Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+15
iulia1965
milia
rodica
vioricas
andradamaria
teodora_roman
Motzişor
windy_day
michiper68
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
iulia80
pissycutz
clio 24
19 participanți

Pagina 34 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul

In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de iulia80 Mier 24 Mar 2010, 6:12 pm

rodica a scris:Iulia vad ca esti din Iasi Fii atenta si eu sunt din Iasi asa ca eu am sa incep lupta cu tine. Esti mai la "indemana". Aflu eu de tine si ....
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 2743637754 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 2743637754 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 2743637754
vai de mine rodica.....
un dusman asa de aproape....vino in pacurari!te astept stupid
Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 Empty Re: 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 6:27 pm

Sa stii ca locuiesc in Pacurari Ai nimerit deci oricand ne putem intalini si daca stau bine si ma gandesc putem sa negociem o alianta impotriva celor care doresc Murat Ce zici vecino !
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 24 Mar 2010, 6:30 pm

rodica a scris:Sa stii ca locuiesc in Pacurari Ai nimerit deci oricand ne putem intalini si daca stau bine si ma gandesc putem sa negociem o alianta impotriva celor care doresc Murat Ce zici vecino !
vai rodica..chiar suntem vecine! Smile
dar impotriva denisei nu pot sa fiu! datorie de onoare.....pissycutz a mai cedat de la ea de vreo 2 ori cand l-am vrut pe muratel !
dar daca vrei neaparat sa ne razboi..putem...este sf filoftea ,este 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 756436 !
gasim noi! kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 6:38 pm

Eu nu vreau neaparat razboi, dar daca voi toate cele care doriti cate o bucatica sau mai mult din Murat nu pot ceda fara lupta. Asa ca EU lupt
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 24 Mar 2010, 6:41 pm

rodica a scris:Eu nu vreau neaparat razboi, dar daca voi toate cele care doriti cate o bucatica sau mai mult din Murat nu pot ceda fara lupta. Asa ca EU lupt
dar il putem imparti rodica. Smile
pe zile...o zi la cate una..poate asa nu mai ajunge la 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 756436 !
Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 6:51 pm

Poate ai dreptate, ma mai gandesc, mai meditez dar totusi ce ne facem cu Pissycutz si cu Denisa or sa vrea si ele si eu nu mai am timp trebuie sa ma grabesc varsta nu-mi permite timpi morti
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 24 Mar 2010, 7:08 pm

rodica..eu ies..poate am sa intru mai tarziu..daca nu va doresc la toate..seara placuta!
3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 24 Mar 2010, 7:15 pm

Buna???
Sa nu dati ca eu nu il vreau nici pe Murat, nici pe Savas, nici macar pe Demir. (Mamaaa da' ce arsenal v-ati adus, si CE MASINI) . Eu le-as vrea pe Yaso, pe floricica si poate si pe Burci sa le duc pe toate departe si sa le las acolo (daca ma gandesc l-as lua si pe regizor fiindca ca tot ii plac lui 2 din astea trei - ca are asta niste gusturi la femei de ma face praf).
windy_day
windy_day
vip
vip

Data de inscriere : 10/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 24 Mar 2010, 7:22 pm

windy_day a scris:Buna???
Sa nu dati ca eu nu il vreau nici pe Murat, nici pe Savas, nici macar pe Demir. (Mamaaa da' ce arsenal v-ati adus, si CE MASINI) . Eu le-as vrea pe Yaso, pe floricica si poate si pe Burci sa le duc pe toate departe si sa le las acolo (daca ma gandesc l-as lua si pe regizor fiindca ca tot ii plac lui 2 din astea trei - ca are asta niste gusturi la femei de ma face praf).
buna draga windy..uite ca mai stau nitel..acum serios..cu femeile..cam nasol in serialul asta!
mie nu imi place sf filoftea..pare usor trecuta de vreme..dar acum nici cu floricica nu imi e rusine! Smile ..se presupune ca era si ea tanara..neprihanita..si fata ei e usor trecuta de prima tinerete..plus si aici machiaj care acopera cearcanele...parerea mea!
la burci..ma abtin..o fi ea 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 756436 dar macar lupta sa fie una tanara..mai operam un nas..mai scoatem un rid...orice ca sa ne mentinem pe pozitie..si apropo de 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 756436 am vazut o secventa din ezel...nu arata rau la fata..adika riduri nu se vad..nici cearcane...dar de..mai stii poate erau lentilele la ochelari murdare! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 7:29 pm

Ah ! putem rasufla usurate Iulia pentru ca observi ca unele fete incep sa cedeze dar noi trebuie sa fim vigilente ! Windy zice ca nu o intereseaza Murat dar ... niciodata nu poti sti unele persoane se ascund si nu spun adevaru. Incearca sa ne distraga atentia. Spun de Yaso, burci si alte persoane deci atentie mare

dar acum ceva mai serios. Toate actritele si actorii din serial sunt nu prea frumosi singura femeie care imi place si arata bine este Nazan
sa va dau o adresa daca va plac calatoriile youtube si scrieti ccccorneliu56 si imi spuneti apoi
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 24 Mar 2010, 7:43 pm

Scuze , dar am fost si in vecini. Mi-a trimis amica mea mesaj si vad ca NHY reconfirma ca la sfarsitul saptamanii va fi gata traducerea si la L&P.
Cat despre actritele care au fost distribuite in serial, exceptand-o pe cea din rolul lui Nazan si de Nadya (care chiar daca nu joaca bine arata bine) restul, ma refer la cele tinere sau care se presupune ca ar trebui sa fie tinere Smile , sunt dezastru.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 24 Mar 2010, 7:49 pm

windy_day a scris:Scuze , dar am fost si in vecini. Mi-a trimis amica mea mesaj si vad ca NHY reconfirma ca la sfarsitul saptamanii va fi gata traducerea si la L&P.
Cat despre actritele care au fost distribuite in serial, exceptand-o pe cea din rolul lui Nazan si de Nadya (care chiar daca nu joaca bine arata bine) restul, ma refer la cele tinere sau care se presupune ca ar trebui sa fie tinere Smile , sunt dezastru.
total de acord! deci nici ochelarii nu erau murdari si nici nu trebuie schimbate lentilele! kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 24 Mar 2010, 7:56 pm

rodica a scris:Ah ! putem rasufla usurate Iulia pentru ca observi ca unele fete incep sa cedeze dar noi trebuie sa fim vigilente ! Windy zice ca nu o intereseaza Murat dar ... niciodata nu poti sti unele persoane se ascund si nu spun adevaru. Incearca sa ne distraga atentia. Spun de Yaso, burci si alte persoane deci atentie mare

dar acum ceva mai serios. Toate actritele si actorii din serial sunt nu prea frumosi singura femeie care imi place si arata bine este Nazan
sa va dau o adresa daca va plac calatoriile youtube si scrieti ccccorneliu56 si imi spuneti apoi
Eu sunt o fire pasnica si nu ma pot schimba nici macar pentru Murat (si imi mai este si frica de poseta iuliei, ca burcinica este prea departe ca sa ma sperie).
Nu este vorba ca nu sunt frumosi (ca nici in altele nu dau pe dinafara ca din reclama la serialele pe care le mai au m-a luat cu spaima, urati, urati, si Elcinel in cele cateva secvente pe care le-am vazut zau ca are o fata de tampitel - Tuba ramane singura fatza cu adevarat frumoasa de acolo , asta din ce urmaresc asa cat de cat), este vorba ca sunt aranjate aiurea (au pus pe Cicek rochia aia albastra lucioasa si stramta de se vedeau la greu toate defectele si asta este doar un exemplu).
Nazan da, este din ce in ce mai bine imbracata si are si o silueta eleganta, este longilina in plus joaca foarte bine.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 24 Mar 2010, 7:58 pm

windy_day a scris:Eu sunt o fire pasnica si nu ma pot schimba nici macar pentru Murat (si imi mai este si frica de poseta iuliei, ca burcinica este prea departe ca sa ma sperie).
.
vai de mine..da ce ai draga mea cu poseta mea..sau babornita mea...e mare e incapatoare..am zis ca las doar portofelul..ca ala e gol,cheile si 2 telefoane...daca nici asa nu vrei! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 24 Mar 2010, 8:01 pm

iulia80 a scris:
total de acord! deci nici ochelarii nu erau murdari si nici nu trebuie schimbate lentilele! kiss

Cred ca regizorul are o sotie geloasa de Burci nu ii ajunge nici la degetul mic (si in BBG ma uitam pe poze zilele trecute, pentru comparatie, 90 % dintre femeile sun 40 de ani erau sau urate sau lipsite de sarm, cu corpuri greoaie, unele chiar bondoace, singura slabuta avea o fata de vipera mama, mama)
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 24 Mar 2010, 8:03 pm

iulia80 a scris:[
vai de mine..da ce ai draga mea cu poseta mea..sau babornita mea...e mare e incapatoare..am zis ca las doar portofelul..ca ala e gol,cheile si 2 telefoane...daca nici asa nu vrei! Smile

Pai nu am nimic ... cred ca este si practica si frumoasa DAR O VREAU DEPARTE DE MINE!!!!
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 24 Mar 2010, 8:12 pm

windy_day a scris:
iulia80 a scris:[

Pai nu am nimic ... cred ca este si practica si frumoasa DAR O VREAU DEPARTE DE MINE!!!!
aha..daca ziceam ca e plin porofelul tot mai vroiai sa fie departe de tine! Smile
lasa ca stiu eu..te feresti pt ca am zis ca e gol portofelul! Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 24 Mar 2010, 8:18 pm

iulia80 a scris:

aha..daca ziceam ca e plin porofelul tot mai vroiai sa fie departe de tine! Smile
lasa ca stiu eu..te feresti pt ca am zis ca e gol portofelul! Smile

Acum depinde, conteaza daca e plin numai in cazul in care dai doar cu portofelul (atunci merge ca sigur il prind), daca dai cu geanta aia imensa in care mai ai si telefoanele si cheile (ca de restul ne-am inteles ca te lipsesti) ma faci KO si tot degeaba ca pana imi revin eu pleci cu portofel cu tot.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 24 Mar 2010, 8:27 pm

Scuze, am intrat putin pe si youtube, vad ca deja au sarit de 20.000 de vizionari la ep. 12, eu ma uitam de fapt daca turcoaicele au mai tradus cate ceva, fiindca am constatat ca fac asta cam la fiecare episod pentru scenele mai importante, nu sunt traduceri complete ci un fel de rezumate.
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de windy_day Mier 24 Mar 2010, 8:32 pm

OK ies si eu, ca vad ca traduceri iok, asa ca ma duc sa citesc ceva, ca am cam neglijat lectura in ultimele zile.
Dragele mele va urez o seara placuta in continuare si o noapte buna. kiss
windy_day
windy_day
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 8:35 pm

Fetelor ce e destrabalarea asta? huh? 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 RemoteImage-90

Pai daca e vorba de moldovence pai si eu is pui di moldovean bai 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 Smiley-taunt002 da' tot il vreau pi Murat 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 Smiley-taunt002
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 24 Mar 2010, 8:36 pm

windy_day a scris:OK ies si eu, ca vad ca traduceri iok, asa ca ma duc sa citesc ceva, ca am cam neglijat lectura in ultimele zile.
Dragele mele va urez o seara placuta in continuare si o noapte buna. kiss

Spor la citit!!!kiss Cu ce lecturi te delectezi?
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 8:56 pm

Windy o seara buna in continuare si spor la citit iar maine sa ai o zi plina de bucurii. kiss
Sper totusi ca nu te retragi pentru a te eschiva de la lupta inima inima
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 24 Mar 2010, 9:37 pm

Va doresc o seara buna in continuare. trebuie sa las liber si pentru urmatorul personaj care vrea sa foloseasca calc. kiss kiss
rodica
rodica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de vali1cluj Joi 25 Mar 2010, 1:41 am

kiss 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 136358
abia acum am reusit sa vad episodul de marti. am dat pe repede inainte si am citit comentariile voastre si m-am lamurit cat de cat pana cand o sa pot sa vad ep. cu subtitrare.
cat priveste razboiul.... nu uitati ca sunt si eu pe aici. 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 934601 am si eu dreptul la o bucatica 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 131747 egala din savas-murat-demir!!! 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 355639 adica am o bucatica egala cu cea pe care o aveti si voi 0:x=? 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 145223
noapte buna vise placute!!!! 3.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 34 37853
vali1cluj
vali1cluj
vip
vip

Data de inscriere : 29/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 34 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum