usurate Iulia pentru ca observi ca unele fete incep sa cedeze dar noi trebuie sa fim vigilente ! Windy zice ca nu o intereseaza Murat dar ... niciodata nu poti sti unele persoane se ascund si nu spun adevaru. Incearca sa ne distraga atentia. Spun de Yaso, burci si alte persoane deci atentie mare
Nu este vorba ca nu sunt frumosi (ca nici in altele nu dau pe dinafara ca din reclama la serialele pe care le mai au m-a luat cu spaima, urati, urati, si Elcinel in cele cateva secvente pe care le-am vazut zau ca are o fata de tampitel - Tuba ramane singura fatza cu adevarat frumoasa de acolo , asta din ce urmaresc asa cat de cat), este vorba ca sunt aranjate aiurea (au pus pe Cicek rochia aia albastra lucioasa si stramta de se vedeau la greu toate defectele si asta este doar un exemplu).
Nazan da, este din ce in ce mai bine imbracata si are si o silueta eleganta, este longilina in plus joaca foarte bine.
windy_day- vip
vai de mine..da ce ai draga mea cu poseta mea..sau babornita mea...e mare e incapatoare..am zis ca las doar portofelul..ca ala e gol,cheile si 2 telefoane...daca nici asa nu vrei!windy_day a scris:Eu sunt o fire pasnica si nu ma pot schimba nici macar pentru Murat (si imi mai este si frica de poseta iuliei, ca burcinica este prea departe ca sa ma sperie).
.
iulia80- vip
iulia80 a scris:
total de acord! deci nici ochelarii nu erau murdari si nici nu trebuie schimbate lentilele!
Cred ca regizorul are o sotie geloasa de Burci nu ii ajunge nici la degetul mic (si in BBG ma uitam pe poze zilele trecute, pentru comparatie, 90 % dintre femeile sun 40 de ani erau sau urate sau lipsite de sarm, cu corpuri greoaie, unele chiar bondoace, singura slabuta avea o fata de vipera mama, mama)
windy_day- vip
iulia80 a scris:[
vai de mine..da ce ai draga mea cu poseta mea..sau babornita mea...e mare e incapatoare..am zis ca las doar portofelul..ca ala e gol,cheile si 2 telefoane...daca nici asa nu vrei!
Pai nu am nimic ... cred ca este si practica si frumoasa DAR O VREAU DEPARTE DE MINE!!!!
windy_day- vip
aha..daca ziceam ca e plin porofelul tot mai vroiai sa fie departe de tine!windy_day a scris:iulia80 a scris:[
vai de mine..da ce ai draga mea cu poseta mea..sau babornita mea...e mare e incapatoare..am zis ca las doar portofelul..ca ala e gol,cheile si 2 telefoane...daca nici asa nu vrei!
Pai nu am nimic ... cred ca este si practica si frumoasa DAR O VREAU DEPARTE DE MINE!!!!
lasa ca stiu eu..te feresti pt ca am zis ca e gol portofelul!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
aha..daca ziceam ca e plin porofelul tot mai vroiai sa fie departe de tine!
lasa ca stiu eu..te feresti pt ca am zis ca e gol portofelul!
Acum depinde, conteaza daca e plin numai in cazul in care dai doar cu portofelul (atunci merge ca sigur il prind), daca dai cu geanta aia imensa in care mai ai si telefoanele si cheile (ca de restul ne-am inteles ca te lipsesti) ma faci KO si tot degeaba ca pana imi revin eu pleci cu portofel cu tot.
windy_day- vip
Scuze, am intrat putin pe si youtube, vad ca deja au sarit de 20.000 de vizionari la ep. 12, eu ma uitam de fapt daca turcoaicele au mai tradus cate ceva, fiindca am constatat ca fac asta cam la fiecare episod pentru scenele mai importante, nu sunt traduceri complete ci un fel de rezumate.
windy_day- vip
OK ies si eu, ca vad ca traduceri iok, asa ca ma duc sa citesc ceva, ca am cam neglijat lectura in ultimele zile.
Dragele mele va urez o seara placuta in continuare si o noapte buna.
windy_day- vip
Fetelor ce e destrabalarea asta? huh?
Pai daca e vorba de moldovence pai si eu is pui di moldovean bai da' tot il vreau pi Murat
Pai daca e vorba de moldovence pai si eu is pui di moldovean bai da' tot il vreau pi Murat
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
windy_day a scris:OK ies si eu, ca vad ca traduceri iok, asa ca ma duc sa citesc ceva, ca am cam neglijat lectura in ultimele zile.
Spor la citit!!! Cu ce lecturi te delectezi?
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Windy o seara buna in continuare si spor la citit iar maine sa ai o zi plina de bucurii.
Sper totusi ca nu te retragi pentru a te eschiva de la lupta inima inima
Sper totusi ca nu te retragi pentru a te eschiva de la lupta inima inima
rodica- vip
Va doresc o seara buna in continuare. trebuie sa las liber si pentru urmatorul personaj care vrea sa foloseasca calc.
rodica- vip
abia acum am reusit sa vad episodul de marti. am dat pe repede inainte si am citit comentariile voastre si m-am lamurit cat de cat pana cand o sa pot sa vad ep. cu subtitrare.
cat priveste razboiul.... nu uitati ca sunt si eu pe aici. am si eu dreptul la o bucatica egala din savas-murat-demir!!! adica am o bucatica egala cu cea pe care o aveti si voi 0:x=?
noapte buna vise placute!!!!
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 42. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum